Wpisy 12 203 – 12 302
30 stycznia 2008 22:16 → 31 stycznia 2008 13:44, 100 wpisów
OPA no jak to nie wiesz to takie cos po czym się strasznie tyje .Pamietaj sobota u ciebie w miasteczku
Klonek eksperci poszli spac a reszta w poduchy płacze bo nic nie wygrała.
PEWNIE ZE JEST TU KTOS HHAHHA
PISALEM ZE BEDZIE WYSYP Z PRZEDZIALU 41/80 NO I BYL BYLO 14 LICZB Z TEGO PRZEDZIALU . CHOLERA SZKODA TEGO NIE MOZNA BYLO USTALIC NA 100 PROCENT WTEDY BYL BY MEKSYK NO NIC JESZCZE BEDZIE POCZEKAMY ZOBACZYMY A WTEDY TO JUZ PUJDA Z KONKRETNEGO PRZEDZIALU NAJLEPSZE KABINACJE JAKIE MI DO GLOWY PRZYJDA. POZDRAWIAM
PISALEM ZE BEDZIE WYSYP Z PRZEDZIALU 41/80 NO I BYL BYLO 14 LICZB Z TEGO PRZEDZIALU . CHOLERA SZKODA TEGO NIE MOZNA BYLO USTALIC NA 100 PROCENT WTEDY BYL BY MEKSYK NO NIC JESZCZE BEDZIE POCZEKAMY ZOBACZYMY A WTEDY TO JUZ PUJDA Z KONKRETNEGO PRZEDZIALU NAJLEPSZE KABINACJE JAKIE MI DO GLOWY PRZYJDA. POZDRAWIAM
cholerka, sprawdzam kupon multi po kolei 30 jest, 37 jest, sobie myślę dobra nasza, lecę dalej 47 nie ma (podło 48 ;(, następnie 64 nie ma :( i 73 też nie padła (za to podła 72 się pojawiła) byłem blisko :D
czternascie liczb padlo z drugiej czterdziestki szlo sobie takie kosmos kiczby zrobic ze glowa mala,dopiero teraz zaluje .................
ale co z tego jak Rebiszewski i tak se w kulki kleci !!!!!!!!!!!!!
TO JAK SZUKANIE IGLY W STOGUI SIANA KTORE CALY CZAS JEST PRZEWRACANE HMM
HMM,HMM DARMOWE TO WSZYSTKO JEST DARMOWE .
JAK NIE TAK TO TAK A I TAK CHUJ Z TEGO WYJDZIE
TO TAKIE ZASRANE PRZEWIDZENIA HHAHHA KAZDY JE MA .
NO DOBRA KONCZE PIERDOLIC I IDE SPAC BO JUZ NIE MOGE OCZY MNIE BOLA JAK DIABLI Z TEGO MUZGOWANIA . POZDRAWIAM WSZYSTKICH . [I PRZEPRASZAM ZA TE SLOWA ]
DOBRANOC MILYCH SNOW I ZEBY WSZYSTKIM Z WAS PRZYSNILY SIE TE JEDYNE LICZBY KTORE DADZA WAM ZWYCIEZTWO NAD R.R I JEGO MASZYNAMI ZYCZE WAM TEGO Z CALEGO SERCA . DOBRANOC!!!
ale co z tego jak Rebiszewski i tak se w kulki kleci !!!!!!!!!!!!!
TO JAK SZUKANIE IGLY W STOGUI SIANA KTORE CALY CZAS JEST PRZEWRACANE HMM
HMM,HMM DARMOWE TO WSZYSTKO JEST DARMOWE .
JAK NIE TAK TO TAK A I TAK CHUJ Z TEGO WYJDZIE
TO TAKIE ZASRANE PRZEWIDZENIA HHAHHA KAZDY JE MA .
NO DOBRA KONCZE PIERDOLIC I IDE SPAC BO JUZ NIE MOGE OCZY MNIE BOLA JAK DIABLI Z TEGO MUZGOWANIA . POZDRAWIAM WSZYSTKICH . [I PRZEPRASZAM ZA TE SLOWA ]
DOBRANOC MILYCH SNOW I ZEBY WSZYSTKIM Z WAS PRZYSNILY SIE TE JEDYNE LICZBY KTORE DADZA WAM ZWYCIEZTWO NAD R.R I JEGO MASZYNAMI ZYCZE WAM TEGO Z CALEGO SERCA . DOBRANOC!!!
