Wpisy 1 226 038 – 1 226 137
13 listopada 2012 08:31 → 13 listopada 2012 10:32, 100 wpisów
marek33
Niestety ja z przyczyn sprzętowych nie mam jak do chata się przyłączyć. Mikrofonu i kamerki brak a chwilowo takie inwestycje nie mieszczą się w moim budżecie domowym
Niestety ja z przyczyn sprzętowych nie mam jak do chata się przyłączyć. Mikrofonu i kamerki brak a chwilowo takie inwestycje nie mieszczą się w moim budżecie domowym
Marek.Nie grasz,nie typujesz.To po co Ci liczby?
medea
a nie mogli dowieźć ciut lepszego horoskopu ? - nie widzę tam robaka ?
senna
i CZymajcie się ...
dziś ...
http://www.youtube.com/watch?v=IbzjScBve8U
a nie mogli dowieźć ciut lepszego horoskopu ? - nie widzę tam robaka ?
senna
i CZymajcie się ...
dziś ...
http://www.youtube.com/watch?v=IbzjScBve8U
Robal
No to przyłącz się do testujących tego astrologa w czwartek i niedzielę. Jeśli miał rację i będzie łatwiej coś trafić to wytropimy układ gwiazd i ustalimy kiedy grać a wtedy drżyj TS
No to przyłącz się do testujących tego astrologa w czwartek i niedzielę. Jeśli miał rację i będzie łatwiej coś trafić to wytropimy układ gwiazd i ustalimy kiedy grać a wtedy drżyj TS
senna bardzo miłą wiadomość napisałaś a mnie od rana ręka swędzi
Marek.W mini na swoje nie mam fartu.Wezmę z chybika.
Krysieńka
MonetJeszcze w listopadzie rządzą skorpiony.
MonetJeszcze w listopadzie rządzą skorpiony.
senna ja do multi parkę podałem..
ale z tego co sibie przypomniałem to Ty chyba na grasz w MM?
ale z tego co sibie przypomniałem to Ty chyba na grasz w MM?
Monet
Agatkaa
To pytanie musisz zadać Medei
To pytanie musisz zadać Medei
Ale na pewno się pojawi.
agatkaa
Chwilowo dla Wodników nie ma fartownych dni
Niemniej jak pisałam sennie astrolog, którego liczby i informacje o tym kiedy grać zamieszczam w profilu, wskazał że dla wszystkich chcacych grac w gry losowe bardzo dobry będzie czwartek i niedziela. Kiedy ostatni raz tak twierdził czyli w 1 listopada tylko zamknięte kolektury przeszkodziły mi w wygranej bo liczby wytypowałam prawidłowo na 4/6 w lotto i 5/6 w mm. W czwartek i niedzielę chcę więc sprawdzić czy ma rację.
Chwilowo dla Wodników nie ma fartownych dni
Niemniej jak pisałam sennie astrolog, którego liczby i informacje o tym kiedy grać zamieszczam w profilu, wskazał że dla wszystkich chcacych grac w gry losowe bardzo dobry będzie czwartek i niedziela. Kiedy ostatni raz tak twierdził czyli w 1 listopada tylko zamknięte kolektury przeszkodziły mi w wygranej bo liczby wytypowałam prawidłowo na 4/6 w lotto i 5/6 w mm. W czwartek i niedzielę chcę więc sprawdzić czy ma rację.
