Wpisy 107 710 – 107 812
23 kwietnia 2010 16:56 → 23 kwietnia 2010 23:06, 100 wpisów
RafSaw30 ja też gram normalnie ale mam poslany kupon w lotto i mini na każde losowanie i teraz jokera do koptowałem do tego
danteV>>>nie ma co ruszać gówna bo będzie śmierdzieć. Jest ścierka przekonana o swojej mądrości i niech jej tak zostanie.
lukrecia>>>wal się!
lukrecia>>>wal się!
KOCIO,ja gram ale nie we wszystkie losowania a jokera trafiłem-22 :)
Oooo - piaskownica znowu ruszyła - już się zaczyna ( bo on mnie posypał piaskiem, ona mi zabrała łopatkę itd...) brawo.
Witam Wszystkich !!!
Pozdrawiam
ziuta1981krk
Pozdrawiam
ziuta1981krk
<<<
m.morii....dobre pytanie,troszkę go tu brakuje.Jak widzisz tacy ludzie odchodzą przez inne kukły .Brak słów.
RafSaw30 >>>> o co chodzi - jaki problem :)
Witam,
Za chwilę podam listę zablokowanych nicków do pisania na chacie. Pozdrawiam
Za chwilę podam listę zablokowanych nicków do pisania na chacie. Pozdrawiam
Ja też dostałem przez nią bana błeeeeeeehehehehe!!
Pozdrowienia dla wszystkich normalnych
Pozdrowienia dla wszystkich normalnych
masz stadion FC BARCELONA jako zdjęcie.
Byłeś na tym stadionie?
pozdrawiam :)
Byłeś na tym stadionie?
pozdrawiam :)
RafSaw30 >>> 1 raz byłem w 2005 roku za czasów kiedy grał Ronaldinho w Barcelonie.
Nigdy nie byłem na Gran Derbi ale marzeniem właśnie jest pojechać na taki mecz:)
Cóż - moze kiedyś.
Nigdy nie byłem na Gran Derbi ale marzeniem właśnie jest pojechać na taki mecz:)
Cóż - moze kiedyś.
KOCIO.
Wierzę, że dziś Ci się uda i wygrasz w J.
Postanowiłem Ci pomóc i nadałem 4 kupony ch-t w 4 różnych kolekturach.
Moje szanse są = zero, bo w tę grę nie wierzę.
Jednak Ty, zdaje się, ze TAK.
POWODZENIA.
Ps jest to jedyny mój wkład w tę grę, więcej nie będzie.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Cień - Brawo!!!
Wiesz choć za co?
Za to, że po mnie jako zdaje się, ze jedyny przeanalizowałeś szeroko reklamowane tu płatne typy.
Jest w sumie dla mnie dziwne, że inni się nabierają.
A "byznes" kwitnie.
Czy nikt naprawdę nie widzi tych kruczków?
Poplecznicy podniecają się wygraną, a o wkładzie zapominają.
To tak jakby nie mieli coż kasa zrobić.
Chore...
Tak dalej, trzymaj ich!
Ps. Nadal nie ma odpowiedzi na zasadnicze pytania, zadane przez kogucika19.
1. Czy wasza firma ma za rejestrowaną działalność gospodarczą,jaki jest zapis w rejestrze firmy.?
2. Czy na zawarcie umowy między graczem a przedstawicielem firmy dajecie(przesyłacie) fakturę VAT wraz z dołączonym do tej faktury regulaminem?
3. Jaki jest REGON firmy NIP oraz siedziba z adresem firmy i kto jest przedstawicielem lub konkretny adres osoby upoważnionej do prowadzenia negocjacji w imieniu firmy?
4. Jakie są gwarancje firmy że dane gracza który zawarł z waszą firmą umowę sa odpowiednio zabezpieczone,przed wypłynięciem z waszej firmy,a konkretnie chodzi czy macie certyfikat bezpieczeństwa.Bo zawierając z wami umowę podaje swoje dane wraz z kontem bankowym?
5. Czy macie firmowe konto bankowe i jaką nazwę ma wasza firma?
I dopisek, również od kogucika19.
1. (...)skoro progresja na 11 progu jest nie zakończona i zaczynamy nowa to z czego powstaje zysk gracza,skoro nowa progresja jest prowadzona od 1 progu. Co dzieje się z utopioną kasą z nie zakończonej progresji?
W kwietniu jest AŻ 19 stopień progresji - to kupa kasy do zainwestowania!!!
Wierzę, że dziś Ci się uda i wygrasz w J.
Postanowiłem Ci pomóc i nadałem 4 kupony ch-t w 4 różnych kolekturach.
