Wpisy 111 496 – 111 599
14 maja 2010 15:39 → 14 maja 2010 23:11, 100 wpisów
witam wszystkich.mag..narazie stawka podstawowa po troszke powypłacie poszalalem ciuchy itp
Bałwan wysłał wiadomość,sprawdz Ricardos co masz w swojej skrytce.
Banco z Bronxu,uspokój się,bo profesor wstawi ci jedynkę,i nie przejdziesz do następnej klasy.
Mag,mysz ciągle skacze w typach na żywo,widać wygrana ją bardzo ucieszyła.Pozdrawiam.
Dzięki Ricardos,coś z tego zestawu wybiorę.Tylko czy Ty wysyłasz na wieczór podobne liczby?
Hipo.Myslę,że tak jak podałem tak wyślę.Nie ma co za dużo przestawiac bo można przekombinować.Czasami ma się tzw nochala więc ryzyko jest.Jeśli nawet damy te same liczby a będą miały wypaść to i tak wypadną.Powodzenia.
Ricardos już mam przepisane liczby na kupony.Wybrałem drugie i trzecie danie.
Mag tylko uważaj na Ulryka von Lotto,bo on lubi odbierać a nie rozdawać.Graj teraz tak,abyś szybko nie straciła wygranej.
Witam.Podaje moje typy do MM na zmiane "B".Oto one.2,20,19,15,33,22,6,18,80,64.Życze wszystkim trafnych typowań,pozdrawiam HIPCIA i jego ferajnę.Miłego dnia do jutra.
Mag.. .
Dzisiaj i jutro zrobiłem sobie wolne od Multipasko.
Pozdrawiam.
Dzisiaj i jutro zrobiłem sobie wolne od Multipasko.
Pozdrawiam.
a ja dzis trafiłam 3/5 i 4/10 na wieczór to samo bo wysyłam na dwa losowania zaszalałąm i kupiłam jokera.
Nad morzem dzis zimno i pochmurno
Mag gratulacje, tez bym tak chciała
Nad morzem dzis zimno i pochmurno
Mag gratulacje, tez bym tak chciała
Witam Wszystkich.
Mag.. .
Czy Twój nick oznacza, że znasz się na magii i jasnowidzeniu???
Czy Twój nick oznacza, że znasz się na magii i jasnowidzeniu???
czy ktoś może mi wyjasnic co to jest bukmacherka internetowa?
co sie obstawia i jak sie w to gra?
co sie obstawia i jak sie w to gra?
witam wszystkich serdecznie
w ten.....y dzień
według sondaży defghic zrobionego
na zlecenie moje i nie moje
moim kandydatem na wieczorne losowanie
jest liczba 69 z 78 procentowym
poparciem i wzrostem o 3 pkt proc
w stosunku do losowania z godz 14
zgodzi się ktoś z tą tezą czy nie
dziękuje za uwage :) :) :) :)
......- deszczowy.?
w ten.....y dzień
według sondaży defghic zrobionego
na zlecenie moje i nie moje
moim kandydatem na wieczorne losowanie
jest liczba 69 z 78 procentowym
poparciem i wzrostem o 3 pkt proc
w stosunku do losowania z godz 14
zgodzi się ktoś z tą tezą czy nie
dziękuje za uwage :) :) :) :)
......- deszczowy.?
Jandzia - dział bukmacherka jest chwilow w trakcie modernizacji. Zaglądnij na forum. Znajdziesz tam m.in. u góry link sponsorowany do bwin, którego to bukmachera polecam. Do końca czerwca jest promocja dla nowych osób - bonus 100 zł. Pozdrawiam
xelom...byłam na urlopie,troszkę odpocząć od codziennej szarości:)Pozdrawiam serdecznie.
Jak z kolei obstawiać multi multi u bukmachera znajdziesz np. tutaj http://www.multipasko.pl/news19/ oraz http://www.multipasko.pl/news69/
lila też nie jestem w temacie
bo tu >troszke <
nie zaglądałem
ale chyba po staremu
nikt nikogo chyba nie zabił :)
bo tu >troszke <
nie zaglądałem
ale chyba po staremu
nikt nikogo chyba nie zabił :)
Witaski Liluś kochana)))) opowiadaj)))
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
Ps< Wędrowca netowy>> sam widzisz, jeszcze nie powiedziałam"A" ?? neptun (inny nik)wie lepiej niż ja!!!"Was"tz. kogo? neptun???
