Wpisy 66 481 – 66 581
30 września 2009 09:04 → 30 września 2009 14:27, 100 wpisów
polkina>>> zechciej zrozumieć , że nic nie musieli naprawiać bo i nic nie było uszkodzone - a po prostu oferta nie była na dziś jeszcze wystawiona , a skoro nie nastąpiło jej uaktualnienie , to system informował Cię o zamknięciu sprzedaży NA WCZORAJSZE zakłady.
gunesim: jak zawsze 16 zł. Zaglądnij do działu Wygrane po lewej stronie. Pozdrawiam
gunesim>>>> wszystko zależy gdzie i jak grałeś , bo:
a/ w TS dostaniesz za 2zł 16zł
b/ w Totomixie za 3/3 z bonusem za 2zł dostaniesz ok.1050zł
a/ w TS dostaniesz za 2zł 16zł
b/ w Totomixie za 3/3 z bonusem za 2zł dostaniesz ok.1050zł
oferta była aktualna, wybrałam MM na 30.09.09 na godz 14. i juz przy wysyłaniu zlecenia tam gdzie zawsze pisze wpisz kod SMS numer 1 to był napis sprzedaz zamknieta. i tak próbowałam pare razy.
polkinia>>>> wróciło , bo pojawiła się już NOWA , DZISIEJSZA OFERTA - a do momentu jej zamieszczenia , w systemie była WCZORAJSZA oferta , której sprzedaż była już zamknięta i to było JEDYNYM powodem treści komunikatu jaki Ci się pojawił....
polkina>>> kiedyś prosiłem Cię abyś była zawsze szeroko otwarta ( co do horyzontów myślowych ) a ja widzę , że od rana Ty tu się zwierasz i zapierasz w walce z jeszcze nieczynnym systemem Totomixa...
Oj, chyba będę musiał organoleptycznie sprawdzić ten stan szerokości na odcinku Twojej otwartości :)
Pzdr.
edi8
Oj, chyba będę musiał organoleptycznie sprawdzić ten stan szerokości na odcinku Twojej otwartości :)
Pzdr.
edi8
Ale jaja jaka literówa
http://www.tvn24.pl/0,1621779,0,1,praciwnicy-masowo-okradaja-firmy,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/0,1621779,0,1,praciwnicy-masowo-okradaja-firmy,wiadomosc.html
Straszne to wola o pomste. Ten swiat upada ktos zamiast o kliknol i ktore jest obok. Masakra swiat sie awali aaaaaaaa.
To skandal
Hańba.
Zlinczowac.
Posdro dla wszystkich humanistow.
To skandal
Hańba.
Zlinczowac.
Posdro dla wszystkich humanistow.
Dzieci uważajcie , bo starzy Was podsłuchują!
http://www.mmlublin.pl/11448/2009/9/24/dzieci-na-podsluchu?category=news
http://www.mmlublin.pl/11448/2009/9/24/dzieci-na-podsluchu?category=news
edi8 - od rana ja jesstem waleczna:) no i pech chciał że trafiło sie totomisiowi :)
kto wie gdzie padły 6-tki.Podobno w jakiś małych miejscowościach, a tam wszyscy się znają>>>>>
Oj będzie się działo!!!
Balanga za 4 bańki To jest coś>>
Oj będzie się działo!!!
Balanga za 4 bańki To jest coś>>
http://wiadomosci.onet.pl/2051943,11,lotto_padla_szczesliwa_szostka_wiadomo__kto_wygral,item.html
MM 14 3,4,20,23,29,46,57,66,71,73 ;]
polkinia>>> czyżby klimaty z lektur o pewnym markizie ( De Sade ) były Ci bliskie lub zbliżone do bliskich?
W MM o 14.00 nie padną 7,34,55,57.
Natomiast parkę typowałbym z tych liczb 21,29,53,66.
Natomiast parkę typowałbym z tych liczb 21,29,53,66.
Powinni podawać daty i godziny NADANIA szczęśliwych kuponów - dałoby to pewien "pogląd" na sprawę :):):) W sensie astrologicznym np!!!
