Wpisy 62 114 – 62 213
3 września 2009 14:13 → 3 września 2009 23:42, 100 wpisów
niestety statystyki na razie mi nie pomogly trafilem tylko z 7 skreslen trzy liczby 7 27 i 62 a tuz przed losowaniem statystyka jak patrzylem byla ze pojdzie 10 i 8
tomcio1972
A Joasia35 mówi ,że my tacy źli jesteśmy:):):):):):):):)
Pozdrawiam:)
teraz poswiece godzine na analizowanie statystyk jak nic mi nie wyjdzie to trudno
Nieparzyste tak jak obstawiałem mi weszły, ale cyferki niestety nie.
Na 22.00 obstawiam dalej, że więcej bądzie nieparzystych, a cyferki, które nie padną to 16,35,54,57.
Na 22.00 obstawiam dalej, że więcej bądzie nieparzystych, a cyferki, które nie padną to 16,35,54,57.
dotyczy wpisu 62108
Czy ktos mi wytlumaczy o co tam konkretnie biega co wplacam abonament i co dalej jaki procent z wygranej. wiecie cos na ten temat czy znow jest to kolejne naciaganie. zapraszam wogole do dyskusji na temat gier moje gg 585 47 28 Marek
Czy ktos mi wytlumaczy o co tam konkretnie biega co wplacam abonament i co dalej jaki procent z wygranej. wiecie cos na ten temat czy znow jest to kolejne naciaganie. zapraszam wogole do dyskusji na temat gier moje gg 585 47 28 Marek
czy autor wpisu 62 108 moze na ten temat napisac cos wiecej
Marek: zajrzyj tutaj: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2458
pasko dziekuje za podpowiedz.
Tak wogole to proponuje zebrac ekipe i jechac do czech wyslac czeskiego totka to bardziej sie oplaca. chetnie w to wejde na wspolna gre i wspolna jazde tylko nie mam samochodu, a fajnie by bylo cos w koncu wygrac. zapraszam do rozmow na ten temat gg 585 47 28
Tak wogole to proponuje zebrac ekipe i jechac do czech wyslac czeskiego totka to bardziej sie oplaca. chetnie w to wejde na wspolna gre i wspolna jazde tylko nie mam samochodu, a fajnie by bylo cos w koncu wygrac. zapraszam do rozmow na ten temat gg 585 47 28
Marek>>>> do Czech to trzeba pojechać i załozyć I-konto aby móc grać przez internet a nie tak jak ty piszesz żeby pojechać i zagrać(nadać kupony)
Wystarczy jedna wizyta w pierwszej lepszej kolekturze Fortuny na terenie Czech i możesz grać we wszystkie gry liczbowe jakie oferuje Fortuna przez internet.
Mi najbardziej brakuje gry na parki w blokach.
Nikt z naziemnych buków nie miał takiej dobrej oferty(spsobów gry i stawek) jak Fortuna.
Wystarczy jedna wizyta w pierwszej lepszej kolekturze Fortuny na terenie Czech i możesz grać we wszystkie gry liczbowe jakie oferuje Fortuna przez internet.
Mi najbardziej brakuje gry na parki w blokach.
Nikt z naziemnych buków nie miał takiej dobrej oferty(spsobów gry i stawek) jak Fortuna.
Tomcio masz racje te parki to super rzecz, no a co do gry w internecie he he jestem starej daty i slamazara ze mnie i nie bardzo wiem jak by potem grac dalej ale licze ze ktos mnie w tym przeszkoli jak by co to mozesz pisac na gg 585 47 28 jest szybciej w pisaniu. o ile to nie problem. Marek
ja tez sie do czekac nie umie kiedy w fortunie w Polsce bedzie znow mozna grac, tam przynajmniej zawsze mozna grac w wiekszych mozliwosciach za wieksza kase
do marek...
cześć marku...tak jek mówiłem ....wywaliło mi wczoraj neta..
także sorki...mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie problemów
pozdro
cześć marku...tak jek mówiłem ....wywaliło mi wczoraj neta..
także sorki...mam nadzieje ze dzisiaj nie bedzie problemów
pozdro
nie wiem czy dobrze rozumiem....
w totomixie mozna grac na kulki w blokach....
jesli nie o tym mówicie to sorki ze sie wciołem :))
w totomixie mozna grac na kulki w blokach....
jesli nie o tym mówicie to sorki ze sie wciołem :))
Zdania są podzielone odnośnie powrotu gier liczbowych do Fortuny w Polsce.
