Wpisy 1 635 504 – 1 635 603
27 lipca 2013 00:37 → 27 lipca 2013 01:54, 100 wpisów
Lila. .
Dlatego jestem na nich zły.. .
....................................
Dlatego jestem na nich zły.. .
....................................
Za te wszystkie wpisy powinien miec na miesiąc..
ide, bo nie mam przyjemności przebywac z kims takim jak on
Cześć Wszystkim ( prawie )
ide, bo nie mam przyjemności przebywac z kims takim jak on
Cześć Wszystkim ( prawie )
widzisz franek taka jest różnica między tymi kobitkami a mną ,że wolały się nie odzywac bo jakby to na mnie trafiło to bym Ci nie popuściłai najwyżej tez dostałabym bana.Lubie gnój ale w kupkach ,kwiatki ale w maju a góralskiej muzyki w ogólę nie trawie takiej jaka ostatnio zapodałes i nie obchodzi mnie to co piszę twój góru że ty niby dobry chłopak jesteś
Lila..wczoraj w nocy napisałam co o mnim myslę .. nie siedze cicho..
Lila.. .
To jest najgorsze. Głąby nie piszą i nie dzwonią a zwalają się całym stadem bez wcześniejszego powiadomienia.. .
.......................................
To jest najgorsze. Głąby nie piszą i nie dzwonią a zwalają się całym stadem bez wcześniejszego powiadomienia.. .
jocia...no przegła się pałka,jak to siępiszę.Dał dupy za przeproszeniem i trudno
Dowiedziałem się przez...posłów.. .
..................................
Lila
miało być Gnój w równych kupkach hihi
czemu nielubisz góralskiej muzyki
miało być Gnój w równych kupkach hihi
czemu nielubisz góralskiej muzyki
Zamykam temat gości. Mam nadzieje, że to ich ostatnia wizyta, bo następnym razem nie wpuszczę za...próg.. .
................................................
................................................
franek...w równych,nierównych nie ważne.Przegiąłeś a na moje pytanie wcześniejsze nie odpowiedziałes .Można sobie wypić i podejrzewam,że niejeden/na siada tu po alkoholu ale Ty dałeś się we znaki wszystkim ostatnio.To było niesmaczne
Ide w mapki
za przyjaciółką
za przyjaciółką
tzn ona wie wszystko lepiej podobno.Tylko szkoda,że jej się tak wydaje a prawda jednak jest inna
Hura.. . Ale upał za oknem. +14,5 stopnia.. .
............................................
karwa co wy z tym zimnem ,pogięło was czy co?amour Ty przeca blisko mnie mieszkasz to jakie masz zimno?
tzn zimno, wiecie tak, że na krótkie spodenki akurat, ale długie by nie zaszkodziły hehe
amour..u mnie chmury SCHŁY PO SZNURZEale ani jedna kropelka nie spadła
lila, no upał by do 14 potem przyszły ciemne chmury popadało i tarz nadejszły z poznania znowu hehe
Lila
to co teraz , ? Mam sam sie zbanować
a skąd wiesz że ja to ja pisałem
to co teraz , ? Mam sam sie zbanować
a skąd wiesz że ja to ja pisałem
franek..też właśnie się pytałam czy to Ty czy ktoś ma Twój nik i sobie jaja robi?
pewno jutro słonko przygrzeje, ale pochmurno mówili w TV i idą od zachodu burze więc lila dojdą i do Ciebie
amour..psa mi szkoda bo go już na wszystkie sposoby gadzinę chłodzę
Zimo.. .
Na dokładnym termometrze, który wisi na świerku syberyjskim jest teraz.... +13,8. /Pomiar na wysokości 2 m/.
...............................................
Na dokładnym termometrze, który wisi na świerku syberyjskim jest teraz.... +13,8. /Pomiar na wysokości 2 m/.
...............................................
Lila
ale podejrzenia
masz dobre
ale podejrzenia
masz dobre
amour....nie jutro chmury tylko w niedzielę a jutro upał jak uj i spadam nad jezioro
lila, ja swojego też, ale on ma patent, położy się na płytkach a tam zimno jak nie wiem i się chłodzi, wiatrak ma włączony zimna woda z lodem i najlepiej z butelki kupna, bo on jak zobaczy zwykłą wodę to wypije ale po jakimś czasie, ale jak z butelki? to pije i pije i pije i pije, bo coś dziwnego to jest przecież hehe
franek...sranie w banie.Podejrzenia podejrzeniami a jak Tobie zależy to miej nik który tylko Ty używasz albo dalej mimo obrażania przez kogoś innych na czacie będzie szło na Twoje konto.Mnie tam Rybka
amour...a mój jak na kafelkach leży to chyba mu nawet nie robi różnicy.Za gruba i gęsta sierśćale jutro jak go wpintolę do jeziora to ho ho ho i hopopływamy trochę razem tylko szkoda że mi w wodzie nie wychodzi
zresztą czy ja wiem, czy mojemu psu przeszkadza upał, przyjdzie ze spaceru jak dzisiaj, upał i siedzi w gorącej kuchni, koło włączonego piekarnika, sapie, ale przecież jedzenie się robi, miska na stole to on ma wyjść?
