Wpisy 22 464 – 22 563
27 maja 2008 17:37 → 28 maja 2008 21:31, 100 wpisów
To jest też na głównej stronie w aktualnościach po prawej stronie lotto.
W poniższym temacie o KENO zamieściłem link do tego tematu na stronie lotto.
Zabawa może i fajna, ale w ogóle nie opłacalna. Już kij z tą różnicą 50 gr. w stosunku do ML.
Na trafienie 4., w Keno za którą jest płacone tylko 33 zł (!) jest szansę 1:169.
Za 3. w ML jest 54 zł, a szanse 1:74. Teraz porównajcie to do większych zakresów.
ML jest już mocno przesadzony, ale Keno jest po prostu nie warte świeczki.
W każdym razie ja nie zamierzam w ogóle w to grać,
wolę dalej grać w ML.
Na trafienie 4., w Keno za którą jest płacone tylko 33 zł (!) jest szansę 1:169.
Za 3. w ML jest 54 zł, a szanse 1:74. Teraz porównajcie to do większych zakresów.
ML jest już mocno przesadzony, ale Keno jest po prostu nie warte świeczki.
W każdym razie ja nie zamierzam w ogóle w to grać,
wolę dalej grać w ML.
Ponieważ większość będzie chciała grać na 10 skreśleń - warto zdać sobie sprawę jak to jest z tą grą. Otóż przy losowaniu 20/70, najłatwiej jest trafić 2,3,4 liczby na 10. 5/10 jest nieco trudniej (szansa 1 do 12), zaś 0/10 jest trafić bardzo trudno! (1 do 38)! 0/10 możemy porównać do 6/10 (1 do 44). Jest to bardzo mylące, ale taka jest prawda!
Zapytałem dziś w kolekturze jak tam po 2 dniach gry Keno czy sa wygrane pracownik mi odpowiedzia że wczoraj podła wygrana 40 tys w Bydgoszczy a tak to same drobiazgi i że ludzie nie są zainteresowani spróbują zniechecą się i koniec Tak było ze mna wczoraj przegrałem tyle że mogłem to zainwestowac w dużego i moze bym na tym lepiej wyszedł trafiając czworeczki albo posłał 100 zakładów multi lotka no ale kto nie sprubuje sie nie sparzy !
Pasko,w zasadzie masz rację,ale żeby jeszcze bardziej uzmysłowić graczom jak trudną grą jest KENO można by napisać,że,żeby trafić "5/10" należy wydać 24 zł.6/10 to wydatek 88 zł,a aby nie trafić w ogóle,czyli 0/10 to wydatek 76 zł.
Łatwo obliczyć ile wygramy gdy najwyższa z tych wygranych wynosi 5 zł.Pozdrawiam.
Łatwo obliczyć ile wygramy gdy najwyższa z tych wygranych wynosi 5 zł.Pozdrawiam.
Witam!!! dzis w profie teraz fortuna normalnie bardzo miłe zaskoczenie ,pusciłem sobie 3 liczby za 25zł a tu zamiast 900zł ewentualnej wygranej widnieje 1125zł!!!! czyli mamy juz kurs *50 czyli za 2zł ,100zł wygranej, jedna trójka na miesiąc przy codziennej grze daje ładny zysk. Nieh się lotto nie osmiesz z tym Keno!!! Pozdro dal wszystkich multimaniaków!!!!
Konia z rzędem,temu kto zrozumie nowy temat na FORUM pt: "Maptor"
Zupełny odjazd-do czeo to może ludzi doprowadzić fascynacja liczbami.(lub dążenie do dużej wygranej)
To jest-HORROR!!!!!
Zupełny odjazd-do czeo to może ludzi doprowadzić fascynacja liczbami.(lub dążenie do dużej wygranej)
To jest-HORROR!!!!!
znaczy za 2zł 90zł wygranej!!!! w profie kurs za trójke *50, za trójke za 2zł wygrana na reke 90zł!!!! za 2zł 90zł za trafiona trójke w profie teraz fortunie!!!!! Gramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za trójke 2zł wygrana 90 zł w FORTUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Widzę, że Keno chyba za bardzo się nie przyjmie, TS będzie musiał podnieść stawki bo jak nie to za tydzień nikt w to grał nie będzie. Kurde, kusi ta fortuna - 100 zł za 3/3 - bez komentarza! Chyba się skuszę w najbliższym czasie.
Szóstka w Krakowie paść musi, jakby co, to jestem trzeci do podziału :)
Szóstka w Krakowie paść musi, jakby co, to jestem trzeci do podziału :)
DANTE te 90 zł w profie,to wygrywa się typując 6 liczb,bo chodzi o dużego lotka tak?