Wersję jaką ja słyszałem to ponoć nigdy już te gry nie wrócą.
Inni mówią(bądź piszą)że mają wrócić w tym miesiącu.
Można do nich zadzwonić bezpośrednio do Cieszyna i uzyskać informację czy aby napewno jest sens czekać na powrót tych gier czy lepiej jechać do Czech i założyć konto.
ul. Bielska 47
43-400 Cieszyn
Tel 033 85821436
Wersję jaką ja słyszałem to ponoć nigdy już te gry nie wrócą.
Inni mówią(bądź piszą)że mają wrócić w tym miesiącu.
Można do nich zadzwonić bezpośrednio do Cieszyna i uzyskać informację czy aby napewno jest sens czekać na powrót tych gier czy lepiej jechać do Czech i założyć konto.
ul. Bielska 47
43-400 Cieszyn
Tel 033 85821436
hectoris>>> zgadza się.
Można grać ale na strasznie niepołacalnych zasadach.
Jeśli chodzi o Totomix to nigdy nie dorówna Fortunie jeśli chodzi o grę na parki w blokach.
Jak będziesz ciekawy to zrobię Ci małe porównanie kosztów gry i wygranych a wtedy sam się przekonasz.
Można grać ale na strasznie niepołacalnych zasadach.
Jeśli chodzi o Totomix to nigdy nie dorówna Fortunie jeśli chodzi o grę na parki w blokach.
Jak będziesz ciekawy to zrobię Ci małe porównanie kosztów gry i wygranych a wtedy sam się przekonasz.
Dzieki. wlasnie tam dzwonilem ale nikt nie podnosi telefonu spisalem sobie telefon i bede probowal tam dzwonic
moze sie dowiem czegos konkretnego
moze sie dowiem czegos konkretnego
hektoris ok z tym gg jak bedziesz na gg to odpisz a co do gry w totomix to chyba tylko mozna po jednej liczbie obstawiac patrzylem na oferte i nie widzialem by mozna grac na pary
hektoris ja napisalem do ciebie na gg ale masz nie podlaczone chyba a tak wogole to mi sie wydaje ze szybciej by szlo cos obgadac w wiekszej liczbie uczestnikow na konferencji np skayp ale to tylko moja sugestia a tak wogole to sie zastanawiam czy dzis nie po jechac do centrum Bytomia na Krakowska 1 tam jest totomix i nie obstawic na tak lub nie w duzym lotku placa 12.60. i tak mnie cos kusi wyslac za 20 zl z 10 liczb a niech by trzy wpadly to juz cos jest
do marek....
na gg będe troszke pózniej....:))
bo gotuje obiad....heheh
i tak z doskoku jestem na czacie...
w totomixie mozna grac na pojedyncze ale mozna ulozyc to w blok....niestety nie znam zasad fortuny na parki wiec nie wiem na czym to polega...
na gg będe troszke pózniej....:))
bo gotuje obiad....heheh
i tak z doskoku jestem na czacie...
w totomixie mozna grac na pojedyncze ale mozna ulozyc to w blok....niestety nie znam zasad fortuny na parki wiec nie wiem na czym to polega...
hectoris >>>> zrobię to na przykładzie systemu 3z8.
Typujesz 8 parek(w sumie 16 liczb bo nie mogą się powtarzać).
Totomix
3z8 = 56 kombinacji
56 x 2zł = 112zł koszt gry
wygrana za 3 trafione parki to 1952zł(bonus nie przysługuje)
Fortuna
wygrana za 3 trafione parki to:
5000 x 2 x 0.9 = 9000zł
Oczywiście w Totomixie możesz zagrać po 1zł za kombinacje ale wtedy wygrasz tym systemem 976zł.
W Fortunie za 1zł wygrana 4500zł.
Jeśli byłbym zmuszony zagrać systemem 3z8 w Totomixie po 2zł za kupon wolałbym te parki połączyć ze sobą systemem pełnym 3z8 w 56 kuponów po 6 liczb.
