Wpisy 54 248 – 54 370
3 lipca 2009 17:57 → 4 lipca 2009 11:29, 100 wpisów
A wpis tczewa do jakiej gry lotto się odnosi? Rzut błotem na odległość? Będę czekał na te rzuty o 22 na polsacie.
Ps. Tczew - ja do Ciebie nic nie mam. Pozdrawiam
Ps. Tczew - ja do Ciebie nic nie mam. Pozdrawiam
Co tu czytać ,wszystko co piękne i głębokie utonęło w cenzorskich szponach.Ja rzadko piszę ,ale uwielbiłem -uwielbiam czytać te bzdurki.Przy okazji pozdrawiam wszystkich letko zb. kólkowiczów.
Jeśli się nie mylę,zauważyliście że 10 tki w MM padają przeważnie o 14 tej...
Tczew nie ma ulgi, ale jako jeden z nielicznych na tej stronce jest prawdziwym "maniakiem" typowania. Oby takich ludzi na tym czacie i stronce było więcej.
Dantev ja tez nic do Ciebie niemam
wpisałem tylko że wnosi wiecej zlego niż dobrego.A blotem i calą reszta obzuca kazdego wszczegulnosci Kobiety.
To sa skutki dzialalnosci tego czlowieka .To są madrosci czlowieka podobno wykształconego.
wpisałem tylko że wnosi wiecej zlego niż dobrego.A blotem i calą reszta obzuca kazdego wszczegulnosci Kobiety.
To sa skutki dzialalnosci tego czlowieka .To są madrosci czlowieka podobno wykształconego.
Pszczyńska kolektura totolotka nr 3/901 przyniosła szczęście. Padła tam wygrana prawie 3 milionów złotych.
2.996.044,70 zł wygrała osoba, która wysłała kupon Dużego Lotka w niewielkiej kolekturze na skrzyżowaniu ulic Dworcowej i Kopernika w Pszczynie. Szczęśliwe numery w losowaniu 13 grudnia to: 3, 7, 38, 40, 43, 46.
Gratulujemy, a wszystkim grającym w totolotka życzymy podobnych sukcesów.
TYLKO W TYM PROBLEM ŻE JA MIESZKAM W PSZCZYNIE I NIE SZLYSZAŁEM O TEJ WYGRANEJ SĄ DWA MIEJSCA GDZIE MOZNA ZAGRAC W TOTOLOTKA W PSZCZYNIE I SIĘ PPYTAŁEM W TYCH KOLEKTORACH I POWIEDZIANO MI ŻE TO PRZEKRET NIE PADLY W ANI JEDNEJ 6 I CO WY NA TO ??????????????????????
2.996.044,70 zł wygrała osoba, która wysłała kupon Dużego Lotka w niewielkiej kolekturze na skrzyżowaniu ulic Dworcowej i Kopernika w Pszczynie. Szczęśliwe numery w losowaniu 13 grudnia to: 3, 7, 38, 40, 43, 46.
Gratulujemy, a wszystkim grającym w totolotka życzymy podobnych sukcesów.
TYLKO W TYM PROBLEM ŻE JA MIESZKAM W PSZCZYNIE I NIE SZLYSZAŁEM O TEJ WYGRANEJ SĄ DWA MIEJSCA GDZIE MOZNA ZAGRAC W TOTOLOTKA W PSZCZYNIE I SIĘ PPYTAŁEM W TYCH KOLEKTORACH I POWIEDZIANO MI ŻE TO PRZEKRET NIE PADLY W ANI JEDNEJ 6 I CO WY NA TO ??????????????????????
Pęsko, trochę chyba przegiąłeś znowu w drugą stronę.
Ale może to jest metoda ,nie wiem.
Pewnie też to skasujesz ale nie będę miał pretensji :)
Ale może to jest metoda ,nie wiem.
Pewnie też to skasujesz ale nie będę miał pretensji :)
Pęsko to ja przyjmuje przeprosiny haha :) spoko ja to rozumie dzis sama miałam na to ochote:)Opa a mnie tam pasuje bardziej losowanie o14,00 jakos bardziej trafiam.
Pęsko - święta racja.
8-9-10-11-29-30-36-37
13-14-15-43-44-68-69
obstawiam że nie wpadną - gram progresją więc zmieniam liczby codziennie (wykorzystuje dziury w mapach). Nie zakładam że musi wpaść w jakimś losowaniu - wpada - mam zysk - nie wpada - gram dalej. Pozdrawiam
8-9-10-11-29-30-36-37
13-14-15-43-44-68-69
obstawiam że nie wpadną - gram progresją więc zmieniam liczby codziennie (wykorzystuje dziury w mapach). Nie zakładam że musi wpaść w jakimś losowaniu - wpada - mam zysk - nie wpada - gram dalej. Pozdrawiam
Pęsko a co takiego napisała Pani "eeelllaaaa" moderatorka że też to skasowałeś?
