Wpisy 3 130 173 – 3 130 272
13 lutego 2018 00:03 → 13 lutego 2018 09:56, 100 wpisów
aha mam tez prosbe zagladajcie do swojej tez ksiegi gosci boo tam tez bede podawal te liczby ktore typuje na dany dzien , kazdy kto jest zainteresowanty wspolna gra to prosze sprawdzac swoje kg
ja sobie zrobie liste osob ktore chca grac wspolnie wraz zemna, ktos tu pisal ze zawsze ktos pojdzie z torbami jak wszyscy beda to samo grac moze i tak ale chyba z torbami po pieniadze
tym co uciekaja juz spac zycze kolorowych snow i rano w ksiedze gosci waszej czekaja nawas liczby do mini na dany dzien?
wszyscy juz poszli spac zainteresowani okej niema sprawuy wiec ja tez uciekam, oczywiscie wszystkim zycze wysokich wygranych bez wyjatkow
Arczi
rok temu dostałem bana za wielokrotne wklejanie tego samego,chciałem zrobić akcje przeciwko Zgrywusowi,bo sobie robił jaja z typerów, a sam nie będąc typerem lotto.
więc proponuję żebyś pisał do swojej kg. Istnieje taka możliwość że możesz?? dostać bana. Rób jak uważasz
rok temu dostałem bana za wielokrotne wklejanie tego samego,chciałem zrobić akcje przeciwko Zgrywusowi,bo sobie robił jaja z typerów, a sam nie będąc typerem lotto.
więc proponuję żebyś pisał do swojej kg. Istnieje taka możliwość że możesz?? dostać bana. Rób jak uważasz
typowania--typujący--ostatnie 20 wpisów, 6 dni i wszystko zapełnione Twoimi kopiami
ban murowany
ban murowany
czesc makler przyjacielu zaco mam dostac bana za gre i podawanie numerow ludziom, przeciez nikogo nie zmuszam do gry wraz zemna,ale dziekuje za ostrzezenie, ,mnie ja niebede wkleejal tu kilkaa razy nic, postanowilem tez osoba zainteresowanym wpisywac w ich ksiege gosci numery , ja nikomu nie narzucam gry kto chce to gra tymi typami
kto niechce ten niegra, zapraszam wszystkich zainteresowanych gra do mojej ksiegi gosci
Hej Hej. Na tą stronkę >>> https://www.multipasko.pl/typowania/typujacy.htm
WIELE osób zagląda , więc Oni też mogą wejść i zobaczyć co podajesz, wpiszesz raz i co za problem. Ja na tą stronkę często wchodzę
WIELE osób zagląda , więc Oni też mogą wejść i zobaczyć co podajesz, wpiszesz raz i co za problem. Ja na tą stronkę często wchodzę
przekonałem się parokrotnie, że jak COŚ wpisałem komuś to pisali O TYM na czacie
3 130 180. arczibalik73 2018-02-13 (03:45) Brzęszczykowice Polne
kto niechce ten niegra, zapraszam wszystkich zainteresowanych gra do mojej ksiegi gosci
makler niech sdobie patrza i podgladaja cyferki jak ktos bedzie chcial to skorzysta zliczb anie bedzie cgchcial tonie nikt nikogo niezmusza do niczego
makler ja lubie zwierzeta a małpki mi sie podobaja od dziecka jeszcze i dlatego dalem taka mappke z takim tekstem ale toniejest aluzja do nikogo z moich znajomych tu z czatu oj nie
za kilka dni - tydzien to będzie dużo chętnych,, TAK Arczi zgadza się.
to tak samo rok temu skopiowalem od Zibiego mini i wczoraj wpadło 4/5 już było kilka razy 4/5
Zostaw tą fotkę- bardzo mi się podoba
to tak samo rok temu skopiowalem od Zibiego mini i wczoraj wpadło 4/5 już było kilka razy 4/5
Zostaw tą fotkę- bardzo mi się podoba
Arczi,,,przecież wiadomo że to żart i Ci się udał
czeba coś się zdrzemnąć
czeba coś się zdrzemnąć
no co ty a przez resztę po 14 i więcej godzin pracy niema się kiedy po tyłku podrapać
Olala,doktor,Pan, tomi
Kuszą te 20 tomi ja ostatecznie postawiłam na 21,22 chociaż myślałam na trójka jakąś
Dziś mi babka powiedziała ,że nie wypłaci wygranej bo zdrapka nie do końca zdrapana!
manewr musi byc widac 4 cyfrowy kod
w kolekturach same nadete barany.
Szczerze nie wiem ale jakby nie była zlosliwa to by zdrapala ja kiedyś bralam zdrapki nie wiedziałam co dokładnie trzeba zdrapac Pani uprzejmie zdrapala za mnie. A co wygrales?
raczej nikt nie robi z tego problemu to jakąś nawiedzona osoba
Też mi się tak wydaję tacy ludzie powinni pracować w zamkniętych fabrykach a nie przy kontakcie z klientem. Ja pisałam wczoraj jaką miałam nieprzyjemna sytuację.
Wynieśli się bo się urodziłam wiedzieli co robią
Manewr jak na słonia ładnie
Wymyslilem przy herbatce bo kawy nie pije drugi dzien takie cos
5 z jednej dyszki+3 z innej+para z koncowek
5 z jednej dyszki+3 z innej+para z koncowek
3 130 250.
Forsami jak mówi tak robi ja kiedyś na piereszym roku studiów puscilam zaklad na lotto wyobraźcie sobie,że do tej pory nic wiecej jak trójka z tego nie wyszło
Forsami
No właśnie a kod jest najważniejszy. Ja wam powiem szczerze zdrapkom nie ufam to jest zbyt wciągające. Kupisz coś wygrasz to znowu kupisz i tak do zera bo może wejdzie cos jeszcze. Losowanie jest o tyle dobre ze czekasz na konkretna godzine i wiesz wtedy dopiero myslisz co na drugi dzień i czy w ogóle coś.
Forsa ale zaszalalesja tez poszaleje...3 sztuki z maszynyi znow mysle nad multi
Wtorki dobre do wygrywania trzeba pomyśleć nad mini coś
W miejscowości Człuchów padła wygrana 143 461,90 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Szczytno padła wygrana 143 461,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Andrychów padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
W Mini wygrana znowu systemem na 7 liczb warte zastanowienia i rozważenia za i przeciw takiej grze