W ciągu 2-ch lat T.S.S.A zamierza zdobyć połowę wartego 7 miliardów rynku gier hazardowych w Polsce i stać się niekwestionowanym liderem.To wszystko dzięki kochanym graczom,których ilość ocenia się w naszym kraju na 16 milionów.
Tak trzymać!!!!!!!!!
Tak trzymać!!!!!!!!!
OK jak jest taka spora kumulacja to niech będą 3 szóstki w Kraku :)
OPA co ci sie pomyliło za 6liczb w profie przed zmianami była wypłata chyba 6300zł!!! a do tej pory w profie za trójke przy 2zł było 72zł a od dzis jest 90zł a w lotto 56zł i to za 2.50zł a w profie za 2zł 90zł!!!! FORTUNA!!!!!
z a trójke przy 2zł wygrana 90zł w FORTUNIE dawnym Profie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do wpisu 22488 Rozumiem,ale musisz uważać na zwoje mózgowe,bo mogą się od tego zawijania przepalić,a wtedy;ot kłopot.Powodzenia w zawijaniu szczęścia.......
My kulkowicze obiecujemy ci RICO ze dolozymy wszelkich staran zeby plany lotto sie spelnily,zwiekrzymy stawki i chcemy przegrywac jak najwiecej bo nam kasa w domu przeszkadza wiec RICO spokojna twoja glowa chocbys nie wiem jak nam przeszkadzal dolozymy wszelkich staran aby sprostac zadaniu,majac rownierz nadzieje ze sie dolozysz do interesu jak nie chcesz grac to wplac bezposrednio na konto to to samo a nie wymaga myslenia.Pozdrawiam
I bardzo dobrze i o to chodzi, im więcej rąk tym weselsza gra.
Nigdy,nie pisałem,żeby nie grać w ogóle,ale uważam,że trzeba grać w takie gry,które są i dla grającego opłacalne.
Razem z Pasko staramy się wykazać na nieopłacalność gry tylko w niektórych fragmentach gier,co nie znaczy,ze gracz jest pozbawiony szansy wygrania.Ważna jest strategia i przede wszystkim szczęście,bo kto ma pecha to i "w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie".Pozdrawiam
Nigdy,nie pisałem,żeby nie grać w ogóle,ale uważam,że trzeba grać w takie gry,które są i dla grającego opłacalne.
Razem z Pasko staramy się wykazać na nieopłacalność gry tylko w niektórych fragmentach gier,co nie znaczy,ze gracz jest pozbawiony szansy wygrania.Ważna jest strategia i przede wszystkim szczęście,bo kto ma pecha to i "w drewnianym kościele mu cegła na łeb spadnie".Pozdrawiam
Dzisiejszy dzień w typowaniach należał do boba. 5/5 w Multi Lotka i 4/12 w Dużego. Gratulacje.
Ludzie kochani mam 3 w duzym lotku jakie jaja mam 3 to historyczny dzien ja kogucik mam 3 w duzym lotku rewelacja nawet nie macie pojecia jak sie ciesze 27, 38, 46,to rewelacja ,ten kupon chyba nie bedzie wyplacony zostawie sobie na pamiatke bo jak mi zabiora to jak mam sie chwalic ,ok koncze bo mnie rozerwie z zachwytu kogucik i 3 no ale dalem czadu.Pozdrawiam
I jak trafił ktos w koncu ta "6" w dużego? U mnie lipa jak zawsze :((
Ale układ liczb nie najgorszy pewnie szóstka bedzie....
Ale układ liczb nie najgorszy pewnie szóstka bedzie....
KOGUCIK no widzisz...z czasem coś trafisz,a kupon to zrób zdjęcie lub kolorowe ksero,pewnie posiadasz...gratulki
Kogucik19 no to ogon do góry wygrałes!!
Mnie tylko 1 liczba weszła((
Trudno zyje sie dalej i czeka na nastepna kumulacje...
pozdrawiam
Mnie tylko 1 liczba weszła((
Trudno zyje sie dalej i czeka na nastepna kumulacje...
pozdrawiam
Szukają "szóstki",jak by nie było to kumulacja wyniesie 21 milionów złotych.
NIO słabiutko ja dziś numerek 24 razy 2 i w dużego 4/6 i 4 razy 3/6 trafiłem 8,18,27,35 /4 i w trójkach 38 w sumie dziś trafiłem 5/6 ale rozbiło mi na czwórke i 4 tróki i znowu ochałapy nie przeznaczone mi wygrac ! :)
Dobrze ze mi o tym ogonie przypomniales dzieki ci za to faktycznie chyba do konca tygodnia bedzie podniesiony no za 3 w duzym no to sie jakies dzubanko ziarna nalezy oj kogucik trojka i ogonek,kurka jeszcze nie wirzy i mysli ze to zart ale najpierw ja sie musze kuponem nacieszyc a potem to kurka dostanie ale na chwile ,zaraz go wloze miedzy sztywny celuloid i bedzie dzis pod poduszka spal ze mna .Dumny jestem z siebie.
