Wpisy 104 100 – 104 199
28 marca 2010 11:56 → 28 marca 2010 22:58, 100 wpisów
Ty ciotka lepiej pomogłabyś szczeremu w przełożeniu na liczby farciaro a nie mi tu z fajkami wyjeżdżasz ;)ale przynajmniej dzieci szły dalej i nikt do mnie sie nie dosiadł więc siedziałem jak lord ;))
Proszę pana, tu nie można palić.
Wiem, ale ja się nie zaciągam." :)
Wiem, ale ja się nie zaciągam." :)
Ricardos, wyszło coś takiego :
33,52,24,6, 7, 43,37,48,45,23,68
jakbyś chciał to możesz jeszcze coś z tym pokombinować
Powodzenia..
33,52,24,6, 7, 43,37,48,45,23,68
jakbyś chciał to możesz jeszcze coś z tym pokombinować
Powodzenia..
Ryśku - ta mała metalowa walizeczka daje dużo do myślenia. Jak nic jedziesz z nią do Głównej Kwatery TS .Jakby co -jakiś problem z liczeniem, czy targaniem tego, to daj znać ;))
Witam, mam takie pytanko, dlaczego ci co wygrywają całe pule czy to w MM czy w Lotto nic się nie odzywają? Mój apel jest taki, żeby się odezwali i pochwalili jak to jest!
venio - bo jest to nijak.
Tu zabawa, jakaś dyskusja o liczbach, a tam ludzie nawet nie wiedzą, ze taka strona istnieje.
Policz ile osób wygrało dzięki ch-t, a ile dzięki jakiemuś sposobowi?
Żałosne.
Kiedyś pisałem, ze dziwie się tym, co w MM wygrywają wg własnych analiz i nie podziela się nimi.
Znam takich co wygrali 2x8/8 - powaleni są, uwierz mi.
Nawet rąbka tajemnicy nie uchylili...
Pozdrawiam
Tu zabawa, jakaś dyskusja o liczbach, a tam ludzie nawet nie wiedzą, ze taka strona istnieje.
Policz ile osób wygrało dzięki ch-t, a ile dzięki jakiemuś sposobowi?
Żałosne.
Kiedyś pisałem, ze dziwie się tym, co w MM wygrywają wg własnych analiz i nie podziela się nimi.
Znam takich co wygrali 2x8/8 - powaleni są, uwierz mi.
Nawet rąbka tajemnicy nie uchylili...
Pozdrawiam
Ja na 14,00 obstawiam trójeczkę 4,18,60 duże prawdopodobieństwo że wejdzie. Pozdro grających :)
Ja sądze że liczby nie mają większego znaczenia liczy się tylko fart i nic więcej, nie ma systemu który dawałby systematyczne wygrane przeważnie Ci ludzie co wygrali 6 to czysty fart od losu
Kiedyś pewien matematyk mówił że jakby miał zagrać to tylko na chybił-trafił ale czemu nie wiem może dlatego że system bardziej moze przypasować liczby do maszyny ??
Wg teorii moje go znajomego, który wygrał kilka razy 5/6 w DL należy skupić się na 2/2 x 3 i je dopasować.
Ale co >, to zapytajcie się jego.
*wygrał - widziałem kupony.
Ale co >, to zapytajcie się jego.
*wygrał - widziałem kupony.
heloo:)
Ludziska podajcie jedną trójke taką jaka dzisaj będzie wylosowana:D
Ludziska podajcie jedną trójke taką jaka dzisaj będzie wylosowana:D
Witaj czarodziejka83 takie ale gwarancji nie daje.
13,25,50,
17,34,68,
Pozdrawiam..
13,25,50,
17,34,68,
Pozdrawiam..
Witaj Lila!!!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
Dziś w Multi jakiś szczęśliwiec trafił siódemkę z plusem!!!
Bonus wynosi już 50000zł i nie ma jeszcze na niego chętnego!!
witam!
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
rico. bonus 50 tys był już wczoraj wieczorem, po dzisiejszym losowaniu jest już 60 tys
witam lech dziś wygra jak myślicie
kathy,również pozdrawiam i dziękuję za 60000 tys. to cieszy!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Zastanawia mnie dlaczego tak mało ostatnio wygranych w MULTI!!
Ja przed chwilą wysłałem w kosmos 10-tkę i na kuponie jest napisane,że przewidywany bonus to 50tysia
hej lila, rico, ricardos...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
ja wysyłałam rano i też jest 50 tys
a skoro co losowanie zwiększa się o 10 tys. to teraz jest 60 tys. a TS-owi komputer zaspał...
