Wpisy 1 116 218 – 1 116 317
18 września 2012 06:03 → 18 września 2012 08:32, 100 wpisów
------
Dzien dobry.. .
----------------
Dzien dobry.. .
----------------
Witam wszystkich w słoneczny poranek
Dzisiaj wchodzę sobie z samego ranka do kolektury by wysłać skromny zakładzik za wczorajsze 4/5 a tu maszyna wyrzuca, że to jednak było 4/5. Nie wiem co mnie wczoraj trafiło, że źle sprawdziłam No żeśmy zainwestowali niespodziewane środki a teraz niech się dzieje wola nieba
Dzisiaj wchodzę sobie z samego ranka do kolektury by wysłać skromny zakładzik za wczorajsze 4/5 a tu maszyna wyrzuca, że to jednak było 4/5. Nie wiem co mnie wczoraj trafiło, że źle sprawdziłam No żeśmy zainwestowali niespodziewane środki a teraz niech się dzieje wola nieba
Majwoj.. .
------------
Drapek.. .
--------------------
Zelus.. .
----------------------------------
------------
Drapek.. .
--------------------
Zelus.. .
----------------------------------
wedrowiec
Mam pytanie czy w Twoim prywatnym senniku arbuz ma jakieś znaczenie, bo mnie we śnie dzisiaj prześladował ?
pafty
majwoj
Mam pytanie czy w Twoim prywatnym senniku arbuz ma jakieś znaczenie, bo mnie we śnie dzisiaj prześladował ?
pafty
majwoj
Medea.. .
-----------------------------
-----------------------------
Medea.. .
Opisz sen, to może coś liczbowego znajdę.. .
------------------------------
Opisz sen, to może coś liczbowego znajdę.. .
http://www.huffingtonpost.co.uk/2012/09/17/embarrassing-nightclub-picturesshameful-gallery-excess_n_1889261.html#slide=1529864
Mirnam.. .
------------------
------------------
+ 12. Zimno, ale jest...
--------------------
--------------------
Wędrowca netowy
Robal_36
medea76
pafty
drapek
i reszta ekipy ...........
Robal_36
medea76
pafty
drapek
i reszta ekipy ...........
mirnam
wedrowiec
Problem w tym, że sen był trudny do zapamiętania, chodziłam po swoim mieszkaniu rozmawiałam z kimś a w centralnym miejscu na stole olbrzymi arbuz no i ten ktoś za wszelką cenę chciał bym go zabrała najśmieszniejsze, że z tego pamiętam to we śnie wiedziałam po jakiego grzyba jest mi on potrzebny
wedrowiec
Problem w tym, że sen był trudny do zapamiętania, chodziłam po swoim mieszkaniu rozmawiałam z kimś a w centralnym miejscu na stole olbrzymi arbuz no i ten ktoś za wszelką cenę chciał bym go zabrała najśmieszniejsze, że z tego pamiętam to we śnie wiedziałam po jakiego grzyba jest mi on potrzebny
Medea.. .
Taki opis snu wystarczy.. .
----------------------
Taki opis snu wystarczy.. .
----------------------
Mi się w tamtym tygodniu śniło jak łowiłem zwłoki z rzeki. W netowym senniku oznacza to szczęście na loterii. Narazie sen sie nie sprawdził.
medea
drapek, majwoj, wn
pozostali - bardziej nieśmiali, czy mniej wymowni
Załatwiliście już TO w swoim banku ? jest miejsce na koncie ? radzę POważnie rozważyć opcję plus
drapek, majwoj, wn
pozostali - bardziej nieśmiali, czy mniej wymowni
Załatwiliście już TO w swoim banku ? jest miejsce na koncie ? radzę POważnie rozważyć opcję plus
Ja już kończę Żubra (nie lubię tego piwa ale co zrobic, darmowe bylo)...suszy mnie jak cholera. Wczoraj żegnałem kolegę bo wyjeżdża do Anglii. Bylo fajnie a o 5 rano do pracy musiałem wstać. Dobrze że szefa nie ma to se spokojnie piwkuję. Taaa...głowa dynia - w gębie pustynia
Medea.. .