Lila
lubisz psy pasterskie
lubisz psy pasterskie
franek...musisz się postarac teraz i czy to Ty czy nie Ty przeprosić żelkę,jocię,fiolkę,wasyla.Zobacz co tam u niego wypisywałeś w KG i u trisetum też
Kryminałki ze Świata.. .
Putin złapał... szczupaka ważącego 21 kg.
........................................
Putin złapał... szczupaka ważącego 21 kg.
........................................
franek..ja mam HUSKy,mojego niuniusia co ręce odgryza przy powitaniu
lila mój ma podwójne futro, jak to labradorki, ale tak z 20 minut mu zajmuje, żeby się uspokoił, a potem szybciej oddycha tak z 20 minut jeszcze i jest spoko,
Mam
fatum na imie
Marzena
ale ta dluga
piękna
fatum na imie
Marzena
ale ta dluga
piękna
wn..taaa Puta to w ogóle jest chodząca alfa i omegaWzorowy wędkarz,karateka,malarz i karwa nie wiadomo kto jeszcze
O! Już trzecia godzina.. .
lila, on jest jeszcze łowcą tygrysów, sam udusił jednego podobno spontan hehe
Lila.. .
...................................
...................................
amour..pies jak szybko oddycha to tak sie własnie pocimusi oddać ciepło przez to oddychanie.Ja jak już mój szaleje to go z węża ogrodowego moczę ale się boi skubaniec,dopiero jak zobaczy,że ja sobie stopu moczę to podchodzi i też się da zmoczyć a tak to ucieka
lila, bo to ich jest filozofia, jak pan/pani sobie zrobi/spróbuje, to potem ja też mogę hehe
Hehe
do za potem
do za potem
amour..mój to w ogóle dziwny.Ja jestem do dawania jedzenia,bawienia,wie,że się mu nie stanie krzywda a z Panem to na dłuższe wyprawy i długo godzinne
Lila.. .
Putina i tego szczupaka co złapał można zobaczyć na stronie: Głos Rosji.
Putina i tego szczupaka co złapał można zobaczyć na stronie: Głos Rosji.
Lila.. .
Jeździsz w nocy motorem ???
.....................................
Jeździsz w nocy motorem ???
Wn..teraz wiesz.raptem kilka razy się śmignęłam ale zdarzało się a co?
lila, to u mnie podobnie, moja mam jest od gotowania dla niego, przytulenia, pogłaskania itd, a ja murzyn od spacerów, głaskania, jak on leży i rzucania misia, czy patyka na spacerze, ojciec zależy przeważnie spacer wieczorny
W Radiu Kierowców mówili, żeby uważać.. .
.............................................
Cd. Jakiś motocyklista .....walnął w łosia i zginął na miejscu.. .
......................................................
......................................................
amour..murzyn a Twój bierze cos do jedzenia od Ciebie czy taty? Mój nie weźmie od nikogo.Nawet jak mąż nasypie to nie ruszy przez cały dzień.dopiero ja podejdę wsypię spowrotem do wora,wysypie na miske i zjęod nikogo nic nie ruszy.Tak gadzinę nauczyłam jak był mały.Nie rusz,nie rusz,nie wolno i nie ruszy
WN..ja nawet na rozpoczęciu sezonu w tym roku nie byłam a jak w łosia przypieprzył? To go nie widział czy co?
Łoś to głupie bydlę, niczego się nie boi. Potrafi wyleżć na szosę i stać na środku.. .
lila, mój ruszy chyba od wszystkich, łakomstwo to jego główna wada hehe
amour...ale ogólnie super pieski labradorki.Ostatnio oglądałam w TV jak rehabilitant labradorek zachorował,miał operację nogi i zaniemógł i ilu dzieciom pomógł a potem rodzice tych dzieci dawali/składali się na leczenie dla niego
Lila.. .
Wypadek był w nocy, trudno w ciemności łosia zobaczyć.. .
Wypadek był w nocy, trudno w ciemności łosia zobaczyć.. .
lila, no, ale mój jest narwany lekko, on bardziej z tych co narkotyki i przemyt wyszukują, bo on by ludzi pod tira wprowadził jak by był przewodnikiem, dzieci by poobjadał ze śniadania, dyscyplinarne wydalenie by było hehe
amour...a mój nie.mój przy dzieciach jak płaczą siada i wyjejaczasami dzieci nie słyszę ale wiem,że jak on wyje to jest coś na rzeczy a jak położe dzieci na kanapie to obwącha i siada pod kanapą a jak ktoś chce podejść np teściowa to lepiej niech nie podchodzi bo może byc pogryziona
Ja znam osobiście 2 osoby, co walnęły samochodem w łosia.. .
WN...no ja nie znam ani jednejale znałam kilka co się zabiło na motorze
Faraon Mrówkowy.. .
Przerwa na....herbatę. .
Ojej. To był mały żart. .
Jocia.. .
Nie mam żadnej liczby.. . Kończę właśnie....malować ścianę.. .
Nie mam żadnej liczby.. . Kończę właśnie....malować ścianę.. .
Rano zrobię test.. .
Ciekawe, ile osób na niego czeka.. . Jak się raz pytałem to nikt nie odpowiedział.
Ciekawe, ile osób na niego czeka.. . Jak się raz pytałem to nikt nie odpowiedział.