Wpisy 69 674 – 69 775
13 października 2009 18:58 → 13 października 2009 23:59, 100 wpisów
witam .
mm na 22: 3-8-14-19-38-47-72
dl nie gram : poczekam na kumulacje
pozdrawiam
mm na 22: 3-8-14-19-38-47-72
dl nie gram : poczekam na kumulacje
pozdrawiam
4,65 mln przecież to jest jawne oszustwo, jak oni mogli dać reklamę, że będzie 6 mln, jak nie będzie nawet 5 mln
TOTO-Ja również nie wyobrażam sobie,żeby udało im się uskubać do 22.00 te 6 mln.Oszukują nas i tyle a my dalej grzecznie chodzimy do kolektur.Pozdrawiam.
Powinni się najpierw zastanowić nad tym co mówią,a nie wprowadzają ludzi w błąd.
MM na 22
13,22,55,77
20,22,55
61,63,55,75,6,9,20,22
Lotto
27,49
6,9,10
5,17,20
9,13,27,33 :) tak sobie w Totomixie
13,22,55,77
20,22,55
61,63,55,75,6,9,20,22
Lotto
27,49
6,9,10
5,17,20
9,13,27,33 :) tak sobie w Totomixie
zwieno-co będzie jeśli kilka razy z rzędu przeliczą się co do puli przypadającej na wygraną?
5mln tak,ale gdzie ten pozostały milion,który obiecywali,czyżby naśladowcy L.Wałęsy?
wiecie co znaczy "przewidywana plua" ??
to mniej wiecej tak jak wam wychodzi przewidywanie liczb
to mniej wiecej tak jak wam wychodzi przewidywanie liczb
Dzieki lila za podpowiedz, ale ja mam GG zainstalowany na drugim laptopie i akurat jest zajety, dzieciak oglada bajki...
zwieno-ja napiszę do Paska w Twoim imieniu,ale powiedz co dokładnie się dzieje?
Ja już nigdy nie wyślę zakładu w DL. Przestało mnie to kręcić.Nawet jeśli będzie kumulacja 40 czy 50 mln.
Ten pozostały milion jest dla prowadzącego dzisiejsze losowanie :)
2 miliony - wtorek, 4 miliony - czwartek........
...... komisja śledcza - sobota :)
Pozdrawiam
2 miliony - wtorek, 4 miliony - czwartek........
...... komisja śledcza - sobota :)
Pozdrawiam
...dodatkowy milion diabli wzieli bo ci co grali systemami w DL przestali w nie grac ;)
...no i w co teraz bada grali gornicy???...hehe;)
...oj cos czuje ze buki zacieraja rece po takim super posunieciu TS...cale rzesze ludzi teraz wola grac u buka w DL bo tam zaklad za 2pln i mozna za 3ke dostac 1000pln :D
pzdr.nara:)
...no i w co teraz bada grali gornicy???...hehe;)
...oj cos czuje ze buki zacieraja rece po takim super posunieciu TS...cale rzesze ludzi teraz wola grac u buka w DL bo tam zaklad za 2pln i mozna za 3ke dostac 1000pln :D
pzdr.nara:)
zwieno-może zablokowałes coś na klawiaturze?Nie zna się na tym,ale spróbuj może wcisnąć po lewej stronie Ctrl-alt,jednocześnie.Widzę,że nikt tu nie jest chętny do pomocy.Pozdrawiam.
lila>>> ja dzisiaj też miałam problem z dłuższymi wpisami i w sumie nic na to nie poradziłam, rozdielałam treść na kilka wpisów, inaczej sie nie dało. Też nie znam powodu takiej sytuacji.
c.d.
więc raczej to chyba nie wina sprzętu użytkowników tego forum,chociaż pewności nie mam. pozdr.
więc raczej to chyba nie wina sprzętu użytkowników tego forum,chociaż pewności nie mam. pozdr.
3 zł to już niezłe zdzierstwo. Dlatego ja teraz gram w Totomixie. Totalizator już może przestać mnie nęcić zwłaszcza kiedy usłyszałem zdanie że kumulacje będą większe i częstsze. To ci dopiero tupet.