Też zapłaciłbym 112zł ale przy trafieniu 3 parek mam 6/6 i wygrywam 9096.60zł (z bonusem) a nie 1952zł bo zagrałem blokami.
Fortuna miała jeszcze stawki groszowe za kombinacje(dla mniej zamożnych).
Grając u nich system 3z8 za 0.10gr za kombinacje zapłaciłbym 56x0.10 = 5.60 za kupon.
Wygrana za 3 trafione parki byłaby
5000 x 0.10 x 0.9 = 450zł
Takiej opcji w Totomixie nie ma.
Jest jeszcze wiele innych opcji do gry w Fortunie a w Totomixie tego niestety nie uświadczysz.
Kiedyś zagrałem systemem 3z7(na parki) w Fortunie za 15zł.
Trafiłem te 3 parki.
Wygrana:
15zł : 35 kombinacji x 5000(kurs) x
0.9(podatek) = 1928.55zł.
I tyle dokładnie wypłacili.
W Totomixie masz opcje za 35zł - wygrana 976zł lub za 70zł - wygrana 1952zł.
Jest różnica co?
Typujesz 8 parek(w sumie 16 liczb bo nie mogą się powtarzać).
Totomix
3z8 = 56 kombinacji
wygrana za 3 trafione parki to 1952zł(bonus nie przysługuje)
Fortuna
wygrana za 3 trafione parki to:
5000 x 2 x 0.9 = 9000zł
Oczywiście w Totomixie możesz zagrać po 1zł za kombinacje ale wtedy wygrasz tym systemem 976zł.
W Fortunie za 1zł wygrana 4500zł.
Jeśli byłbym zmuszony zagrać systemem 3z8 w Totomixie po 2zł za kupon wolałbym te parki połączyć ze sobą systemem pełnym 3z8 w 56 kuponów po 6 liczb.
Też zapłaciłbym 112zł ale przy trafieniu 3 parek mam 6/6 i wygrywam 9096.60zł (z bonusem) a nie 1952zł bo zagrałem blokami.
Fortuna miała jeszcze stawki groszowe za kombinacje(dla mniej zamożnych).
Grając u nich system 3z8 za 0.10gr za kombinacje zapłaciłbym 56x0.10 = 5.60 za kupon.
Wygrana za 3 trafione parki byłaby
5000 x 0.10 x 0.9 = 450zł
Takiej opcji w Totomixie nie ma.
Jest jeszcze wiele innych opcji do gry w Fortunie a w Totomixie tego niestety nie uświadczysz.
Kiedyś zagrałem systemem 3z7(na parki) w Fortunie za 15zł.
Trafiłem te 3 parki.
Wygrana:
15zł : 35 kombinacji x 5000(kurs) x
0.9(podatek) = 1928.55zł.
I tyle dokładnie wypłacili.
W Totomixie masz opcje za 35zł - wygrana 976zł lub za 70zł - wygrana 1952zł.
Jest różnica co?
do tomcio....
dzięki za wyczerpującą odpowiedz....:))
no róznica kolosalna...niestety nie grałem nigdy w fortunie na kulki więc nie miałem zadnej wiedzy naten temat...
no cóz i tak narazie zostaje totomix jak na razie...
sliczne dzieki za wyjasnienie...
ja na 22-gą gram w totomixie na 22,36-wczoraj nie weszły moze dzisiaj sie uda...
dzięki za wyczerpującą odpowiedz....:))
no róznica kolosalna...niestety nie grałem nigdy w fortunie na kulki więc nie miałem zadnej wiedzy naten temat...
no cóz i tak narazie zostaje totomix jak na razie...
sliczne dzieki za wyjasnienie...
ja na 22-gą gram w totomixie na 22,36-wczoraj nie weszły moze dzisiaj sie uda...
a ja nie wiem czy cos puszcze czy kusi mnie duzy lotek poj liczby w totomiksie ale musial bym jechac do centrum a mi sie nie chce mam dzis jakiegos lenia i tak to jest nawet mi sie do budki nie chce wyjsc i wyslac na chybil trafil. Jakis nie wiem taki dzien ze czlowiek czuje sie ospaly i mu sie nic nie chce. dzwonilem pod nr do fortuny by sie cos dowiedziec ale cisza wiec moze juz tam nikogo nie ma wiec rano za dzwonie to sie cos dowiem, bo naprawde fajnie by bylo jak by ruszylo znow w polsce i chocby nawet zainwestowac wiecej kasy na raz w tygodniu w wegierskiego czy euromil.
ide sobie kawy zrobic moze mnie to ozezwi, i moze dostane jakiej weny tworczej he he to pojde cos wyslac zobaczymy
jak Wy liczycie wygraną w Totomixie na NIE?