marek33
na forum zamieściłam swoje kombinacje do lotto, mini zrobię za chwilę i zamieszczę
Dla Ryb do mini na dzisiaj daję 19,26,24,10,21,28,12
na forum zamieściłam swoje kombinacje do lotto, mini zrobię za chwilę i zamieszczę
Dla Ryb do mini na dzisiaj daję 19,26,24,10,21,28,12
agatkaa
Dzisiaj tylko symbolicznie jeden mm na 14-stą a na wieczór może się skuszę na jedno lotto+ i z dwa mini. Na więcej szaleństw budżet nie pozwala, no chyba, że o 14-stej coś trafię
Dzisiaj tylko symbolicznie jeden mm na 14-stą a na wieczór może się skuszę na jedno lotto+ i z dwa mini. Na więcej szaleństw budżet nie pozwala, no chyba, że o 14-stej coś trafię
teraz uciekam
medea ma duży zasób wiedzy nie tylko astronomicznej ale i życiowej więc ukłon dla niej
medea ma duży zasób wiedzy nie tylko astronomicznej ale i życiowej więc ukłon dla niej
senna nie gram ostatnio myslalam dzis ale te "liczby" tak cos
trudno jest wybrac wogole nie jestem pewna
trudno jest wybrac wogole nie jestem pewna
dzień dobry
senna
Na forum to ja sie udzielam
marek
agatkaa,marek,senna Dziękuję za komplement
Na forum to ja sie udzielam
marek
agatkaa,marek,senna Dziękuję za komplement
agatkaa
ja dzisiaj gram, ja mam ten sam problem ale że wygrać trzeba grać
ja dzisiaj gram, ja mam ten sam problem ale że wygrać trzeba grać
medea
senna
medea
dużo tych swoich liczb na forum, na dzisiaj wybrałem te z profila dla ryb i raków
dużo tych swoich liczb na forum, na dzisiaj wybrałem te z profila dla ryb i raków
Monet
senna
Bo cały czas pracuję nad ulepszeniem metod typowania i jak na razie średnio mi idzie ograniczenie liczby typów
senna
Bo cały czas pracuję nad ulepszeniem metod typowania i jak na razie średnio mi idzie ograniczenie liczby typów
senna
Ja się skuszę w ramach eksperymentów na "żywym" portfelu na sprawdzenie czy typowanie wg kalendarza Majów ma sens
Zrobię sobie zakładzik z tych liczb do lotto+ : 4,7,10,15,26,31,32,44
Ja się skuszę w ramach eksperymentów na "żywym" portfelu na sprawdzenie czy typowanie wg kalendarza Majów ma sens
Zrobię sobie zakładzik z tych liczb do lotto+ : 4,7,10,15,26,31,32,44
senna
Tylko, że w odróżnieniu od mm bardzo dużo czasu trzeba by znaleźć losowania "podobne"
Tylko, że w odróżnieniu od mm bardzo dużo czasu trzeba by znaleźć losowania "podobne"
medea
to 8 liczb jest, musisz jeszcze dołożyć na 2 zakłady, ja dzisiaj na liczby dla ryb gram
to 8 liczb jest, musisz jeszcze dołożyć na 2 zakłady, ja dzisiaj na liczby dla ryb gram
senna
Niestety będę musiała po prostu brutalnie wybrać cyferki z tych ośmiu, bo na więcej niż jeden zakład nie da rady
Niestety będę musiała po prostu brutalnie wybrać cyferki z tych ośmiu, bo na więcej niż jeden zakład nie da rady
medea
widzę że masz ten sam problem co ja...finansowy
za dobry wybór
widzę że masz ten sam problem co ja...finansowy
za dobry wybór
dla mini losowania podobne dają :
liczby powtarzające się 7,18,40,6,29
liczby pojedyncze : 2,42,13,27,39,11,21,38,3,15,21,31,5,17,33
no tutaj przynajmniej można jeden zakład puścić bez mąk wyboru
liczby powtarzające się 7,18,40,6,29
liczby pojedyncze : 2,42,13,27,39,11,21,38,3,15,21,31,5,17,33
no tutaj przynajmniej można jeden zakład puścić bez mąk wyboru
Ta moja ósemeczka to dała w ciągu ostatnich 100 losowań 2x 4/8 czyli potencjał w niej jest
Natomiast piąteczka do mini tylko raz 3/5 czyli jakby wpadła dziś wieczorem to pewnie niewiele osób ją wytypuje tak jest nietypowa
Natomiast piąteczka do mini tylko raz 3/5 czyli jakby wpadła dziś wieczorem to pewnie niewiele osób ją wytypuje tak jest nietypowa
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
Medea.. .
----------------
----------------
Senna.. .
----------------
----------------
senna
I za to chętnie wzniosę toast niestety przed 15.30 wyłącznie kubkiem z kawą a potem ... się zobaczy
I za to chętnie wzniosę toast niestety przed 15.30 wyłącznie kubkiem z kawą a potem ... się zobaczy
Wczoraj fortunata55 przypomniała mi, że korzystne dla gier są Jowisz i Wenus więc w programiku Astro lotto odnalazłam, że obie planety sprzyją dzisiaj Bliźniętom i Lwu a to ostatnie to świetne bo Lew jest znakiem rządzącym tym miejscem w horoskopach, które odpowiada za hazard Niestety ten programik nie rozróżnia gier tylko wyrzuca zestawy uniwersalne zależne od nastroju "wróżącego". Jakby ktoś chciał to je sobie wynotowałam i mogę podać