Moje szanse są = zero, bo w tę grę nie wierzę.
Jednak Ty, zdaje się, ze TAK.
POWODZENIA.
Ps jest to jedyny mój wkład w tę grę, więcej nie będzie.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Cień - Brawo!!!
Wiesz choć za co?
Za to, że po mnie jako zdaje się, ze jedyny przeanalizowałeś szeroko reklamowane tu płatne typy.
Jest w sumie dla mnie dziwne, że inni się nabierają.
A "byznes" kwitnie.
Czy nikt naprawdę nie widzi tych kruczków?
Poplecznicy podniecają się wygraną, a o wkładzie zapominają.
To tak jakby nie mieli coż kasa zrobić.
Chore...
Tak dalej, trzymaj ich!
Ps. Nadal nie ma odpowiedzi na zasadnicze pytania, zadane przez kogucika19.
1. Czy wasza firma ma za rejestrowaną działalność gospodarczą,jaki jest zapis w rejestrze firmy.?
2. Czy na zawarcie umowy między graczem a przedstawicielem firmy dajecie(przesyłacie) fakturę VAT wraz z dołączonym do tej faktury regulaminem?
3. Jaki jest REGON firmy NIP oraz siedziba z adresem firmy i kto jest przedstawicielem lub konkretny adres osoby upoważnionej do prowadzenia negocjacji w imieniu firmy?
4. Jakie są gwarancje firmy że dane gracza który zawarł z waszą firmą umowę sa odpowiednio zabezpieczone,przed wypłynięciem z waszej firmy,a konkretnie chodzi czy macie certyfikat bezpieczeństwa.Bo zawierając z wami umowę podaje swoje dane wraz z kontem bankowym?
5. Czy macie firmowe konto bankowe i jaką nazwę ma wasza firma?
I dopisek, również od kogucika19.
1. (...)skoro progresja na 11 progu jest nie zakończona i zaczynamy nowa to z czego powstaje zysk gracza,skoro nowa progresja jest prowadzona od 1 progu. Co dzieje się z utopioną kasą z nie zakończonej progresji?
W kwietniu jest AŻ 19 stopień progresji - to kupa kasy do zainwestowania!!!
Ano niestety.
Stadion wyglada super ale nie do opisania to jest atmosfera
na meczu:)
Pzdr.
Stadion wyglada super ale nie do opisania to jest atmosfera
na meczu:)
Pzdr.
No jakoś nie moge wejść na forum bo mi pisze żebym się zglosił z reklamacją do administratora... ale jakoś mi się nieeeeechce!! aaa i wczoraj zostałem przez admina zaproszony na młodzieżowe forum bo on idzie tokiem myślenia madzi77 i myśli że mam 11 lat buuuuuhahahahah aleeeeeeeee nie mam 11-u ani 20-u aniiiii !!! dalej nie powiem bo się wstydzęęęęę
buhahahahahaha!!!!
buhahahahahaha!!!!
m.morii > utraciłem prawo pisania na forum. Reklamacji nie będę składał :) Pozdrawiam
SirMavins>>> walą ludzi na gruby szmal więc nie pozostaje nic innego jak ich gnoić na każdym kroku. Piszą tekst że abonament gratis jeśli nie wykażą zysków a dziwnym trafem u nich zawsze są zyski. Grają progresje bukmacherska do 12progu po kosztach zainwestowanych 3000zł a jakby nie weszło to dalej i dalej i co to ich obchodzi że człowiek już bez kasy bo inwestycje osiągają np.30000zł. Ważne że udało im się trafić i na papierze jest zysk. Fiuty a nie doradcy.
dołączę się do tematu płatnych typów tutaj gość robi kasę na naiwnych http://www.bogaty-typy.entro.pl/
m.morii > ja jestem taki zadymiarz na tej stronie, że nawet w OHYDNYM PARKU nie mogę pisać.
lila > Witaj. Pamiętasz jak Ci kiedyś napisałem, że Ciebie też będzie chciała stąd pogonić? Jesteś za ładna, za mądra, za miła i bardzo lubiana, więc musisz stąd wylecieć, bo jesteś zagrożeniem :)
Dobra. Ja znikam zanim zostanę pogoniony :) Pozdrawiam Was
lila > Witaj. Pamiętasz jak Ci kiedyś napisałem, że Ciebie też będzie chciała stąd pogonić? Jesteś za ładna, za mądra, za miła i bardzo lubiana, więc musisz stąd wylecieć, bo jesteś zagrożeniem :)
Dobra. Ja znikam zanim zostanę pogoniony :) Pozdrawiam Was
No i TY M.Morri się dołączyłeś.
