Wpisy 2 225 007 – 2 225 106
23 grudnia 2014 01:42 → 23 grudnia 2014 12:48, 100 wpisów
G : zerknij na pierwszą 50 typujących 1 (co za jednomyślność)
J: myślę że może być więcej powtórzeń (5-8).
J: myślę że może być więcej powtórzeń (5-8).
Twoich typów nie widzę, co nie znaczy że nie zostaną wylosowane.
64
4,24,44
24,34,74
44,64,74
4,64
4,14,44
64
moze ale nie musi...64
4,24,44
24,34,74
44,64,74
4,64
4,14,44
64
moze ale nie musi...64
Oczywiście jest to prawdopodobne
chociaż 24 też mi by pasowało razem z 25 i 26.
chociaż 24 też mi by pasowało razem z 25 i 26.
Witam nocką ciemną
Jociu
masterZ
Jociu
masterZ
Gonzaga
o jakie śliczne buziaczki Jociu i kwiatuszek
dziękuję
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
jak tam wygrane? ja jeszcze z 14 tej nie sprawdziłam kuponów. Dopiero dzisiaj zaczęłam przygotowania do świąt. Na szczęście wczoraj w Bielsku miałam ostatni kiermasz świąteczny... ufff
Na mnie pora.....
Dobrej nocy dla Wszystkich!
Wysokich wygranych.
Jola
Ulka
Gonzaga
Dobrej nocy dla Wszystkich!
Wysokich wygranych.
Jola
Ulka
Gonzaga
masterZ kolorowych snów i miłego wtorku
Jociu z Bytomia do Będzina daleko?
Byłam w sobotę i zastanawiałam się czy Cię nie skusić, ale było tak wietrznie i chłodno że obawiałam się że mnie pogonisz
To świetnie, ale wiesz, jak porządnie się wymarznie i trzeba trzymać słupa by Cie nie zwiało, to różnie to może wyglądać, a wiało nieziemsko. Następny kiermasz w pałacu dopiero latem więc może wtedy uda się spotkać
Nie, nie na zamku , w Pałacu Miroszewskich a właściwie w parku przy pałacu i na dziedzińcu, pałać zaś jest udostępniony do zwiedzania. Zamek jest po drugiej stronie drogi. Teraz impreza była przy wejściu do podziemi, troszkę mało miejsca i niezbyt dobra organizacja, ale... za to za darmo
https://www.google.pl/search?q=pa%C5%82ac+mieroszewskich+b%C4%99dzin&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jcGYVMStDYOvU_nEgMgL&ved=0CDgQsAQ&biw=1088&bih=707&dpr=1.25 warto latem zwiedzić
Uciekam spinkać. ToSiek znów poskąpił głównych wygranych więc strzelam mu focha i idę spać. Dobrej nocki dla Was.
Jociu
Gonzaga
Jociu
Gonzaga
https://www.youtube.com/watch?v=laUQy4DVxCA&index=10&list=RDxnIl-IE8sLE
Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie
krok po kroku, tego życzę na Święta i w Nowym Roku.
Niech się spełnią te duże i małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie
krok po kroku, tego życzę na Święta i w Nowym Roku.
dzien dobry.* szczęśliwy
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
kope lat!* mrugnięcie
z okazji Swiat...zycze Wam worka zdrowia i radosci z zycia, samorealizacji marzen, (..,"bo warto miec marzenia i czekac ich spelnienia..."
nisko sie klaniam i pozdrawiam serdenie...*:-)/\:-) przybij piątkę
wujas
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!
http://zdjecia.nurka.pl/images/media3.mojageneracja.pl-oirupyyptt-mediumkvzf13554b4885d7782e740733.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Gracz z miejscowości Knurów wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Oborniki wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/polacy-nie-odbieraja-wygranych-w-lotto/rncz5
Witam jedna dobra rada chcesz wygrać to NIE GRAJ!!!PRZEGRASZ TO CO MASZ!!Moje pytanie czy zna ktoś z was znajomego z rodziny milionera z wygranej w lotto???Jeśli tak to gratuluje i Pozdrawiam
Jak nie chcesz stracić to nie graj- tak powinno być poprawniej i z sensem. Milionera to może nie ale kilka złotych wpadło w kieszeń.
Kilka złotych ja też wygrałemnie wspomnę ile przegrałem przykład:Mój Tato gra od roku 1962 w TZW DUŻY LOTEK i też nie przegapił ani jedno losowania pełny kupon 6-liczbami stałe liczby (co ma udokumentowane)i trafił 7 razy 5z6 ale jest uparty i gra dalej.Ile lat trzeba grać aby wpadła kombinacja liczb 6z6??
sprawdz tu czy taka kombinacja juz nie wyspatpila przypadkiem.... bo jak wystąpiła to szansa jest niewielka ze sie powtórzy
sorelka sprawdzałem wielokrotnie i nie było na sto procent takich kombinacji jak posiada czyli 8 zakładów na 6 liczb aby padła 6z6.Kto wie może braknąć życia Pozdrawiam
borysek - tak moze być bo kombinacji jest bardzo dużo a losowan jesszcze tyle nie było
i nie wiem czy cos - któras 6/6 sie powtórzyła... chyba nie
predzej w mm 10/10 sie powtorzy
i nie wiem czy cos - któras 6/6 sie powtórzyła... chyba nie
predzej w mm 10/10 sie powtorzy
Borysek- nie gram w lotto. Za duża cena kuponu i bardzo małe szanse i kwoty z wygranych 3,4,5 nieprawdopodobnie małe więc nie ma sensu. Gram w mm gdzie juz 2,50 za kupon i masz spore szanse żeby odrobić te 2 zl chociaż, a raz na jakiś czas coś większego wpadnie.
Ale niech każdy grający próbuje swojego szczęścia w grach liczbowych i wszystkim życzę wysokich wygranych oraz Wesołych Świąt!!
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Rozszerzenie źrenic, nie wynikające z normalnej odpowiedzi na słabym oświetleniu są zazwyczaj spowodowane przez leki, leki, trucizny lub uszkodzenia mózgu lub choroby.
po świętach idę do pracy do fabryki gumofilców się dowiedziałam własnie dzisiaj
Lila gdzie? tam czy tu???
Lila chyba jestem nie w temacie...
isla no intelygent napisał w kg,że budują fabrykę koło mnie co będzie gumofilce robić imam sie tam przyjąc bo tylko wiecznie przed kompem siedze
trzebab było napisac ze to ty te fabryke budujesz i dlatwgo musisz siedziec przed kompem jako nadzór
on***a się usmiałam jak nigdypotrafi mnie matoł rozśmieszyć jak nikt
bo tak wejszłam z nienacka na chybcika i taka jestem mało inteligentna...
ale kumam już czacze...
sorelka buduję specjalnie dla niego,żeby w razie czego miał gdzie pracować
a tak na marginesie to kobietki macie juz wszystko porobione bo jak nie to was dopadnie niskiego ręka sprawiedliwości
ja też jutro sałatka i mięsa dziś mam jeszcze ciepły sernik...