Wpisy 2 984 247 – 2 984 346
23 września 2017 01:29 → 23 września 2017 02:50, 100 wpisów
rafiw 70iw nic nierob przeciez koniec swiata nadchodzi to i tak juz jest niepotrzebne te podchody w tesika
W 2015 4i9 w realu puściłem za 15zł miałem 9000zł ale to raz bo potem te konta mi zwinął
A ja muszę trafić bo laska w dubaju arabka namnie czeka bogata a pustak nie pojadę ,polecę
no widziałem i czytałem niezle zes sie tam starał , i widzisz obrazila sie na ciebie, , co zrobic, takie jest juz zycie ale niemartw siew co do arabki ,jak kocha to poczeka,
a poco ci arabka lepiej jakiejs fajnej polki szukaj
nie dziekuje ja arabki niepotrzebuje zadneje
tak an niby w czym sa zajebiste od polek co?
no to tak jak i azjatki trez alee oczy chyba
tak an niby w czym sa zajebiste od polek co?
no to tak jak i azjatki trez alee oczy chyba
noji poco mi te dolary sa niby co ? tez wam sie internet tnie
no mnie***i nie interesuja wcale
No to szkoda bo jak rodziną ichną zostajesz to lord do końca życia jesteś
a jak taki allach po nią przyjedzie to bedziesz zdziwony,a i bąbke ci podrzuci
tak jak muzełmanie szanuja wszystkich innych na swiecie
skas to juz znam i juz to gdzies widzialem
a co dzichad czy isis
Ale to nie oni zabijają to z północy tam inny świat wojna non stop
Ja ją poznałem bo do nas do szynaka meble przyjechała rok temu
allachy to allachy,i tu nie ma te czy tamtae,to jest jeden świat,oni to mają w swojej biblii i ty musisz to zapamiętać,że dla takiego allacha nie ten czy tamtan,oni biorą wszystkich co nie wierzą w ich wiarę i ich zabijają ,musisz to wreżście zrozumieć
Pirwsze słyszę nie spotkałem się z tym dużo polaków tam mieszka i nikogo nie zabili
dobra uciekam bo czuje ze jutro bede mial gosci deutchbagdadu
gbagfdadu
gbagfdadu
Na zachodzie zabili inni nieznam ich oni też tego nie tolerują
ale to są te same ,ale ich nie odróżnisz,a czemu nię tępią tych złych w swoich szeregach ,czy się zastaniwiłeś?
nie porównój irlandii,bo oni walczyli o niepodległość ,a to w zupełności coś innego
Polacy we francji gwałcili i co ty też taki jesteś no nie to więc nie do jednego wora
dobra ide spać,ale i tak wiem,że prawie każdy allach to zbrodniarz i debil(powiedziaLem prawie,to robi rżnice)
to jak z tym koncem swiata bedzie dzisiaj czy jutro jak myslisz bo ja uwazam ze cos bedzie ale dopiero za kilkanascie lat
i co ci wyszlo ztej historji?
Arczi sam niewiem bo bania już mnie tak boli że ja niewiem gdzie jestem
ale cie podbieram,wiem w zym rzec\,,kiruj się moimi kirunkami ,a b edzie dobrze,trzymaj sie Rafiw70iw
no rozumiem rozumiem, widocznie jestes juz przemeczony od tych cyferek ,i iwonka cie wkurzyla i arabksa ci sie marzy tego masz juz na glowie zaduzo i musisz odpoczac aby mozg ci sie niezlasowal, dlatego proponuje juz odpoczac sobie dzisiej i jutro bedzie lepszy dzien i zapewne lepszy
dobranoc chłopaki wszystkim milej nocy zycze jutro bedzie lepszy dzien niz byl dzisiaj spijcie w pokoju
Arczi na arabkę czeka przywleke mu ją to będzie lizał aż pot z niego wyjdzie
a dziekuje galik3 jakos pomału leci narazie,
dobra uciekam spac GALIK3 trzymaj sie cieplo3 dobranoc
dobra uciekam spac GALIK3 trzymaj sie cieplo3 dobranoc