Wpisy 3 046 800 – 3 046 899
3 grudnia 2017 00:10 → 3 grudnia 2017 09:48, 100 wpisów
no ja odprawy nie wezmę jak weźmiesz odprawę to dawaj na granie na pewno z taką kaską wygrasz na 100 %
Kumulacja w Lotto 3 Miliony Mulag graj nie żałuj puki jeszcze robisz a nóż wygrasz i mnie wspomożesz
twoja kaska z odprawy w domu powiec że nie dawali ale on ma swoich ludzi w zakąłdzie nie przejdzie z pewnością
z odprawy piwnica będzie lepsza niż mój pokój i na granie zostanie coś i na żuberka i na prażubra
Cześć
Nie wiem czy biedny może splajtować?-gdy całe życie jedzie na minusie-to gorzej już być cie może
Chyba,że mu matka tuż po urodzeniu zrobi>upadłość konsumencką
Nie wiem czy biedny może splajtować?-gdy całe życie jedzie na minusie-to gorzej już być cie może
Chyba,że mu matka tuż po urodzeniu zrobi>upadłość konsumencką
Mulag jak bym tak zainwestował w ten system co ci opisywałem to kasa pewna w robocie nie chciałem mowić przy tych predatorach bo se podsmiewujki z nas robią a ci mowie kasa na 100% z tego jest 200 złotych za dzień przy zwykłej stawce jak będzie możliwość to ci to opowiem
Może ktoś na stronce pomoże mi znaleźć lub da prace może w necie coś chyba że nikomu nie zależy by taka osobowość jak ja zginęła z kretesem
Forsami na Faceboooka opisz co jak bo ja w Multi nie gram może masz faktycznie dobry plan
Gonzagacieszę się że ktoś czyta te moje Poematy i się chociaż uśmieje bo oto w dużej mierze mi chodzi ta strona jest właśnie o takim profilu żartobliwie liczbowym
Mulag ty masz drugie zmiany w poniedziałek to się tam dowiedz czegoś nowego? kiedy wygram w to Lotto 3 Miliony już we wtorek
Niema ducha martwego tym bardziej żywego to do rana południa monologu nie będę prowadził prędzej monopolowy
Po prawej wyświetla mi się >Organizatorka zbiórki dla Kijowskiegokolejnego bankruta(?)
Co za sirota!!!
Co za sirota!!!
https://wiadomosci.wp.pl/nie-zyje-maciej-kijowski-wspoltworzyl-dziesiatki-filmow-6194165834057857a
Znany polski operator filmowy miał 82 lata.
Znany polski operator filmowy miał 82 lata.
co tam dziatki,-dki drzecie koty po nocy
Miłej nocy
Właśnie skończyłem
Jeszcze tylko typnąc...i można>
Dobranoc Lucky
Jeszcze tylko typnąc...i można>
Dobranoc Lucky
po zabawie do zabawy korci dac cala 6 stke z lottka czy tez z lottka plus
http://zdjecia.nurka.pl/images/www.alekartki.pl-kartki-47-2-d-2726.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.
zagi jak chcesz czujesz taka wewnetrza potrzeba checi to podaj moze cos wpadnie w me gusta
doktor2p
aaaaa no tak fakt jak mieszkalem w lubinie to nie szlo nie zauwazyc teraz mieszkajac w legnicy to cisza zawsze po 2 stronie ulicy w lubinie na duzym parkingu stawiali scene byl browarek spiewy tance itp
gryks76