To jest już historia i niektórzy nie okazali się godni by być moderatorami i na powrót są ogrodnikami...
zuzka pęsko chyba nie wie to ja Ci odpowiem co napisałam .Ze wert to taka nasza maskotka było w tym wpisie:)
Witam sam skasowałem swoje wpisy także - jeśli ktoś uważa, że źle zrobiłem bo dużo skasowałem to przepraszam :). Mam nadzieję że już czacik się rozkręci bardzo pozytywnie!!! Zachęcamy do fajnej i przyjaznej atmosferki.
MONI>>> sprawa jest prosta , ponieważ zawierając 1 zakład systemem 6z9 liczb, zawierasz tym samym 84 zakłady proste i dzięki temu unikasz mozolnego rozpisywania na 84 oddzielne zakłady.W obu jednak przypadkach trafiając 3 liczby wśród 9 typowanych, będzie 20 trafionych "trójek" więc skoro za "trójkę" DL w TS płacą 16zł to i wygrana jest 20x16zł=320zł.
Pzdr.
Pzdr.
OPA mnie tez nie jest różowo mogło byc lepiej wczoraj w duzym trójka dzis w mlml 2 parki i drobnica i tyle.A co zrobisz liczby takie z kosmosu latają .Czysta ruletka..a ten nagłówke bo nam pasko ślicznie zrobił i tu ogladamy losowania:)
Wert [czy jak tam Cie zwac]w tym temacie ty jestes bez prawa glosu.Dosyc napskudziles .
Wychodzi na to że dopuki ten osobnik o kilku nikach bedzie sie nam krecił miedzy kulkami spokoju nie bedzie.
...... i obudził sie rano wercik wyczerpany a zamiast Pauliny i Marleny przytulony był do ściany : )
MONI daj już spokój. A ile ty masz lat że chwalisz się umiejętnością wklejania tekstów.
MONI>>> dziecko nie spamuj , bo Cię stąd z banem wywalą i będziesz spazmowała a potem orgazmu nie miała!
Jak już swoją chorobę chcesz upublicznić, to podaj link do opisu Twojego problemu, a jeśli cytujesz to podawaj źródło...
Jak już swoją chorobę chcesz upublicznić, to podaj link do opisu Twojego problemu, a jeśli cytujesz to podawaj źródło...
Już poszła blokada na IP, którą niepotrzebnie kiedyś zdjąłem. Niestety, ale dzieci zaczęły wakacje. Pozdrawiam
Z tym to się zgadzam ale może nieomylnemu sie w końcu znudzi błazna z siebie robić
OPA> Przyjdź o 22:00 na stronę, to zobaczysz. Losowanie na żywo jest teraz i tutaj. Pozdrawiam
Po jednej niewyczerpującej odpowiedzi nie myśl że będziesz kochany tutaj, Panie niby doktorze.
Proponuję zablokować pana nibydoktora Edmunda bo dzieciaki czytając jego wpisy myślą że jet to forum dla nudząciej się młodzieży i się też tu produkują.
Ludzie ...
Czytam Was i żal po prostu...
Modzie wg mnie ten chat jest po to by podyskutować na tematy czysto analiztyczne:D MM i inne gry i tematy z nimi związane a nie coś takiego... żal
Czytam Was i żal po prostu...
Modzie wg mnie ten chat jest po to by podyskutować na tematy czysto analiztyczne:D MM i inne gry i tematy z nimi związane a nie coś takiego... żal
Uważam że dziś można liczyć na liczby kończące sie na "1" "5" i "4"
Moje propozycje (trójka): 61,25,44
Pozdro All
Moje propozycje (trójka): 61,25,44
Pozdro All
hej jak tam u Was po losowanku o 14:00?
nic się nie chwalicie
wysokich o 22:00 zycze
nic się nie chwalicie
wysokich o 22:00 zycze
Tylko ze niema się czym chwalic zobaczymy o 21:00
Temat pod dyskusję : " Trójka plus pozostałe liczby w parki" !!!!
Chodzi o zerowe piątki z nich!!! Narazie jest zawsze duży zysk ale niestety także nakład jest duży!!!!
Jak uważacie - warto??????????