Liczby z Twojego snu - 22, 45, 26.
-------------------------------
Liczby z Twojego snu - 22, 45, 26.
-------------------------------
drapek
A jak myślisz słoneczko nad to Medusia teraz medytuje w czasie wolnym od pracy Jak coś wymyślę to opublikuję by publicznie przetrenować na sucho
Plusem w mm jeśli wypada z przedziału 1-49 zazwyczaj jest liczba podana na horoskopfree i to dla jednego z znaków, który jest danego dnia szczęśliwy. Niestety metoda zawodna takich liczb jest 12 a od jakiegoś czasu jak namiętnie bierzemy z stamtąd cyferki to zazwyczaj wypada 2/6 lub 1/6 w tym plus
A jak myślisz słoneczko nad to Medusia teraz medytuje w czasie wolnym od pracy Jak coś wymyślę to opublikuję by publicznie przetrenować na sucho
Plusem w mm jeśli wypada z przedziału 1-49 zazwyczaj jest liczba podana na horoskopfree i to dla jednego z znaków, który jest danego dnia szczęśliwy. Niestety metoda zawodna takich liczb jest 12 a od jakiegoś czasu jak namiętnie bierzemy z stamtąd cyferki to zazwyczaj wypada 2/6 lub 1/6 w tym plus
Robal.. .
----------------
----------------
wedrowiec
A nawet mamy jak patrzę na moje wyliczenia numerologiczne wspólną liczbę czyli 22 u mnie pozostałe to 1,9,23,37,29,71,73
A nawet mamy jak patrzę na moje wyliczenia numerologiczne wspólną liczbę czyli 22 u mnie pozostałe to 1,9,23,37,29,71,73
Medea.. .
Dzisiaj jest tyle gier, to liczby moga wypaść w różnych losowaniach.. .
-----------------------------------
Dzisiaj jest tyle gier, to liczby moga wypaść w różnych losowaniach.. .
-----------------------------------
.
Problemy?
http://totolotek.pl/totomix/oferta/
http://www.totomix.pl/
http://totolotek.pl/
Problemy!
.
Problemy?
http://totolotek.pl/totomix/oferta/
http://www.totomix.pl/
http://totolotek.pl/
Problemy!
.
drapek
Jak jestem przy kasie czyli w okolicach wypłaty to tak oraz gdy mam kryzys i mogę wysłać jeden zakład
wedrowiec
Rzeczywiście dla moich pseudonaukowych metod wtorki, czwartki,soboty to koszmar. Jakbym nie kombinowała to ze zbioru liczb wyliczonych nma ten dzień rozkładają się one po 2-3 no w porywach 4 w każdej z gier.
Jak jestem przy kasie czyli w okolicach wypłaty to tak oraz gdy mam kryzys i mogę wysłać jeden zakład
wedrowiec
Rzeczywiście dla moich pseudonaukowych metod wtorki, czwartki,soboty to koszmar. Jakbym nie kombinowała to ze zbioru liczb wyliczonych nma ten dzień rozkładają się one po 2-3 no w porywach 4 w każdej z gier.
Medea.. .
Dzisiaj z mojego snu jest liczba...45. Ostatnio moje liczby opóżniają się o ...jeden dzień.. .
Dzisiaj z mojego snu jest liczba...45. Ostatnio moje liczby opóżniają się o ...jeden dzień.. .
wn
w sobotę dzięki magicznej parce 45 i 54 miałem 5/9+ i 6/9 i drobne też
w sobotę dzięki magicznej parce 45 i 54 miałem 5/9+ i 6/9 i drobne też
Medea.. .
Moja liczba ..45 może być w Lotto. Mozliwe są także liczby: 06, 11.
--------------------------
Moja liczba ..45 może być w Lotto. Mozliwe są także liczby: 06, 11.