A tak przy okazji to o 14stej wyleciały daty urodzin i roczniki w mojej rodzinie.I tak moje jak i rodziców gdyby skreślić to wyszło 10/10 a niech to.....a wdzisiejszym snie w którym był wyjazd pociagiem to właśnie do rodziców na święta.Coś w tym jest.Szczery przełożył to na liczby ale nie wyszło.Pozdrawiam.ps.Spróbujcie też metodą na daty urodzin i wiek.Może zadziała.
ricardos....trzeba było kreślić daty urodzin.Jechał byś na Święta do rodziców z walizą pełną kasiorki:)Pozdrawiam serdecznie.
Noi nie wspomnę że w śnie miałem jako bagaż metalową walizeczkę do której hosia już się przyklejała;)
lila...żeby dziadek wiedział,że się przewróci to by sobie usiadł.Kiedyś grałem na te liczby ale jakoś się nie schodziły.Albo cały czas je nap.....ć i jak mnie starość z liczbą 100 dopadnie to wlecą.
ricardos....no właśnie,zawsze jest co by było gdyby:)Pozdrawiam Cię serdecznie.
lila zgadzam się z Tobą.Tak jest całym naszym życiu i nie tylko w gra liczbowych.Pozdrawiam i miłej niedzielki życzę.
Nie ma za co:):) dopisze jeszcze bo to tak w służbie z głowy pisałam..:):)
Tak te liczby..... robią nas w balona:): ale co trzeba z nimi zawalczyć!!!
Teraz ,serniki, makowce,mazurki, baby gotowane i różne potrawy Wielkanocne:):):)
ricardos - nie martw się gdybyś wysłał nie weszłyby nie ma takiej opcji nawet teraz znowu zaczyna się nabijanie bonusa
mag...u mnie z taka pamięcią jest kiepsko,mówią,że jestem roztrzepana.Zapamiętam drogę np.jak jechałam do włoch to zapamiętałam wszystko,gdzie skręcić itd,ale jak się zapytasz mnie o jakiś przepis z pamięci to kiepściutko:)Pozdrawiam.
1. raz nie wysłany bo cyferki nie chodziły więc wysłałam na ch/t
2. raz się zastanawiałam: wysłać, nie wysłać... no i nie wysłałam
2. raz się zastanawiałam: wysłać, nie wysłać... no i nie wysłałam
wiesz ja jestem bdb wzrokowcem raz zobaczę i już pamiętam.Do Włoch jechałam w tak doborowym towarzystwie hihih wracam tam w tym roku już nie długo Lilu:):
kathy...wychodzę z założenia,że jednak jak mówią pierwsza myśl jest najlepsza ;) .Pozdrawiam wszystkich.Czas odejść od kompa i przywitać się z plażą na spacerku.Papaty
Stronka Typy na żywo, była nie dostępna Lilu, czytałaś jakiś oszołom znowu wypisywał płomienne listy, jak to jest, niby się nie znamy, właściwie to nikt mnie nie zna a takie wyznania pisze....
mag....czytałam,pewnie mu się nudzi.Jakiś oszołom pewnie.Pozdrawiam:)
Dlatego,mało tam bywam , zresztą na chat także, raz ,że zawsze mało czasu, po drugie:):)
Widze że wypowiadacie sie o Włochach to może sie wbije w temat ??.Pozdr.:)
vento Ty nie jesteś Włochem, próbujesz nim być, ale to nie to samo.W Twoich żyłach płynie polska krew:):)
Zmieniłem dostawce internetu i mnie trafia:(
Lila jasne że sie wbije.Ps. nie wiedziałem że pracowałaś w Bari,z tego wynika że znasz jezyk tego nie podejrzewałem :)
mag... nie jestem polakiem bo polacy mają kompleksy:(
Lila jasne że sie wbije.Ps. nie wiedziałem że pracowałaś w Bari,z tego wynika że znasz jezyk tego nie podejrzewałem :)
mag... nie jestem polakiem bo polacy mają kompleksy:(
vento....ja nie napisałam,że pracowałam w Bari:)Byłam tam na wakacjach 1,5 miesiąca:)
Idę na spacerek:):)pozdr. Lilu, vento, Marek, Ryszard:)może spotkam emeryta.. "to z nim zatańczę" pa
Witam.Dzieki TOMCIOWI zaliczyłem dziś kuponik,jako wygrany.Serdecznie dziekuje.Pozdrawiam
KUPON 2
