Wpisy 1 635 304 – 1 635 403
26 lipca 2013 23:01 → 26 lipca 2013 23:58, 100 wpisów
nie mogę przezyc tego 49 ze dali 50 cholerniki a z drugiej strony gdybym tą pierwsza piatke przeniosl na blankiet...gdyby no wlasnie tak sie tylko mowi
jicia ..moje Ty słodkie kochanie wiesz ze jak tak lubię a ty aty
------
.................................
.................................
Jocia.. .
..................................
..................................
http://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM&list=RD028We_E5kgfh0
Bob Marley
Bob Marley
max no to trzeba było tak wcześniej bo ja wale już kilka losowań
Kryminałki drogowe. .
Niefortunnie zakończyła się jazda motocyklisty przez las.. . Zginął na miejscu po zderzeniu z.... łosiem.. .
.................................................
Niefortunnie zakończyła się jazda motocyklisty przez las.. . Zginął na miejscu po zderzeniu z.... łosiem.. .
.................................................
Jocia.. .
Dlaczego rzucasz we mnie piorunami ???
..........................................
Dlaczego rzucasz we mnie piorunami ???
..........................................
Jocia.. .
Dzisiaj mam...wolne od widzenia.. . " Urlopuje się ".
..............................................
Dzisiaj mam...wolne od widzenia.. . " Urlopuje się ".
..............................................
Lokaj przyszedł , bo mam lokaja ricardos
ccesz go zobaczyć.. zaraz wkle w profilu
qjaster fajnie
ccesz go zobaczyć.. zaraz wkle w profilu
qjaster fajnie
Moja "cioteczka' australijska ..( 75 wiosen) uwielbia te poczte, wiec dla niej .. mam ją Obsługuje biegle komputer
no ciekawy klient poczty, szkoda że najnowsze wersje nie maja opcji języka polskiego ale ogólnie fajna do poczty
ide w mapki..i bede miała Was na oku
Mam troche kłopotu z nia ..własnie polskie litery i na dodatek jak pisze mi .. to wyskakuje MI ..ktos pomysle,ze cierpie na manie wielkości albo ..są..... zmienia na AS
Mam troche kłopotu z nia ..własnie polskie litery i na dodatek jak pisze mi .. to wyskakuje MI ..ktos pomysle,ze cierpie na manie wielkości albo ..są..... zmienia na AS
miałem kiedyś wersję z j polskim, i chyba poszukam na necie bo było spolszczenie
Wyszła za mąz za australijczyka holenderskiego pochodzenia piekna za młodu
juras..tez mialam, ale po awarii kompa wcieło.. ale tez kłopotliwe, bo na innych klawiszach czasc liter działała
juras..tez mialam, ale po awarii kompa wcieło.. ale tez kłopotliwe, bo na innych klawiszach czasc liter działała
Patrzę w Test MM z godz. 14. Zastosowany wieczorem dałby niezłe rezultaty. Podejrzana liczba...31 byłaby...Plusem.. .
...........................................
czas na jutro dalej trzeba stukac na maszynce kopulacje ludziom a i sobie co pykne dobrej i wygranych jutro wszystkim.czesc Wam.
jocia , chyba na stronie komputerświat widziałem niedawno spolszczenie do IncrediMail ale nie wiem do której wersji
Jocia.. .
Nie wiem. Jak przeżyje najazd dziczy z Ameryki /czytaj gości /. to test będzie dopiero w ...niedzielę.. .
................................................
Nie wiem. Jak przeżyje najazd dziczy z Ameryki /czytaj gości /. to test będzie dopiero w ...niedzielę.. .
................................................
poszukam zaraz to podeśle ci na K G, bo dziś już nie ma głowy do typowania
Hej moglby ktos mi wytlumzczyc o co chodzi z tymi podejrzanymi liczbami i gdzie to sie sprawdza?
Powiem szczerze kiedys jak sie gralo w mm to piateczke z 10 łatwo bylo ustrzelic a teraz...szkoda gadac
Daliby ludziom wygrac, oni dosyc zarobili juz...
Powiem szczerze kiedys jak sie gralo w mm to piateczke z 10 łatwo bylo ustrzelic a teraz...szkoda gadac
Daliby ludziom wygrac, oni dosyc zarobili juz...
dominik.. no co TY..a dziura budżetowa.. a nagrody dla poslów i marszałków Chcesz by dali wygrac ..dla siebie potrzebują
Liczby podejrzane są ukryte w....przyszłości. Żeby się do nich dostać, trzeba być....jasnowidzem.. .
....................................................
....................................................
Dominik.. .
To nie jest...żart.
.......................................
To nie jest...żart.
.......................................
Cd. Odpowiedz jest jak najbardziej poważna.. .
Przerwa na...kawę. .{{pączek}}.
No tak. Posłuchałem głupiego "komputra", że żle napisałem słowo " Pączek ". Niestety, w tym wyrazie nie można użyć polskich liter.
jocia masz na K G link do tego IncrediMail ze spolszczeniem, gdybyś nie umiała go ściągnąć bo na chomiku róznie bywa to napisz do mnie na K G