Wpisy 3 240 567 – 3 240 666
22 maja 2018 22:38 → 22 maja 2018 23:59, 100 wpisów
ja bym tak policzyl 1:6 * 40635 (3/7) = 243 tys zakladow / 40000 = 6 x 7/7 czyli te reszte musiaby byc ze stawkowaniem
Umnie dzis wieczorem słabiutko 2/7w multi 2/5w mini ale jutro bedzie lepiej zapewne
dzis sie spieszylem na cmentarz aby porobic tam troche porzadkow przy grobach i na szybkiego kreslilem numery, ale jutro juz pomysle bardziej i dokladniej nad nimi i wysle juz pewniaki
dzis sie spieszylem na cmentarz aby porobic tam troche porzadkow przy grobach i na szybkiego kreslilem numery, ale jutro juz pomysle bardziej i dokladniej nad nimi i wysle juz pewniaki
Kumulacja Lotto: 9 000 000 zł
ale 69,i 73 zlapałem na wieczor tez
9 000 000 - 6 600 000 = 2 400 000
Tyle brakuje do 9 milionów.
W tym tygodniu ludzie grają w MM.
Tyle brakuje do 9 milionów.
W tym tygodniu ludzie grają w MM.
Wiadomo, że nie będzie tych 9 milionów. Moim zdaniem nawet 8 się nie uzbiera
Trzeba jeszcze pamiętać o 90 000 000 euro w EJ.
jesli chodzi o np. gre w ilus losowaniach pod rzad (nie w jednym) to prawdopodobiesntwo to suma czastkowych prawdopodobienstw z kazdego lsoowania
dobranoc junajk56
Acer platanoides 'Drummondi
Drzewo to nie ma specjalnych wymagań glebowych. Można je sadzić w każdą, przeciętną ziemię. Należy jedynie unikać miejsc zbyt suchych i bardzo mokrych. Odmiana ta zaliczane jest do alejowych i parkowych, dobrze radzi sobie w mieście
Drzewo to nie ma specjalnych wymagań glebowych. Można je sadzić w każdą, przeciętną ziemię. Należy jedynie unikać miejsc zbyt suchych i bardzo mokrych. Odmiana ta zaliczane jest do alejowych i parkowych, dobrze radzi sobie w mieście
no dobra a powiedzcie mi ze jest zalozmy 6 oczek w kostce
kazde wypadnie raz przy szesiu rzutach
czy matematyka okresla ktore oczko pierwsze wypadnie?
kazde wypadnie raz przy szesiu rzutach
czy matematyka okresla ktore oczko pierwsze wypadnie?
oczywiscie statystyka to nic pewnego wszystko sie zmienia wiec statystyka musi dostosowywac sie do pewnych trendow
Użytkownik cyrus67 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
zgrywus nie no wlasnie masz 6 w lotto zalozmy pierwsza wypadnie taka gdzie numery juz wczesniej wystepowaly czesciej w losowaniach niz 1,2,3,4,5,6
wiecie ze jest teraz w tym informacyjnym swiecie duzo informacji
i nie kazdy z tym sobie radzi
poprostu duzo trzeba czytac analizowac samemu i podejmowac decyzje lub ocene
i nie kazdy z tym sobie radzi
poprostu duzo trzeba czytac analizowac samemu i podejmowac decyzje lub ocene
ale odrzucac wszelkie rzeczy to tez zle, bo zamykamy sobie droge do poznania czegos nowego
sceptycyzm jest dobrym podejsciem o ile znajdziemy swoje uzasadnienie
jak czlowiek pozna wszystkie podstawy dzialania wszystkiego to praktycznie bedzie mogl odrazu stwierdzic czy cos jest prawda czy falszem
i tym akcentem ktory jest przykladem poznania czlowieka jako samego siebie otwierajacym swiatlo do duszy koncze swoja wypowiedz i ide spac i pozdrawiam zamkniete dusze w sobie budujace wlasne uzasadnienie prawdy jakim jest swiat
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
angierski masz duzo tez racji i dziekujemy za wyklad , spij spokojnie, trzymaj sie ciepło przyjacielu
3 240 590. bardzo madra teza wysunieta i trafne spostrzezenie to jest
3 240 607. dokladnie tak jak piszesz tak jest zawsze zgadzam sie z tym w 100%
zgrywus kto gdzie lata od strony do strony okim mowisz
Cześć
Latawce latają?
Gonzagunio ?
Zabrał żonie wałek?
bo ja siedze i czytam to co napisał angierski tak wszystko celnie opisywal wiec niechciałem mu tez i przeszkadzac ale gosc ma celne uwagi i ma duzo racji, statystyka sie tez zmienia wedlug roznych trendow to prawda jest tak samo jest z liczbami ktore sie co losowanie zmieniaja to normalka jest
Czy robi wałki?
Angierski ma sporo racji
czesc sebastian przyjacielu
Arczi
zgrywus a to lewy cie sledzi mowisz a dlaczego ? moze sie w tobie zabujał i niewie jak ci to powiedziec co
Dziś mam 4/7 .Wczoraj 3/7
Kto się w kim zabijał?
Jadę pomalutku do przodu
Sebastian dziś rocznica śmierci pszczółki Mai Zbyszek Wodecki rok nie żyjedobry był
Małymi łyżeczkami
Tak . Bylem na jego koncercie
Ktoś tu coś wygrał? Bo nie było mnie na losowaniu
Bo z promocji trzeba umieć korzystać
Ja się wznoszę
W poniedziałek miałem 3/7
Wtorek 4/7
Do końca tygodnia zobaczymy co będzie
Sancho Pansa
Sebastian_M umnie wieczorem tylko wpadlo 2/7 w multi i 2/5 w mini kiepsko niewiem czy ktos cos wygral bo nikt niechce sie niczym pochwalic, ja zass na szybciusia kreslilem numery niemyslac nad niczym bo musialem isc na cmentarz i tam troche porobic porzadki,na paru grobach, u znajomych ktorzy juz nikogo niemaja , co roku oporzadzam i m groby i sadze kwiatki, oni kiedys byli dla mnie mili z zycia i uczynni
teraz ja musze im sie odwdzieczyc choc juz po ich smierci
teraz ja musze im sie odwdzieczyc choc juz po ich smierci
Patrząc na groby płakać się chceU. Nas ludzie drogimi furami się woza dupy opalac na działkach a w niedzielę nawet znicza nie zapala bo czasu nie mająna głupoty czas jest i jak majątek do podziału a później
To jak nie masz czasu na typowanie to nie graj
Szkoda kasy
To musi być przemyslane
Mam 3/5 i 4/7
W Mulatkę
R14
R14 pewnie też masz 4/7?
Zgadłem?
Czyli zaczynasz tak jak ja od samego początku
I jutro jedziemy dalej
Z toperkami
Zgarniaj