Wpisy 147 513 – 147 612
18 sierpnia 2010 08:12 → 18 sierpnia 2010 11:23, 100 wpisów
ja naprawde chce oddac.Chce zostac dawcatylko mamproblem z rejestracja.Nie wiem gdzie mam sie zglosic
tola może w necie znajdziesz na stronach transplantologi polskiej, ludzie chcieli oddać części swoich wątrób dla tego sześciolatka co się zatruł muchomorem.
Np w ośmiu wytypowanych liczbach tarfiasz 5 a skreśliłeś tylko 4 skreślenia i masz 4 w 15 zakładach dodajesz 5 liczbę zawsze w każdym zakładzie i gotowe 5/5
swoją drogą gdyby tak zjeść choć część muchomora,
może by był niezły film i cyferki właściwe
może by był niezły film i cyferki właściwe

tola...wszystko na ten temat
http://www.poltransplant.org.pl/crndsikp.html
http://www.poltransplant.org.pl/crndsikp.html
dzięki Dariusz tylko jak pójdę do lasu nie będę mógł z Wami czatować

kathy życzę z całego serca powodzenia
też tak wczoraj myślałem i miałem 0/3
też tak wczoraj myślałem i miałem 0/3
kathy z tego co słyszałem oddanie szpiku jest niebezpiecznym zabiegiem i trzeba trochę w szpitalu poleżeć
A ja wstawiam komentarz do czatu i niby jest i po chwili znika. Zobaczymy jak będzie z tym.
hmm
powiedzcie mi jeśli możecie, na jakiej zasadzie wybieracie liczby do rozpisu?
Liczby generuje przynajmniej mnie komputer.Zestawy masz na stronie na jakiej mogę podać tylko meilem ten znajdziesz w nicku.
jeśli byś mógł to podeślij mi - na maila - wysyłam do Ciebie mojego
Ja zbieram się do pracy wrazie co wiecie gdzie mnie szukać jestem na meilu lub pod tel.Miłego spokojnego Dnia i wysokich trafień życzę.

Kathy- wszyscy w pracy, dlatego ucichło. :-) .
Kathy- jaka pogoda w Gdańsku???
łaaaazzzzaaaaaaaaa

dobra, fajnie się gada, ale muszę lecieć do klienta. ostatnio byłem na weselu i koleś z orkiestry opowiadał, że im kiedyś odwołali imprezę w ten sam dzień bo: pan młody rozdawał koperty przed kościoołem przed ślubem i poprosił gości, by otworzyli je dopiero jak powie. no i trwa ślub. dochodzi do ślubowania. Pan młody mówi. mili państwo teraz!
wszyscy goście otwierają koperty, nagla wrzawa.. a na zdjęciu w kopercie pani młoda z jakimś kolesiem z wieczorku panieńskiego w dziwnej sytuacji
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
Pan młody mówi: mili goście, teraz rozumiecie dlaczego nie mogę poślubić tej kobiety, wesele jest opłacone, więc bawcie się dobrze. i wyszedł z uśmiechem
no. fajnie sie gada, ale musze lecieć... Hose, brakuje mi 1230 zł do pierścionka zaręczynowego, albo 2230

no no
dobra, lecę
dobra, lecę
witam
ja juz w pracy
Hose nie mam w pracy gg ( ale moge zciagnac
)
jak cos to nasza klasa
ja juz w pracy
Hose nie mam w pracy gg ( ale moge zciagnac
)jak cos to nasza klasa
hose,a TY ile zakladow zawsze wysylasz?
ja zawsze zastanawiam sie na ile skreslen
mysle ,ze 7 sklreslen jest super bo jak sie trafi 7/7 to juz ciut kasy jest
ja zawsze zastanawiam sie na ile skreslen
mysle ,ze 7 sklreslen jest super bo jak sie trafi 7/7 to juz ciut kasy jest
ja okolo 4-5 zakładów ale teraz to na 22 bede wysyał bo o 14 ***nia jest
no mam a tola ten zestaw co jest sam to sa stałę liczby czy tam gdzie są 4 zestawy
moje stale liczby to
6,9,13,26,30,33,39,40,50 ,55 to zawsze wysylam
wysle jeszcze dzis 1 zestaw na 9 skreslen i 3 zestawy na 7 skreslen ( Twoje liczby) ,ale to przed 14 na 3 losowania
6,9,13,26,30,33,39,40,50 ,55 to zawsze wysylam
wysle jeszcze dzis 1 zestaw na 9 skreslen i 3 zestawy na 7 skreslen ( Twoje liczby) ,ale to przed 14 na 3 losowania
jak trafie Twoje to cos Tobie odpale ( tylko musze trafic ciut wiecej )
no jak trafisz to na kawę zaprosisz i będzie kwita ale zawsze na 22 lepsze liczby mi wchodzą
Tola tutaj nie kazdy pomaga za kasę przynajmniej powinno tak być
ja tam bym się cieszył jakby moje liczby pomogły komuś trafić cosik
bartus zgadza sie ,ze nie za kase
Ale jakbym trafila sporo kasy to bym odpalila troche i to nie dlatego ,ze hose chce tylko ,ze ja mam taki kaprys
Ale jakbym trafila sporo kasy to bym odpalila troche i to nie dlatego ,ze hose chce tylko ,ze ja mam taki kaprys
we Wrześni został wylosowany samochód w loteridzie i wszyscy dzwonią do mnie czy to przypadkiem nie ja. ja dopiero wczoraj po raz pierwszy wysłałam za 12 złotych kupon
więc jest szanas. może ten pierwszy kupon przyniesie mi sczęście

soczek.