Wpisy 444 116 – 444 215
12 sierpnia 2011 08:07 → 12 sierpnia 2011 09:41, 100 wpisów
kosmaty
deki powazny odstawił wiekkszy stawki

deki powazny odstawił wiekkszy stawki

ale jest

dobra juz uciekam.....
kosmaty

rysiu

kosmaty

rysiu

krzyś,wez kupon

kosmaty lepiej wychodzę jak nadaję x 10
zamiast się rozdrabniać

zamiast się rozdrabniać

tak bywa

dobrze by było jakby las pod dom przenieśli

kosmaty idę w las
{{heej}
do zobaczenia

{{heej}do zobaczenia

najwiecej spadła 5,32
myślę chyba na wieczór bedzie znowu
myślę chyba na wieczór bedzie znowu
też prawda a Twoje kanie gdzie są??????
wczoraj nie byłem a tamte zjedzone za chwile tez sie wybieram na grzyby
to spotkamy się w lesie

dobra narka ALL na 14:00

Drogie dzieci
Ile macie zarejestrowanych kuponów loteriady i czy znacie kogoś , kto coś, cokolwiek w tej edycji wygrał?
A jeśli wygrał, to jak rejestrował - esemesem, czy przez stronę ?
Bo tak się zastanawiam, czy jedne nie lądują od razu w koszolandii, w końcu - zdarzają się przecież różne błędy w programach, systemach... A trwa to od 4 lipca, poszło 195 nagród - więc ktoś, z tej strony, mógłby kogoś, kto cokolwiek wygrał - znać, albo chociaż słyszeć o takim w realu ?
Ile macie zarejestrowanych kuponów loteriady i czy znacie kogoś , kto coś, cokolwiek w tej edycji wygrał?
A jeśli wygrał, to jak rejestrował - esemesem, czy przez stronę ?
Bo tak się zastanawiam, czy jedne nie lądują od razu w koszolandii, w końcu - zdarzają się przecież różne błędy w programach, systemach... A trwa to od 4 lipca, poszło 195 nagród - więc ktoś, z tej strony, mógłby kogoś, kto cokolwiek wygrał - znać, albo chociaż słyszeć o takim w realu ?
Witajcie
ja mam zarejstowanych 463 kody, tej loteriady i jak na razie nic nie wygrałem

ja mam zarejstowanych 463 kody, tej loteriady i jak na razie nic nie wygrałem

i jakieś jeszcze z 80 nie zarejstowanych, ale straciłem, już ochotę na dalszą zabawę, wszystkie rejstowałem przez stronę.
...zamiast wyrzucac ...wbijam, jak doszło do posiadania na tej stronie pisac nie warto...fakt pozostaje faktem-> nie czuje ze wygram ale szkoda wywalic ot tak...ale Ty Krisekb masz wiecej
ja podzieliłam na rodzine suma wyniosłaby zapewne cos w poblizuDeki 72 wybierasz sie w moje strony do Lubiąża mam 15 km na klasztor.

hihih...ludzie tego nie biora...lezy obok na ladzie...tak sobie jak smiec
eryka1...jak po wczorajszym wieczornym losowaniu? Wpadło coś konkretnego do portfela?
zastanawiam się jak podzielić liczby w multi na grupy- wg. końcówek na 8 grup czy 1-10; 11-20; 21-30 itd. chciałem przewidzieć z której grupy najwięcej będzie trafień w najbliższym losowaniu;
Dariusz jeśli jesteś proszę Ciebie o poradę
Dariusz jeśli jesteś proszę Ciebie o poradę
spoo...ale ja Cię lubię a to najważniejsze
to my jej też nie lubmy jak ona nas nie lubi.

to my jej też nie lubmy jak ona nas nie lubi.
aniqa....czytałam to wczoraj na czacie ale pisała kilka dni temu,że nas nie lubi po naszym ataku na andromedę tylko nie wiem po co fredka się wpieprza skoro jej to nie dotyczyło i nie dotyczy,
deki...co gotujesz,? Podsuń jakiś pomysł bo u mnie się już wyczerpały
deki...zaszalałeś?
Ja tak zaszalałam że mam obtartą brodę i Febre na ustach

Ja tak zaszalałam że mam obtartą brodę i Febre na ustach

lila > dzięki; to zapytam jak wpadnie na czat; booo ja eksperymentalnie sprawdzam dziesiątki żeby przewidzieć kręćkiem kilka traifonych
Lilus w sumie prawda
. Po jakie diably ona sie wtraca jak to jest miedzy nami sprawa
. Ale co tam. Jakbym się mila przejmować kto mnie lubi a kto nie to jush dawno bym sie załamała psychicznie

. Po jakie diably ona sie wtraca jak to jest miedzy nami sprawa
. Ale co tam. Jakbym się mila przejmować kto mnie lubi a kto nie to jush dawno bym sie załamała psychicznie

aniqa....mi też to lata,ja mam kilka osób które lubię i mi wystarczy

deki.....to jadę z wami
fasolka z kiełbaską,cebulką mmmm................

fasolka z kiełbaską,cebulką mmmm................Lila ktos musi sobie zasłuzyc zebym ja go lubila a nie na odrwót hahaha 

aniqa....zgadza się,le wkurza mnie to że widziała tylko nas,zresztą wali mnie to,nie zależy mi na jej lubieniu.
deki....kurde głodna się zrobiłam i chyba też ugotuję sobie dzisiaj fasolkę

ja te potrawy gotuję w szybkowarze bo szybko i lepiej smakują pod ciśnieniem 

pewnie będzie interesująco