"Dział bukmacherka jest chwilowo w modernizacji" - to słowa administratora.Jak jest wszyscy zainteresowani wiedzą.Najłatwiej "nowych w balona robić".Taka taktyka
mag...kochana zbyt dużo się wydarzyło,żebym mogła w kilku zdaniach wszystko opowiedzieć,ale powiem jedno,było fantastycznie:) Pozdrawiam serdecznie.
Witam serdecznie Lila.Powiem krótko,bez Ciebie było strasznie.Polała się pierwsza krew,bo niejaki Stary,złośliwiec zdemolował jedną maskotkę.
Mam pytanie do Admina - Jak długo będzie się modernizował dział Bukmacherka?Moim skromnym zdaniem to on sam się nie zmodernizuje.Byłbym wdzięczny za odpowiedź
Zakłady wysłane.Warunki nadania:deszczowo.Przyjmujący kupony:mężczyzna,wiek średni.Obsługa:zadowalająca.Przy okazji spytałem się o los milionos:podobno losowanie 26maja,cena 10 zeta.
Nie wierzę LILUŚ WRÓCIŁA!!!! :-)
lila-witaj,jak Ciebie nie było to się tutaj rzadko udzielałem ale tak myslałem ze na dniach wrócisz xD
Tradycyjnie mam zamrożone lody w lodówce,na wypadek gdyby przeciwny los,spowodował niedobory cukrów.
Neptun mimo betonu to ma rację podobnie jest z Ligą Typerów wszyscy typują a zero rank od 2 dni coś jest nie tak
Lila czy widziałaś w Grecji jakieś strajki,bo mówią,ze tam chcą zaciskać pasa ludziom.
torsan...hejka,no jestem,jestem:)Pozdrawiam.
mariuncio 75 ...Witaski:)Pozdrawiam.
mariuncio 75 ...Witaski:)Pozdrawiam.
lila-gdzie wypoczywałaś jak mozna wiedziec w Polsce czy za granica?
hipopotan...w regionach wypoczynkowych tego tak nie widać.Większość manifestacji rozgrywa się w dużych miastach a takowe omijałam z daleka.Pozdrawiam.
Wszedłem przed chwilą na Twój wątek kulinarny Lila,widzę,że miałaś tam niedawno wizytę hipnotyzera.
Liluś----kogo jak kogo ale Ciebie mi tu trochę brakowało......a Torsan to wogóle się tu nie pojawiał witaj przyjacielu:-)
p.s. podobnie jak i ja
p.s. podobnie jak i ja
Witaj Opa,ja dzisiaj wysłałem kupony w dalekiej kolekturze,mam nadzieję,ze szczęśliwej.
Zauważ Lila,że w czasie Twojej nieobecności machina lotto dostała kręćka i ciągle losowała liczbę 35.Przez to psuły mi się statystyki.
Tak Lila muszę o niego dbać.Dzisiaj dostał już dwie porcje lodów.
A łasuch hipcio od niedawna odkrył nowy rodzaj lodów:jabłkowo malinowe.
Ja u siebie wysłałem i dało JOKERA 33 na chybił...zobaczymy chyba nie będzie 4?
Straszna klęska.Ulryk von Lotto zaśmiał się z hipcia.Nie pomogła nawet pomoc Ricardosa.Teraz Lila czeka mnie trudna rozmowa z doradcą.Wcześniej pora pożreć lody.Jedyna pociecha,że chociaż w typowaniach trafiłem 5z10 i ranking hipcia poszedł do góry.
Pasko dzięki za odpowiedz jutro tam zajrzę
Hipciu u mnie też wieczorna klęska'Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocy życzę.
No i duużych wygranych na jutro
Hipciu u mnie też wieczorna klęska'Pozdrawiam wszystkich i spokojnej nocy życzę.
No i duużych wygranych na jutro
PASKO stronka jest bardzo fajna,jednak musisz w jakiś sposób zachęcić osoby płci żeńskiej do udzielania się na niej.Pozdro.