Może coś zdziałamy?
Czy ja naprawdę chcę niemożliwego?
2/2 -> 2-3 próg, 3/3 -> 4-5 próg - czy to dużo???
A ile osób by zachęciło.
Poza tym ten uch abonament - kolejna ściema.
Już tłumaczę.
Jak wygrasz, to czekasz, a więc praktycznie nie wysyłasz smsa po typy. le czekasz? 2-3, a może 4-5 dni i wtedy wysyłasz.
No, policzcie sami i macie odpowiedź.
Może coś zdziałamy?
Czy ja naprawdę chcę niemożliwego?
2/2 -> 2-3 próg, 3/3 -> 4-5 próg - czy to dużo???
A ile osób by zachęciło.
Poza tym ten uch abonament - kolejna ściema.
Już tłumaczę.
Jak wygrasz, to czekasz, a więc praktycznie nie wysyłasz smsa po typy. le czekasz? 2-3, a może 4-5 dni i wtedy wysyłasz.
No, policzcie sami i macie odpowiedź.
Panie PASKO może już pan znieść bana z kolegi danteV , okres kary już miną a kolega w gry losowe dobry jest też i swoją pomoc bezinteresownie ofiarował ..........
Witam SirMavins dołącze do nich jak typy będą parka na 5 progu 3 na 10 progu to już będzie super... pozdrawiam
Nic nie szkodzi, Morii.
Chodzi o sam fakt.
Sam uważam ich inicjatywę za całkiem niezłą tylko, że nie dla każdego. Szkoda, ze sami nie widzą tego i brną w co tu mówić...oszustwo.
Chodzi o sam fakt.
Sam uważam ich inicjatywę za całkiem niezłą tylko, że nie dla każdego. Szkoda, ze sami nie widzą tego i brną w co tu mówić...oszustwo.
Jeszcze spóźniona odpowiedź co do wpisu Jasia w typach na żywo. Takie przedsięwzięcia kiedyś prowadziłem. W roku może 2002-2003 i wiele osób wzięło już wtedy w tym udział z naszej strony. Wynik wtedy nie był zadowalający, ale może kiedyś powtórzymy :D
SirMavins gra sie po to by coś wygrać myśle że tobie się uda,ja też mam chęć coś wygrać ,moze jutro pośle mm
KOCIO - w odpowiednim dziale podałem te liczby do J.
Nic to, trzymam kciuki.
Do jutra.
Nic to, trzymam kciuki.
Do jutra.
do herbi1972 bo mam bana więc na forum tego nie napiszę
na dzisiaj puściłem tak :
bastia- strasbourg typ 2 3,20
Veendam - Go Ahead Eagles 1 - 2.20
za 50 zeta do wygrania 311 zeta
na dzisiaj puściłem tak :
bastia- strasbourg typ 2 3,20
Veendam - Go Ahead Eagles 1 - 2.20
za 50 zeta do wygrania 311 zeta
dziękuję Panie PASKO wiedziałem że z pana równy gość .... zdrowia panu życzę ....
annamaria ja gram ale duży lotek to teraz lotto a exspres to mini lotto
Wielki mózgu,hipcio prosi o wylosowanie ładnych liczb w multi bo potrzebuję dużo pieniążków na zakup czekolady dla bałwana.Zaznaczam,że kiedy bałwan jest głodny robi się złośliwy i strasznie mi dokucza.Pozdrawiam.
Podaję jedna liczbę,którą kazał mi postawić bałwan,twierdząc,że to pewniak:50.
Prawda jest taka,że Jezus umarł na krzyżu,ze względu na miłość,bo wystarczyło by jego jedno słowo,by zbawić nawet tysiące światów.
Witam , a gdzie sie podział Ochydny Park,czy został skasowany ? Pozdrawiam pozytywnie zakręconych :)
Jezus,lew z pokolenia Judy,przyszedł aby przynieść ulgę uciskanym i wolność jeńcom.
Anioł który uwolnił apostołów z więzienia,kazał im głosić słowa,które dają życie.W słowach Jezusa jest uzdrowienie a bez nich człowiek pozostaje martwy.
Jezus przez słowa sw.Faustyny nawołuje do tego,żeby człowiek mu zaufał i nie bał się do Niego przyjść ,bo jest pełen miłosierdzia.Kto odrzuci Jezusa spotka się z nim ale niestety z Jego sprawiedliwością.
Kiedy św.Piotr spotyka kalekę przed świątynią,mówi do niego:złota i srebra nie mamy,lecz to co mamy,ci daję w imieniu Jezusa Chrystusa Nazareńskiego,wstań i chodz.I człowiek ten wstaje uzdrowiony,a był kaleką przez czterdzieści lat.
