Wpisy 1 225 838 – 1 225 937
12 listopada 2012 23:13 → 12 listopada 2012 23:59, 100 wpisów
max
Nie planuję, ale jak to powiadali nasi przodkowie żołnierz strzela a Pan Bóg kule nosi
Nie planuję, ale jak to powiadali nasi przodkowie żołnierz strzela a Pan Bóg kule nosi
krzysio744 drugoa lewa kto to?
bolek
No ja już dwa razy typowałam oto moje pomysły 48,46,35,70,64,25
No ja już dwa razy typowałam oto moje pomysły 48,46,35,70,64,25
albin ..nie wiem ..nic nie znam wszystko ..jak nie było wystawione foto w profilu
Pasko >>>> 6 osob wideo czat sie rozwija
krzysio744
medea76 fajnie 77,78 akurat mi na jutro wychodzi mam ja u siebie
Pasko damy rade!!
lila..ten okulary moze wsdzisz ukryty troche
witam
wygrana jest dzielona przez system
Pasko
dopuki pieniędzy nie zobacze na koncie jak wygram hipotetycznie to nie uwierze
dopuki pieniędzy nie zobacze na koncie jak wygram hipotetycznie to nie uwierze
najlepeij grac samemu !
Ja już mam kilka propozycji menedźerskich,ludziska widzą mój potencjał, więc chcą moją wiedze wykorzystać.
dokładni program
wszystko jest wyjaśnione na stronie
następnym razem, zrobię coś z tym mikrofonem
Dobranoc.
emerytka 46
Max dobranoc.
Albinczeka na mnie
Witam, reprezentuję serwis Lottomania. Mogę odpowiedzieć na dowolne pytania odnośnie lotto online
Robal.Masz rację.Bezciężko byłoby zasnąć.
Zloty
Zloty
nie slyszałem o lottomani
zobaczeee
zobaczeee
Lottomania - program to co innego
Nazwa jest tylko identyczna
Nazwa jest tylko identyczna
lottomania...a jakie sukcesy graczy?
Tak, to zupełnie inna firma
Licznik na naszej stronie wskazuje (prawdziwą) kwote wygranych
ja wysyłam zakłady online. ciekaw jestem jakie sukcesy mają gracze. ważne to dla mnie by tam zacząć bywać
no dobra juz znikam...ja troche boli głowa ..dziś formatowane PC windows 8..
i poowwoo
i poowwoo
Nie dodajemy mnożnika np x7 żeby przyciągnąć klientów
Nasi gracze wygrali już 27 806,20 zł
Najwyższa wygrana to 1 400,00 zł
taki licznik
Najwyższa wygrana to 1 400,00 zł
taki licznik
wywaliło mnie z google...ale łączę
Podobnie z fanami Facebooka. Nawet 1 osoba u nas nie jest "kupiona" na Allegro
Najważniejsza różnica między nami a konkurencją jest taka że jesteśmy FIRMĄ, co oznacza ogromną odpowiedzialność w porównaniu do spółki która odpowiada do 40 tys zł. A my całym majątkiem właściciela
Macie rację, ale to oznacza też, że do końca życia spłaca dług swoim majątkiem
Dokładnie tak jak powiedzieliście
Wydrukować i jechać do kolektury. Najgorsze jest później znalezienie wygranych pośród kilku tysięcy kuponów
Wydrukować i jechać do kolektury. Najgorsze jest później znalezienie wygranych pośród kilku tysięcy kuponów
Tak, ale kupony Lotto nie mają jakiegoś wewnętrznego numeru po którym można sobie je grupować. Jedyna możliwość to mieć je po kolei.
Jeszcze nie mamy kolektury - istniejemy dopiero od 8 miesięcy
Jeszcze nie mamy kolektury - istniejemy dopiero od 8 miesięcy
Co do prowizji od sprzedaży w kolekturze to nie jest to do końca tak jak powiedziałeś.
Totalizator daje od 6% do 7.5% od obrotu ALE od obrotu bez dopłaty na ministerstwo -> czyli od 2.40zł a nie od 3zł.
Tak naprawdę jest to od 4.8% do 6% ogólnego obrotu
Totalizator daje od 6% do 7.5% od obrotu ALE od obrotu bez dopłaty na ministerstwo -> czyli od 2.40zł a nie od 3zł.
Tak naprawdę jest to od 4.8% do 6% ogólnego obrotu
Mamy zaufaną kolekturę, ale jeszcze nie swoją.
Kwestia na przyszłość
Kwestia na przyszłość
online urzeduja
Z Facebooka znalazłem chat
Jesteśmy prawie z Kielc - miejscowość Piekoszów.
Jesteśmy prawie z Kielc - miejscowość Piekoszów.
Był rekordowy - ponad 30 razy więcej osób nas odwiedziło niż w normlany dzien. Podobnie jak 3gry musieliśmy obniżyć godzinę przyjęć na aktualne losowanie
Zakład prosty Lotto 3zł + 0.75zł prowizji
lottomania. a w czym jestescie konkurencyjni? cenowo?
Tak. To jest jak posłanie syna do sklepu po np jogurt. Dajesz mu 2 zł na jogurt + 50gr za to że właśnie zrobi to za Ciebie
3. Zastrzeżenia Firmy
Firma Tota Serwis zastrzega sobie prawo do niezrealizowania zamówienia w przypadku gdy nie jest ono poprawnie złożone, z winy sprzętowej lub systemowej nie jest możliwa jego realizacja â sytuację na które Firma nie ma wpływu. W takim przypadku Użytkownik jest niezwłocznie informowany o niezrealizowaniu kuponu o godzinie 22:15 kiedy to rozpoczyna się losowanie liczb przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Należy nadmienić, że Firma w żaden sposób nie zamierza doprowadzić do takiej sytuacji używając wszelkich środków do ich niedopuszczenia, aczkolwiek istnieje małe prawdopodobieństwo do ich wystąpienia..................ta końcówka jest zastanawiająca
Firma Tota Serwis zastrzega sobie prawo do niezrealizowania zamówienia w przypadku gdy nie jest ono poprawnie złożone, z winy sprzętowej lub systemowej nie jest możliwa jego realizacja â sytuację na które Firma nie ma wpływu. W takim przypadku Użytkownik jest niezwłocznie informowany o niezrealizowaniu kuponu o godzinie 22:15 kiedy to rozpoczyna się losowanie liczb przez Totalizator Sportowy Sp. z o.o. Należy nadmienić, że Firma w żaden sposób nie zamierza doprowadzić do takiej sytuacji używając wszelkich środków do ich niedopuszczenia, aczkolwiek istnieje małe prawdopodobieństwo do ich wystąpienia..................ta końcówka jest zastanawiająca