Wpisy 3 046 783 – 3 046 882
3 grudnia 2017 00:00 → 3 grudnia 2017 09:30, 100 wpisów
Ja czwartek i piątek ide na Monitor ten obiecany no cóż Mulag jak nie wygrałem ale pamiętam Jak się kołchoz rozpadnie to koniec naszej umowy Mulag takie zycie Mulag sprzedałem ci tajniki gry sam możesz zostać Miloinerem już wiesz jak to zrobić
Mulag jeszcze muszę zdjęcia porobić i filmy tak na pamiątkę tego
nic wiecznie nie trwa również życie się kończy takie to nasze życie młodosć starość i koniec ludzie tego nie chcą słuchać oddalają to taka mentalność
Jak wezmę od prawe to się zarejestruje na Kuronia z miesiąc posiedze w domu bede szukał robota to glupota picie to jest życie
no ja odprawy nie wezmę jak weźmiesz odprawę to dawaj na granie na pewno z taką kaską wygrasz na 100 %
Kumulacja w Lotto 3 Miliony Mulag graj nie żałuj puki jeszcze robisz a nóż wygrasz i mnie wspomożesz
twoja kaska z odprawy w domu powiec że nie dawali ale on ma swoich ludzi w zakąłdzie nie przejdzie z pewnością
z odprawy piwnica będzie lepsza niż mój pokój i na granie zostanie coś i na żuberka i na prażubra
Cześć
Nie wiem czy biedny może splajtować?-gdy całe życie jedzie na minusie-to gorzej już być cie może
Chyba,że mu matka tuż po urodzeniu zrobi>upadłość konsumencką
Nie wiem czy biedny może splajtować?-gdy całe życie jedzie na minusie-to gorzej już być cie może
Chyba,że mu matka tuż po urodzeniu zrobi>upadłość konsumencką
Mulag jak bym tak zainwestował w ten system co ci opisywałem to kasa pewna w robocie nie chciałem mowić przy tych predatorach bo se podsmiewujki z nas robią a ci mowie kasa na 100% z tego jest 200 złotych za dzień przy zwykłej stawce jak będzie możliwość to ci to opowiem
Może ktoś na stronce pomoże mi znaleźć lub da prace może w necie coś chyba że nikomu nie zależy by taka osobowość jak ja zginęła z kretesem
Forsami na Faceboooka opisz co jak bo ja w Multi nie gram może masz faktycznie dobry plan
Gonzagacieszę się że ktoś czyta te moje Poematy i się chociaż uśmieje bo oto w dużej mierze mi chodzi ta strona jest właśnie o takim profilu żartobliwie liczbowym
Mulag ty masz drugie zmiany w poniedziałek to się tam dowiedz czegoś nowego? kiedy wygram w to Lotto 3 Miliony już we wtorek
Niema ducha martwego tym bardziej żywego to do rana południa monologu nie będę prowadził prędzej monopolowy
Po prawej wyświetla mi się >Organizatorka zbiórki dla Kijowskiegokolejnego bankruta(?)
Co za sirota!!!
Co za sirota!!!
https://wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-maciej-kijowski-wspoltworzyl-dziesiatki-filmow-6194165834057857a
Znany polski operator filmowy miał 82 lata.
Znany polski operator filmowy miał 82 lata.
co tam dziatki,-dki drzecie koty po nocy
Miłej nocy
Właśnie skończyłem
Jeszcze tylko typnąc...i można>
Dobranoc Lucky
Jeszcze tylko typnąc...i można>
Dobranoc Lucky
po zabawie do zabawy korci dac cala 6 stke z lottka czy tez z lottka plus