Wpisy 2 637 027 – 2 637 126
2 maja 2016 00:25 → 2 maja 2016 01:06, 100 wpisów
ale charowałem
nie poddałem się
i idę we wtorek zagrać w lotka xD
Cocojambo jak trafię 6, to odwdzięczę się tak samo
możecie mnie nazywać kim chcecie...
ale jakby was wszyscy zostawili, wasza dziewczyna rzuciła, i znalazła innego, zostali na lodzie, bez pracy, stracili wszystko
to wtedy qrwa zrozumiecie...
W tej sytuacji ja bym się zastanowił,czy to przypadkiem nie przez mój wredny charakterek???
Za mlodu uganiac sie za dupami, a potem uzerac sie na starosc.
zostawiam narzedzia do zabawy na 14 z ts i bania u cygana bania u cygana hey
Pewniak MM 54
Parka MM 41,21
Trójka MM 44,35,38
Piątka MM 47,65,49,43,71
Dziesiątka MM 03,05,06,09,28,31,48,54,57,59
Pewniak MM 54
Parka MM 41,21
Trójka MM 44,35,38
Piątka MM 47,65,49,43,71
Dziesiątka MM 03,05,06,09,28,31,48,54,57,59
no tak lepiej na reczny jechac az nadgarstki popekaja ale ok jak kto woli no chyba ze sie poda operacji niepamietam jak sie to nazywa ale ho o pozbawienie pociagu ale jak tak pozna jesli sie woli na recznym a innaczej meczyc zwierzatko zwane konikiem
Mnie to smieszy jak ide ulica i kobiety sie za mna ogladaja a ja mam na nie wywalone
za duzo sluchania panienek w czarnych kieckach co niedziele za duzo
mnie to śmieszy, jak tamta dziewczyna chciała się ze mną spotkać po tym wszystkim teraz xD
kobieta bez bolca dostaje pie*dolca
w każdej kobiecie ku*wy 2/3
Jestem hetero, ale nie kieruje sie popedami ani instynktem. Dlatego nie glosuje na pis.
facet bez bzykanka tez dostaje pier. bill kobieta zadowolona wybzykana jest cudowna
moja była szmatą///
i tyle
Nie wytrzymam z zadna kobieta, bo mam zbyt wysokie iq. Kazda mnie szybko zmeczy. A uganiac sie za nimi tylko dla wymiany plynow ustrojowych, to tobie zostawie.
Tyle szmat na świecie, a podłogi wciąż brudne...
spuścić się jej na ryj i tyle...
Ze sportow to tylko rower i wedkarstwo. I to czynnie a nie siedzenie przed telewizorem z browarem. Nie pije, nie pale a chodze i zyje
uciekam
nie kazda jest latawica aczkolwiek milo spedza sie z takimi czas
tak jak ja coco nie pale czasem browarek okazionalnie pare flaszeczek czasem lyk piwka a reszte do zlewu
coco a pozatym to co to telewizor od paru latek nie mam i sie ciesze z tego
ponoc sa programy typu kto pokocha mojego syna rolnik szuka zony dlaczego ja juz nie mowiac o serialach typu na dobre i zle barwy szczescia klan tesciowa to oglada masakra zyje w swiecie tych ludzi ich historii
Ta porzesiedzi taki zycie przed telewizorem, a potem żąda od panstwa pomocy i pluje na bogatych
czasem serial jest przeniesiony w real staje sie wtedy swiat taki rdzeczywisty ze sie tak samo ma tak samo mozna miec
co w tej tv jest nic pelno jak wszedzie reklam prdzerywamy film by nadac reklame w necie chociaz mozna je wylaczyc choc nie zawsze jak i nie zawsze ten x jest tam gdzie zawsze lub jest ruchomy
moze dzieki temu pisiorowi nie bedzie tego brudu z bliskiego wschodu nie bedzie sie to jak robactwo u nas rozmnarzac by po latach rzadzic na poczatek miastami potem danym panstwem
tak jak nie cierpie pisu wiem znowu ta cholerna polityka niecierpie bo to takie wszystko wierzace az sie wymiotowac chce ale ok ich malpy ich cyrk tak sie ciesze ze oni nie dopuszcza mam nadzieje do rozmnarzania sie tej choloty
oni juz w niemczech pokazuja na co ich stac po co ten socjal oni sa niereformowalni na krzywy ryj tylko do pracy to nie pojdzie bo po co narobi dzieciakow i ma kase niech kobiety robia
Co? Podkopuje polska pozycje miedzynarodowa, polski porzadek prawny, przypisuje chlopow do ziemi, zamiast ograniczac biurokracje za chwile zatrudnia nowe dywizje do 500+. 500+ na ktory nie ma pieniedzy. Mowia na siebie prawica i wglowach motlochoqi mieszaja. Prawica obniza podatki, bo wie co to krzywa laffera i nie traktuje kosciola instrumentalnie. Upolitycznili prokurature, rozwalili tk, probuja sklocic nas ze wszystkimi sasiadami. Do tego jakies chore pomysly, typu zniszczenie dzikiej Wisly pod barki, wycinka Puszczy. A to tylko w ciagu paru miesiecy.
zlikwidowac socjal zagonic do pracy szybko sie wyniosla bo sie napewno nie dostosuja dba sie bardziej o te robactwo niz wlasnych obywateli z dziecmi wlacznie im sie pomaga a co z nasza biedota
Gryks wiesz, ze 500+ ma byc dla wszystkich, takze imigrantow? Sam sobie reszte dopowiedz...
Cocojambo czy jakis arabski kon ci tak wy***l ze straciles rozsadek.
Camilex daruj sobie te bezsensowne ataki ad personam. Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to idz spac.