359 Liverpool-Sunderland 1 1.30 ++++++++++++++++++
2265 Young Boys Bern-Aarau 1 1.16 ++++++++++++++++
2195 LASK Linz-Ried LB 2,5 2 1.55 ++++++++++++++++
1928 VV Venlo-PSV Eindhoven 2 1.50 +++++++++++++++
2263 Grasshopper-Bellinzona 1 1.31 +++++++++++++++
AKO 4,59
KUPON 2
359 Liverpool-Sunderland 1 1.30 ++++++++++++++++++
2265 Young Boys Bern-Aarau 1 1.16 ++++++++++++++++
2195 LASK Linz-Ried LB 2,5 2 1.55 ++++++++++++++++
1928 VV Venlo-PSV Eindhoven 2 1.50 +++++++++++++++
2263 Grasshopper-Bellinzona 1 1.31 +++++++++++++++
AKO 4,59
Może wstrzelą się dzisiaj w moje i Wasze numery.Nie chce mi się już chodzić do pracy i z chęcią wypowiem magiczne słowa "a teraz to mi to lotto" ;))))
Liverpool-Sunderland +++++++
VV Venlo-PSV Eindhoven ++++++
Ajax Amsterdam-FC Groningen++++++
A to było moje :(
Wodzisław-Lech P --------
VV Venlo-PSV Eindhoven ++++++
Ajax Amsterdam-FC Groningen++++++
A to było moje :(
Wodzisław-Lech P --------
brawo rencico, jeden kupon na cztery trafiony czyli znowu przysponsorowales buka, ale ty jak zwykle wielka wygrana oglaszasz
brazil>>>
odpierdol się od "kogucika", nie masz nic lepszego do roboty tylko śledzenie jego wpisów, analizowanie ich, podliczanie jego kuponów...
nie pzdr
odpierdol się od "kogucika", nie masz nic lepszego do roboty tylko śledzenie jego wpisów, analizowanie ich, podliczanie jego kuponów...
nie pzdr
>>>mag.-czyżbyś przebywała w Cie.....u ?
pozdrawiam i Lilę i wszystkie dziewczyny
+++ kochajcie kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajcie jeden dzień
a dziewczyny przez całe życie ++++++
pozdrawiam i Lilę i wszystkie dziewczyny
+++ kochajcie kwiaty i dziewczyny
kwiaty kochajcie jeden dzień
a dziewczyny przez całe życie ++++++
>>>ktoś pisał o Włoszech
przy pierwszym moim wjeździe do Włoch dowiedziałem się /jeszcze od celnika, kiedyś tacy byli na granicy/, że u nich "tylko patrzenie nie kosztuje" i podziwianie
a tak to sa tacy bufoni jak Benhakker /wszystkowiedźmy-tacy, którzy wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, oczywiscie ich zdaniem/
no comment
przy pierwszym moim wjeździe do Włoch dowiedziałem się /jeszcze od celnika, kiedyś tacy byli na granicy/, że u nich "tylko patrzenie nie kosztuje" i podziwianie
a tak to sa tacy bufoni jak Benhakker /wszystkowiedźmy-tacy, którzy wszystko wiedzą i to wiedzą najlepiej, oczywiscie ich zdaniem/
no comment
lila ;)
8,27,78 / 10,35,67 / 9,36,63 / 5,25,30 /
Ricardos- liczba z Twojego snu- 55. Pozdrawiam.
Witam , ktos tu pytal gdzie sa ci co trafiaja Jestem jednym z nich,wygralem w jednej z dostepnych tu loteri (mieszkam w usa) 1.000.000 us dolar na chybil trafil.POZDRAWIAM iZYCZE POWODZENIA
lila ;)
Pozdrawiam Cię ciepło papa
Pozdrawiam Cię ciepło papa
Widzę, że weszła ładnie parka 6-58.
Na jutro 29 03 2010 w MM proponuję:
12-21-27-55 + 31.
Co do Mini na 30 03 2010:
5-16-28-38. - do rozpracowania.
Dobranoc
Na jutro 29 03 2010 w MM proponuję:
12-21-27-55 + 31.
Co do Mini na 30 03 2010:
5-16-28-38. - do rozpracowania.
Dobranoc
Dobranoc lilu:):) hey ziuta:):)
Ps. emeryt:) nie,ale Ty bywasz i tu i tam, to kto wie:) pozdr. Dobranoc:):
Ps. emeryt:) nie,ale Ty bywasz i tu i tam, to kto wie:) pozdr. Dobranoc:):
China11 dobrze że mieszkasz USA bo u nas za milion Usd to ledwo ładny dom kupisz:)
ps. oczywiście gratuluję wygranej...
ps. oczywiście gratuluję wygranej...