Witam. Proszę wejść tutaj i wkleić mi treść wiadomości, którą nie możecie napisać na chacie: http://www.multipasko.pl/kontakt.php
Czy pojawia się jakikolwiek komunikat? Czy na dole strony wyświetla się stopka? "Copyright 2004-2009 by Janusz..."
Czy pojawia się jakikolwiek komunikat? Czy na dole strony wyświetla się stopka? "Copyright 2004-2009 by Janusz..."
icemario nawet nie wiedzialem ze u buka mozna tyle wygrac za 3-ke w DL (lotto). jeszcze duzo czego nie wiem..., a praktycznie to nic ( jesli chodzi o bukmacherke i totomix). Pozdrawiam
zwieno-mówiłeś,że masz problem z wpisem powyżej 50 słów.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Pasko podał link na którym spróbuje Ci pomóc.
Pasko dzieki za interwencje, jak widac juz wszystko w porzadku. Czesto tak mam na twojej stronie, ze jak pisze wiekszy tekst to nie chce on wchodzic, a na dole w lewym rogu jest komunikat "blad na stronie"
jak to dzisiaj z mojego snu wynikało liczba -27- dała troszke kaski w totomixie obstawiona solo :) w Lotto oczywiście
Wędrowca netowy dzięki :)
szczery też ją podał m. innymi liczbami
Wędrowca netowy dzięki :)
szczery też ją podał m. innymi liczbami
Sam9 .. kompletna kicha jak zwykle. Podaję liczby: Multi: 11,13 21,26 38,52,73 {siedem, a nie pięć jak proponowałeś}, Lotto:4,11,24,32,45,47 i Mini: {2zakł} 4,15,16,30,37, i 6,17,20,29,42. I co powiesz?. Tak na marginesie: głupie te nowe nazwy do dokładnie tej samej gry : chyba za patent i wymyślenie tak skomplikowanej nazwy jest niezła kasiorka! W ogóle to witam dziś Cię i Lilkę z Gniezna.
Pozdrawiam Wszystkich Grających i wszystkim życzę wysokich wygranych!!!
Monsiu-Moje oczy też zawisły jak porównałam wyniki losowania z moimi typowaniami.Hahaha
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Jak mnie zdrowo wkurzy - albo przestanę grać , albo będę grał tylko na chybił-trafił.Już diabli biorą. Tylko gdzieś we wnętrzu drapie ta głupia "NADZIEJA"
Wystarczy łut szczęścia - i rozwiązane wiele problemów. A mamy je wszyscy.
lila>>> sam9 tak Cię wczoraj czarował (zasłużenie!) że chyba mu nie przeszło i nadal jest cały w skowronkach.
Monsiu-Po dzisiejszym losowaniu pozostały mi do wyboru trzy opcje:
1)Położyć się spać,a tym samym dać satysfakcję TS.
2)Pójść jutro do kosmetyczki w celu likwidacji zmarszczek powstałych po dzisiejszym losowaniu.
3)Chwila relaksu przy muzyce SMOOTH JAZZ na forum.
Na obecną chwilę wybieram to trzecie rozwiązanie.
Polecam,to dobra,relaksująca muzyka,która leczy wszelkie dolegliwości.
1)Położyć się spać,a tym samym dać satysfakcję TS.
2)Pójść jutro do kosmetyczki w celu likwidacji zmarszczek powstałych po dzisiejszym losowaniu.
3)Chwila relaksu przy muzyce SMOOTH JAZZ na forum.
Na obecną chwilę wybieram to trzecie rozwiązanie.
Polecam,to dobra,relaksująca muzyka,która leczy wszelkie dolegliwości.
podobno los człowieka też odmienia się co 7 lat, i mam chyba ten gorszy okres. Nic nie trafiam. Założenia wg których próbuję typować sprawdzają się,problem w tym że nie mogę dopasować do tego właściwych liczb. Zawsze są nie te, które wybrałem.Dlatego diabli mnie biorą.
witam:) właśnie weszłam na totomisia i szok- jest już oferta na jutro totokeno :) ale co widze stawka zamiast 3.20 jest 3.10 :( i znowu szok
lila - mnie jak coś wkurza, to albo słucham Knopflera, albo Chrisa Rea, albo sam gram sobie na keyboardzie.Ale bardzo lubię słuchać gry Claydermana. Znasz go - wiesz kto to?
