Wpisy 2 944 069 – 2 944 168
15 sierpnia 2017 01:40 → 15 sierpnia 2017 09:13, 100 wpisów
kiedys jeden le przyjacielez nich ten ktory niegral systemem przekazal mi ze poda mi liczby ktorymi on gra i na nich wygrywa kase, mal pewne numery ktore z kazdego losowania przynosily mu jakies zyski nie stety nie zdazyl mi tych liczb przekazac poniewaz zginol w wypadku samochodowym w niemczech gdy jechal do brata, drugi zas saiad ten od snow zachorowal na gruzlice i trafil do szpitala i juz z tamtad nie wyszedl, i tak moja przygoda z dziecinstwa sie zaczela z grami losowymi ,oni mi zawsze powtarzali ze kiedys nadejdzie taki dzien ze ja tez wygram i maja nadzieje ze im choc swieczke zapale na grobie, powiem wam ze zawszena wszystkich swietych stawiam im znicze i nie tylko na wszystkich swietych, bo to byli moji mozna tak powiedziec dwaj starsi co prawda ale jakby przyjaciele,oni mieli to cos w sobie obaj ze umieli sie z kims czyms jak wygrali i podzielic tez,byli bardzo w porzadku tez i dla mnie i dla siebie tez, nieraz i sie klocili tez miedzy soba ,ale zawsze bylipoprostu soba ito byl ich plus i kiedys mi powiedzieli takie slowa graj tylko jednymi liczbami nie kombinuj nic i pozwol aby te liczby ciebie złapały a nie TY je
Też zacząłem "stałym"
Tzn-w ten sposób,że stałych mam 8 do których dodaję pewniaki
Tzn-w ten sposób,że stałych mam 8 do których dodaję pewniaki
tak to byli goscie tez na poziomie i starej daty jeden gral od poczatku wprowadzenia gier liczbowych poumierali w latach 90tych jeszcze,ja do dzisiaj ich nadal pamietam jakbym to dopiero wczoraj sie z nimi rozstal,ale ich juz niema i zostaly tylko mile wspomnienia po nich moje i pamiec o nich ,dzieki tym dwum gosciom gry losowe mnie zafascynowaly tezi zaczolem sam grac
Lewy i Vondeoff UFO ma to do siebie, że zawitało i zawsze wraca tam skąd przybyło, taka bajka na dobranoc
tak to prawda i sie z tym tez zgadzam co piszesz kubagry musza kogos tez i polubic
gdybysmy kierowali sie matematyką nikt z na sby nie wysłał ani jednego kuponu
a jakie sa te pewniaki niby z jakiego przedzialu sa te liczby od ilu do ilu?mozesz podac tak mniej wiecej?te pewniaki co dopisujesz do swoich stalych liczb?
bo umnie pewniakiem jest kazda liczba ktora wyjdzie i ja trafie?
tak czyli wszystkie dobre
okej to ja juz tez pomału uciekam spac typy juz zatypowane sa na jutro ,choc ich niewysle bo wszystko zamkniete bedzie umnie, to Dobranoc kuba trzymaj sie ciepło,i kolorowych snow
Nie ma żadnych możliwych do wyliczenia/wykombinowania szans na wygrane w grach ts ze stałymi wygranymi,g-tech losuje tak by zysk ts był maksymalny przy zagranych kombinacjach-gdyby było uczciwie nie powinni ich znać przed losowaniem tylko minutę czy pięć po i wtedy połączyć bazy wylosowanych z bazami zagranych.
Totalizator mozna krytykowac na 1000 sposobow.ale ten z maszynami wydaje sie najslabszym20
WitkaJa Gram ciagami liczb z losowania jednego z tył ewen dwuPO 20 zobacze jaki efektA dziś Matki Boskiej Zielnej
W Tvp emitują tureckie serialeWolę te niż USA tasiemce Chociaż i polskie i obcojęzyczne zabijają telewizjęA po mroczkach mam mdlosci
Część
Witam Wszystkich
Taką parkę dziś chętnie zobaczę wylosowaną w mm : 3,14
Taką parkę dziś chętnie zobaczę wylosowaną w mm : 3,14
Zycie nam pokaże figle i poleca już inne liczby norma no nie które zostaną tylko pytanie które.?
Laurcia
dostałaś może jakieś maile ostatnio
w których ktoś tam proponuje Ci kupno losów za pomocą internetu?
dostałaś może jakieś maile ostatnio
w których ktoś tam proponuje Ci kupno losów za pomocą internetu?
Ja dostałam
Nie można wejść w ta stronkę
Po co to wysyłają jak stronka nie aktywna
Morał taki chcą nam zaszkodzić
Witamy pozdrawiamy i życzy miłego dnia