Wpisy 729 601 – 729 700
1 lutego 2012 22:46 → 1 lutego 2012 23:59, 100 wpisów
ok dzieki stanik
Po prostu kobiety często wybierają ofiare i starają się ją zniszczyć:i padło na hipcia nieszkodliwego i spokojnego:
narka , bawcie się grzecznie i nie małym bo mały to łobuz i jeszcze was opluje
kathy,,,,,
13max33....
hipcio....
Dawid.....
Robalku....
profesorze....
13max33....
hipcio....
Dawid.....
Robalku....
profesorze....
Kathy jak byłem kiedyś w kościele na spotkaniu w salce to jedna kobieta wściekła się na mnie że nie chciałem jeść:
Lila...dobranoc
Uciekam...dobranoc wszystkim
do jutra narka
do jutra narka
siemka
Prawdopodobnie wiele kobiet rechoce i obgaduje hipcia,kłamliwie:
hipcio...jest jedno powiedzonko....kto mnie obgaduje, niech mnie w dup(x) pocałuje.........zapamiętaj sobie i stosuj....i sie niczym nie przejmuj
hipcio...nie narzekaj...bo ładnie typowałeś tylko po kiego na sucho??
coś długo wyników nie ma...albo bonusa zajumali albo znów system sie zaciął
coś długo wyników nie ma...albo bonusa zajumali albo znów system sie zaciął
>>>hipopotan - już masz pewniaki ??? bo pchają się drzwiami i oknami
mysle ze nikt rozsadny nie wytypowalby takich licz jak dzisiaj padly chyba ze na chybil
przed losowaniem wiedza ile maja dyszek do wyplacenia a my mozemy tylko po
Kathy przecież trafiłewm dzisiaj w typowaniach:3z10 a w realu znów na minusie:
ale cos dzisiaj z tymi wygranymi w ch...a wala cos im sie chyba po...w systemie
Mag..niestety nic nie wygrywam,raz tylko w typowaniach wyszło mi 5z5 a realu nie wysłane.
Ostatnia moja wygrana to 120 zeta kilka miesięcy temu:a potem zabrali wszystko:
ja mialem czas ze wysylalem od 50 do 200 zakladow dziennie ale tylko na 7 jeszcze jak multi bylo raz w tyg i po 1.25
Na lotto.pl nie dali nawet info, że wygrane są w trakcie naliczania dopiero jak się datę wpisze. Chyba śpią bo poimprezowali.
A może w kaskadzie przez błąd wydrukowało kilka tych samych kuponów i jest 200 000 płatne po 250 000 zł?
ale najwieksza skutecznosc jest od 50 -100 na losowanie na chybil na 7 liczb reszta zawsze w plecy
a i jeszcze jedno kazdy zaklad na pojedynczym kuponie to tez ma znaczenie
Ja próbowałem grać w kaskadę,ale nic nie wygrywałem ostatnie kupony nawet 2 zeta i w rozpaczy opuściłem tę grę:
ja w tamtym tyg mialem 5/5x1 7/10x4 i 5/8x6 a w tym jedno wielkie 0
hipopotan jak gralem po 50-200 na losowanie to tak kilka tys wygralem
A na stronie ts jest foto nowej zdrapki nie wiadomo kiedy wyjdzie:100 000 do wygrania i pensja 3000 przez 32 miesiące,ciekawe jak oni to zrealizują?
Pawcio
Zakład za stówę, szansa 1: prawie wcale, zestaw wybiera tylko komputer. Jest tylko jedna - główna - wygrana, nic na otarcie łez
liczy się pierwszy wysłany kupon
Zakład za stówę, szansa 1: prawie wcale, zestaw wybiera tylko komputer. Jest tylko jedna - główna - wygrana, nic na otarcie łez
liczy się pierwszy wysłany kupon
ale nie polecam bo mozna szybko poplynac ja akurat mialem chyba troszeczke szczescia i wyszlo i moze wpore sie wycfoalem a moze bardziej wyjechalem i nie mialem dostepu do gry
Robal_36: A jakby tak był jakiś błąd i dałoby kilku osobom tak isam zestaw który akurat byłby wygrywający hehehe
no mam nadzieje ze w koncu zgarne tego bonusa hehe az zaczalem grac na 10