Ale też mogłoby się okazać, że wszystkie TE kupony nadano wczoraj o 21:55...... :):):):):):):)
Ale też mogłoby się okazać, że wszystkie TE kupony nadano wczoraj o 21:55...... :):):):):):):)
oj, dzisiaj mam taki dzień na wariackich papierach. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :)
Ciekawostka: chińskie almannachy (tongshu) na ten rok (ziemistego bawołu) podają, że "kto się urodził w chińskim znaku małpy, koguta lub psa, ma tak rewelacyjny rok, że może kupić los na cesarskiej loterii!!! A więc Kochani (urodzeni w tych znakach) DO KOLEKTUR!!!! :):):)
Pozdro :):):)
Pozdro :):):)
Ostatnia kumulacja Dużego Lotka za nami. Już na pewno była to ostatnia taka kumulacja i rekord nie został pobity - było już bowiem kiedyś ponad 40 milionów. 10 dni do wprowadzenia nowej gry Lotto :)
W Numerku kumulacja rośnie, ale ilość wysyłanych kuponów stanęła na poziomie 350 000 na każde losowanie, więc szału na razie żadnego nie ma. Normalnie bez takich kumulacji jest wysyłanych 2-3 razy mniej kuponów i to wszystko.
Pozdrawiam
W Numerku kumulacja rośnie, ale ilość wysyłanych kuponów stanęła na poziomie 350 000 na każde losowanie, więc szału na razie żadnego nie ma. Normalnie bez takich kumulacji jest wysyłanych 2-3 razy mniej kuponów i to wszystko.
Pozdrawiam
Jeszcze trochę i w Numerka będzie warto obstawić wszystkie kombinacje.....
Pasko mam do Ciebie sprawe, czy jest mozliwe abys zmienil moj nick bo ten co mam to juz jest nieaktualny i wszyscy moi znajomi juz tak na mnie nie mowia bo jak zalozylem konto to bylo to dwa lata temu...czasy sie zmieniaja itd :) jest to mozliwe?
na 14,00 parki:
16 - 24
30 - 50
44 - 74
na 22,00 parki:
30 - 74
16 - 34
08 - 33
16 - 24
30 - 50
44 - 74
na 22,00 parki:
30 - 74
16 - 34
08 - 33
na 14,00 i 22,00 - trójka z czterech:
30 - 39 - 45 - 70
05 - 16 - 24 - 48
30 - 39 - 45 - 70
05 - 16 - 24 - 48
Witam! nie poszło mi wczoraj w DL tylko 1 liczba a miało być sporo dwudziestek a co Wieleba wyczarował to już każdy wie,pozdrawiam 2zł w multi do przodu:-)
Witam!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
57,65,70
57,68,70
57,68,73
57,76,70
59,65,70
59,65,73
Powodzenia!!!!!!!!!!
MM totomix na godz 14
57,65,70
57,68,70
57,68,73
57,76,70
59,65,70
59,65,73
Powodzenia!!!!!!!!!!
Miśki idę puścić kupon. Trzymajcie kciuki aż nie wrócę i powiem że już :)
Witam wszystkich.Dzis na 14-tą będą wylosowane takie numerki: 1,4,9,15,23,25,28,31,39,41,47,48,49,51,56,57,58,69,70,71...Pozdrawiam i życze wysokich wygranych...
Jeżeli pula byla mniejsza niż 40 milionów - to czemu do kurwy nędzy ją rekalmowali jako wlasnie 40 milionów ?
Co zaaokrąglili kilka baniek ?:D
No ŻENADA !
Co zaaokrąglili kilka baniek ?:D
No ŻENADA !
tak więc, najwyższy czas iść do kolektury a potem zabrać się za coś bardziej przyziemnego niż ślęczenie nad cyferkami. pozdrawiam.
