Wpisy 2 493 831 – 2 493 930
14 listopada 2015 01:45 → 14 listopada 2015 11:12, 100 wpisów
Estymy - brzydzę się tobą z małej literki - skoro tak oceniasz ludzi na czacie (Janosik ) który nigdy, nikomu nic nie zrobili - to pomyśl czasami - kim Ty jesteś. Pustą cipą - może zdolną do robienia komuś laski - ale to już było i nie wróci więcej.Jesteś tak obleśna Estymy w tym co napisałaś na temat Janosika - że z ochotą puściłbym na Ciebie pawia.
Nareście spokój!!!!!
Nie wiem czy pan Janusz nie czyta tych chamskich wpisów i obelg pod adresem innych osób????
Masakra
Nie wiem czy pan Janusz nie czyta tych chamskich wpisów i obelg pod adresem innych osób????
Masakra
Czesc Faral...masz rację, większość "pisarzy" tutaj to pensjonariusze ZK. Niestety.
czesc dusia...
trochę przeczytałamnie lubię ubliżania ani zwad na czacieto do niczego nie prowadzi,...Wole wcale nie wchodzić,
Zamachy we Francji islam atakuje.Jarek wytęp islam z Polski
Niedługo unas tak będzie jak islamistów wpuszcza
dusia .. i no jak tam TS ..i juz zamówiłaś laptopa ..i no ile czekasz czasu ..
dusia ..ja mysle za 2 lata pózniej dopiero bedzie miała nowiutku laptopa ,,nie teraz
Widzę że na tym czacie
Chamstwo w białych rękawiczkach jest tolerowane to bez rękawiczek wywołuje
oburzenie.
A jedno i drugie jest tym samym.
Dno
Chamstwo w białych rękawiczkach jest tolerowane to bez rękawiczek wywołuje
oburzenie.
A jedno i drugie jest tym samym.
Dno
majpanie ,,,no tak jestem cham .. po ty robiom gamoniom i śmiech na sali i po co było robiom pan krzysio grzeczny czuje jestem wyobrazony ..to co kiedy powiedziołem >>>honoru<<<<
He.. do tego czata to raz na jakiś czas powinien jakiś granat wpaść rażący selektywnie.
Tak w zastępstwie Admina.
Tak w zastępstwie Admina.
majpanie ..widzę ..jak obiecałeś ze nie grasz TS ..to co nie przejmuj podawać 1/1
majpanie ..jak masz czasu ..teraz kup lala dmuchana to samo jak >>L
KRZYSIO LAPTOP poczeka to nie pierwsza potrzeba ,jak będzie kasa to i on będzie
dusia mój laptop też pada nie jesteś sama co chwila mnie wywala
już grubo ponad 200 ...
Szczęście w nieszczęściu że te s***ysyny nie dostali się na stadion.. tam było 80 tys. ludzi..
Wolę nie myśleć..
Szczęście w nieszczęściu że te s***ysyny nie dostali się na stadion.. tam było 80 tys. ludzi..
Wolę nie myśleć..
krasia mnie i na tym stacjonarnym coś szwankuje co i rusz muszę się logować
Krasnalka
Dla Ciebie
http://1.bp.blogspot.com/-xf1XlEYgcB8/T843pu-UEoI/AAAAAAAAHQo/0Up7hpWRCXs/s1600/urodzinowe%2BkwiatyMoo_Animation.gif
Dla Ciebie
http://1.bp.blogspot.com/-xf1XlEYgcB8/T843pu-UEoI/AAAAAAAAHQo/0Up7hpWRCXs/s1600/urodzinowe%2BkwiatyMoo_Animation.gif
Dusia
Krzysio dla Ciebie też
Krzysio dla Ciebie też
Monet
krzysio nie umię ja tylko jestem w tych sprawach laikiem ,od większych spraw to tylko moi synowie
Macierewicz wyraził zgodę na odstrzal islamistów po 1 profilaktyka
878...dusia ..program dos CD boot >>tajemnica nazwa<< ..łatwo zauwazyć widać wskakuje logo hasła
dusia ..program do złamania hasła PC ..kosztuje $ 1599 ja mam CD
To znowu się pospieszyłam.
dusia zaraz pokaze jestem drugi PC laptopa ..zrobie hasła i pokaze coś foto test
U mnie jak za komuny-plan wykonano przed terminem.
ja mam labę cały tydzień.
dusia ..juz znalazłem linki >>chomikuj<<< programy do złamania PC ..a powiedz bedzie nagra nagrywarka CD nie wiele wazone 142 MB
Kapustka pochodzi z wioski obok mojej pogórską wola gra w Cracovii
Saltosky.Witaj
powtórka z rozrywki,,,.. mam nadzieje, że ten bonus w końcu pęknie
dzien doberek
ja tam w paryzu chciałem umrzeć buum ide do nieba niz zyć na marna to czego w ziemie
cos ciekawego? oczywiscie poza haniebnym atakiem terrorystycznym w Paryżu
Dostałem wczoraj bana za lekka obrażał kogo tylko mógł i nerwy mi puściły.
Cześć wam na pierwszy samochód jaki byście mi doradzili kupić ? Aha bo mam prawo jazdy od 4 lat i 10 miesięcy około ale taty samochodem z może 2000 km zrobiłem. Mało jeździłem jak na razie a skuterem z 2312,1 km przez 3 lata 2 miesiące około.
krzysztofie ..przestaj gadać po jest w du..e ..auto pomaga śmierc na ulicy ..a skuter spadnie w rowie
Pisz po ludzku bo cie.
krzysztofie ..wazne zyć zdrowo ...mieszkania i rower ..po co wiecej
zgrywus ale on jakoś niejasno piszę zauważ kochany.
krzysztofie ..po ci chcesz auta ..czyli ty bawisz na wyścigowy na ulicy
krzysio brak słów na ciebie.
krzysio już ma takie specyficzne pisanie, a za to Ty krzychu możesz uruchomić swoje szare komórki
Juz setki razy było wyjaśniane,że Krzysio jest głuchoniemy i pisze tak jak potrafi.
krzysztof c
A jak do Ciebie,jako naczelnika gminy przyjdzie ktoś taki załatwiać jakieś sprawy,
to co odeślesz go z kwitkiem ?
A jak do Ciebie,jako naczelnika gminy przyjdzie ktoś taki załatwiać jakieś sprawy,
to co odeślesz go z kwitkiem ?
krzysztofie ..widzisz taka >>emerytka<<< ma wiekszy wiek bardzo dobrze zdolna ..a ty jak zachowuje zwyrodnialec
A skąd o tym mogłem wiedzieć ?
To pisz od razu człowieku.