Wpisy 54 106 – 54 247
3 lipca 2009 00:03 → 3 lipca 2009 17:57, 100 wpisów
Pawcio:
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
andrzej1966 : Nom według mnie też powinni podać info gdzieś tak do godziny po losowaniu ale coś im to strasznie długo zajmuje. Ilości wygranych z popołudnia upubliczniane są dopiero gdzieś tak po wieczornym losowaniu. Dziwne. To ich polityka hehe
Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Hi!
Pasko,teraz będzie do Ciebie.
Czy to to wyprawia "wert" na na minichacie nie kojarzy Ci się z akcją którą onegdaj przeprowadził na forum niejaki "karamba"?
Podobno był to jego przejaw buntu na chamstwo i brak merytoryki na forum oraz obrona przed znieważaniem ówczesnego guru (z własnej nominacji) forum,niejakiego "M".
Styl i forma są bardzo podobne.
A tak już,zupełnie "na boku",to współczuję Ci na okoliczność takich werków, ósmych edich,kogutków i innych w swojej zaciekłości i nienawiści im podobnych.
Pozdrawiam Cię Adminie i zdrowe jednostki Twojego forum.;-)))
Pasko,teraz będzie do Ciebie.
Czy to to wyprawia "wert" na na minichacie nie kojarzy Ci się z akcją którą onegdaj przeprowadził na forum niejaki "karamba"?
Podobno był to jego przejaw buntu na chamstwo i brak merytoryki na forum oraz obrona przed znieważaniem ówczesnego guru (z własnej nominacji) forum,niejakiego "M".
Styl i forma są bardzo podobne.
A tak już,zupełnie "na boku",to współczuję Ci na okoliczność takich werków, ósmych edich,kogutków i innych w swojej zaciekłości i nienawiści im podobnych.
Pozdrawiam Cię Adminie i zdrowe jednostki Twojego forum.;-)))
Marco1972>>> nie chcę tu wzbijać potężnego tumanu kurzu, rozbijając w pył na gruncie choćby logiki formalnej zawartej w Twojej w/w wypowiedzi z gruntu błędnej konstrukcji myślowowej ( bo mogących to zrozumieć odbiorców owego mego wywodu na tej stronie byłoby ledwo paru ) więc poprzestanę tylko na ogólnym stwierdzeniu, odnoszącym się do tego fragmentu Twojej wypowiedzi traktującym o informacji: otóż drogi a potężnie błądzący myślowo młody kolego - informacje mogą być jedynie prawdziwe lub fałszywe a nie głupie lub mądre...
To od głupoty lub mądrości odbiorcy danej informacji zależy czy potrafi ją zweryfikować ( pozytywnie lub negatywnie ) a po zweryfikowaniu odpowiednio wykorzystać. Zatem wbrew temu co napisałeś: nie istnieją ( owe wyimaginowane przez Ciebie ) głupie czy mądre informacje...
Kończąc pragnę poczynić uwagę do całokształtu Twoich ostatnio tu na stronie multipasko.pl prezentowanych wypowiedzi - widownia jaką do ich ogłaszania obrałeś, jest zbyt mała co do pojemności ( także intelektualnej ) a przeto krąg odbiorców mogących coś z tego wynieść jest tu nikły a w tej liczbie i przez Admina reprezentowany...Zatem "nie rzucaj pereł przed wieprze" - bo one tego nie skonsumują!
Pozdrawiam
To od głupoty lub mądrości odbiorcy danej informacji zależy czy potrafi ją zweryfikować ( pozytywnie lub negatywnie ) a po zweryfikowaniu odpowiednio wykorzystać. Zatem wbrew temu co napisałeś: nie istnieją ( owe wyimaginowane przez Ciebie ) głupie czy mądre informacje...
Kończąc pragnę poczynić uwagę do całokształtu Twoich ostatnio tu na stronie multipasko.pl prezentowanych wypowiedzi - widownia jaką do ich ogłaszania obrałeś, jest zbyt mała co do pojemności ( także intelektualnej ) a przeto krąg odbiorców mogących coś z tego wynieść jest tu nikły a w tej liczbie i przez Admina reprezentowany...Zatem "nie rzucaj pereł przed wieprze" - bo one tego nie skonsumują!
Pozdrawiam
Proszę o przeczytanie nazwy strony na jakiej jesteś wert. Nazwa mówi co należy pisać tutaj o czym dyskutować czym się chwalić --- a przede wszystkim "typować" liczby. Szkoda, że przez odejścia od tematu sami sobie robimy problem z tą stroną. Mini Chat jak dobrze pamiętam został stworzony do "szybkiej i konkretnej" wymiany zdań o losowaniach systemach i pomocy w grach liczbowych, a nie opinii o innych osobach!!! Kiedyś naprawdę byli tutaj ludzie, którzy "CZULI" temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A teraz siegnelismy dna .
PASKO napisał:
"54108. Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Pasko 2009-07-03 (00:56) "
..................................................................
Mam zatem do Ciebie, młody człowieku o nicku PASKO pytanie: jaką miarą mierzysz- lub chcesz dopiero mierzyć - czyjąś kulturę osobistą???
Czy aby nie pobłądzisz???