Reklamując pulę jako 40 milionów liczyli, że przyciągną w ten sposób jeszcze więcej grających, bo 40 to zawsze 40 i lepiej wygląda niż np. 37 milionów. Ale się przeliczyli bo liczba zawartych zakładów była mniejsza niż w przypadku poprzednich losowań z dużą pulą I stopnia (tj. 29.07.2008 i 6.11.2008).
Oznacza to spadające zainteresowanie Dużym Lotkiem a jeszcze po podwyżce ceny do 3 złotych ta liczba zakładów spadnie.
Totalizator liczy, że w ten sposób długo nikt nie będzie trafiał szóstki i pula urośnie do gigantycznych rozmiarów i wtedy wszyscy tłumnie ruszą do kolektur. Ale przy podwyżce ceny zakładu nawet przy olbrzymiej kumulacji to i tak ludzie wydadzą mniej pieniędzy na grę niż dotychczas.
Oznacza to spadające zainteresowanie Dużym Lotkiem a jeszcze po podwyżce ceny do 3 złotych ta liczba zakładów spadnie.
Totalizator liczy, że w ten sposób długo nikt nie będzie trafiał szóstki i pula urośnie do gigantycznych rozmiarów i wtedy wszyscy tłumnie ruszą do kolektur. Ale przy podwyżce ceny zakładu nawet przy olbrzymiej kumulacji to i tak ludzie wydadzą mniej pieniędzy na grę niż dotychczas.
Jak 40mln to 40mln a nie 3 736 754,60,każda z 8 wygranych w takim przypadku jest o 329 000 do tyłu a oni 2 632 445,40 do przodu,zawsze mają mało.Oszusci...
Ale jak to jest: 8 x 4.670000 jest 37 mln, ale za piatke bylo 5.600 x 644 ludzi to jest 365251. to juz mamy ponad 41 mln do wyplacenia...a jeszcze 4 i 3 jki...nie qmam.
A policzyliście ile w sumie wyniosły pozostałe wygrane? Nie? No to powiem: 23 379 387,5 zł. Jeśli mnie pamięć nie myli, wszystkie wygrane pochodzą ze wspólnej puli. Gdyby było mniej 3,4 i 5 wtedy główna nagroda mogła wynieść faktycznie 40 mln.
P.S. Już wysłałem więc możecie puścić kciuki :D
P.S. Już wysłałem więc możecie puścić kciuki :D
Zelus - to już jest uwzględnione. Chodzi ile było w puli na szóstkę. Pula pozostałych wygranych to inna bajka. Lotto zawsze wypłaca 36% puli na szóstki (lub kumulację), a 64% na pozostałe wygrane.
ZAWSZE PULA JEST PRZEWIDYWANA A NIE GWARANTOWANA.W UBIEGŁYM ROKU PRZEWIDYWALI 35MLN A UZBIERALO SIE PONAD 37 MLN WIENC NIEMA MOWY O OSZUSTWIE BO NIE GWARANTOWALI ŻE 40 MLN PŁACĄ ZA 6/6 W DUŻEGO
Ze wspólnej puli, ale podział jest dokładnie zdefiniowany. 6/6 - 36% puli, a 5/6 - 10% puli. Pule te zależą tylko i wyłącznie od ilości wysłanych zakładów. Jedyne co jest ruchome to pula na 4/6 - ona jest zależna od ilości wystąpień 3/6
Lestek. Oto wnioski:
a) gdyby było mniej 5/6, to by wygrana za 5/6 była wyższa
b) gdyby było mniej 4/6, to by wygrana za 4/6 była wyższa
c) gdyby było mniej 3/6, to by wygrana za 4/6 była wyższa (nie ma tutaj pomyłki ;)
a) gdyby było mniej 5/6, to by wygrana za 5/6 była wyższa
b) gdyby było mniej 4/6, to by wygrana za 4/6 była wyższa
c) gdyby było mniej 3/6, to by wygrana za 4/6 była wyższa (nie ma tutaj pomyłki ;)
Avico: pula na 6/6 pochodziła z 8 losowań. Pula na wygrane 3/6 - 5/6 - tylko z 1 losowania.
jutro w Totomixie gramy po staremu
Madziaryna1 >>>> możesz jaśniej wytłumaczyć.