Uważam dzisiejszy wyczyn za sukces bo posłąem tylko 15 zakładów dużego
trzy 1 :) moze nastepnym razem!
elo, mam pytanie, w dużym lotku trafiłęm 2/6 czyli 2 liczby sie zgadzają.... wygrałem coś??? dzieki za odp
to jaki mario masz system w multilotku??mozeszmi troche podpowiedziec jak grac i wygrywac nawet te ochlapy jak je tak nazywasz mi sie by bardzo przydaly
Pasko: A przybliżona ilość zawartych zakładów z Dużego Lotka są obliczane na jakiej podstawie? Dostaje się jakieś info z lotto czy jakoś wylicza się?
W przypadku Dużego Lotka wartość ta jest bardzo dokładna. Obliczenia na podstawie http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/duzy-lotek/
Wiadomo ile wypłacono wygranych w złotych i wiadomo ile lotto przeznacza na wygrane z wpływów - 51%. Na tej podstawie można obliczyć ilość zawartych zakładów.
Wiadomo ile wypłacono wygranych w złotych i wiadomo ile lotto przeznacza na wygrane z wpływów - 51%. Na tej podstawie można obliczyć ilość zawartych zakładów.
No to wpadło 273 zł 70 się zwruciło z wsadu i 200 co przegrałem w keno wczoraj jeste na zero od dzis w profesjionalu podnieśli kursy na 6 kul i uwaga wprowdzili obstawianie lotto z całego prawie swiata niemcy stany itp ale mnie interesuje tylko polski multi np wysyłając 5 za 2 zł i trafiając 5/5 płacą 1800 zł kurs jest 1000 np za 2 zł 6 i trafiajac 6/6 kurs 5000 paca 8100 zl także widzicie czemu omijam ts i posyłam multi w Fortunie oczywiscie kursy na parki trójki i czwórki tez poszły do góry ale ja gram tylko na 5 i 6 polecam profa tylko nie ma posrednich ale jakie sa wygrane głowne !
Dobra znikam bo na 6 do pracy zycze jutro duzych wygranych jest multi jest expres jest o co walczyć szóstki w dużego tylko dla wybrańców ! Dobranoc
Dzisiaj zero, jutro express, może chociaz wpadnie 200 000 na pocieszenie, heh. Pozdrawiam!
Ja już nie wiem w co i jak grac bo ostatnio im bardziej kombinuje tym wiecej trace... Może jutro puszcze 3/10w ML
piszecie, że w fortunie można obstawiać przez neta - w jaki sposób? znalazłem ich stronę, ale nie widzę żadnej rejestracji, wpłat itp. Można prosić instrukcje?
Witam.ALLAN nie wiem z kad jestes ale to taka sama firma jak tipsport,betako teraz ten profesjonal nazywa sie efortuna,wejdz na strone i tam poszukaj wykazu miejscowosci i adresy punktow.W krakowie jest na ul.Grzegorzeckiej przy skrzyzowaniu z ul.Lazarza tam gdzie krakowskie pogotowie ratunkowe.Pozdrawiam.
Pasko czy mógłbyś mi potwierdzić wiarygodność wyższych kursów w profie na ich stronie kursy są po staremu,z gory dziękuję
Wczorajsze szóstki w DL padły w Poznaniu,Białogardzie i kolejny raz w Białymstoku.
Do Pasko,Moim zdaniem ilość zawartych zakładów nie zawsze równa się wypłaconej kwocie za te zakłady.Przecież inaczej płacą za trafienie 9/10 z plusem,a inaczej za 4/10 z plusem,a u ciebie wygląda na to że wartość kwotowa jest identyczna.Jeśli nie można ustalić ilości zawartych zakładów to lepiej nie podawać jej w ogóle niż podawać z dużym błędem.Pozdrawiam.
Witam kolego Tytan,mam do ciebie pytanie.
Ile wynosi bariera dźwięku szeleszczącego orzełka?
P.S Bo tak ogólnie to chyba się dobrze czujesz?
Ile wynosi bariera dźwięku szeleszczącego orzełka?
P.S Bo tak ogólnie to chyba się dobrze czujesz?
Dzięki,czyli ogólnie mówiąc:
Do widzenia rozum,ale jeszcze poproszę o odpowiedź na pytanie dotyczące szeleszczącego orzełka.
