Wpisy 2 263 864 – 2 263 963
3 lutego 2015 23:03 → 3 lutego 2015 23:59, 100 wpisów
syrgyt, jak na mój gust to powtórka 1,2,3,4,5 to zbyt odważny krok. Mimo wszystko z moich obserwacji wynika że 5 liczb pod rząd przychodzi dosyć rzadko, a tym bardziej tych samych
Tadeo112 tylko nie wiem czy dobrze z tymi przenosinami zrobiłem ?
Tadeo112 a ty sezon jak masz ustawione ?
A czemu nie PS3 cholera jasna ?
Ty na PS3 grasz ?
Ja zawsze starałem się uciekać z zespołów typu Lotus itp, starałem się bardziej o fotel w Ferrari lub RBR bo na ustawieniach profesjonalnych różnica między nimi jest jednak wyraźna
ja musle zeby w piatki isc i dolozyc do nich jakies 63,64 lub 71 ,74
Nie, ja gram na PC
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
Chociaż zamierzam przyinwestować w PS4, bo GTA V nie pociągnie mój pecet a przynajmniej nie na takich detalach na jakich chcę.
kiedy padło 1,2,3,4,5 w Multi Multi można sprawdzić w testerze liczb:
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
- pierwszy raz w 1997 roku
- raz w 2000 r.
- raz w 2001 r.
- raz w 2011 r.
- 2 razy w 2014 r.
- dzisiaj padło 7-my raz w historii losowań
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/
- pierwszy raz w 1997 roku
- raz w 2000 r.
- raz w 2001 r.
- raz w 2011 r.
- 2 razy w 2014 r.
- dzisiaj padło 7-my raz w historii losowań
i szansa na to że padnie jutro jest mniej więcej taka jak to że samochód na chodniku mnie rozjedzie..
ja jutro bym zagrał czymś w stylu 12,18,69 i jakieś trójki dołożył bo ani jednej nie ma.
w Multi Multi się opłaca
w Mini Lotto grać na 1,2,3,4,5, to padnie główna wygrana poniżej 10 000 zł
w Mini Lotto grać na 1,2,3,4,5, to padnie główna wygrana poniżej 10 000 zł
patrzac na wykresy to zbior piatek ma teraz najwieksza powtarzalnosc po 5 liczb w losowaniu
Tadeo112 mój kolega 23 lata miał PS3 Slim a potem coś mu odwalił i kupił składany komputer bardzo dobry ponad grupo 3000 zł do Internetu gdzie sama karta graficzna około 1300 zł ale mówię ci obraz niesamowity i gry na full gra realizmie mówię ci coś niesamowitego.
2 263 870. Tadeo112 2015-02-03 (23:05)
Ja zawsze starałem się uciekać z zespołów typu Lotus itp, starałem się bardziej o fotel w Ferrari lub RBR bo na ustawieniach profesjonalnych różnica między nimi jest jednak wyraźna
Tak ale ja na amatorze grałem dotychczas i zbyt łatwy się zrobi dla mnie ten poziom ale początki słabe miałem pora na wyższy tyle że McLaren Mercedes co może mi zapewnić ? Oni dosyć daleko są w konstruktorach. Nasz Lotus na 1 miejscu.
Tak ale ja na amatorze grałem dotychczas i zbyt łatwy się zrobi dla mnie ten poziom ale początki słabe miałem pora na wyższy tyle że McLaren Mercedes co może mi zapewnić ? Oni dosyć daleko są w konstruktorach. Nasz Lotus na 1 miejscu.
Pasko a co też chcesz pograć ?
wkładasz specjalne okulary i jesteś w środku akcji, w pełni w środku gry.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,1-osoba-ranna-10-osob-zatrzymanych-w-czasie-zamieszek-przed-siedziba-Jastrzebskiej-Spolki-Weglowej,wid,17232020,wiadomosc.html?ticaid=114478&_ticrsn=3
Wiesz tak szczerze to na amatorze wynik Twojego zespołu jest praktycznie uzależniony od Ciebie. Jeździłem przez pewien czas na amatorze w RBR Renault i podczas gdy udało mi się zebrać około 400 punktów w generalce, to kolega z zespołu miał może 50...tak więc jeśli przejdziesz do McLarena to McLaren prawdopodobnie będzie wtedy na 1 miejscu w generalce konstruktorów. Taki już urok amatora
Np GTA V już to widzę siebie o kurde.
Chociaż myślę nad tym żeby pobawić się w F1 2013 ale multi..o ile ktoś jeszcze jeździ. Bardziej stawiałbym na to że prawie pustki, choć i w 2011 widziałem niedawno zapaleńców.
Ale ja zmieniam przechodzę na wyższy level nie jak kolega bo chcę w amatorze wyrównać rekord Vetela do tej pory ma 2 mistrzowskie tytuły.
Tadeo112 widziałeś byś mnie u siebie w lidze w wyścigu zawsze daje 100% siebie.
I z tego co widziałem po tym sezonie (mówię o realu) to chyba zaczął się dobry okres Mercedesa
Chociaż raz źle się zachowałem w stosunku do mamy.
Ale Mercedes fabryczny.
poradzili sobie z zużyciem opon jako tako. zobaczymy sezon 2015..
Jutro egzamin na prawko
Bo ogólnie weekend miałem zły w kwalifikacjach gdy wyjeżdżałem z alei tam wąsko jest wyjechałem za linię bach 10 pozycji miałem 16 czas i start 22 pola. Przesunąłem się zaraz po starcie na 5 miejsce ba nawet byłem na 4 o samochód bezpieczeństwa i no mama szukała okularów do czegoś. Człowieku jadę na 4 miejscu blisko byłem trójki z przodu około 9 okrążenia a wzięła weszła mi w widok i w bandę uderzyłem i wyzwałem ją.