"po staremu" oznacza ze zabierają bonusy w kulki?
A jeśli tak to skąd masz takie informacje.
"po staremu" oznacza ze zabierają bonusy w kulki?
A jeśli tak to skąd masz takie informacje.
Madziaryna1 nie bym był tego taki pewien.
Proszę,proszę Pasko.Cenię takich ludzi jak Ty.
Chociaż za niewinnośc jeszcze nie siedziałem:)
W ramach przeprosin.Dziewczyna która będzie w Mam Talent.
Normalnie cudo:)
http://www.youtube.com/watch?v=fUNLbeFLhPA
Teraz będzie się działo z ustawą dotyczącą gier hazardowych. CBA na coś wpadło podczas pisania ustawy więc szopka medialna sie zaczyna.
po staremu tzn.ze dalej mozemy wysylac multi i duzego ktos puscil plotke a reszta ja powtarza
MM na 14 / Totomix
34,43,45,54
23,32,46,64
13,31,36,63
34,43,45,54
23,32,46,64
13,31,36,63
Wyników nie będzie póki co, bo losowanie nie odbyło się zgodnie z planem. Wszystko wskazuje na to, że członkowie totalizatora jeszcze nie doszli do siebie bo wczorajszej imprezie z okazji wiadomej...
Nie mogą się pozbierać po wczorajszym albo dzisiaj wszyscy ruszyli po kasę hehe
Czyżby powtórka z rozrywki sprzed 2ch tygodni???
Bedziepo za antena z komisja czy jka tam maja, albo o 23 podadza...Pasko co z moja sprawa?
i pewnie wyskoczy panienka i powie ze losowanie przebiegnie poza anteną a mnie takie tłumaczenie i opcja nie przekonują to juz wtedy nie te emocje.
No właśnie,podam wyniki jak będą dostępne,pewnie szybko nie podadzą minimum 14.30...zobaczymy.
Zelus. Napisz na jaki chciałbyś zmienić. Może w drodze wyjątku to zrobię...
Teroryści opanowali studio lotto.Oddziały anty postawione w stan pogotowia.
Jeszcze jeden taki numer i kończę z graniem jedynie pobawię się u Multipasko.Oszuści.
hmmm
komunikat TS :"Miło nam poinformaowac Pnstwa ze od dnia 30.09 2009 od godz 14 zmieniamy zasady gry w MM lozujemy liczby od 100 w góre... aci frajerrzy którzy wypełnili stare kupony maja pecha. i teraz zawsze lowoania beda sie odbywac poza anteną. Musimy zobaczyc co nam sie bardziej opłaca" i do tego dziki śmiech Wieleby
to jest kpina z nas grających , już dawno mówiłem że korupcja jest wszędzie w lotto również
Zelus, zamiast "Zelus" to "Wojnecki" z tym , ze ja juz kiedys zrobilem profil "Wojnecki" ale zrezygnowalem z obstawiania na dwoch bo mnie to denerwowalo, takze ten "Wojnecki" co juz jest trza by usunac, zeby nie bylo ich dwoch. Pewnie powiesz abym na nim obstawial ale co z tego jak tam mam slabe statystki i rankingi.
Mogą zwalić na awarię zasilania, bo w Łodzi do takiej doszło...
http://wiadomosci.onet.pl/2052260,11,ogromna_awaria_w_centrum_zdrowia_matki_polki,item.html
http://wiadomosci.onet.pl/2052260,11,ogromna_awaria_w_centrum_zdrowia_matki_polki,item.html
hehehe kłopoty techniczne mają dobre w dobie internetu i postępie techniki nie mogą wyemitować losowania w necie buahahaha pewnie siedzą i myślą jak tu ułożyć zestawik;-)
Ja chcę wyniki!!! Czy oni częściej mają zamiar robić takie wałki???
kiedy wyniki?
Poprostu jak zwykle lecą sobie z nami w kulki!!!