Chodzi o zerowe piątki z nich!!! Narazie jest zawsze duży zysk ale niestety także nakład jest duży!!!!
Jak uważacie - warto??????????
Pęsko tylko skąd wezniesz pewną trójkę ?
Faktycznie liczby lubią z pewnych segemntów wypadać koło siebie...
Przeważnie jak zauważyłem to liczby od 1-9 czy też 21-29 41-49 (nie systematycznie) 51-59 61-69 i teraz troche żadko 71-79...
Jak widzielismy o 14 to od 41-60 wypadło 10 liczb czyli aż połowa z losowanych.
Przeważnie jak zauważyłem to liczby od 1-9 czy też 21-29 41-49 (nie systematycznie) 51-59 61-69 i teraz troche żadko 71-79...
Jak widzielismy o 14 to od 41-60 wypadło 10 liczb czyli aż połowa z losowanych.
VVV>>> fragment wiersza , który naprowadzi Cię na poprawną pisownię:
"Ach moja żabko, dlaczego widujemy się tak rzadko?"
"Ach moja żabko, dlaczego widujemy się tak rzadko?"
Równie dobrze niestety może być przedział liczb od 1-10 10-20 20-30 50-60 etc. :)
Pęsko..
Był bardzo dobry temat załozony przez Tczew.Zaczęło się układać.
No nie stety w takich warunkach jakie były nie szło pracowac.Czekamy na spokój,Myślę,że bedzie mozna wznowic temat.A i parki czy trójki będa nam się układać.
Pozdrawiam
Był bardzo dobry temat załozony przez Tczew.Zaczęło się układać.
No nie stety w takich warunkach jakie były nie szło pracowac.Czekamy na spokój,Myślę,że bedzie mozna wznowic temat.A i parki czy trójki będa nam się układać.
Pozdrawiam
Nałożyłem sporo blokad IP i myślę, że będzie o wiele spokojniej. Pozdrawiam :)
dziesiątka na 21:00 2,7,13,27,32,33,49,57,69,77
Grom ale to troszkę "trudniejszy" temat - w sumie chodzi o moją ulubiona zerówkę czyli zerowe 5ki. Narazie każda wylosowana 3ka daje zysk!!!
obstawiam dziś trójkę 13, 65, 80
może cosik do tego dostawię i wyjdzie więcej :P
może cosik do tego dostawię i wyjdzie więcej :P
angelo44>>> gdybym był pewien tak jak Ty jesteś wejścia tych 4 kolejnych liczb sąsiednich - to bym zagrał w Totomixie wszystkie 77 takich układów: od 1-2-3-4 do 77-78-79-80.
Koszt to tylko 77x2zł=154zł...a więc czysty zysk!
Koszt to tylko 77x2zł=154zł...a więc czysty zysk!
Czyli dziś o godzinie 14.00 wpadła jedna 3ka z typowań - 6,63,74 plus pozosatałe parki miała 159 zerowych 5ek po losowaniu zostało ich 149 więc
wniosek jest prosty. Temat, który mnie "męczy" ograniczenie ilości zzakładów - choć większa ilość = większy zysk.
wniosek jest prosty. Temat, który mnie "męczy" ograniczenie ilości zzakładów - choć większa ilość = większy zysk.
Piątka z których nie padną żadne liczby 1,9,15,20,80
16,17,18,23,32,42,67,75,78,54 oto zestaw 10 liczb które nie padną dziś
profesorze jest duża mozliwość co do 0 wej Twojej piątki - choć miała wxczerwcu czerwca 14 "0" wystapień a dziś o 14.00 też to ja stawiam na 15 z Twojej piątki - ale życzę abyś trafił!
czy była jeszcze raz 2 dwujka
cos się przewidziałem ze w telewizji ze była 2 dwujka
cos się przewidziałem ze w telewizji ze była 2 dwujka
Przestrzeliłem jak ślepy z wiatrówki :/
Weszło mi tylko 2/10.
Mam nadzieję że wam się bardziej poszczęściło.
Pozdrawiam.
Weszło mi tylko 2/10.
Mam nadzieję że wam się bardziej poszczęściło.
Pozdrawiam.
gregreg nawet nie mów masakra! szkoda gadac...
Dzisiaj sukces mniej niż zero ,[nawet parki niema].Obowiazek na jutro wszyscy przegrani dzisiaj sa jutro wygranymi .
Powodzenia i Pozdrawiam
Powodzenia i Pozdrawiam
Wkurzyłem sie! Mówie wam że dokopie kiedyś totalizatorowi!!
