Wpisy 128 277 – 128 376
10 lipca 2010 22:41 → 10 lipca 2010 23:59, 100 wpisów
madziu dzięjuję bardzo.i nie znowu noc na chodzeniu po mieszkaniu
dziękuję
słuchajcie, całe życie miałem szczęście, mówiono, zę ludzie czasami sie urodzą w czepku, a ja urodziłem się w "Hełmie" i krążę przy wygranej, czuję, wiem, że dzwoni, tylko nie wiem w którym kościele..hmm jak to jest. jest tu jakiś tarocista??
słuchajcie, całe życie miałem szczęście, mówiono, zę ludzie czasami sie urodzą w czepku, a ja urodziłem się w "Hełmie" i krążę przy wygranej, czuję, wiem, że dzwoni, tylko nie wiem w którym kościele..hmm jak to jest. jest tu jakiś tarocista??
to co mam jakieś puszki do obalenia to Wasze zdrowie moi mili no wygrajcie tez coś bo mi łyso.DZIEKUJE WSZYSTKIM BARDZO
128049. ricardos 2010-07-10 (18:41) Gdynia
z reguły jak obstawiam to 3 parzyste i 3 nieparzyste
z reguły jak obstawiam to 3 parzyste i 3 nieparzyste
2,40,46,55,71
Ricardos po tym sukcesie,muszę teraz mówić do Ciebie Panie dyrektorze.
Panie dyrektorze Ricardos,czy moze Pan napisać szcześliwą godzine nadania zakładów lotto.Pozdrawiam.
hipo godz 10:00:02 liczby szczesliwe 9,15,16,20,26,37
nie zauwazylem ze masz 4/12 z tego wszystkiego poklony dla ciebie hipcio
nie zauwazylem ze masz 4/12 z tego wszystkiego poklony dla ciebie hipcio
patrzylem na stronę lotto,czy była szóstka,ale liczydła ts jeszcze liczą.
Dzięki Panie dyrektorze,teraz stwierdzam,ze godzina nadania jest aż tak nieważna,lecz liczą się ustawione układy liczb.
ciekawe gdyby w mojej 12stce zawitało 24 a nie obok 25 czy zeszłaby mi sie szostka.nie nie.mnie powalilo.przy szostce to z radosci bym laptopa chyba wypwalil przez okno i kupil nowego
hipo skoncz mi z tym dyrektorstwem
hipo skoncz mi z tym dyrektorstwem

dzieki sam9.jak to neptun opisal do trzech razy....a wiec dwa było w przeciągu 2dni wiec za 2 dni bonus

i leje na lotto
a tak pisałem dzisiaj ze weszy moj nochal,ze mnie lapsko swierzbi.to cholera cos w tej lewej rece jest.i nie wspomne ze dzis zaczalem dzien w pracy od pociagu z forsa gdzie wydrapalem 40zeta i to milabyc zapowiedz idealnego strzalu

i leje na lotto
a tak pisałem dzisiaj ze weszy moj nochal,ze mnie lapsko swierzbi.to cholera cos w tej lewej rece jest.i nie wspomne ze dzis zaczalem dzien w pracy od pociagu z forsa gdzie wydrapalem 40zeta i to milabyc zapowiedz idealnego strzaluRicardos mam pytanie ,jakie są Twoje emocje przed losowaniem ,myślisz ,że wygrasz ,czy ,że nie potrzebnie postawiłeś zakład i jak podchodzisz do sprawdzenia wyników ,wiesz ,że wygrałeś ,czy myślisz ,że nie ? I skąd to typowanie 5 liczb ,z głowy ,losowo ,daty ? Przy okazji gratuluję

nie nie ja musze isc znowu na stacje benzynowa po flaszke.tak k...a nie moze byc.ja mam teraz parcie na ten cholerny bonus
jacol.dzieki.powiem tak.12liczb wpisuje jak mi reka pojedzie na klawiaturze a potem je skaldam 3 parzyste i 3 nieparzyste
Hey yo miałem fuksa z tym dzisiejszym 5/5 w końcu fishowi coś wypaliło

pieknaja wiem twoje zdrowie
fish mam nadzieje ze pusciles te 5/5 gratule
ile oni beda to naliczac.