Przecież tam jest 1,,2 kurs.
Więc jak 2 postawię, to nie wygram 4, a ktoś tak napisał.
Przecież tam jest 1,,2 kurs.
Więc jak 2 postawię, to nie wygram 4, a ktoś tak napisał.
Witam z losowania jestem bardzo zadowolony:PLUS 1 zakres bylo na niego wskazanie,oraz NP bylo na to wskazanie,i dodatkowo na 5 liczb ktore chciałbym zeby wyszly do 10 losowań liczba 27 juz wyszła,wiec tylko sie cieszyć.Pozdrawiam.
a ja zainwestowałam 5 zł a wygrałam 22 :) sama wybrałam liczby :)pozdrowionka dla wszystkich ...czas wrócić do gry :)
Jak zagrasz na 2 liczby na NIE wychodzace to kurs jest 1,49 wiec jak zagrasz za 16 zeta to wygrasz 21,45 to na czysto masz 5,40 (grosze zaokraglam)Widocznie ktos zagral za ok 14 zeta i ma te swoje 4 zeta zysku.
to granie na NIE jest bez sensu ...chyba tylko po to , żeby mieć jakąś satysfakcję że udało się wytypować liczby
Chodziło o grę na 4 liczby na "nie" kiedy to mamy za 2zł -- 4zł wygranej czyli 100% zysku.
Jest stara zasada,w jedności siła,jestem bytomianinem,możemy się spotkać na rynku i porozmawiać o Totomixe a nawet cos wysłać,zawsze każdy ma jakiś pomysł,za niewielka kasę mozna cos wygrac mój typ 53,74
Mysiapysia tak wogole gra jest bez sensu lepiej skreslic za 2 zeta 6 w duzego i napisac "tak to ma sens".Satysfakcje sie ma ale i wygrana rowniez a nie placze sie ciagle ze sie przegrywa czy to ma sens takie postępowanie.Gdy bym wiedzial ze bede przegrywał to wolałbym na co innego wydawac,a jednak mozna wygrac ja przez 2,5 dnia czyli 5 losowan jestem do przodu 56,30 i co ma to sens czy nie ma to sensu,ja wiem ze kazdy chce wiecej za 1 razem ale to nie jest caritas ,to gra losowa i wlasnie malutka lyzeczka sie najemy a nie chochla.Czy to ma sens,pytam ciebie tez bym chcial za 1 razem chapnac i na Bachama,ale jestem realista i wiem ze co 3-4 miechy tez troche przegram ale to juz bedzie ich kasa,a ile mialem radochy z tych malutkich wygranych,i co ma to sens czy nie ma to sensu.Pozdrawiam
Gienek ja tez jestem z Bytomiia kto jeszcze z okolic? to mozna zrobic male spotkanie przy piwie. Moje gg 585 47 28
czekam na odp. Marek
czekam na odp. Marek
Hej. cheap101 zarejestrowałam się na amigolotto i co dalej ? Jak wyrwać ten darmowy kupon aby zacząć. cholera kolejny wpuszczacz w maliny?
Czytam, czytam i dochodzę do wniosku , że tet Toto-mix to chyba coś na szybka kaskę . Kto mnie w to wtajemniczy?????
Witam.Zauważyliscie?,14-cie liczb kolejnych jest na:Nie x1,20 przy 2zł
za jeden kupon,to daje trochę grosza.
Puszczając kupon za 16zł to już coś.
Zauważyłem,że co kilka losowań
nie występują kolejno liczby:od 10-ciu
do 15-tu,warto by to,zweryfikować.
Pozdrawiam.
za jeden kupon,to daje trochę grosza.
Puszczając kupon za 16zł to już coś.
Zauważyłem,że co kilka losowań
nie występują kolejno liczby:od 10-ciu
do 15-tu,warto by to,zweryfikować.