Monsiu-Claydermana najbardziej podoba mi się To.
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmVuZGk=/34fMAxeWbET/_Richard_Clayderman_-_What_A_Wonderful_World
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/dmVuZGk=/34fMAxeWbET/_Richard_Clayderman_-_What_A_Wonderful_World
Monsiu-wejdz sobie na wyszukiwarkamp3.me albo na youtoube i tam znajdziesz swoje linki w okienku Adres.powyżej googla.
w ślad za wiadomością polkinii - czy tototrójka nie była po kursie =7? to teraz jest po 6,4... czyżby początek końca "kokosów" w totomixie?
POLKLINIA faktycznie jest napisane 3,10 kurs.Jeżeli to nie jest błąd to jest to jawne granie z nami w buca.Już mnie krew zalewa,wszystko przeliczaj i dodawaj kasy za rozpoczęte progresje.To jakiś koszmar a moze sen niech to moze Szczery przetłumaczy na jawie bo szlak moze trafić człowieka.Pozdrawiam bo by mnie admin i słusznie zawiesił jak bym dalej pisał.
lila..dzięki. Ja słuchałem go z płyt muzyki rozrywkowej. Nie sprawdzałem w komputerze. Dzięki za informacje. A sam9 chyba nadal śpi. Może jutro się odezwie.
Bernard madoff-Chętnie bym te wszystkie jałówki kupiła tylko mam jeden problem.Nie mam obory.Pozdrawiam.
czy ktoś się wreszcie weźmie za tych złodziei,przecież to jawne kantowanie ludzi
Lila -to możesz je u mnie trzymać
Kupię jałówki wysokocielne, jakby ktoś miał na sprzedaż
to pisać do mnie...
to pisać do mnie...
lila>> słaby z Ciebie rolnik. Nowoczesny chów jest bez obory. Wystarczy podwórko. Niektórzy rolnicy nawet nie karmią. Samo się wyżywi.
No jak rozbawiłem was troche
W targach rolniczych nie chcę brać udziału. To do następnego razu. Miłych marzeń. I do jutra!
Właśnie trafiłem 6 w lotto, chętnie przeznaczę
całą swoją wygraną na zakup jałówek wysokocielnych :)
całą swoją wygraną na zakup jałówek wysokocielnych :)
Monsiu-nie rezygnuj,za chwilę rozpoczniemy licytację innych towarów niekoniecznie związanych z rolnictwem.Hahaha
Oto wygrane Lotto:
szóstka 0 0.00
piątka 84 5 372.50
czwórka 4777 192.80
trójka 89341 20.00
szóstka 0 0.00
piątka 84 5 372.50
czwórka 4777 192.80
trójka 89341 20.00
Czy wy mieliście takie przypadki i jak to się kończyło? A więc. Mieliśmy jałówki i się latowała (potocznie goniła). Pojechaliśmy do byka, wszystko przebiegło normalnie, za 3 tygodnie powtarzała przyjechał inseminator no i nie powtarzała, no i wtedy zdarzyło się to pierwszy raz, że się ocieliła po zapłodnieniu byka sądząc po dacie i przeliczeniach. Z następnym cielakiem było normalnie ocieliła się zgodnie z zapłodnieniem be żadnych takich, co wcześnie. Później latowała się 3 razy, ostatnim razem byliśmy u byka w kwietniu, czyli powinna się ocielić w styczniu. Teraz jakiś czas temu, ok. 1-1,5 tyg. gwałtownie zostawia z mlekiem, teraz praktycznie daje już siarę. Po pierwszym zapłodnieniu przypada jej termin 5 listopad wszystko wskazuje, że się ocieli. Jej matka robiła to samo, ale nie znam szczegółów.
A więc czy u wasz, zdarzają się takie przypadki.
Z góry dzi
A więc czy u wasz, zdarzają się takie przypadki.
