Wpisy 2 962 939 – 2 963 038
2 września 2017 07:51 → 2 września 2017 09:39, 100 wpisów
Pisalem na jednych z forum ze moze byc porazka jak wystawia z legii i sie sprawdzilo
Zadnych wniosku nie wyniusl nawalka po pierwsze trzeba bylo grac dwoma napastnikami wiadomo ze lewy bedzie pilnowany i tak bylo trener dunczykow dobrze obczajow polakow
Może jakby Boniek i Lato grali w ataku lepiej by poszło , Tomaszewski w bramce
Jakis ciag zdarzen jest same porazki w ligowej w lm i le i teraz reprezentacja a co robi boniek he he nic mowi ze dunczycy chcieli by byc na naszym miejscu zadnych refleksji jedna klika adoracji
Akurat sluchalem w radiu a dzis rano skroty oglafalem porazka brak szacunku
ja do Bonka nic nie mam ale było by fajnie jak by wrócił Zdzisio Kręcina i Lato
I co ma sie 5 w rankingu jak przegrywamy z danio co zajmuje 46 chyba cos w tych okolicach
W sumie balon nadmuchany i wczoraj wyszlo to co siedzialo awans raczej bedzie jak pisalem osobiscie mnie to wkurzyko co oni mysleli ze kazdy zespol sie polozy i da wygrac polakom
Dunczycy tez nic wielkiego nie pokazali ale wystarczajaco by wygrac ale co to wogole bylo brak zangarzowania brak slow
W sumie dobrze ze tego na zywo nie ogladalem tylko poszlem do pracy
Ma może ktoś pewniaczki na dziś ?bo mam tylko 5zł do zainwestowania
nic milej rozmowy zycze wszyskim formie pisanej oczywiscie i wygranych o 14
ja mam cały czas wrażenie że niektórych piłkarzy za wszelką cenę się promuje . Kuszczak nie powinien zagrać . Pazdan zaczął gwiazdorzyć co pokazała czerwona kartka w niedawnym meczu ligi europy , Jędza niestety obniżył loty . Błaszczykowski nie powinien grać od początku .
Najlepiej niech zgarnie z 4 po 5 baniek bo jednym w dup.e sie poprzewraca
Sebol jak ranking nie mogę się wybić do pierwszej setki raptem 300 punktów + -300 pare wojsko stare
Kędzior pewnie wejdzie tylko że ja już nie gram prawie wcale budżet się wyczerpał do wypłaty kilka dni nic suszazato jeden Lotto Z Plusem jest na wieczorne losowanie nadzieja jest
33 44
Forsa
Jak 15 to 13
U mnie leje już 2 dni non stop tylko paczec jak piwnice zaleje
witam wszystjkich i kazdego z osobna
no to na 14w MM leci, 2,4,6,9,17,24,25,33,38,44,45,54,55,56,58,62,63,65,66,71,72,73,75,79,80 do wyboru do koloru kazdy wybieraco chce
ForsamiTeż w typowanych padłem na pyskBiorę się za ....dobra zmiane od dzis
Jackwarku
Wujek
Arczibalik
Chyba zrobię 5/5 z niektórych Twoich liczb bo jakoś tak mi podchodzą
Chyba zrobię 5/5 z niektórych Twoich liczb bo jakoś tak mi podchodzą
Dr
Arczi ma ładne cyferki