Wpisy 3 240 767 – 3 240 866
23 maja 2018 07:49 → 23 maja 2018 11:02, 100 wpisów
noooo, wiesz - jeśli grasz nie na dziesięć, a na mniejszą ilość skreśleń, to chyba naprawdę warto
wiesz - siódemką krzywdy sobie wielkiej nie uczynią - zwróć uwagę - jest poza ograniczeniem regulaminowym
tak tak tak jest - pytania...
bo, przy okazji tej promo powstaje ciekawy "problem" - pamiętasz /usera/ Maćka Lotto ?
wiesz - siódemką krzywdy sobie wielkiej nie uczynią - zwróć uwagę - jest poza ograniczeniem regulaminowym
tak tak tak jest - pytania...
bo, przy okazji tej promo powstaje ciekawy "problem" - pamiętasz /usera/ Maćka Lotto ?
Rob... prawde mówiąc nie kojarzę gościa , ale skoro jest szansa na wygraną
W miejscowości Wyszków padła wysoka wygrana w zdrapce LOTEK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pano
to był facet z samej centrali totolomonopolo, był taki dzień, że były pytania i odpowiedzi tu na czacie, ale i w profilu coś zostawił... serio - nie kojarzysz ? nie było Cię tu jeszcze, czy nie pamiętasz ?
to był facet z samej centrali totolomonopolo, był taki dzień, że były pytania i odpowiedzi tu na czacie, ale i w profilu coś zostawił... serio - nie kojarzysz ? nie było Cię tu jeszcze, czy nie pamiętasz ?
Pano
ja aż zostawiłem sobie jedną z ważniejszych wypowiedzi, z tamtego dnia:
1128899. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:19) Warszawa
>>> 1128892. klaudiss
Dlaczego są tak częste duże kumulacje dawniej jak było losowanie ręczne wygrane były częściej i więcej osób wygrywało zachodzi podejrzenie o manipulowanie losowaniami w LOTTO co Pan na to?
> Zwiększenie ceny spowodowało mniejsze pokrycie puli kombinacji liczb na każde z losowań. Stąd rzadsze szóstki i wyższe kumulacje.
ja aż zostawiłem sobie jedną z ważniejszych wypowiedzi, z tamtego dnia:
1128899. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:19) Warszawa
>>> 1128892. klaudiss
Dlaczego są tak częste duże kumulacje dawniej jak było losowanie ręczne wygrane były częściej i więcej osób wygrywało zachodzi podejrzenie o manipulowanie losowaniami w LOTTO co Pan na to?
> Zwiększenie ceny spowodowało mniejsze pokrycie puli kombinacji liczb na każde z losowań. Stąd rzadsze szóstki i wyższe kumulacje.
I teraz, zwróć uwagę ten mechanizm - zmniejszenia pokrycia - mimo różnic w rodzajach gier -zastosowali do prawie każdej z nich...
i dlatego ciekaw jestem - co i jak będzie widać po tygodniu promocji...
taaaa - ogarnięty w temacie
ciekawe, czy jeszcze tam funkcjonuje...
i dlatego ciekaw jestem - co i jak będzie widać po tygodniu promocji...
taaaa - ogarnięty w temacie
ciekawe, czy jeszcze tam funkcjonuje...
http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_invitations/merged/czas_na_kawe_3.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
będę ziorał mam już oboki możecie podawać pewniaki po losowaniu zlukam
Cze Robal
http://iszczecinek.pl/images/article/2016/06/sxc345435.png
Promocja się kończy
Macie 7/7 na dziś
Czy ktoś wie jaka będzie następna promocja
u mnie dopiero macie mieć
podpatrzę od najlepszych
ale - wyślę z trafiła
podpatrzę od najlepszych
ale - wyślę z trafiła
Robal.
Kupiłam dzisiaj takie.Smaczne.
Kupiłam dzisiaj takie.Smaczne.
ekstra pensja
podobno
cztery zakłady będzie trzeba wysłać
będą płacić po dziesięć tauzenów
przez osiemdziesiąt lat
podobno
cztery zakłady będzie trzeba wysłać
będą płacić po dziesięć tauzenów
przez osiemdziesiąt lat
824
1/1 100 zł płatne
TS robi wszystko co może dla dobra graczy
Ale trzeba plusa trafić
Magda nie graj w tym tygodniu 5/5 zagraj 7/7
ta jest emi
prawie absolutnie wszystko, co może, łącznie z płatnościami kartą i automatami o niskich
ciekawe kiedy wprowadzą kartę gracza - dozwolenie do gry, żeby jednak hazardziści kompletnie spłukujący się nie grali /tak w niektórych krajach/, no i
szlachta
co nie pracuje
prawie absolutnie wszystko, co może, łącznie z płatnościami kartą i automatami o niskich
ciekawe kiedy wprowadzą kartę gracza - dozwolenie do gry, żeby jednak hazardziści kompletnie spłukujący się nie grali /tak w niektórych krajach/, no i
szlachta
co nie pracuje
" RODO
Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie..."
ciekawe, jak TO rozwiążą nasi DRODZY przyjaciele z totolomonopolo, jak już wejdą w net hihi - jak mocno będą chcieli grzebać mi w kompie - jak sprawdzą, czy to nie mąż gra z konta żony itd itp i CO jeśli ktoś korzysta z proxy, anomizerów ...
wesołego
Z dniem 25 maja 2018 r. rozpoczyna obowiązywanie..."
ciekawe, jak TO rozwiążą nasi DRODZY przyjaciele z totolomonopolo, jak już wejdą w net hihi - jak mocno będą chcieli grzebać mi w kompie - jak sprawdzą, czy to nie mąż gra z konta żony itd itp i CO jeśli ktoś korzysta z proxy, anomizerów ...
wesołego
witam wszystkich znajomych i nieznajomych
3 240 748 galik dziekuje i te liczby przyjmuje uwazam je za prawidłowe
Cześć
Galik pierwszy podał liczby
Kto jeszcze poda ?
witaj sebastian przyjacielu
tak galik podał 2 liczby i juz sa przyjete 2 ja stawiam dzis jako pewniaka na liczbe 65
tak galik podał 2 liczby i juz sa przyjete 2 ja stawiam dzis jako pewniaka na liczbe 65
Arczi
galik chciał dwie niech i beda te 2 liczby od galika
czyli mamy juz 3 liczby
Te 2 liczby są dobre
Zaraz i ja coś dodam
a moja nie? 65
Nie patrzyłem na 65. Zaraz sprawdzę
wedlug mnie 65 od 3 losowan sie bardzo prosi aby wyjsc ale kazdy kresli co chce ja dzisiaj stawiam na 65 własnie
To ja daję bardzo ryzykownie liczbę 71 to jest powtórka
Czytaj sobie i przekazuj dalej
To nie do Ciebie Arczi
Bo my tu chcemy pomóc wszystkim
Panoramix
Bez wyjątku
Panoramix grasz dziś z maszyny ?
Sebastian
sebastian zgadzam sie tez na 71 widze ze idziesz po mojej mysli jestem na tak na 71 tez mi sie na dzis bardzo widzi czyli jest juz 4 liczby
Zbigniew
Sebastian podaj twoje 7/7
Zbigniew ma ostatnio czutkę z liczbami może podasz jedną?
jak zagram to podam Wam co maszyna ma w głowie ,wczoraj dała w lotto oboki
sebastian czyli mamy juz 49,62,65,71 kto poda dalej