Bo możesz za tej osobistej kultury miarę brać przecież jedynie coś tak z gruntu nieprawdziwego i złudnego, jak
wypowiedzi pod przybranym nickiem tu występujące , a więc tę miarę i do Twoich wypowiedzi stosując , wiele z nich tak daleko z kulturą osobistą się rozminęło, że nie daje Ci to prawa do weryfikowania kultury osobistej innych - skoro Ty nią nie dysponujesz w tych coraz częstszych swoich wypowiedziach, a co wczoraj "fobia1" celnie Ci wytknęła!
Idźmy dalej: czy chcąc bawić się w krytyka , czyli tego , który czyjeś występy pod kątem kultury osobistej ma oceniać, pójdziesz w analizę postaci sierżanta Dziewanowicza z filmu "Dwaj panowie N" i go pozytywnie zweryfikujesz ale odrzucisz już postać taksówkarza Henryka Kowalskiego z filmu "Ostatni kurs" ? I odrzucisz też jako komunistycznego szpiega Hansa Klossa ze "Stawki większej niż życie"?
Tyle tylko, że zastosujesz wtedy różne miary do AKTORSKICH KREACJI tego samego CZŁOWIEKA , bo Stanisława Mikulskiego...o ktorym jako o człowieku totalnie nic nie wiesz , gdyż przyjmiesz za wykładnik jego kultury osobistej - tylko JEGO KREACJE...
Zastanów się więc nad tym co napisałeś.
Pozdrawiam
"54108. Zachęcam kulturalne osoby do kontaktu ze mną celem nabycia praw administracyjnych (możliwości usuwania wpisów na chacie). Pozdrawiam
Pasko 2009-07-03 (00:56) "
..................................................................
Mam zatem do Ciebie, młody człowieku o nicku PASKO pytanie: jaką miarą mierzysz- lub chcesz dopiero mierzyć - czyjąś kulturę osobistą???
Czy aby nie pobłądzisz???
Bo możesz za tej osobistej kultury miarę brać przecież jedynie coś tak z gruntu nieprawdziwego i złudnego, jak
wypowiedzi pod przybranym nickiem tu występujące , a więc tę miarę i do Twoich wypowiedzi stosując , wiele z nich tak daleko z kulturą osobistą się rozminęło, że nie daje Ci to prawa do weryfikowania kultury osobistej innych - skoro Ty nią nie dysponujesz w tych coraz częstszych swoich wypowiedziach, a co wczoraj "fobia1" celnie Ci wytknęła!
Idźmy dalej: czy chcąc bawić się w krytyka , czyli tego , który czyjeś występy pod kątem kultury osobistej ma oceniać, pójdziesz w analizę postaci sierżanta Dziewanowicza z filmu "Dwaj panowie N" i go pozytywnie zweryfikujesz ale odrzucisz już postać taksówkarza Henryka Kowalskiego z filmu "Ostatni kurs" ? I odrzucisz też jako komunistycznego szpiega Hansa Klossa ze "Stawki większej niż życie"?
Tyle tylko, że zastosujesz wtedy różne miary do AKTORSKICH KREACJI tego samego CZŁOWIEKA , bo Stanisława Mikulskiego...o ktorym jako o człowieku totalnie nic nie wiesz , gdyż przyjmiesz za wykładnik jego kultury osobistej - tylko JEGO KREACJE...
Zastanów się więc nad tym co napisałeś.
Pozdrawiam
dzielnicowy wert też cuchnie
To jest kraweżnik a nie dzielnicowy.
Witajcie! -wert Twoja filozofia zycia jest udana,uwazam ze sie marnujesz.
Jezeli dotychczas nie zrobiles w zyciu nawet tego co zrobil dla nas PASKO to masz tyle dziedzin gdzie czekaja abys sie wykazal... /nawet jako krytyk lub znawca polskiej filmoteki/ Ja jako "bee" jednak uczulam Ciebie abys nie zginal od wlasnego zadla... pozdrawiam
Jezeli dotychczas nie zrobiles w zyciu nawet tego co zrobil dla nas PASKO to masz tyle dziedzin gdzie czekaja abys sie wykazal... /nawet jako krytyk lub znawca polskiej filmoteki/ Ja jako "bee" jednak uczulam Ciebie abys nie zginal od wlasnego zadla... pozdrawiam
Wert Administrator strony ma prawo usuwać wpisy jakie tylko chce takie jego prawo jak słusznie napisał strona ma służyć dokopaniu lotto czyli typowaniu cyferek a nie wysłuchiwaniu np
twoich pseudointelektualnointeligentnego bełkotu.Na miejscu Pasko połowe na stałe usunąłbym z forum ten facet i tak ma sttalowe nerwy do części tej hołoty
twoich pseudointelektualnointeligentnego bełkotu.Na miejscu Pasko połowe na stałe usunąłbym z forum ten facet i tak ma sttalowe nerwy do części tej hołoty
Na czatach pojawiają sie zawsze ludzie, którzy mają w nosie tematykę strony.
Nie wiem czym się kierują. Wiem, że są dwa sposoby, aby nie psuli nerwów użytkownikom danej witryny:
1. ignorowanie wpisów (ciężko określić jak długo gość wytrzyma pisanie dla pisania)
2. banowanie numeru IP
Dyskusja nie ma sensu gdyż:
1. najpierw intruz sprowadza Was do swojego poziomu
2. następnie załatwia swoim doświadczeniem na tym poziomie
UWAGA !!!!
