Wpisy 2 996 497 – 2 996 596
6 października 2017 22:45 → 6 października 2017 23:59, 100 wpisów
ja juz za stary na ojca 42 lata zanim zamowie 43-44 podziekuje
kto odziedziczy te miliony z multi, chyba bracia albo dam na radio m
Elvisa juz przezylem , moze tez przezyje samego siebie jak swiadomosc wcisna w komputer to tak
Podobno to nie jest bezpieczne,ale co mi tam-pochwalę się:
To ja trafiłem w EJ
To ja trafiłem w EJ
mega wizjonerze co tam na jutro , wojna , okupacja czy powstanie wielkopolskie
jutro kupuje pendrive 8 , 64 gb zgram troche muzy flaki na to, depeche
pewniaki wiec 8,64
pewniaki wiec 8,64
8 już od 2 losowań sie zapowiada , ja bym postawił na świeżą krew np 2
Ja zatypowałem że niebędę grał w EJ i wygrałem co piątek 12,50 do przodu
najgorzej jak wejdzie moj euromelon z wtorku 4,14,26,41,45, 9,11 a tak juz nie gram dzis
130 000 000 zł co wy w eurokurtce już tyle może cie mieć tylko skreślajcie te co w padną a nie te co nie to jest proste
Trzeba mieć sporego pecha,żeby nie trafić 1-dnej z 2 typowanych-z 10ciu
na podstawie jacka moge skreslic 3/3 w lotto uk i wziazc 4 tys zl za kazde 5 zl
no i juz musze wyslac trojke godzinowa 16,23,41 tak czas zadecydowal
wysle to za 5 funtow jak wejdzie mam 20 tys zl czarodziej ma zawsze szanse
na co wydac wygrane jutro 20 tys zl? nie mam pomyslu
zebysmy tylko mieli takie zmartwienia
zebysmy tylko mieli takie zmartwienia
co tu zrobic za 20 kafli, mozna sie troche ubrac na zime, moze korg kronos 2
ale nie umiem grac za dobrze
ale nie umiem grac za dobrze
Mozna kupic kilku letni samochod compaktowynastoletniale mozna,jakies 18000 przeb w sam raz na szrot
naprawde wygrana moze zmartwic bo nie ma co kupic, autko na zime? szkoda pod chmurke
jutro lotto to mi wystarczy a jak się nie uda to żebym nie dostanę 6 w plusie na otarcie łez dobre i to
20 kafli zrobi mi chociaz oplaty przez 33 miesiecy za darmo mieszkam
przeznaczę na granie a jak wygram to się na polowe podzielimy chyba warto
to mi panna splaca tv po 100 zl, dala 100 zl i mowie sluchaj zagram za to w multi
jak wygram bo 40 szans to 100 ci oddam cale
jak wygram bo 40 szans to 100 ci oddam cale
1250 zł mam przygotowane na mini to dale 1000 kuponów koniec zabawy z emoże wejdzie z moich tego tamtego 5 z5 będzie
w lato mialem grac 1000 multi ale musialem wyjechac i nie zagralem, moze w lato 2018 misje wykonam
1250 to wszystko wygrane z 2017 ale to nie tylko TS ale również inne gry łatwo prszyszło łatwo pójdzie
wczoraj np Anna Przybylska 4,10 puszcza oczko 21
na takie okazje mozna ostrzej zagrac, niz na takie numery co nic nie znacza i nie ma odniesienia
na takie okazje mozna ostrzej zagrac, niz na takie numery co nic nie znacza i nie ma odniesienia
lepiej mi sie przegrywa na pewniaki ze znaczeniem i wiecej poloze
a może kupię 1kg pomarańczy i banany i krem bambino zamiast tracić na granie a później będę narzekał to chyba kupie kubrak
ja kurtek to mam juz ze mi sie w szafie nie miesci, najwyzej jakies buty treki
no buty też by mi się przydały robię dziennie dużo km na piechotkę około 10 km na dzień
to sobie wyobraź że w ciagu tygodnia jest 70 km gdzie to ja już bym był a 70 * 4 to daje 280
mialem se kupic na wiosne 4 gorala za 4 kafle ale mowie nie, najpierw dojade te stare
trzeba szukac oszczednosci i miejsca w chacie
trzeba szukac oszczednosci i miejsca w chacie
a w zimie sanki same jadę z górki a pod górkę też się da pchasz swoimi mięśniami da się przeżyć ale z górki naprawdę szybko
w tych busach nie da sie jezdzic, pobudowali osiedli, spoleczenstwo sie starzeje
same babcie jezdzo i sie wciskaja na kolanka
same babcie jezdzo i sie wciskaja na kolanka
to kup z kawasaki dobre bo hiroszimka nie bo tam była bomba a kawasaki chyba nie
kawasaki moze byc dzwon kupie jak mi sie zycie bedzie konczyc
zebym mial gdzie jedzdzic to bym bral ale nie mam dokad jechac
no ja mam rower w piwnicy leży już kilka lat musiał bym go naprawić to bym był już gosc na dwóch kółkach a nie dwu nożny
najlepiej to z grubej rury helikopter nie ma korków jest gdzie zaparkować autami jeżdżą biedni ludzie