Pozdrawiam.
Na zmiane B kogut wysyla:4 zakresy PLUSA ze wskazaniem na 2 zakres,PLUS P/NP ze wskazaniem na NP oraz liczby ktore pozostaly czyli 4,9,42,70.SAM9 tak mozna by zagrac progresja na 10 liczb na NIE bo kurs duzy i na 15 progow progresji by napewno starczylo.Pomyslimy a moze sie cos uda,ale na razie gram najprostsze gry bo to umysłowy rozruch musi potrwac,tym bardziej ze w sobote malutka imprezka wiec do poniedzialku sie odnowie i wtedy zagramy.Pozdrawiam
Jak ktoś gra w te co nie trafiają to polecam moje typowania, jestem w tym mistrzem hehehe... a wogóle to o co chodzi w tym totomix'ie bo patrze w tą tabelkę i sorrki ale nie kapito... Pozdrawiam
Tygrysek Typus - może mnie oświecisz?
Tam na NIE jest bardzo mała stawka praktycznie nie zależna od ilości liczb.
Tam na NIE jest bardzo mała stawka praktycznie nie zależna od ilości liczb.
To było powiedziane żartem... patrzyłem na moje Typowania i poporostu aż żal patrzeć...
Słuchaj Tygysek T.
A może Ty walisz 1liczbę z normalną stawką i potem każdą następną też?
Wtedy przy założeniu, że połowa wygrywa a połowa nie i TAK JESTEŚ DO PRZODU.
Zakładam 10 liczb. każda za 2 pln.
wtedy masz 2x5 do tyłu = 10, ale 5,8 x 5 = 29; czyli 9 do przodu?
A może Ty walisz 1liczbę z normalną stawką i potem każdą następną też?
Wtedy przy założeniu, że połowa wygrywa a połowa nie i TAK JESTEŚ DO PRZODU.
Zakładam 10 liczb. każda za 2 pln.
wtedy masz 2x5 do tyłu = 10, ale 5,8 x 5 = 29; czyli 9 do przodu?
Kogucik19.sori,że po czasie odpowiadam-mojej zebrało się na sex-siła wyższa,przypatrz,e się dokładniej losowanią i w poniedziałek
na Forum przedstawię Ci moje
spostrzeżenia.Nara.Pozdrawiam.
na Forum przedstawię Ci moje
spostrzeżenia.Nara.Pozdrawiam.
Tak dla jasności Tygrysek z forum i TygrysekTypuś to ten sam Tysiek, by nie było że się ukrywam albo podaje za kogoś innego... Pozdrawiam
Sam9 rozumie mysle ze teraz ci sie będzie dobrze myslec,wiec moze cos za typujesz konkretnego i chapniesz Kosiorki worek czego ci zycze,a na twoje spostrzeżenia czekam.Serdecznie pozdrawiam,a sam tez pooglądam te losowania.
Tygrysek Typuś.Może waktycznie jesteś
nie kumaty,skoro kmputa nie kumasz.Zrób tak:idż do Totomixsa,poproś kolektora-kę
niech Ci wyłoży:kawę na ławę,gwarantuję
Ci,że masz jak w banku:wiedzę
i rozeznanie na temat gry z liczbami.
Pozdrawiam.
nie kumaty,skoro kmputa nie kumasz.Zrób tak:idż do Totomixsa,poproś kolektora-kę
niech Ci wyłoży:kawę na ławę,gwarantuję
Ci,że masz jak w banku:wiedzę
i rozeznanie na temat gry z liczbami.
Pozdrawiam.
sam9 przypomnij sobie jak ty zaczynałeś i też patrząc na tabelkę w spoglądałbyś na to z zastanowieniem co i jak...ja dopiero się uczę i chyba mogę dopytać o co chodzi, albo się mylę? Cóż przeczytałem zasady w zakładce jak grać i już mi lampka swieci... Więc nie musisz od razu kogoś szufladkować... Poza tym do reszty tylko jedno pytanie o ile mi jeszcze wolno zapytać? Jak rozumieć przy wyborze ten opis: NUMEREK: 31-36 04.09 Czyli przedział cyfr między 31szą a 36tą iż wypadnie? A poza tym, myślę, że moje pytanie innym też to pomoże zrozumieć taktykę w TOTOMIXie.