Zaznaczam, że przeczytałem tylko po jednej (ostaniej) wypowiedzi Pasko i Werta.
OSOBIŚCIE NIE MAM NIC NIKOMU DO ZARZUCENIA. POPROSTU ( z tego co widzę) NIE CHCĘ BYĆ ŚWIADKIEM KOLEJNEJ "POLSKIEJ" PRZEPYCHANKI ;)
Miłego dnia życzę WSZYSTKIM
Nie wiem czym się kierują. Wiem, że są dwa sposoby, aby nie psuli nerwów użytkownikom danej witryny:
1. ignorowanie wpisów (ciężko określić jak długo gość wytrzyma pisanie dla pisania)
2. banowanie numeru IP
Dyskusja nie ma sensu gdyż:
1. najpierw intruz sprowadza Was do swojego poziomu
2. następnie załatwia swoim doświadczeniem na tym poziomie
UWAGA !!!!
Zaznaczam, że przeczytałem tylko po jednej (ostaniej) wypowiedzi Pasko i Werta.
OSOBIŚCIE NIE MAM NIC NIKOMU DO ZARZUCENIA. POPROSTU ( z tego co widzę) NIE CHCĘ BYĆ ŚWIADKIEM KOLEJNEJ "POLSKIEJ" PRZEPYCHANKI ;)
Miłego dnia życzę WSZYSTKIM
do wert;Edi8;Marco1972
Kolego spadaj z tego chata/forum. Twoje rozdwojenie osobowości jest chorobą i powinieneś je leczyć. Jeżeli nie podejmiesz leczenia trafisz do "wariatkowa", chyba że już tam jesteś? Oby nie. Swoją inteligencję wykorzystaj do innych celów, bardziej wzniosłych bo tu wyraźnie się marnujesz. Zresztą poziom użytkowników strony jak sam stwierdzasz, w większości jest niski a więc co tu robisz? Dowartościowujesz swoje Ego? Twoje kolejne prowokacje /jak choćby wpis 54110./ nikogo tu nie interesują. Zaśmiecasz chata! A więc powtarzam spadaj!!
Kolego spadaj z tego chata/forum. Twoje rozdwojenie osobowości jest chorobą i powinieneś je leczyć. Jeżeli nie podejmiesz leczenia trafisz do "wariatkowa", chyba że już tam jesteś? Oby nie. Swoją inteligencję wykorzystaj do innych celów, bardziej wzniosłych bo tu wyraźnie się marnujesz. Zresztą poziom użytkowników strony jak sam stwierdzasz, w większości jest niski a więc co tu robisz? Dowartościowujesz swoje Ego? Twoje kolejne prowokacje /jak choćby wpis 54110./ nikogo tu nie interesują. Zaśmiecasz chata! A więc powtarzam spadaj!!
Informacja dla tych mniej bystrych ( typu sollos ):wpis 54110 jest adresowany do Marco1972 i stanowi moje odniesienie się do jego wypowiedzi z wpisu 54104.
Zatem puknij się "sollos" w czoło - bo na ten moment jest tu z ciebie bardzo wesoło...
Zatem puknij się "sollos" w czoło - bo na ten moment jest tu z ciebie bardzo wesoło...
a jaki problem z jednego komputera stworzyc 2...5...20.. nick'ow czy "osobowosci"??? jaki problem odpowiedziec samemu sobie?? polemizowac samemu ze soba by uwiarygodnic swoja "osobe"??
Popieram wpis kolegi Nynuś
Pozdrawiam
Popieram wpis kolegi Nynuś
Pozdrawiam
Witam. wracajac do tematu chatu moje typy piąteczki na 14 to: 73,34,24,36,28
A osobiscie przepraszam wszystkich za moje wczorajsze wypowiedzi na chacie - teraz bede wypowiadal sie tylko na tematy zwiazane z lotto a inne komentarze bede po prostu ignorowal co proponuje wszystkim forumowiczom. POzdrawiam i zycze duzych wygranych na weekend.
A osobiscie przepraszam wszystkich za moje wczorajsze wypowiedzi na chacie - teraz bede wypowiadal sie tylko na tematy zwiazane z lotto a inne komentarze bede po prostu ignorowal co proponuje wszystkim forumowiczom. POzdrawiam i zycze duzych wygranych na weekend.
Jak chcę mierzyć? Tą samą miarą, którą wiem, że Ty nie jesteś kulturalny. Oczywiście wszystko odbywa się poprzez przeczytanie wszystkich wypowiedzi takiej osoby i wyciągnięcie wniosków. Pozdrawiam
wert: a jak myślisz w jaki sposób na innych stronach ludzie otrzymują status moderatora? Czy jest to osobiste spotykanie się przy kawie przez rok i udział w różnych testach psychologicznych? Takie prawa nabywa się po prostu stażem pobytu na stronie. Co więcej nawet jeśli zdarzy się, że udział taki padnie niewłaściwej osobie, to ja widząc jakie wpisy są usuwane, mogę odebrać szybciej taki przywilej niż go nadałem.
ladybee>>> zanim pokusisz się o następną swoją do mnie adresowaną filipikę, to sprawdź wpierw różnicę pomiędzy szeroko rozumianą "znajomością filmu" a "znajomością filmoteki" - i zapewniam Cię ,że nie jest ona jedynie semantyczna.