Jest udokumentowane,że podczas mszy z ojcem Emiliano Tardif,podczas mszy o uzdrowienie były przypadki,że ludzie wstawali z wózków inwalidzkich całkowicie zdrowi.
Witaj Lila,kupony wysłałem to bałwan jest ciągle głodny i domaga się karmy.
witajcie
hipopotan to możę daj bałwanowi
te kupony do żarcia albo bałwan ma tasiemca ?
pozdr :)
hipopotan to możę daj bałwanowi
te kupony do żarcia albo bałwan ma tasiemca ?
pozdr :)
Dziwi mnie tylko,że tradycyjnie często liczby chodzą mi przestawione o jedno pole obok i nie mogę zrobić zapasów czekolady na rok 2012.
Może zmienię dietę bałwanowi jak mi polecasz,tylko czy jedzenie papieru jest zdrowe?
Siema wszystkim :)
Simad>>>bastia wycięła Ci brzydki nr menda jedna
Simad>>>bastia wycięła Ci brzydki nr menda jedna
neptun>>>ja bym coś napisał na hyde parku ale mam bana i mogę tylko tu sobie poszaleć :)
Prawdopodobnie wszystko jest zatrute chemikaliami.Kiedyś żywność była chyba zdrowsza.A widzę,że po żałobie nic się nie zmieniło,bo na czacie znów sobie dokuczano,a na mieście ludzie zachowują się tak samo jak kiedyś.
Witaj lila :) właśnie sprawdzam dzisiejsze mecze i zaczyna mnie rozsadzać tak mi k.... poszło.
Witam . Dzis stawiam 23 i 17.Pozdro
Koszmar,koszmar ujrzałem jak losują dwie liczby a pózniej na ekranie pojawiła się ciemność,jakiś cień i wszystko przegrałem.Skąd te zakłócenia?Teraz bałwan będzie strasznie zły na mnie bo ograniczę mu dostęp do czekolady. Koszamar.Godzina nadania kuponów 17.17.Ten dzien przejdzie jako koszmarny piątek.
lila>>>umoczyłem wszystko z wyjątkiem stuttgartu. Dzięki niemu wyszedłem bez strat
Licho skusiło mnie dzisiaj jeszcze na dwie zdrapki,czterdzieści asów i liczba 21.Koszmar.
herbie1976...no to Stuttgart przyniósł szczęście.Co do niego to mieszkałam tam 13 lat,ładne miasto:P
Lila czy zakłócenia były tylko u mnie i opy czy także pojawiła się ciemność i cień u ciebie na ekranie?
Całe losowanie MM miałem "zacięte".Joker już przeszedł gładko.
Te "gwiazdy" celebrujące proces losowania to przed emisją wąchają coś?
Banialuki niesamowite opowiadają.
Te "gwiazdy" celebrujące proces losowania to przed emisją wąchają coś?
Banialuki niesamowite opowiadają.
U mnie 4/10 drugi raz pod rząd hm nie mogę się przebić więcej może jutro. pozdro :)
Powiem krótko coś niedobrego dzieje się w państwie dunskim,skoro ciągle padają liczby o jeden obok moich.Podejrzewam spisek nietoperzy,którzy mieszają w liczbach.Pozdrawiam.
Czy ktoś się orientuje cenę kuponu los milionos ? 10 zeta ? jak poprzednio?
Ja 2,3 nietoperze 1,2 ja 58 oni 59 ja 77oni 78 ja 14 oni13.Widzę ciemność i mówię więcej światła.
Lila właśnie ta ciemność mnie przeraża,czy to już koniec świata?Pozdrawiam.
korn748>
tak, jak poprzednio,taniocha ;)
Kto z Was to kupi? I jeśli to nie tajemnica - ile ? Czy ktoś z Was coś, w poprzednich edycjach, w to trafił ?
Ja, w ostatniej nabyłem jeden, że nic nie trafiłem to mnie specjalnie nie dziwi, ale...
Pytałem w kilku kolekturach i w ŻADNEJ NIC nie wypłacali...
tak, jak poprzednio,taniocha ;)
Kto z Was to kupi? I jeśli to nie tajemnica - ile ? Czy ktoś z Was coś, w poprzednich edycjach, w to trafił ?
Ja, w ostatniej nabyłem jeden, że nic nie trafiłem to mnie specjalnie nie dziwi, ale...
Pytałem w kilku kolekturach i w ŻADNEJ NIC nie wypłacali...