Wpisy 2 522 992 – 2 523 091
23 grudnia 2015 21:53 → 23 grudnia 2015 23:59, 100 wpisów
Ja 6-10 nowym systemem
dobra spadam wesolych swiat i do zobaczenia w nowym roku
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
dużo zdrowia i radości
Gwiazdki najjaśniejszej,
Choinki najpiękniejszej
Prezentów wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Piękna jest radość w Święta
Ciepłe są myśli o bliskich
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy Was wszystkich
dużo zdrowia i radości
Gwiazdki najjaśniejszej,
Choinki najpiękniejszej
Prezentów wymarzonych
Świąt mile spędzonych
Piękna jest radość w Święta
Ciepłe są myśli o bliskich
Niech pokój, miłość i szczęście
Otoczy Was wszystkich
Torsan siemanko Wesołych Świąt powoli się coś rusza ale do głównej daleka droga może przyszły rok
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 277 393,00 zł
m_max...gratulacje
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
revenant haslem na 2016 rok
max velocity najwieksza kasa, i forma zycia, totalny maks wszedzie
max velocity najwieksza kasa, i forma zycia, totalny maks wszedzie
Witam
a kto mial w srodku 24 i 3 nie ma tu takich czarodziejow
oprocz,,,
oprocz,,,
moje niezawodne nastolatki 6/7 !
Wniosek taki,że warto czasem złamać zasadyA,wróż mi przepowiedziałNo ale koniec passy ma być dopiero jutro-więc się sprężam
gonzaga
Wesołych Świąt z http://piosenkinaokazje.pl/ z słynnym przebojem świątecznym " Yello - Jingle Bells " i resztą wspaniałej składanki.
Już po świętach 28.12.2015 r. Prezentacja 10 składanki zatytułowanej " Znane; Nowe; Disco; Techno; Party Hits
- KARAOKE 2015/2016 - MEGA składanka na Sylwestra z opcja Panel D.J. dla poprowadzenia samemu imprezy w tym Sylwestra. Wszystkiego Najlepszego !!!
Już po świętach 28.12.2015 r. Prezentacja 10 składanki zatytułowanej " Znane; Nowe; Disco; Techno; Party Hits
- KARAOKE 2015/2016 - MEGA składanka na Sylwestra z opcja Panel D.J. dla poprowadzenia samemu imprezy w tym Sylwestra. Wszystkiego Najlepszego !!!
gonzaga - dzięki - Zdrowych i Wesołych Świąt i dużo od TS również
to tak jak ja wyrzucilem kupon z 2 x 3/6 w lotto, ale 5/5 to juz kurde cos
angierski - "m_max widzisz bys mial lepsze swieta" a co to czas przeszły ?
ja do 5/5 nigdy nie mialem szczescia - tu trzeba dobrej metody
angierski - jak dla mnie 5/5 to bardzo dobry wynik - tym bardziej, że w listopadzie również było 5/5 ... gonzaga z psem to był, żart -- tylko powąchał, pomerdał ogonem i ok
widzisz moj program lepiej typuje na wiecej liczb, 5/5 od czasu do czasu ale rzadko, nie wiem od czego to zalezy
angierski - w profilu mam zdjęcie kuponu to zobacz ile wysyłałem... tylko to co widać
na przyklad 3/3 typuje w miare dobrze, ale 5/5 zawsze wchodzi czesto 4/5
wiadomo ze nie ma co sie porownywac z krotkoterminowymi osiagami najlepszych multipaskowiczow
angierski - również napiłem program ... pomagać, pomaga... ale programu jednej rzeczy nie mogę nauczyć ... przeczucia ... i cały czas pracuję nad tym algorytmem
Dobry wieczór
m_max no dokladnie mozesz wyliczyc statystyke, ale ostatni wybor nalezy do czlowieka
co słychać?
angierski - no nie do końca komputer musi być inteligenty... pamiętaj, że komputer robi to co człowiek zaprogramuję ....
m_max tak tylko przeczucie to jest duchowa sprawa a komputery nie maja duszy
angierski - duchowa sprawa czy nie... nie będę w to wnikał i nie przeczę ... ale komputer potrafi za nas w szybkim czasie przetworzyć ogromną ilość informacji
m_max no na pewno, roznorodnosc obliczen i oprogramowania sprawia imitacje duzych mozliwosci
.... my również pewnie potrafimy, ale że najlepsi mogę tylko 10% to "My" szaraczki pewnie tylko "2%"
m_max wczesniej robiono obliczenia na papierze i jakos tez wychodzilo
angierski - wyliczenia ok sa spoko ... ale czasami przeczucie dużo daje również
gonzaga - TS 14 czy 21? ... a jak Ty czujesz? kiedy będzie lepiej?