Teraz jak sobie pomyślę to głupio mi.
Tadeo112 ja mogę wejść do F1 jak dadzą mi kontrakt.
Z teoria mam problem jazdy ujdą czuje ze ujebie na teori /
pawel22655 powodzenia szerokości.
A co masz jutro teorię tylko ? Ja 4 lata mam prawo jazdy.
Teoria za 1 a praktyczny za 3.
No tak kiedyś z zamiłowaniem chodziłem na tor kartingowy, jakoś nie liczyłem na super wyniki..Ale teraz mam problem z barkiem więc nawet z tym tak nie przeginam. Aż do operacji.
Głupie błędy zrobiłem powiedzieć ?
Tadeo112 przykro mi.
Mam jutro teorie i praktyke jak zdam teorie to wsiadam do autka a jak nie to narka
Jutro muszę dokończyć sezon i zdobyć mistrza.
Od rana zadnego testu na interncie nie zeobilem! Wszystkie nie zdane
Ja miałem osobno. To znaczy za pierwszym razem miałem rozpędzić się do iluś km/h i wyhamować. To było już około 1 km do mety. Stanęliśmy na drodze dwukierunkowej kazał ruszyć dałem kierunkowskaz i nie wiem skąd samochód taki dostawczy mnie wyprzedził do tego zatrąbił i był halt koniec.
pawel22655, tak więc jutro o tej samej porze widzimy się tutaj i spowiadasz się jak Ci poszło
Mam na 8:00 wgzamin powiem Ci juz wiwm ze obleje teorie
Za drugą razem miałem zjechać jak macie te w Grudziądzu zdawałem i na ewy pas zjechaliśmy i kurde znalazłem się w pułapce linia ciągła i powierzchnia wyłączona i zgłupiałem dosłownie.
Krzysztof trzeba miec farta by Zdac
pawel22655 głowa do góry dasz radę chłopie trzymam mimo to.
A teorie za ktorym zdales ?
I jak oceniacie moje błędy.
1
Ja od siebie tylko dodam że planuję zacząć prawko w wakacje, a że mieszkam w Warszawie to będę miał wesoło.
Ale ja według starych zasadach gdzie pytania były udostępnione wszystkie a powiem szczerze próbowałem zrobić ten nowy to niestety nie zdał bym zabrakło by.
Wawa to juz w ogole masakra hahah ja zdaje w Tychach
Ja w Grudziądzu koledzy zdawałem kojarzycie okolice ?
Same s***ysyny egzaminatorzy w tychach
podejrzewam że jakbyś zaszeleścił im świeżo wygranym pliczkiem banknotów przyniesionym z TS to byś zdał bez wsiadania
Albo daliby Ci zadanie przejechać 50 m po osiedlu "dla formalności"
Niestety takie akcje się zdarzają. Tylko potem trochę strach na ulicę czasem wyjść. Bo stoisz na przystanku a jakiś wariat wjedzie na Cb i po ptakach.
Jakbym mial te 17 mln to prawko sobie kupie na slowacji a slowacja nalezy do uni czyli moge sobie jesdzic w polsce koszt takiego prawka to 250 tys euro
Tylko teraz pomyśl czy nie fajnie byłoby mieć te 250 tys euro w kieszeni jednak
Tadeo112 a ja mam pewny problem znaczy mam 12 GB w PS3 i usuwałem grę już a potrzebuję miejsca na gry nowe i UFC bo muszę poćwiczyć ale nie mogę znaleść zapisów ty gier dlaczego ? Aha i raz pamiętam grę instalowało i wyłączył zasilanie i mam jakiś błąd 00000007080 coś tam co zrobić ?
nie za bardzo jestem specjalistą w tych sprawach, ale :
1. Może zapisy usunąłeś przy okazji usuwania gry?
2. Odnośnie drugiego to usuń wszystkie pliki tej instalowanej gry i spróbuj jeszcze raz...
Naprawdę nie wiem. Ja tylko doradzam co bym zrobił na Twoim miejscu.
1. Może zapisy usunąłeś przy okazji usuwania gry?
2. Odnośnie drugiego to usuń wszystkie pliki tej instalowanej gry i spróbuj jeszcze raz...
Naprawdę nie wiem. Ja tylko doradzam co bym zrobił na Twoim miejscu.
Jeśli chodzi o konsole to nie jestem aż takim specjalistą niestety
ostatnio próbowałem ożywić moje PS2 Fat a wyszło tak że jeszcze chwila i zrobiłbym z niego toster...
ostatnio próbowałem ożywić moje PS2 Fat a wyszło tak że jeszcze chwila i zrobiłbym z niego toster...
No ale niby ponad 1 GB mam wolne a gier nie widać na 12 GB coś nie tak szukałem i dupa.
A mi miejsce potrzebne bo UFC mam i muszę potrenować żeby z kolegą wygrać.
Znaczy mam dysk twardy który za ponad 200 zł kupiłem i włożyłem przeniosło mi zapisy tyle że odwaliłem niestety numer bo chodziło niby za głośno i wyrzuciło mnie z gry. To wziąłem chyba niepotrzebnie system resetowałem czy jakoś tak i problemy a potem pasek dojechał do monet i stanął to ja z konsoli kabel wyjąłem kilka razy i teraz nie wiem ale dysku kupionego nie czyta.
Czyli co ma zrobić bo pewnie na tym dysku błędy są ?
Włożyć go powrotem a o tym wiem Menu to wiem że jest 5 opcji głównych czyli które wybrać aby wyczyściło ten dysk twardy ?
Ale to gówno się tak wyrażę kilka KB waży.