Z góry dzi
Oto wygrane Lotto:
szóstka 0 0.00
piątka 84 5 372.50
czwórka 4777 192.80
trójka 89341 20.00
szóstka 0 0.00
piątka 84 5 372.50
czwórka 4777 192.80
trójka 89341 20.00
Bernard Madoff-tak,oczywiście,u nas też się to często zdarza.W takim przypadku jak opisałeś,ja zalecam krowie wizytę u byka z puderłkiem czekoladek,Merci.
Spokojnie, ja miałem podobne przygody ze swoimi jałówkami.
To chyba niewytłumaczalne zjawisko, moja latowała się
4 razy, ostatnio zapłodniona była w maju, a ocieliła się
w grudniu po południu... Ostatnio zamiast mleka zostawiała
wiśniówkę (to ta dobra strona).
Miałem też problem z buhajem, zapładniał tylko 25 krów
na dobę, a ze statusem reproduktora powinien przynajmniej 35!
Sprawia wrażenie, jakby mu się po pewnym czasie nie chciało...
Potem przez resztę dnia ryczał, jakby miał już tego dość.
Chyba wykończyły go te całe zapłodnienia...
Dziwne te przypadki...
To chyba niewytłumaczalne zjawisko, moja latowała się
4 razy, ostatnio zapłodniona była w maju, a ocieliła się
w grudniu po południu... Ostatnio zamiast mleka zostawiała
wiśniówkę (to ta dobra strona).
Miałem też problem z buhajem, zapładniał tylko 25 krów
na dobę, a ze statusem reproduktora powinien przynajmniej 35!
Sprawia wrażenie, jakby mu się po pewnym czasie nie chciało...
Potem przez resztę dnia ryczał, jakby miał już tego dość.
Chyba wykończyły go te całe zapłodnienia...
Dziwne te przypadki...
Bernardzie nie chce cie urazic, ale ty chyba pomyliles strony! Bo ta strona jest o grach hazardowych a nie o zwierzetach... Pozdrawiam.
Jakoś dziwnie mało tych wygranych w Lotto , w Dużym Lotku przy 5 mln było więcej i prawie tyle samo płatne. żal.pl
Proponuję hodowlę świnek morskich,smaczne mięsko a poza tym łatwo je sprzedać,przynajmniej w Ameryce poludniowej a konkretnie w Peru.Wiem o czym mówię,Byłam ,Widziałam i jadłam.Sczególnie upodobałam sobie świnkę morską z grilla.Polecam.
lila sprawilas ze juz mi slinka cieknie! Pewmie bylo mniam mniam mniam co?
O grach hazardowych? Jakich znowu grach hazardowych,
coś ci się pomyliło, albo masz przewidzenia...
To jest strona o jałówkach wysokocielnych i takich tam...
coś ci się pomyliło, albo masz przewidzenia...
To jest strona o jałówkach wysokocielnych i takich tam...
zwieno-smakiem przypominała trochę pierś z kurczaka połączoną z wieprzowiną.Kwestia przypraw i człowiek zje wszystko z apetytem a wtym rejonie świata o przyprawy nie trudno.
A mam taki jeszcze problem ,jak myślicie co może być przyczyną tego że krowa nie chce jeść trawy na pastwisku? czegoś jej brakuje? jest to krowa która będzie się cielić 16 lipca żywi sie tylko tym co jest na pastwisku
Na dzisiejsze losowanie Lotto zawarto mniej zakładów niż na sobotnie.
Jasiu - czemu wczoraj nie byłeś w szkole?-pyta nauczycielka. Musiałem krowę podstawić do byka - odpowiada Jaś. A tata nie mógł? pyta nauczycielka dociekliwie. - Tata też mógł, ale byk lepiej! odpowiada Jaś
Kumpla ojciec kiedyś posolił trawę krowie co nie chciała jeść to wygoliła pastwisko do "zera" Ale potem dostała sr@ki <_< wiec od tej pory już im nie soli tylko na pastwisku zostawi lizawkę trochę poliżą i tez jedzą :)
Bernard Madoff-Jeżeli twoja krowa miała cielić się w lipcu a mamy pazdziernik to będzie ciąża przenoszona.Na Twoim miejscu zaczęłabym sie martwić i skontaktowałabym sie z najbliższym lekarzem weterynarii.