Wpisy 2 469 477 – 2 469 576
17 października 2015 23:17 → 17 października 2015 23:59, 100 wpisów
ale tej panienki o której oni śpiewają mało zna w podtekście to polka
Yota ..a chcesz potrzebowac 8 pewniaku ..załóz 8 sztuk chłopaków niz barbi słaba głowa
jocia - kurcze mam już szampana żeby wypić Twoje zdrowie za trafienie 10/10 ale proszę szybciej to zrób
https://www.youtube.com/watch?v=1RastUJgpCU
kiedyś to moja muza była
kiedyś to moja muza była
a i jeszcze jedno pytanie.Sam zarządzasz stronka,czy pomaga ktos?
w sumie to błąd że pasco nie daliśmy jako kandydata na posła - przynajmniej w tym burdelu / sejmie / dbałby o nas
mówie poważnie Rzeszów ma dobrego prezydenta jako miasto - wspaniale się rozwija - mam tam fajnego kolegę i chwali to sobie
Promujmy te stronke wszedzie i wogóle,ten człowiek zasługuje na to...
trafić takiego prezydenta to jak 10/10 w MM niech tak facet trzyma - stworzył podstawy do rozwoju miasta w IT kształci ludzi i chwała mu za to - tylko pozadrościć takiego włodarza
3/6 w dużego 2 kosze 6/10 7/10 było by 9/10 ale wywaliłem 42 i 49 eh
nie wiem dzięki Jego stronce - ile małżeństw się rozbiło, ile dzieci urodziło - ale działa tak trzymać
muszę gdzieś w pamięci odszukać te rozmowy z edim i tomkiem na temat systemów - bo już sam nie wiem od kiedy zaglądam na stronkę pasco
tak, sam zarządzam co ma pewnie dużo plusów.
Przede wszystkim robię co chcę i nikt mi niczego nie narzuca...
Przede wszystkim robię co chcę i nikt mi niczego nie narzuca...
pechowy: odwiedzalność strony obecnie jest stabilna .. generalnie powoli rośnie z roku na rok Obecnie codziennie przewija się przez nią około 30 000 unikalnych osób ... większość jest zainteresowana działem Wyniki
zawsze taki byłeś - to dobrze że nie zmieniasz się - chociaż jak pamiętam czepiałem sie Ciebie za raklamy na stronce
3,33,63
13,33
13,23,73
3,13,33
13
3,13
3,23,43,73
13,53
03 mozliwa tez
13,33
13,23,73
3,13,33
13
3,13
3,23,43,73
13,53
03 mozliwa tez
Jak najbardziej stabilna i nie była to żadna aluzja Panie Pasko
za co przepraszam bo jak widzę u admina stabilność charakteru i poglądów - a to cenie bardzo
Popatrzcie sobie na listę stron o tematyce hazardowej ... o największej odwiedzalności w Polsce według similarweb (chyba najlepsza obecnie instytucja badająca ruch na stronach)
http://www.similarweb.com/country_category/poland/gambling
http://www.similarweb.com/country_category/poland/gambling
Lotto - przyjazna strona dla miłośników gier liczbowych. Natychmiastowe wyniki lotto, multi multi, informacje o wypłacanych wygranych, typowania graczy, konkursy, mapy losowań, kumulacje.
A tutaj ściśle kategoria Loterie:
http://www.similarweb.com/country_category/poland/gambling/lottery
http://www.similarweb.com/country_category/poland/gambling/lottery
Pewnie Pasko niezla kasiora trzepie na reklamach kiedys byla reklama - Infiniti 2500000 wzwyz
widze tu u kogo ..tu jest same samiec i jeden barbi gada ciągle cał godziny
45,48,38,71,16,14,11,08,03,50
67,69,09,12,47,39,36,35,21,10
57,59,04,05,07,71,14,08,12,39
sorrki ze się wtrącam na tej najlepszej wg mnie stronce jeśli ho o lotto bez słodzenia żeby nie bylo
pewnie namieszam i g będzie eh nie mogę przeboleć ze namieszałem na wieczorne losowanie eh trudno postaram się nie namieszać tym razem za duzo
ale taka 5/5
39,48,45,71
67,69,09,12,47,39,36,35,21,10
57,59,04,05,07,71,14,08,12,39
sorrki ze się wtrącam na tej najlepszej wg mnie stronce jeśli ho o lotto bez słodzenia żeby nie bylo
pewnie namieszam i g będzie eh nie mogę przeboleć ze namieszałem na wieczorne losowanie eh trudno postaram się nie namieszać tym razem za duzo
ale taka 5/5
39,48,45,71
to że pasco - zarabia na reklamach to dobrze w końcu swój czas poświęca od kilku latek - i uj wam do tego
luckyloser1: gdyby w Polsce zalegalizowali bukmacherkę i mógłbym ich reklamować, to myślę, że stronka dostałaby mocny zastrzyk gotówki... póki co trzeba czekać, może kiedyś
Obecnie wszelkie propozycje reklamowania hazardu odrzucam, bo wiem, że z tego potem tylko problemy są ... już się przekonałem parę razy.
Obecnie wszelkie propozycje reklamowania hazardu odrzucam, bo wiem, że z tego potem tylko problemy są ... już się przekonałem parę razy.
ale jeśli kiedyś by się to zmieniło i miałbym traktować ten portal jak pracę, no to faktycznie pewnie dużo by się zmieniło. Obecnie poświęcam stronie średnio może godzinę dziennie... a tak poświęcałbym nawet 10 może kiedyś ...
pasco i dobrze bo byś zwariował czytając te wpisy obok multipasco załóż proszę stronkę o gotowaniu - polityce - samochodach i sex
pechowy: w trakcie losowania licznik bije przez chwile w okolice 700 śledzących czat.
lelek: ja już chyba osiądę na multipasko. Na pewno nie zapowiada się, aby strona miała przestać istnieć, co niektórzy się czasem boją. Głupia lata już za mną
no i prędzej czy później ktoś będzie chciał ze mną się podzielić główną wygraną w Lotto, którą wygra dzięki tej stronie albo MultiPairs pewnie już są takie osoby, ale się nie przyznały
Mnie Pasko nie interesuje buchmacherka, interesuja mnie jefynie amerykanskie kumulacje, chcialbym, zeby mi pozwolono w nie grac, pewnie w nie predzej wygram jak w polskie lotto, a szacun dla Cb, że tak długo im przynosisz reklamę, ale mam nadzieje, ze przyjdą inni i będziemy wdzyyscy zwycięzcami
no powiedzmy sobie szczerze ... wygrywasz kilka milionów w Lotto, zyskujesz niezależność... możesz robić co chcesz. Ja bym np. siedział na multipasko i patrzył jak innym się wiedzie
Pasko pomarzyć zawsze mozna