W bliskiej Ci pojęciowo skali, jest ona taka , jak bycie "ladybee" a bycie lady użądloną przez bee....
Pozdrawiam i serdeczne bzzz przekazuję!
P.s: zapewniam Cię też, że jestem autorem większej ilości publikacji niż Ty w swoim młodym życiu przeczytałaś kolorowych pism dla pań...a student z aparatem pojęciowym równym prezentowanemu przez PASKO miałby u mnie ciężkie życie i wyraźnie zaznaczam ,że nie odnosi się to do jego wiedzy na polu informatyki a ma dużo szerszy wymiar.
W bliskiej Ci pojęciowo skali, jest ona taka , jak bycie "ladybee" a bycie lady użądloną przez bee....
Pozdrawiam i serdeczne bzzz przekazuję!
P.s: zapewniam Cię też, że jestem autorem większej ilości publikacji niż Ty w swoim młodym życiu przeczytałaś kolorowych pism dla pań...a student z aparatem pojęciowym równym prezentowanemu przez PASKO miałby u mnie ciężkie życie i wyraźnie zaznaczam ,że nie odnosi się to do jego wiedzy na polu informatyki a ma dużo szerszy wymiar.
Jako lekarz leczący od wielu lat Pana Doktora Edmunda proszę szanownych forumowiczów o to aby nie krytykować tego Pana nawet za największe głupoty ,które bardzo często jak zauważyłem wypisuje, wyrażać Mu poparcie i akceptację bo jedynie to może Mu pomóc w walce z Jego chorobą, gdyż współczesna psychiatria jest już bezradna. Z góry dziękuję za zrozumienie i pomoc.
Przykro mi wert, ale wszystko wskazuje na to, że Twój aparat pojęciowy na tej stronie po prostu nie pasuje. Czy zmienisz nick, czy choćbyś nie wiem jak się starał, to jak sam widzisz wszystko zaraz wypływa na wierzch.
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
Jak już pisałem wielokrotnie strona istnieje już kilka lat i utworzyła się tu pewna społeczność, za którą ja muszę podążać i ją wspierać.
Ty natomiast dążysz do rewolucji, której nikt tu nie potrzebuje.
Jeśli faktycznie masz jakiś wyższy status naukowy, to dużo wyjaśnia, ale jednocześnie też wiadomo, że już poprawy nie będzie. Pozdrawiam
Parka MM 70,75
Trójka MM 73,74,77
Piątka MM 71,72,76,78,79
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 03.07.09 na dwa losowanka
DL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,49
EL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,42
DL & EL na 04.07.09
Trójka MM 73,74,77
Piątka MM 71,72,76,78,79
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 03.07.09 na dwa losowanka
DL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,49
EL: 1,6,8,9,14,15,20,25,34,36,40,42
DL & EL na 04.07.09
Przykro mi PASKO ,że Twój rozwój jako człowieka - mimo upływu lat - nie podąża w kierunku wyrównania do poziomu posiadanej przez Ciebie wiedzy informatycznej.
To co teraz napisałeś, w sposób ostateczny zamyka moje w tym względzie wobec Ciebie nadzieje i oczekiwania a zawarte jest w tym zdaniu o "społeczności , za którą MUSISZ podążać i ją wspierać".
Sądziłem ,że dorośniesz mentalnie do formatu człowieka ,który niczym ( w przenośni ) biblijny Mojżesz swoją osobowością będzie tłumowi miłośników gier liderował i poziom swej własnej strony wytyczał - a Ty jednak MUSISZ jedynie za tłumem podążać...
Przykro to czytać , ale skoro od Ciebie pochodzi - to na mój krytyczny komentarz nie będę się dodatkowo tu silił , bo dawno nic bardziej tragicznie w ludzkim wymiarze bolesnego niż Ty sam przekazałeś , nikt o sobie nie napisał...
Pozdrawiam
To co teraz napisałeś, w sposób ostateczny zamyka moje w tym względzie wobec Ciebie nadzieje i oczekiwania a zawarte jest w tym zdaniu o "społeczności , za którą MUSISZ podążać i ją wspierać".
Sądziłem ,że dorośniesz mentalnie do formatu człowieka ,który niczym ( w przenośni ) biblijny Mojżesz swoją osobowością będzie tłumowi miłośników gier liderował i poziom swej własnej strony wytyczał - a Ty jednak MUSISZ jedynie za tłumem podążać...
Przykro to czytać , ale skoro od Ciebie pochodzi - to na mój krytyczny komentarz nie będę się dodatkowo tu silił , bo dawno nic bardziej tragicznie w ludzkim wymiarze bolesnego niż Ty sam przekazałeś , nikt o sobie nie napisał...
Pozdrawiam
wert, edi8 czy jakkolwiek sie nazwiesz --> zaloz SWOJA strone czy bloga na ktorym bedzies Panem, Wojtem i Plebanem..