fish mam nadzieje ze pusciles te 5/5 gratule
ile oni beda to naliczac.
ile ja wygrałem dawac mi tu finish cash bo musze isc na benzynówkę po "benzyne"

Witam ponownie.
1). Sam9- Tarot w Twoim wykonaniu wypadł kiepsko- nie trafiłeś Żadnej! liczby.
2). 1/17- jedna liczba popsuła mi wynik. Wśród 17 liczb, które były na "Nie", jedna była na tak.
1). Sam9- Tarot w Twoim wykonaniu wypadł kiepsko- nie trafiłeś Żadnej! liczby.
2). 1/17- jedna liczba popsuła mi wynik. Wśród 17 liczb, które były na "Nie", jedna była na tak.
Ricardos a nastawienie masz pozytywne ,czyli nie wysyłasz myśląc ,że to i tak nic nie da?
ricardos: Za chwilę napisze wygrane zaraz przed oficjalną publikacją...
Wędrowco to ładny wynik ,a ile już testujesz tą swoją "opcje" ? I jak dobierasz liczby?
zawsze jestem pozytywnie nastawiony.jak sledziles dzis moje wpisy to chtba to zauwazyles
Puściłem to 5 te które tu typuje te puszczam no czasami jeszcze pare innych zakładów ale to 5 szczerze grałem dzisiaj o godzinie 18 23 37 sekund szczęśliwy zakład został zawarty w kolekturze w Wilanowie
hipo nie martw sie ja musze jutro do pracy a kolezanka mnie nie zastapi bo ma dzieciaka chorego wiec tylko malym szkliwem sie pociesze
Mówiłem że kiedyś trafię to 5/5 w multi multi też kiedyś trafisz Tola
mam nadzieję że i wy jutro coś traficie no to.... pod tą waszą wygraną ZDRÓWKO

mam nadzieję że i wy jutro coś traficie no to.... pod tą waszą wygraną ZDRÓWKO

a Pani z co losik wysylala to co teraz kupisz
a jutro łapka bedzie tez swedziala bo ja tez bym chciala
a jutro łapka bedzie tez swedziala bo ja tez bym chciala

a teraz idę zatypować szkoda że puściłem stawkę X1 ale dobra
ricardos: Tą wygraną 5/6 w Lotto będziesz musiał chyba odebrać w poniedziałek.
Oto wygrane w Lotto:
szóstka 1 2 916 025.60
piątka 48 6 565.80
czwórka 3048 246.50
trójka 56988 20.00
szóstka 1 2 916 025.60
piątka 48 6 565.80
czwórka 3048 246.50
trójka 56988 20.00
pawcio...najgorsze jest to ze w poniedzialek musze byc w pracy bo mam wizytacje "sztywniaki" na kontrole mi przyjezdzaja ale kasa nie ucieknie

Wędrowca Netowy.Dawno nie stawiałem kart,pierwsza karta,którą wybrałem,była to:X w kartach Tarota jest to liczba:10
oznacza Koło Fortuny.Koło to,obraca się raz do przodu,raz do tyłu,nie pamiętałem o tym,że zacznie pierwszy ruch do tyłu
oznacza Koło Fortuny.Koło to,obraca się raz do przodu,raz do tyłu,nie pamiętałem o tym,że zacznie pierwszy ruch do tyłu

ricardos: Jak chcesz to mogę odebrać ta kasiorkę w Twoim imieniu hahaha 

ricardos puściłeś lotto
gdybyś dał zamiast 25 24 to 6/12
a więc tobie też gratuluję lotto
Dobry wieczór wszystkim!
a mega dobry dla ricardosa

jestem w szokkkkkkkkku

Rychu gratulacje,ale masz farta

kobity w kwaterze głównej w poniedziałek jak Cię ujrzą wyskoczą z butów
a mega dobry dla ricardosa

