Wpisy użytkownika andrzej1966
Łącznie 7 wpisów w archiwum, pokazane od nr 54 106. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Pawcio:
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
nie uważasz,że info o wygranej 10/10 (tak jak to dzisiaj miało miejsce o 14.00) mogliby podawać na swojej "badziewiastej" stronie np. już ok. 15.00, wtedy wielu, spragnionych "bonusu" olałoby typowanie 10/10 na 22.00
Pzdr.
a na stronie TS cały czas miga baner "kumulacja DL już jutro" hahaha
chyba już tam nikt nie panuje nad tym burdelem
Pzdr.
chyba już tam nikt nie panuje nad tym burdelem
Pzdr.
szkoda, w sobotę było lepiej...
właśnie patrzę na kupony DL, faktycznie jutrzejsza data jest, ale żeby nie powiadomili o tym głośno wszystkich zainteresowanych... szkoda
ten gościu, który jest odpowiedzialny za reklamy na stronie TS (jutro kumulacja) od jutra już by w mojej firmie nie pracował, ale...
jaki prezes taki... dopowiedzcie sobie sami
Pzdr.
jaki prezes taki... dopowiedzcie sobie sami
Pzdr.
taki e-mail do "prezesa" wysłałem:
"jest sobota, 04072009, godz. 17.24, a na stronie TS cały czas baner reklamowy informuje, że kumulacja 3000000 w DL "już jutro", jaja sobie robicie, czy co?
Pzdr."
"jest sobota, 04072009, godz. 17.24, a na stronie TS cały czas baner reklamowy informuje, że kumulacja 3000000 w DL "już jutro", jaja sobie robicie, czy co?
Pzdr."
a ja s***wieli olałem o 14.00, idę zapodać na 22.00
« PoprzednieKolejne »