..i wilk bedzie syty i owca cala.. ;)
..i wilk bedzie syty i owca cala.. ;)
Wert>>>Skończ już wreszcie z tym pseudointelektualnym bełkotem! Tego od dawna czytać się nie da bez odruchu wymiotnego. Pouczasz wsystkich obrażając jednocześnie. W realnym świecie niewiele znaczysz więc wychwalasz się,podkreślając swoją pozycje zawodową, wątpliwą zresztą.A tak na marginesie czy w Warszawie dużo jest pracowników naukowych o imieniu Edmund.Sądzę że niewielu ,więc nie pisz już wiecej takich bzdur jak dotychczas bo może sie okazać że w październiku wstyd Ci będzie wrócić na swoją uczelnie.
wert: Twój problem polega na tym, że myślisz, że wiesz co jest innym potrzebne do szczęścia. Nie masz pokory do zwykłych prostych, szczęśliwych ludzi, którym wręcz nie wierzysz, że mogą być szczęśliwi, no bo jak z takim poziomem wiedzy, z takim językiem, z takim opóźnionym rozwojem, czy nawet z takim wyglądem. Chcesz obudzić tych, którzy już zasnęli, bo z Twojego punktu widzenia zapomnieli tabletek nasennych. Może nawet nie wiesz, że celem życia człowieka jest szczęście i jeśli ktoś to osiągnął bez studiów, a Ty masz już tytuł profesora i nadal szczęścia nie widzisz, to myślisz sobie, że i tak jesteś z przodu przed innymi ... a może po prostu nie tędy droga.
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Co do mojej postawy lidera i podążania, to trochę źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to, że droga która podążam widzę, że jest właściwa i trzymam się tego. To, że stworzyłem taką stronę i ku wielkiemu zaskoczeniu wciąż prowadzę w zespole jednoosobowym, automatycznie implikuje mi postawę "lidera" i trudno żeby było inaczej. Charakteru swojego również nie zmienię rewolucyjnie i jeśli się zmienia powoli to niech się zmienia, jeśli ma taki pozostać do starości, to i niech tak będzie. Dopóki siebie lubię jest dobrze :) Pozdrawiam
Jaka jest wygrana w Totomixie
na kupon kombinacji :
4 liczby nie padną + pewniak (liczba która padnie).
oczywiście za 2zł.
Dzięki z góry !!!!!!!!
na kupon kombinacji :
4 liczby nie padną + pewniak (liczba która padnie).
oczywiście za 2zł.
Dzięki z góry !!!!!!!!
Karolina z gór.>>> Najpierw obliczanmy ako kuponu, czyli akumulowany kurs ogólny a następnie mnożymy przez stawkę 2zł i przez współczynnik 0,9 na 10%-owy podatek obrotowy, czyli liczymy w tym podanym przypadku w ten oto sposób:
1.22*1.22*1.22*1.22*3.2*2zł*0,9=12,80zł
Pzdr.
1.22*1.22*1.22*1.22*3.2*2zł*0,9=12,80zł
Pzdr.
Zdarzenie 100 nie jest potrzebne przy grze mieszanej na liczby z kursem 1.22 i z kursem 3.2 - i wciąż aktualna jest informacja rzecznika Totolotka ( Totomixa ) o rychłym wycofaniu się z obecności tego zdarzenia w sposób generalny a dziś w niektórych tylko typach zagrań wymaganego...
Wert czy nie dość wyraznie piszą spadaj stąd nygusie jeden
Zdarzenie 100 jest wymagane przy grze mieszanej a nieomylny się pomylił i po swojemu tuszuje to bełkotem.
Twój kontakt z psychiatrią polega na tym ,że jesteś pacjentem - bo stawiając kropkę po dr wpisujesz się do kategorii "napoleonów"....czy innego typu pacjentów tej dziedziny medycyny.
Normalni bowiem wiedzą , że pisze się dr bez kropki , a już doktorzy wiedzą to szczególnie, a nawet zwłaszcza!
Normalni bowiem wiedzą , że pisze się dr bez kropki , a już doktorzy wiedzą to szczególnie, a nawet zwłaszcza!
zuzka>>> dlaczego wciskasz tu ludziom swój głodny kit???
W podanym przez "Karolinę z gór." przykładzie zdarzenie 100 byłoby wymagane , gdyby ona grała 4 liczby z kursami 1.22 jako system np. 2z4 czy 3z4 z pewniakiem z kursem 3.2 , bo wtedy sam pewniak by nie został przez system zaakceptowany.
Natomiast skoro "Karolina z gór." nie podała info o jakimkolwiek systemie dla tych 4 liczb z kursem 1.22 - więc jej kupon potraktowałem jako zwykły kupon akumulowany mieszany, łączący w zakładzie prostym 4 kursy 1.22 i 1 kurs 3.2 - a to system spokojnie akceptuje bez zdarzenia 100...
W podanym przez "Karolinę z gór." przykładzie zdarzenie 100 byłoby wymagane , gdyby ona grała 4 liczby z kursami 1.22 jako system np. 2z4 czy 3z4 z pewniakiem z kursem 3.2 , bo wtedy sam pewniak by nie został przez system zaakceptowany.
Natomiast skoro "Karolina z gór." nie podała info o jakimkolwiek systemie dla tych 4 liczb z kursem 1.22 - więc jej kupon potraktowałem jako zwykły kupon akumulowany mieszany, łączący w zakładzie prostym 4 kursy 1.22 i 1 kurs 3.2 - a to system spokojnie akceptuje bez zdarzenia 100...
