Wpisy 272 106 – 272 205
16 kwietnia 2011 22:36 → 16 kwietnia 2011 23:59, 100 wpisów
Lila masz moje dane na profilu

Lila ok

Lila...nie jestem w temacie chyba..ale jeśli się domyslam chodzi o kartke od Rysia?....Ja już mam jest PIĘKNA
Ryssiu...jest piekna

Ryssiu...jest piekna

Do...bra...noc
Asia jest coś do koszyka?
Dorotka ile wsadziłaś?pkt4

Asia jest coś do koszyka?
Dorotka ile wsadziłaś?pkt4

Rysiu..dziekuje bardzo..od razu milej pracować
..
Niestety ..nie dokładam się...
Wygranym
..Niestety ..nie dokładam się...
Wygranym

Witam. Dawno nie pisałem ale dziś prawie sto złotych wpakowałem na chybił w lotto i mini efekt 4 w lotto zabrakło jednej liczby do piątki ja miałem 43 a wypadła 42. Miałem też dwa kupony swoich liczb ale tam miałem po jednym trafieniu. Jednak jest to prawda że lepiej grać na chybił w lotto. Pozdrawiam wszystkich i gratuluję wygranym 

ASIA,fajnie cieszę się

DOBRANOC WSZYSTKIM,BAWCIE SIĘ DALEJ A JA UMYKAM NA IMPREZKĘ.nARKA I DO JUTRA KOCHANI

Dorotka nie ma sprawy,jutro będzie więcej

Dorotka klapa siedział mi internet

No to Kochani do jutra,dobrej nocy

Czy ktoś z obecnych wie gdzie na jakiej teraz stronie jest archiwum chatu z multipasko?

robią nas w balona mam propozycję sto osób na tym forum się zgada każdy po po 20 zakładów dajmy na to szóstek ustalone każda inna wygrana do podziału co wy na to
programem rozpisać wszystkie liczby najczęściej padające 6 i jechane stawka razy 10 + plusik plusik zawsze wejdzie każdy weżmie po dwa zakłady to 50 zł 100 osób to 200 zakładów 6 wejdzie to 43 tysi / na 1000 430 dla każdego
plusik jak najbardziej dołączyłabym się-tylko ja jestem nowicjuszem.
W lotto puściłem: 8,15,23,29,42,43 jak widać 1/6 i oboki.
W MM:
5,6,10,41,61,73 2/6
10,23,40,61,71,73 1/6 (od artura123)
W MM:
5,6,10,41,61,73 2/6
10,23,40,61,71,73 1/6 (od artura123)
plusik-ja 100% lestek uwierz we własne siły i przyłóż się ,świetny duet z plusikiem dobrzy jesteście
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Zabawne, oglądałem przed chwilą film z Nicolasem Cage i właśnie czytam że wylądował w areszcie 

Kumulacja Lotto: 2 000 000 złotych
lestek-każdy ma swojego mistrz pozwolisz,że będziesz moim ,czasami zapożyczę coś od Ciebie,spokojnie nie z często-rzadko tu bywam.
Pisali, że ma być 9 milionów a nie ma nawet 8. Totalizator chwali się, że więcej ludzi gra w Lotto. Ja jakoś tego nie widzę. Dawniej do osiągnięcia takiej sumy potrzebna była dwukrotna kumulacja,teraz potrójna. Przy potrójnej kumulacji nie osiągany jest pułap 8 milionów to znaczy, że chyba nie jest tak różowo. Joker - niewypał o którym już jest napisane, Multi Multi dwa razy w dziennie też nie przysporzyło graczy, a raczej wprowadziło zamęt. Jedyne Mini Lotto, które pozostało atrakcyjną grą dla graczy.
Ojej ale miałem start w typowaniu w Mini Lotto. 2/12. To dobry prognostyk na przyszłość 

Bonus Multi Multi: 470 000 złotych
Dobry wieczor i dobranoc..
Zycze milego nocnego..typowania liczb..

Zycze milego nocnego..typowania liczb..

narazie nie bo brak chętnych i trzeba by było jakiś fundusz gwarancyjny zrobić jak na sto osób razem zagrajmy ja ci podam na meila 18 zakładów z plusem stawka razy jeden i to wyśle ty swoje zakłady też 18 stawka razy jeden z plusem u mnie plus napewno wejdzie bo mam wszystkie rozpisane wygrana po połowie koszt 90 zł
zaznacz wszystkie liczby to 13 zakładów razy 6 liczb 78 weż na chybił trafił jedną dziesiątke bez blusa i wypisz jeden zakład na sześć liczb uwzględniając te dwie co zostały a reszte oboki wyżej z 10 na chybił trafił
Z ciekawostek, obliczenie wszystkich piątek i zbadanie jak padały zabiera 99% z jednego rdzenia procesora i 92MB pamięci 

plusikx10-jeżeli znajdziesz chętntych to daj znać ,ponieważ rzadko tu bywam-uleczka567@o2.pl

{{uscisk}