Wpisy 2 984 047 – 2 984 146
22 września 2017 22:54 → 22 września 2017 23:59, 100 wpisów
Lila...ja jak zwykle typy nie wysłane
Lila czasami ale rzadko może z raz na tydzień coś tam
teraz JP wysłałem
ale poprzednio też też JP nie wysłałem i 1+2 było
nie wiem czy zdązysz oblukać wygraną lub przehraną bo jutro ma być koniec świata
Pasko
czasami każdy zastanawia się nad przemijaniem, bo zegar biologiczny tyka, a jutro kolejny koniec świata do przeżycia
Lepiej już nie kresle Jacka na sucho bo potem bedzie
A ja jak pisałem wcześniej że wirtualnie będę grał takimi w Eurojackpot 10,20,30,40,50. /9 ,10 .aż do końca tsa takie głupie numery niegram w Eurojackpot szkoda kasy to lichfa samo to że u Niemców na nasze 8 złotych a unas zuelona wyspa eldorado 12,50
12,50 raz w tygodniu nie drogo
Multi Multi 2,5o x 14 los w tyg
niskopochylony przesteł po mydło się schylać
kręgosłup już nie ten
starosc nie radosc
Lila...
Lila...boberek jeszcze daje rade
czochrac mozna
jeszcze forma spoko
profesorze ja zmykam bo coś jeszcze muszę zrobić i idę w kimonoJAk co to pisz albo dzwon,miłej nocki i zostaw boberka w spokoju
ogoli się z dwa razy w mieś i cacy
lila bober spi już dobranoc
maxa nie było
Lila...narka
50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
5
ep
3
Ssz
06
99
parki
5,50
15,51
trójki
40,41,42
Rafi... to 23 powinno być na sobotę w Lotto to dość często występuje ta liczba
Parnikdaj se spokój z Eurojackpot graj w Lotto z Plusem z powodu ...wielu powodów
Ten cały Eurojackpot to jest jak Szklane Domy Stefana Żeromskiego czyli jedynym słowem utopia dotarło...
Forsami wszystko poza parkami w keno smierdzi tymi szklanymi domami
Chyba odloze ten telefon i pójdę spać bo znowu mi zejdzie do 1:30 a jutro jeszcze do kołchozu muszę iść na przewalanie ton towaru miesa gotowych wyrobów i to bez przenosni zobaczymy jak będzie
No tak ale od niedzieli do poniedziałku następnego tygodnia weeerrrereeeeeeeeeekeeeeeendddd
No to przerwa do jutra bo czym dłużej tu siedze to liczby coraz gorzej idą musze mózgownice przewietrzyć
Jutro mini zagram na wieczorne prasowanie dzisiaj miałem 2/5 tylko to nie ekstra pensja i niepłacom za 2/5
Zwrot to i ja mam jak butelki sprzedam i alumynium alumynium czaisz
Co za śpiochy taka mloda godzina a oni śpią nie to samo co my nocne Marki
Ja ma pek nie czaje to gu...o daje szkoda czasu gram lat kilka naście już dawno to stwierdziłem żeby wygrać to trzeba mieć kase na granie zprawdziwego zdarzenia a nie tak jak ja zagrać w Mini jeden zakład za 1,25 i liczyć na co