Tak TYGRYSEK to przedział w ktorym zeby wygrac musi wypasc twoja typowana liczba plusa.Ale pamiętaj i uważaj na to ze kursy sa ruchome i nie sa równe dla wszystkich przedzialow,grając progresja musisz uwazac zeby pomimo trafnego wytypowania nie stracic bo moze byc mniejszy kurs wymagający większej kasy czyli większego progu.To bardzo ważne jest.Pozdrawiam
Typy na 22.00 3/3
21,27,62
21,27,63
zakładzik kazdy puszczony za 30zł
21,27,62
21,27,63
zakładzik kazdy puszczony za 30zł
Od wczorajszego losowania wieczornego z 12 liczb 0 trafionych:(
Takiego czegoś to jeszcze nie miałem.
5,79,49,42,52. /////Totomix
NIUSIA masz racje,ale Zasadę ta musi stosować w obu tych przypadkach,tylko Plus ma 4 zakresy a NUMEREK 6 zakresów,ale w obu przypadkach kursy nie sa stale.Ale mój blad i przepraszam.Pozdrawiam
Tygrysek Typuś.Ja Ciebie nie szufladkuję
ja ci daję radę,bo ja tak zaczynałem.
Pozdro.
ja ci daję radę,bo ja tak zaczynałem.
Pozdro.
Nie uwierzycie mi,ja dzisiaj odpuściłem
wszelkie granie,opróczEX-sa,właśnie przed 10-ma min.wróciłem,z kolektóry
cały zmoknięty,bo jest wichura i ulewny
deszcz.Wyslałem jeden zakład- 8 liczb:
1,11,22,33,42,19,27,31.
wszelkie granie,opróczEX-sa,właśnie przed 10-ma min.wróciłem,z kolektóry
cały zmoknięty,bo jest wichura i ulewny
deszcz.Wyslałem jeden zakład- 8 liczb:
1,11,22,33,42,19,27,31.
sam9 to musisz mieszkać w moich okolicach bo u mnie też zaczęło padać i to na całego... Pozdrawiam
No cóż, moją wiochą jest Bytom... więc dopadła nas ta sama pogoda. A poza tym przepraszam, trochę Cie z początku odebrałem z złej strony... Pozdrawiam
wydaje mi sie ze o 2200 bedzie niewiele 50tek albo wogle zobacze czy sie pomyle
Tygrysek Typuś.Przeczytałem w postach,że
jesteś w średnim wieku-może mój rówieśnik?-zgadzam się z propozycją
Marka z Bytomiam może byśmy zrobili
wypad na wekend do Czech:wypili Czeskie
piwko,zrejestrowali się i grali z domu
przez inter w Fortunie(a brakuje mi
Hiszpani)co Ty na to?,jeszcze kilku
chętnych się zgłosi i będzie super.OK?
Pozdrawiam i po losowanku na czacie.
jesteś w średnim wieku-może mój rówieśnik?-zgadzam się z propozycją
Marka z Bytomiam może byśmy zrobili
wypad na wekend do Czech:wypili Czeskie
piwko,zrejestrowali się i grali z domu
przez inter w Fortunie(a brakuje mi
Hiszpani)co Ty na to?,jeszcze kilku
chętnych się zgłosi i będzie super.OK?
Pozdrawiam i po losowanku na czacie.
na kuponach jedyna 5otka co dawalem byla 50 i poszla ale reszte liczb znow czesto o jeden obok tak ze nic nie wygralem komputer byl lepszy ode mnie na bank losowaniem steruje komputer
a to ze nie pojdzie 50tek wywnioskowalem ze statystyk i gowno mi to dalo nie wygram z maszyna
Ale liczby w dużym pewnie będzie 6 dla totalizatora w miejscowości X jest ich dużo coś sobie wybiorą
No i wtopa,należało odpuścić cały
dzień.Hipopotan,wpis zrobiłem przed losowaniem -nie wskoczył.
Kogucik19.Mam,te które n
iewpadują,jeszcze jedno losowanie.
Na jutro przewiduję wysyp 50-ek
Pozdrawiam.
dzień.Hipopotan,wpis zrobiłem przed losowaniem -nie wskoczył.
