Wpisy 1 116 018 – 1 116 117
17 września 2012 22:59 → 17 września 2012 23:44, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 100 000 złotych
agatkaa...nie mam takiego jak miałem wiesz ale jak Ty jestes jestem spokojny
miszell...a rozumiem ... to zgarniaj go tego Ci życże z całego serca ..którego nie mam ..
Dopisano wygrane kaskada
Dopisano wygrane jokera
miszel....ale nie odbieraj tego żle ...życzę Ci wygranej ...a zreszta wam wszytkim ..niech ktoś stąd cos trafi porzadnie
Mnie tylko boli jak patrzę na biedne zwierzaki ale z maxem maja dobrze nie dam im krzywdy zrobic
max...ja nie odbieram tego źleja również życze aby duże wygrane padały mpusiom jak najczęściej
Kiedyś już tak miałem ...to było tak ...graliśmy w Bigo jak jeszcze było ...umowa była taka że bonusa dzieli na polowę ...on trafił i zniknął ...ale po roku się trafił ... szkoda mi go teraz trochę
agatak ...to traf ....i zobaczymy ....od jutra bedziesz podawała cała 10 jaką zagrałaś
michellex
13max33
agatkaa
agatkaa a jak ilosc liczb bys chciala trafic w jakiej ilosci skreslen?
jocia
agatkaa 10z 10 bez plusa na stawce 25 zl?
agatka ...no to powiem Ci zaczęłaś dobrze ...wszytko przed Toba
miszell...to dachowce są ...nie mogę ich trzymać w domu bo mam dwa psy ..ale mam je u siebie w firmie ...tam mają cieplutko i głodne nie sa ...teraz łapie mamusię i do weterynarza na zabieg ..koniec z wychodzieniem na kawalerów ,,,
agatka...poprostu trafic 10/10a im większy bedzie wtedy bonusik tym lepiej
agatka ..Ty przyciagaj pozytywy a nie negatywy ....jak wygrasz jedziemy do Ciebie na imprezę będę tańczył całą noc
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
michellex spokojnie niech jescze rosnie
maksio zadnych trunkow nie pije bo nie lubie tylko kawe po turecku
agatka ...teraz nie trafiaj bonusa ..proszę jest cieniutki na waciki tylko będzie
albin...ok. możemy poczekać jeszcze pare losowańbyle go ktoś nam nie zap...
maksio i michellex oraz jocia wspolnymi silami kto wie
a bonusik jeszcze urosnie i mamy fure
a bonusik jeszcze urosnie i mamy fure
michellex strate bonusika odrobimy plusem
jutro ktos ma szanse w lotto
13max33
michellex