Dobra wiadomość. Prawdopodobnie od dzisiaj na stronie będzie dostępne losowanie na żywo :) Tutaj w miejscu chata. Zapraszam o 14:00. Pozdrawiam
Na psychiatrii to może Ty się znasz a na grze nie za bardzo. Ale jako nieomylny do pomyłki się nie przyznasz.
Zdarzenia 3,13,14,15,16,17,101-180 wymagają jako pewniaka nr 100, lub innego z nr >= 200
Zdarzenia 3,13,14,15,16,17,101-180 wymagają jako pewniaka nr 100, lub innego z nr >= 200
super Pasko :)Fajna stronka, czat by był lepszy tu, gdyby nie było ludzi , którzy lubią się pokazać kim są , ale tylko realnie-niestety
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
To co napisałaś o zdarzeniu 100 odnosi się tylko do pojedyńczych zdarzeń z oferty - a nie jak w tym przypadku mieszanego ako!!!Więc nie mieszaj dziecko ludziom w głowach...
witam jestem nowy i mam pytanie ile razy pod rzad nie bylo liczby 22?
Tokyo 20 razy bodajże nie było :)Pozdrawiam po lewej stronie masz zakładke Mapy -tam możesz sprawdzić
PASKO: doskonały pomysł z tą transmisją losowania w miejsce czatu!
Jako tego rozwinięcie, proponuję Ci , wychodzący naprzeciw wpisom stęsknionych już za kogucikiem19 "prawdziwych kulkowiczów" - pomysł zainstalowania kamery netowej na Mazurach i prowadzenie stamtąd relacji 24 godziny na dobę pod nazwą "Big-Pasko"...lub "Big-kogucik19"
Pomysł ma szanse zrobienia olbrzymiej kariery - bo takiego dziwa świat jeszcze nie widział...a patrząc na ilości wejść w necie do ogrodów zoologicznych itd.
Jako tego rozwinięcie, proponuję Ci , wychodzący naprzeciw wpisom stęsknionych już za kogucikiem19 "prawdziwych kulkowiczów" - pomysł zainstalowania kamery netowej na Mazurach i prowadzenie stamtąd relacji 24 godziny na dobę pod nazwą "Big-Pasko"...lub "Big-kogucik19"
Pomysł ma szanse zrobienia olbrzymiej kariery - bo takiego dziwa świat jeszcze nie widział...a patrząc na ilości wejść w necie do ogrodów zoologicznych itd.
Na 14,00
12,22,26,33,42,55,67
pozdrawiam...
12,22,26,33,42,55,67
pozdrawiam...
Czytając książkę Adolfa Hitlera "My Camp" można usłyszeć podobny bełkot.
Kigam>>> skoro ty czytając - słyszysz, to zacznij czytać to dzieło życia swojego ideowego idola po cichu, a wtedy to co będziesz słyszał nie będzie już tym bełkotem...a ewentualnie innym głosem i relację z tego co usłyszałeś zdasz wraczom przy kolejnej swej wizycie w psychuszce...
54131. Wert>>>Skończ już wreszcie z tym pseudointelektualnym bełkotem! Tego od dawna czytać się nie da bez odruchu wymiotnego. Pouczasz wsystkich obrażając jednocześnie. W realnym świecie niewiele znaczysz więc wychwalasz się,podkreślając swoją pozycje zawodową, wątpliwą zresztą.A tak na marginesie czy w Warszawie dużo jest pracowników naukowych o imieniu Edmund.Sądzę że niewielu ,więc nie pisz już wiecej takich bzdur jak dotychczas bo może sie okazać że w październiku wstyd Ci będzie wrócić na swoją uczelnie.
Ewka25 2009-07-03 (10:49
Ewka25 2009-07-03 (10:49
W sumie aż żal komentować i dyskutować bo o to chodzi właśnie wertowi - kiedyś na swojej drodze spotkałem człowieka o dziwnym usposobieniu --- rozmawiałem z nim i na koniec naszej dziwnej, ale pouczającej rozmowy powiedział tak "BÓG tak chciał" -tak właśnie jest z niektórymi ludzmi na tym czacie i należy to zrozumieć. Jestem tutaj jednym z "najstarszych" bywalców tej strony - zaznaczam bardzo dobrej strony o grach liczbowych. Efekt jest taki że sami sobie tą stronkę psujemy --- wert zastanów się nad logiką i sensem dyskusji na tej stronce!!!!
Pozdrawiam i życzę uśmiechu na codzień i pokaż że oprócz pisania na czacie potrafisz typować bo chyba po to zajrzałeś do nas!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam i życzę uśmiechu na codzień i pokaż że oprócz pisania na czacie potrafisz typować bo chyba po to zajrzałeś do nas!!!!!!!!!!!!!!
Witam,odnośnie zamiany chata na losowanie,to szkoda by było,wyniki i tak pojawiają się natychmiast:-)
Moje typy na 14-ą:
5,12,28,37,39,40,50,63,73.(9-ka)
6,28,39,40,49,63,73. (7-ka)
Pzdr."\('')/"
Moje typy na 14-ą:
5,12,28,37,39,40,50,63,73.(9-ka)
6,28,39,40,49,63,73. (7-ka)
Pzdr."\('')/"
Witaj Pęsko>>> zaiste dziwne to spotkanie , które opisałeś , ale może te słowa "Bóg tak chciał" odnosiły się do tego, którego ten człowiek zobaczył, czyli opisują jednak Ciebie...