--------------------------
Drapek.. .
-----------------
-----------------
drapek
A zwróciłeś uwagę na parkę 52-54 też kilka razy ratowała mi życie. Poza tym razem z kondi1 polowaliśmy ostatnio na trójkę 3-18-33 a ja osobiście na 48-63-78 plus 50-51-55
Zestawy fajne tylko mi brak konsekwencji by je stale puszczać i jak wchodzą w całości to akurat wtedy gdy sobie już odpuściłam i mam na ten przykład jedną z nich
A zwróciłeś uwagę na parkę 52-54 też kilka razy ratowała mi życie. Poza tym razem z kondi1 polowaliśmy ostatnio na trójkę 3-18-33 a ja osobiście na 48-63-78 plus 50-51-55
Zestawy fajne tylko mi brak konsekwencji by je stale puszczać i jak wchodzą w całości to akurat wtedy gdy sobie już odpuściłam i mam na ten przykład jedną z nich
Edi.. .
--------------
--------------
wn
teraz trzeba odczekać kilka dni i myślę że parka znów będzie pracowała na
teraz trzeba odczekać kilka dni i myślę że parka znów będzie pracowała na
wedrowiec
6 to mi się podoba bo to mój miesiąc urodzenia
11 już mnie bo to dzień po dacie moich urodzin, ale rzeczywiście ten zestawik lubi sobie wpadać od czasu do czasu w lotto
6 to mi się podoba bo to mój miesiąc urodzenia
11 już mnie bo to dzień po dacie moich urodzin, ale rzeczywiście ten zestawik lubi sobie wpadać od czasu do czasu w lotto
Dzień dobry.Miłego dnia.Wysokich wygranych.
medea
ja jeden pukon tworzę z typów mp; wczoraj wieczór na swoje 3/9+ i 2/6; zaś na typy mp 5/9
i właśnie patrzę na parki, pewniaki itp
nieukrywam, że 6/9 w sobotę zawdzięczam sobie i mala577
ja jeden pukon tworzę z typów mp; wczoraj wieczór na swoje 3/9+ i 2/6; zaś na typy mp 5/9
i właśnie patrzę na parki, pewniaki itp
nieukrywam, że 6/9 w sobotę zawdzięczam sobie i mala577
To są ...dobre liczby.. .
1. 13...|...31.
2. 45...|...54.
3. 32...|...23.
4. 45 >> 04, 05, 40, 45.
1. 13...|...31.
2. 45...|...54.
3. 32...|...23.
4. 45 >> 04, 05, 40, 45.
emerytka
drapek
Tylko trzeba jeszcze wiedzieć komu cyferki podprowadzić
drapek
Tylko trzeba jeszcze wiedzieć komu cyferki podprowadzić
wczoraj z proponowanych 19,21,65,67,69,79 siadła połowa no i 5,6 brakło
Medea.
Drapek.
Robal.
Drapek.
Robal.
Wiesiek.. .
------------------
------------------
Robal.
Oprócz mini,które kupiłam wczoraj,jeszcze nic nie wysłane.
Najpierw -piesek,śniadanko a potem hazard.
Oprócz mini,które kupiłam wczoraj,jeszcze nic nie wysłane.
Najpierw -piesek,śniadanko a potem hazard.
wiesiek powiadasz że 19,21 do powtórki?, ja myślę że 16 się powtórzy
drapek
a nie lepiej napisać - zamiast "podprowadzam" - upewniam się, co do tych, do których mam większe przekonanie ?
a nie lepiej napisać - zamiast "podprowadzam" - upewniam się, co do tych, do których mam większe przekonanie ?
r36
jak zwał tak zwał, od ok. 2 tyg. jedną 9/9 robię z typów mp i to często z tych obecnych bieżąco na mp
jak zwał tak zwał, od ok. 2 tyg. jedną 9/9 robię z typów mp i to często z tych obecnych bieżąco na mp