Wpisy 2 395 715 – 2 395 814
23 lipca 2015 09:19 → 23 lipca 2015 10:55, 100 wpisów
A ad vocem .."głębią pełną treści" i persony z tym powąiązanej
to kiedyś sam się będziesz dziwił że na plewy dałeś się złapać.
I się wtedy raze pośmiejemy.
to kiedyś sam się będziesz dziwił że na plewy dałeś się złapać.
I się wtedy raze pośmiejemy.
kondi
'zagram' ? wiesz ? - w tym konkretnym wypadku, ja, już jeśli mi się zdarzy, a naprawdę na palcach robak zliczy, kiedy wysłał - używam sformułowania - nabędę los
Monet
wiem, widziałem, gratki
ja akurat nie obserwuję tej gry, ale czasem lubię poporównywać, w wielu aspektach, różne światowe oferty
'zagram' ? wiesz ? - w tym konkretnym wypadku, ja, już jeśli mi się zdarzy, a naprawdę na palcach robak zliczy, kiedy wysłał - używam sformułowania - nabędę los
Monet
wiem, widziałem, gratki
ja akurat nie obserwuję tej gry, ale czasem lubię poporównywać, w wielu aspektach, różne światowe oferty
PIES mi miejsca nie może znależć ,w pokoju równe 30 stopni ,a od przeciągu to już gardło boli
i plecy owiane
i plecy owiane
dusia>>>
W Szczecinie popadało i jest znośnie ale jakieś takie uczucie zmęczenia wszyscy zgłaszają..
W Szczecinie popadało i jest znośnie ale jakieś takie uczucie zmęczenia wszyscy zgłaszają..
W miejscowości Czechowice-Dziedzice padła wygrana 192 777,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
SYN jest koło Poznania to jak przed pracą rano zadzwonił to nad ranem przeszła burza że prądu nie mieli
"zmęczenia" ? a centralnie, to chyba jest, TO raczej "uczucie wk...wienia" , ot - np pociskają ludziska po klasksonach, co daje klangor, prawie, jak przed Sądem Ostatecznym
Robal>> tutaj kultura .
Nie to co w stolicy słoikowa inteligencja.
Nie to co w stolicy słoikowa inteligencja.
Monet najgorzej to tej psiny mi żal całą noc miejsca nie mógł sobie znależć i mnie budził
taaaa, wiem wiem, znam te klimaty, niemal od podszewki - klaksoniarze, to zazwyczaj - tzw -cyt. >> farsiaćwoki i podszczywające kundelki łomiańskoradomskogrójeckie <<
omb, jaki ze mnie debil, niemiec i idiota - kompletnie zapomniałem o
t r e p a c h
t r e p a c h
Macie już jakieś pewniaczkibo mój mózg już się zlasował przez ten upał
Dzień dobry wszystkim
Dusia,jeśli mogę coś poradzić-ja w upały okna otwieram z rana i potem kilka razy w ciągu dnia.Tak są zamknięte i włączony wentylator.Gorące powietrze pcha się do domu i nie ma sensu mieć otwarte okna bez przerwy.
Monet,co polecasz na dziś w 49?ja tak nieśmiało 1,2,22,33,17,21,34,39-które wybrać?
Dusia ja.dzisiaj spisalam, po prostu, liczby z losowania podobnego...
i nad tym myśleć już nie będę, więc niejako pewniaków obmyslonych brak
i nad tym myśleć już nie będę, więc niejako pewniaków obmyslonych brak
Tczewianka od wczoraj gram na zestaw 40,21,17,36
Jak widać dwie masz u siebie.
To co podane to gram 2/4 3/4 4/4
A singla 36 stawkuję 20
Jak widać dwie masz u siebie.
To co podane to gram 2/4 3/4 4/4
A singla 36 stawkuję 20
Tczewianko wiem tylko ja od wentylatora zaraz to odczuwam na kręgosłupie silny ból ,owianie.a nademną jest jeszcze strych
Jako że czas powoli na tańce z liczbami i coby nie wypaść z wprawy pozwoliłem
sobie na różne wariacje co do parki 42,46 która to wpadła mi w oko we wpisie 2395732
Całkiem możliwy mix w najbliższym czasie.