Jutro kolejne losowanie i kolejna szansa ;)
Jutro kolejne losowanie i kolejna szansa ;)
Pewniak MM 71
Parka MM 75,76
Trójka MM 77,78,79
Piątka MM 70,72,73,74,80
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 04.07.09 na 2 losowanka
TSN: 5 ; 11,13,38,40 - na 06.07.09
[piwo2] [drink] [piwo] [usmiech2]
Parka MM 75,76
Trójka MM 77,78,79
Piątka MM 70,72,73,74,80
Dziesiątka MM 70,71,72,74,75,76,77,78,79,80 - typy na 04.07.09 na 2 losowanka
TSN: 5 ; 11,13,38,40 - na 06.07.09
[piwo2] [drink] [piwo] [usmiech2]
Ja tez sie wkurzyłam przestane chyba puszczac na 22,00:/ Jutro na 14,00 padnie 32 albo 42 ja wam to obiecuje:)
Widzieliście ciekawe nicki które trafiły dzis 3/3??? Zbieg okoliczności - piwko, kapselek, puszeczka, no i oby nie pominąć xristos1. Ale te trzy to jakieś połączone :)
No jeśli to nicki jednej osoby to piknie bo w tych 3 trojkach jest 7 róznych liczb .Siódemeczka jak w morde szczelił gratki:)
Jutro o 14:00 nie padnie zadna z tych pęciu liczb 5,11,14,41,80
Pobudka
Czas wziasc Sie do pracy.
Kulki nie bedą czekac a czuje że bedzie dzisiaj sporo trafie.
Czas wziasc Sie do pracy.
Kulki nie bedą czekac a czuje że bedzie dzisiaj sporo trafie.
Witam wszystkich!!! Czy mozna w 100%
stwierdzic,ze losujacy "Multi Multi"
posluguja sie wylacznie jedna kaseta do losowan! Np. KENO na Ukrainie ma w
obrocie 4 kasety, a fakt uzycia danej jest podawany razem z wynikami losowania... Pozdrawiam
stwierdzic,ze losujacy "Multi Multi"
posluguja sie wylacznie jedna kaseta do losowan! Np. KENO na Ukrainie ma w
obrocie 4 kasety, a fakt uzycia danej jest podawany razem z wynikami losowania... Pozdrawiam
ladybee - z moich obserwacji wynika że jest kilka kaset z kulkami. Pozdrawiam
A ja stawiam na te liczby-czy wpadną to nie wiem.Prawdopodobieństwo jest:)Pozdrawiam
Pewniak ML 22
Parka ML 22,11
Trójka ML 22,11,30
Piątka ML 22,11,30,07,66
Dziesiątka ML 05,07,11,22,29,
30,40,43,66,75
Pewniak ML 22
Parka ML 22,11
Trójka ML 22,11,30
Piątka ML 22,11,30,07,66
Dziesiątka ML 05,07,11,22,29,
30,40,43,66,75
dantev abys Sie nie nacioł wedlug mnie kilka liczb twoich niestety wypadnieo 14
.Abym nie mial racji.Pozdrawiam
.Abym nie mial racji.Pozdrawiam
kigam
Moge pomoc ?.
Moge pomoc ?.
No Jasne :) Mam wielką wielką prośbę do któregoś z użytkowników, wysłał by mi ktoś SMS wyniki MM o 14?
Dawaj niema sprawy.
tczew 1958 - moja gra to zakłada (nie mam noża na gardle) - więc spokojnie czekam na losowanie.Pozdrawiam
5,13,27.........27,63,74
63,64,74
ELLLAAA jeśli padnie 32 lub 42 po 14 tej,to dobrze byłoby żeby padła z jednej z nich odwrotność np: 32,23 lub 42,24 i zysk pewien...
OPA ja juz zapusciłam ale nie bede wam pisac co bo troche tego jest ale napisze wam mój chybił trafił bo często mi wpada a nawet mi sie fajny trafił 9,10,18,43,54,78,79.Jasiu tam obeznany w tych odwrotnościach ja na to nie zwracam uwagi.I wkurzyłam się w totomixie przez ten kurs euro nie wypłaciła mi jeszcze wygranej ...dopiero w pon mi wypłaci.
\Zgadzam sie z OPA .
Ela jak jezdzisz po miliony to nie dostaniesz od reki.
Ela jak jezdzisz po miliony to nie dostaniesz od reki.
Jasiu ja Cie prosze haha nie po miliony tylko kase za moje parki :P.Opa i nie -po- tylko -na- 14 padnie:P