Ale czy to wariat zrozumie swoje lustrzane odbicie???
...................................................................
A odnośnie postulowanego mi tu typowania , to ten etap zrealizowałem już w 100% wg przyjętego przeze mnie założenia:objęcia przodownictwa w klasyfikacjach "pewniaki" i "parki" oraz zajęcia bardzo wysokiego miejsca w TOP100 - największych osiągnieć w historii strony multipasko.pl
Obecne jednak przejawy mojej aktywności, są jedynie skutkiem braku jakiejkolwiek reakcji ze strony Admina na panujące tu chamstwo i idącą za tym pauperyzację wizerunku strony - co Adminowi po wielokroć sygnalizowałem z koniecznością wprowadzenia moderowania strony na czele.Odpowiedzią był wtedy brak reakcji...bądź zapewniania , że moderowanie nie wchodzi w grę.
Tak więc skoro wizerunek strony nie leżał na sercu jej właścicielowi bardziej niż mnie, jej użytkownikowi - to dlaczego by go nie sprowadzić do jeszcze niższego poziomu???
Gdzieś musi być przecież to dno - a ja robię co mogę....
Ale czy to wariat zrozumie swoje lustrzane odbicie???
...................................................................
A odnośnie postulowanego mi tu typowania , to ten etap zrealizowałem już w 100% wg przyjętego przeze mnie założenia:objęcia przodownictwa w klasyfikacjach "pewniaki" i "parki" oraz zajęcia bardzo wysokiego miejsca w TOP100 - największych osiągnieć w historii strony multipasko.pl
Obecne jednak przejawy mojej aktywności, są jedynie skutkiem braku jakiejkolwiek reakcji ze strony Admina na panujące tu chamstwo i idącą za tym pauperyzację wizerunku strony - co Adminowi po wielokroć sygnalizowałem z koniecznością wprowadzenia moderowania strony na czele.Odpowiedzią był wtedy brak reakcji...bądź zapewniania , że moderowanie nie wchodzi w grę.
Tak więc skoro wizerunek strony nie leżał na sercu jej właścicielowi bardziej niż mnie, jej użytkownikowi - to dlaczego by go nie sprowadzić do jeszcze niższego poziomu???
Gdzieś musi być przecież to dno - a ja robię co mogę....
wert - jeżeli uważasz że słowa "Bóg tak chciał" odnoszą się tylko do tego że znowu widzisz tylko słabe strony człowieka --- to znowu jesteś nastawiony na życie jednokierunkowo. Jeżeli osiągnąłeś na tej stronie liderowanie w typowaniach to znaczy, że jednak coś potrafisz. Będąc tutaj jeżeli ktoś wypiera się swojego STAŁEGO nicka tzn że wstydzi się siebie - myślę, że dalsze dyskusję zejdą na manowce ponieważ pisałem ta strona jest przede wszystkim o multilotku - teraz multimulti!!!! Zostań liderem w Pewniakach ale w tym dziale gdzie typujemy parki - zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze przez 5 minut można zatypować na stronie na losowanie z godziny 14:00. Zapraszam.
Pęsko>>> tylko Ci przypomnę ,że błędne przesłanki prowadzą do błędnych wniosków - a Ty popełniasz błąd co do interpretacji powodów , czyli przyczyn owych w/w zmian...na odcinku nicka.
Bo to nie za powodem jego się ponoć przeze mnie wypierania - a za sprawą w pełni nieuzasadnionego mnie banowania , czyli rozmyślnego acz bezmyślnego CZYJEGOŚ działania , bo jedno nie wyklucza drugiego...
A zatem obecnie mierzymy się na umysły:informatyk kontra humanista - i w tej zabawie jestem chyba górą , skoro w te elektroniczne w necie zakładane na mnie pułapki jakoś nie tylko nie wpadam, ale nawet je omijam , co oznacza działania wyprzedzające...
Zaś co do mego ponownego typowania: nie można wchodzić dwa razy do samej przysłowiowej rzeki , bo ZAWSZE trzeba mieć w życiu jakieś NOWE szczyty do zdobycia...i nie można wyżej być niż ja już byłem.
Pzdr.
Bo to nie za powodem jego się ponoć przeze mnie wypierania - a za sprawą w pełni nieuzasadnionego mnie banowania , czyli rozmyślnego acz bezmyślnego CZYJEGOŚ działania , bo jedno nie wyklucza drugiego...
A zatem obecnie mierzymy się na umysły:informatyk kontra humanista - i w tej zabawie jestem chyba górą , skoro w te elektroniczne w necie zakładane na mnie pułapki jakoś nie tylko nie wpadam, ale nawet je omijam , co oznacza działania wyprzedzające...
Zaś co do mego ponownego typowania: nie można wchodzić dwa razy do samej przysłowiowej rzeki , bo ZAWSZE trzeba mieć w życiu jakieś NOWE szczyty do zdobycia...i nie można wyżej być niż ja już byłem.
Pzdr.
Witam All
Wg mnie liczby kończące się na "2" nie opłaca się grać gdyż od 4 los padło ich zaledwie 2 na 4los.