1,42,46...42,46,47
42,46,50
......76
......11
......20
......21
......27
......41
......45
......61
......34
......53
......11
sobie na różne wariacje co do parki 42,46 która to wpadła mi w oko we wpisie 2395732
Całkiem możliwy mix w najbliższym czasie.
1,42,46...42,46,47
42,46,50
......76
......11
......20
......21
......27
......41
......45
......61
......34
......53
......11
o kurcze,Dusia jak jeszcze strych to masz jak w saunie
Idę...
bo zaraz tu wpadnie przedstawicielstwo Barów Mlecznych w RP
to jakoś w inna.stronę mam...
Tymczasem!
Dobrego dnia!
bo zaraz tu wpadnie przedstawicielstwo Barów Mlecznych w RP
to jakoś w inna.stronę mam...
Tymczasem!
Dobrego dnia!
u mnie popadało i tylko 19 stopni i słońca nie ma i dobrze
dzięki Monet i powodzenia
dusia,ale jaki człowiek osłabiony i sercowcy muszą uważać
768. nie ma co się oszczędzać, tak pociągnąć...żeby do 80 dobić
WTEDY będzie trafność znakomita
WTEDY będzie trafność znakomita
Tczewianko ja to wiem BO MAM MIGOTANIE PRZEDSIONKÓW i jedna komora się nie zamyka
dusiu,to życzę zdrówka i oby te upały opuściły Twoje strony
T
TCZEWIANKO dziękuję zdrówko najważniejsze na razie obywa się bez sztucznej zastawki I OBY JAK najdłużej
TCZEWIANKO dziękuję zdrówko najważniejsze na razie obywa się bez sztucznej zastawki I OBY JAK najdłużej
781. tym.się pocieszaj
Ale, z.drugiej strony, wiem
emerytki (wyłączając osobę o tym nicku, ponieważ jest rozsądna) bardziej kumate, rozumiem
i jakby bardziej zachwycone
to jeszcze.na nastolatkach poprobuj, choć jak na rezolutna trafisz to Bosch,Grunwald
i jesień Średniowiecza (nie zakładam, że zrozumiesz )
Btw., to.aż tak kiepski urlop?
Ale, z.drugiej strony, wiem
emerytki (wyłączając osobę o tym nicku, ponieważ jest rozsądna) bardziej kumate, rozumiem
i jakby bardziej zachwycone
to jeszcze.na nastolatkach poprobuj, choć jak na rezolutna trafisz to Bosch,Grunwald
i jesień Średniowiecza (nie zakładam, że zrozumiesz )
Btw., to.aż tak kiepski urlop?
Dzień dobry Paniom
Panom
miłego dnia i wysokich wygranych w kulogrze!
Panom
miłego dnia i wysokich wygranych w kulogrze!
urlop i piękne miejsca Masz już za sobą czy jeszcze Ci coś zostało?
Ty Prorokujesz ja zaklinam
Ty Prorokujesz ja zaklinam
I całkiem nieźle mi idzie zaklinanie w ub tygodniu w plusie dość sporo kaski a i ten szykuje się całkiem na przyzwoitym poziomie bo ja zaklinam te liczby żadnych "pewniaków"
no i nie traktuję tego typowania czy zaklinania tak zupełnie serio!
luzik najlepsza metoda!
luzik najlepsza metoda!
Doszły mnie słuchy że ktoś pomidorówką gardzi no chyba że z wkładką mięsną.
nie chce mi się o tym pisać zresztą szkoda czasu i zachodu uwielbiam ludzi ale przede wszystkim kulturalnych i nie cierpię jadu i wulgaryzmów
gratki Serw
jednak - sorki, żeby tu zaistnieć, jakoś bardziej, musisz się mocniej postarać - nie wiem, pewnie nie widziałeś - dżonny z marthą, jak keno rozwalali, albo deprim - jak śmigał
albo sam marth'uś - prawie 70 x sukces
co losowanie
spoko, wierzę w Ciebie - dasz radę
jednak - sorki, żeby tu zaistnieć, jakoś bardziej, musisz się mocniej postarać - nie wiem, pewnie nie widziałeś - dżonny z marthą, jak keno rozwalali, albo deprim - jak śmigał
albo sam marth'uś - prawie 70 x sukces
co losowanie
spoko, wierzę w Ciebie - dasz radę