Kogucik19.Mam,te które n
iewpadują,jeszcze jedno losowanie.
Na jutro przewiduję wysyp 50-ek
Pozdrawiam.
123456.Ty nas nie naśladuj bo żle na tym wyjdziesz i bedziesz płakał.Pozdro.
Witam.Kogut nic co posylal ze wskazaniem niestety nie trafil i nawet 1 liczba mi nie weszla,dobrze ze sie asekuruje wszystkimi mozliwosciami co oczywiście kosztuje ale daje zarobic.Jutro podobno ma byc lepiej.Wiec do jutra .Pozdrawiam
62093. A czasem jak coś komuś nie wychodzi w życiu to szuka ofiary a znalazł prowadzącego . A nawet ubiór Pana DANIELA komuś przeszkadza >Dziwny ten świat- nie nie jest normalny a DZIWNE zachowanie jednego wobec drugiego .Zrozum , pomyśl ,nie szukaj własnego niepowodzenia w drugim a a a może wygrasz a losował będzie Pan daniel TEGO CI ZYCE
.......ale podkoszulek pod marynarką pełniąc rolę prowadzącego budzi niesmak. Niby porządna firma a pozwala chłystkowi na dziadostwo.
malina 2009-09-03 (12:11)
.......ale podkoszulek pod marynarką pełniąc rolę prowadzącego budzi niesmak. Niby porządna firma a pozwala chłystkowi na dziadostwo.
malina 2009-09-03 (12:11)
w DL nie będzie "6"-tki. Chyba ,że przekręcik był.
A mi WIELEBA wogle nie przeszkadza rozkręca się powoli i dobrze mu idzie ciekaw jestem jak by wystąpili ci którzy tak na niego gadają pewnie odrazu byłby niezły burak-ka przynajmiej nie jest jakimś sztywniakiem to nie jest nabożeństwo to gra
jedyna szansa wygranej to postawic liczby najmniej stawiane przez graczy tylko skad wziasc takie informacje ci co trafiaja jakims fuksem to przewidza
opa tylko dlaczego jak zaczynam grac na 65 66 w realu to te liczby znikaja i nie sa losowane
Jak do końca tego tygodnia będzie lipa spadam z tego złodziejskiego kraju
widze ze tu na czacie wiecej ludzi utozsamia sie ze jest z Bytomia tak jak ja. A jakos nikt sie nie odzywa na moje apele by sie poznac sptkac i moze wspolnymi silami cos wymyslec i wspolnymi silami grac by moze wygrac. zapraszam na gg 585 47 28 Marek
dawno temu zauwazylem ze chodzi pare razy piatka 4243525355 a jak zaczelem stawiac te liczby w realu przez dwa lata to nigdy nie poszly razem bylo to kilka lat temu
HIpo to norma,zawsze tak jest,jeśli coś wyczaisz,to zaraz pali na manewce.
Maks chodzi o złożoność z liczby 14 :
1,4,41,10,40,a te wykresy coś ci dają ?
Maks chodzi o złożoność z liczby 14 :
1,4,41,10,40,a te wykresy coś ci dają ?
OPA już czaję no to nie żle jak masz 4 w expres, dobry sposób tylko kiedy i jaką liczbę rozłożyć ,wykresy czasem coś podpowiedzą
w dwoch ostatnich losowaniach totalizator podaje ze 7z7 trafilo tylko kila osob wiem ze prawdopodobienstwo trafienia jest niewielkie ale przy kliku milionach graczy tak malo siodemek czy wogole istnieja ludzie co wygrywaja czy to fikcja
Master001, w swoim temacie na forum kiedyś grubas67 podawał e-mail do siebie. Wróć kilka stron do tyłu, a na pewno znajdziesz.
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
jaka mam pewnosc ze np podaja ze bylo kiedys kilkanascie piatek przykladowo a moze bylo polowe mniej
a spotkalem w internecie artykul ze ktos wyslal kupon za 2zl i wygral szostke i poszedl do psprzdawczyni zeby mu wyplacila kase a to jest taka fikcja takie brednie bo kazdy gracz wie ze takich sumy przechodza jedynie przez bank
pozostaje mi tylko grac dla zabawy i to nie codziennie za symboliczne 2,5zl nie dam sie robic w balona