O tak zwane "maptory" nie pytam,bo zapewne sam autor nie wie co to?,kto to? i z czym to się kojarzy? Powodzenia i dalszych sukcesów w odkrywaniu tajników zachowania się kulek w bębnie losującym i następstw z tego wynikających.
Motto: "Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne.........itd itp"
Do widzenia rozum,ale jeszcze poproszę o odpowiedź na pytanie dotyczące szeleszczącego orzełka.
O tak zwane "maptory" nie pytam,bo zapewne sam autor nie wie co to?,kto to? i z czym to się kojarzy? Powodzenia i dalszych sukcesów w odkrywaniu tajników zachowania się kulek w bębnie losującym i następstw z tego wynikających.
Motto: "Prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne.........itd itp"
Do ...
Zachowujesz sie jak trzy kulki(...)w bębnie.
Do trzech?Do trzech to ja mam za darmo :)
Zachowujesz sie jak trzy kulki(...)w bębnie.
Do trzech?Do trzech to ja mam za darmo :)
Do ... Masz prawo zachować milczenie.Wszystko co powiesz zostanie użyte przeciwko tobie.
Świstak przestał nawijać (:x)
Świstak przestał nawijać (:x)
ATAK na poważnie to:
Na dziśiaj taka dzieśięcina:
18*12*71*15*6*34*75*26*5*24
ewentualnie można dobrać te
trzy(44*64*48).
Niegwarantuje.
Układ powstał z średnio
dokładnej mapy toru.Niedługo powstanie nowy temat na forum STOPERZY CZASU
Na dziśiaj taka dzieśięcina:
18*12*71*15*6*34*75*26*5*24
ewentualnie można dobrać te
trzy(44*64*48).
Niegwarantuje.
Układ powstał z średnio
dokładnej mapy toru.Niedługo powstanie nowy temat na forum STOPERZY CZASU
Nie wszystko co jest zrozumiałe dla jednych,musi być zrozumiałe dla drugich,i to trzeba wziąć pod uwagę.
Kultura zaś jest tak przejrzysta,że powinna obowiązywać wszystkich i każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy,bo po to jest forum.Pozdrowienia.
Kultura zaś jest tak przejrzysta,że powinna obowiązywać wszystkich i każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy,bo po to jest forum.Pozdrowienia.
Witam.To co napisze jest nieprawdopodobne,otoz poszedlem do punktu po wyplate mojej kochanej trojki w duzym,pani wyplca mi 32 zeta wiec mowie ze za duzo bo mam tylko jedna 3 a pani mowi ze sa 2 sprawdzila i potwierdzila .Odpisalem liczby zeby sprawdzic w domu z orginalem i okazuje sie ze w drugim zakladzie zamiast liczby 2 byla wpisana liczba 27 z pierwszego zakladu a potem to juz tak jak idzie w brudnopisie ,przez moja pomylke mialem 2 X 3 czyli 100% skutecznosci,nie wpadam w euforie i nastepnym razem zagram jak bedzie kumulacja powyzej 10 melonikow. A teraz informacja MAM AKTUALNE KURSY EFORTUNY NA cala europe .Pani sie spoznila bo napisala przerwa od 13 do 13,30 a przyszla o 13,55 ale zachowalem sie dobrze i nie zaczolem robic wymowek w zamian za to dostalem arkusz,wiec jak cos to moge pomoc informacja.Pozdrawiam.
kogucik19,naoisz te kursy multi w fortunie od 1 do 5liczb ,z góry dzieki i pozdro!!!
podaje stawki 20/80 wedlug kolejnosci: 3, 10, 50, 200, 1000, 5000, 25000, 150000,
ooo... to teraz mozna az do 8liczb grać, a był tyko do 6
Dzięki za info
Dzięki za info
Posiadasz strone WWW? Zareklamuj ja TANIO!
http://www.allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
http://www.allegro.pl/item372663962__pr_3_mocny_link_p_r_o_m_o_c_j_a.html
OFERTA PROMOCYJNA!
tak naprawde trafiajac 10/10 w keno wygramy 90 000 zł :( co jest praktynie nie mozliwe i TS o ty wie a naiwaniaki graja co 5 min i co 5 min przegrywaja 2zł
kursy w fortunie bardzo kuszące, 300 000 za 8/8? WOW!!! A szansa cztery razy większa, niż na wygranie w express lotku!
Tak dla rozluźnienia http://img81.imageshack.us/img81/2028/puchatekud2.jpg :)
mic - keno to nowa gra TS losuja (20liczb z 70) co 5 min prosty zaklad kosztuje 2zł monitory sa w koleturach a takze w pobliskich barach kasynach itp. przynajmniej w Warszawie nie wiem jak u Ciebie?
jeszcze o tym keno gadacie? dajcie temu choremu pomysłowi umrzeć jak najszybciej