Wpisy 3 046 683 – 3 046 782
2 grudnia 2017 23:15 → 2 grudnia 2017 23:59, 100 wpisów
Jocia nie wierzę
...no i teraz zagadka człeku zmęczony
>> czy na pewno wiesz komu kwiaty dajesz na czacie?
>> czy na pewno wiesz komu kwiaty dajesz na czacie?
Ja wiem komu daje .
panie staszek2012
pod warunkiem, że ktoś nie wali w uja i obrzydliwej ściemy
żeby zbyt daleko pamięcią nie sięgać /i po innych przypadkach nie lecieć hihi / - taki user neko/matq - mówi to panu coś ?
pod warunkiem, że ktoś nie wali w uja i obrzydliwej ściemy
żeby zbyt daleko pamięcią nie sięgać /i po innych przypadkach nie lecieć hihi / - taki user neko/matq - mówi to panu coś ?
tak dla przypomnienia robiłem porządki stary kuponik tak wyglądał dałem do profilu
Mulag możemy już dni odliczać do końca roku i do końca roku chyba wiesz oczym pisze teraz pozostało nam czekać na wypowiedzenia
i te nowe już nie tak dawno jak dla mnie z kilka lat juz nowe też komputerki były ale w tedy za jak teraz jest 3 zł w lotto było 6 okienek lub 5 już nie pamietam jak nie tu 6 to tam lub trójka a teraz 3 zł za jedno okienko
Kruca bomba jakby powiedział mój dziadek do którego należy to Konto
ja gdzieś mam troszkę ładniejsze trochę nowsze zielone podobne do tego
zawsze piszę wygrać ful wszystko nie wystarczy 5 z5 kolejny warunek ważny by nikt jak się zbierze klika osób lipa się robi
mówiłem ci Forsami ze wcześniej nas zakąłd wywali niż ty wygrasz i odejdziesz chyba to się spełni
ceha
nie
pisałem do kogoś, kto już niejedną reinkarnację ma tu na dyskach zapisaną
nie
pisałem do kogoś, kto już niejedną reinkarnację ma tu na dyskach zapisaną
kto robi kaskę to robi jak ma dobrą robotkę a i przy okazji też gra
Zielone kupony to i ja wysyłałem ale może dwa razy wżyciu nie to co teraz codziennie mam coś zagrane w temacie oblatany tak Mulag zabawa a za dyskotekę też się płaci na krzywy ryj nie wejdziesz
do kasyna trza i kaskę na granie i na trunki i na przekąskę i wyjść z domku
ale trzeba się bawić i grać będę bo tanie w przeciwieństwie do kasyna
Poco waśnie i spory toczycie kto mieczem wojuje .... tego LOTTO Z PLUSEM nie obdaruje
nie za długo i się przestanie grac bo pracy nie będzie i każdy pens na jedzenie trza będzie stagnacja ale jak będzie noiwa praca to znów się będzie grało
Mulag aja też ci nie jeden raz mówiłem że będziesz kołchoz z łezką w oku wspominał VENI VIDI VICI
Mulag no nie zartuj kiedy wejdziesz miedzy wrony zacznij krakać jak i one