Polecam grać te które kończą się na "6" i "5" gdyż mają formę zwyżkową
Polecam do grania 4 liczby z tego zakresu 55,66,46,35
Zobaczymy
Wg mnie liczby kończące się na "2" nie opłaca się grać gdyż od 4 los padło ich zaledwie 2 na 4los.
Polecam grać te które kończą się na "6" i "5" gdyż mają formę zwyżkową
Polecam do grania 4 liczby z tego zakresu 55,66,46,35
Zobaczymy
jak :D tylko nie mów że musisz ....zagrać
Ja widziałam :) i się ciesze wpadło mi 2 parki :)))w totomixie ,a w totku na lizaki:)
kiko podziel się w takim razie swoją wiedzą :)
12 zł za 6/10 pozdro
pasko mnie się otworzyło nawet lepiej niz na głównej stronie od nich nic nie przerywało mi:)
Gratulacje, Pasko !! Transmisja super !!
Przekaz bezbłędny. Można tak codziennie?
Myślę, że wielu nie będzie teraz tworzyć teorii spiskowych.....Pzdr.
Przekaz bezbłędny. Można tak codziennie?
Myślę, że wielu nie będzie teraz tworzyć teorii spiskowych.....Pzdr.
Zgadza się. Funkcjonalność została zaprogramowana i będzie się uruchamiać automatycznie codziennie o 14 i 22.
u mnie 7/10 bez plusa i stawka podstawowa...aj...gdyby tak wylosowali 3,11,15.....
chippi tez dobrze ciesze się ;) mnie 42 nie wylosowali do szczęścia;)
Dzieki Pasko: transmisja super, wielki zrobiles nam prezent!!!pozdrawiam
witam, jakie macie typy na 22.00 ?
moje takie: 3,5,43,76,79,25,32,54,26
moje takie: 3,5,43,76,79,25,32,54,26
51,53,55 weszlo o 14.00 i 101.30zl w toto ;), na 22.00 mysle o 61,63,65 ;) pzdr
a to moje liczby:
Pewniak ML 71
Parka ML 57,71
Trójka ML 69,71,57
Piątka ML 57,69,71,72,76
Dziesiątka ML 11,27,45,46,51,
57,69,71,72,76
Pewniak ML 71
Parka ML 57,71
Trójka ML 69,71,57
Piątka ML 57,69,71,72,76
Dziesiątka ML 11,27,45,46,51,
57,69,71,72,76
Pasko - wyciągni teraz wnioski - wert juz od paru wpisów się nie odzywa a ci wszyscy "kulturalni" użytkownicy Twojej super strony dalej tworzą do niego jakieś esy. Czy nie uwarzasz ze i tym "kulturalnym" piszącym tylko o multi "zniesmaczonym" wpisami werta też wypadałoby zwrócic uwage ze jego już nie ma a oni jakoś chyba bez niego żyć nie mogą bo cięgle kierują w jego strone wpisy. Pozdrawiam
Ps. teraz mi sie dostanie ..... hahaha
Ps. teraz mi sie dostanie ..... hahaha
monika / moderator / naga moderatorko ... po prostu masz blokadę i nie tutaj miejsce na taką zabawę.
Szkoda ,że tutaj nie ma opcji ignorancji tj na innych czatach:)Pozdrawiam
Jak narazie nie widac zadnej poprawy .Wpisy wszedzie nawet toalecie ,i co komu z tego jak moderator usunie wpis po jakims czasie a wczesniej pół polski go przeczyta.Cale rodziny wszyscy pokolei obrzycani blotem i g.........
a winowajca dalej chodzi wolno ,bezkarny tylko odrobine ztepil jezyk ale sens wypowiedzi pozostal ten sam.
a winowajca dalej chodzi wolno ,bezkarny tylko odrobine ztepil jezyk ale sens wypowiedzi pozostal ten sam.
Witam. Nie bylo mnie tu cały dzień i widze że dominuje jeden temat i nie jest to MM :(
Pasko - moze wprowadzisz jakąś weryfikację i tworzenie kont przez e-mail albo nawet sms? Moze zniecheci to niektórych osobnikow po jakims czasie?
Pośrednie rozwiązanie w tym "problenie" widze w natychmiastowym kasowaniu kontrowersyjnych wypowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie.
Pasko - moze wprowadzisz jakąś weryfikację i tworzenie kont przez e-mail albo nawet sms? Moze zniecheci to niektórych osobnikow po jakims czasie?
Pośrednie rozwiązanie w tym "problenie" widze w natychmiastowym kasowaniu kontrowersyjnych wypowiedzi.
Pozdrawiam serdecznie.
Na 22,00
32,43,67
32,42,67
32,43,67
32,42,67
Proszę o tematykę tylko lotto. Pozdrawiam - myślę, że to strona o lotto!!!
Pęsko - przed skasowaniem może czytaj do cholery co kto pisze. Jeśli mój wpis porównujesz do wpisów które nawzajem zwyzywały sie od cweli, gejów i innych epitetów to polecam wziąśc korepetycje z polskiego - najlepiej z czytania.
Pęsko>>> dzięki:)
Typuje, typuje i wyszlo mi na razie to na 22:
1,28,35
Typuje, typuje i wyszlo mi na razie to na 22:
1,28,35