jestem w szokkkkkkkkku

Rychu gratulacje,ale masz farta

kobity w kwaterze głównej w poniedziałek jak Cię ujrzą wyskoczą z butów

no gdy by to puścił to mógł by spać na setkach
ja jestem dupa wolowa
pytalam sie go numeru do duzego i nie puscilam
To teraz mam za swoje
pytalam sie go numeru do duzego i nie puscilam
To teraz mam za swoje
Coś mi się zdaje, że Rychu znalazł sposób na TS-a. Siły wyższe - "paranormalne"
Zdradź szczegóły? 
Zdradź szczegóły? 
Witam !Może mi ktoś wytłumaczy,czemu podczas losowania,podano że gra w lotto idzie o 3 mln zł a wygrana jest zaledwie 1,2 z małym hakiem?
tola: Podał Ci wszystkie puszczane przez niego zakłady na dzisiejsze Lotto czy tylko ten jedyny szczęśliwy, które nie puściłaś?
Dziękuje
tola nie przejmuj się widocznie tak ma być
ja się śmieje ,że jestem zaprogramowana na 3/3 i 5/5 od wielkiego dzwonu
takie życie

ja się śmieje ,że jestem zaprogramowana na 3/3 i 5/5 od wielkiego dzwonu
takie życie

Rychu po powrocie ze stacji zapodaj jak wygrać około 12 tysiaków w dwa dni?
kasa, kasa, kasa... to nie jest życie 

Jacol900 - przeczytaj artykuł pod czatem pod tytułem: Można przewidzieć liczby.. . Ja nie korzystam z ŻADNYCH tabel, statystyk, wykresów... . Liczby typuje metodą jasnowidzenia. Niestety, jest to metoda czasochłonna i b. trudna. Pozdrawiam.
Mi doradzał bałwan i efekty jedna liczba trafiona na 14 liczb w multi

jedno pytanie wysunął bym się na prowadzenie gdy bym trafił jeszcze jedno 5/5?
już jestem.pojecjałem sobie taksówką.jak wparowałem na stacje to pan pyta a pan co taki rozklekotany syn panu sie urodził? a ja mu na to...nie kasa mi sie rodzi i wybiegłem z flaszka ale oczywiscie zaplacilem
no to teraz siup w ten dziób i zaWasze zdrowie wszystkich tu zgromadzonych
do dna
do dna
dobra to jeszcze po jednym na drugą nogę?może byc i na trzecia noge jak szalec to szalec.

pawcio pisalem wyzej jak typuje to poczytaj.gdzie łapka poniesie a potem skladam wiec raczej losowo

pawcio pisalem wyzej jak typuje to poczytaj.gdzie łapka poniesie a potem skladam wiec raczej losoworicardos: Ty chyba jesteś w czepku urodzony i to pod szczęśliwą gwiazdą 

ricardos, jesteś spoko gość, należało Ci się, przynajmniej troszkę się odkujesz i na piwko zostanie hehe
powodzonka. cieszę się bo wiem,że jak ja bedę miał takiego "pecha" to Ty też pewnie byś się cieszył

powodzonka. cieszę się bo wiem,że jak ja bedę miał takiego "pecha" to Ty też pewnie byś się cieszył

pawcio nie wnikałem czy w czepku ale to nie tajemnica.urodziłem się ważąc 5kilo dnia 14.10.1975 w dzien nauczyciela ale nim nie jestem

ricardos: Ciekawe jak się czują te osoby co trafiły kiedyś 6/6 Ty to być chyba oszalał 

przekaże mojej mamie pieknaja specjalnie od ciebie.a za chwile jak chcecie mnie zobaczyc to bedzie wklejone

Częstochowa spotkanie pracoholików.
- Siema Jurek jak tam u ciebie?
- A no po staremu.
- Czyli jak?
- No widzisz żyję.
- Wiesz mam taki kłopot z odmianą czasownika "pracuję" przez osoby powiesz mi jak to zrobić?
- Ok słuchaj na początku jest tak Ja pracuję, ty harujesz, a oni zapier....ją.
- Siema Jurek jak tam u ciebie?
- A no po staremu.
- Czyli jak?
- No widzisz żyję.
- Wiesz mam taki kłopot z odmianą czasownika "pracuję" przez osoby powiesz mi jak to zrobić?
- Ok słuchaj na początku jest tak Ja pracuję, ty harujesz, a oni zapier....ją.
i jeszcze prosto w nochal 
dziekuje
i jeszcze jeden i jeszcze raz