Kochani prawie 9.00 a wy gdzie jestescie ,śpicie czy nadal płaczecie w poduchy po wczorajszym losowaniu.Było mineło dzis jest nowy dzień i nowe losowanie .OPA usmiechnij się ,Matycz i tak nie kupi mi tego pierścionka bo pewnie żle wytypował.
Hello,grus gott(chyba tak)na chybił w numerka,lepiej to jego zrobić i to z fantazjami...
czy jest jakiś Spec na tej stronie co mógłby określić statysykę trafienia jakiegoś leprzego wyniku w multi
przy założeniu liczb:
od 1-40 lub od 40-80 lub przy wysypie: parzyste lub nieparzyste {czasami pada 15 parzystych lub nieparzystych, lub w 40 mieści się np:14 wylosowanych cyfr lub tak jak wczoraj 14 cyfr w przedziale od 40 - 80}
gdyby ktoś założył z góry że gramy w multi na pół czyli np: od 40 - 80 liczb {statystycznie często się zdażają takie sytuacje jak wczoraj to coby było}. -gramy przedział od 40 - 80 -lotto losuje 20 liczb załóżmy że w nasz przedział pada 14 cyfr
[zdaża się to co najmniej dwa razy w miesiącu].Proszę Kogoś o ciekawe rozważenie tej sytuacji ..pozdrawiam wszystkich lottowiczów.
przy założeniu liczb:
od 1-40 lub od 40-80 lub przy wysypie: parzyste lub nieparzyste {czasami pada 15 parzystych lub nieparzystych, lub w 40 mieści się np:14 wylosowanych cyfr lub tak jak wczoraj 14 cyfr w przedziale od 40 - 80}
gdyby ktoś założył z góry że gramy w multi na pół czyli np: od 40 - 80 liczb {statystycznie często się zdażają takie sytuacje jak wczoraj to coby było}. -gramy przedział od 40 - 80 -lotto losuje 20 liczb załóżmy że w nasz przedział pada 14 cyfr
[zdaża się to co najmniej dwa razy w miesiącu].Proszę Kogoś o ciekawe rozważenie tej sytuacji ..pozdrawiam wszystkich lottowiczów.
OPA a obrońce masz bo wiesz jak nie to może ....Pozdrawiam
najszybciej to MATYCZ,musisz do niego napisać,powinien to wyliczyć DZIESIĄTKO
ALA ja chyba za świadka tylko nie wiem o co chodzi,z przed roku???ja mówiłem że nic nie widziałem i nie chcę,a oni mnie teraz ciągają...
Dziesiątka masz na tej stronie darmowy system z 40 liczb MULTIPAIRS.System skrócony na 38 zakładów gwarantuje przy 14 liczbach trafionych min.11x'4'oraz4x5 trafień Powodzenia.
OPA ZAWSZE MOZESZ ODMÓWIĆ ZEZNAŃ,ALE PAMIETAJ NIGDY NIE ZGADZAJ SIĘ SKŁADAĆ ZEZNAŃ POD PRZYSIĘGĄ
tzn.,że mogę odmówić,z tego co się domyślam,to żadni moi koledzy,nie wiem poco zawracają gitarę
tak jest taka obcja ,że jedna ze stron może poprosic o składanie pod przysiegą.ale jak wiedjdziesz na sale to poproś o to ,żebys nie składał żadnych wyjasnień bo nic nie wiesz a nie chcesz kłamać .powinno to zadziałac.
Prawnicy nie piszą, ze jakaś "obcja" powinna zadziałać, tylko podają paragraf, który odnosi się do danego zdarzenia.A więc który to paragraf i z jakiego źródła?
Dociekliwy ja nie wiem dokładnie co zrobił OPA ,ze został wezwany .Inaczej będzie traktowany jak jest tylko swiadkiem w sprawie a inaczej jak jest podejrzanym w sprawie i musi zeznawac jako swiadek .
Dociekliwy jeszcze jedno ,jezeli taki swiadek wchodzi na sale rozpraw i mówi sedziemu ,że z paradrafu takiego i tu wymienia paragraf może odmówic zeznań to już jest coś nie tak.
W Polsce nie ma czegoś takiego jak sprawy na które moze ,kazdy sobie wejś i zobaczyc jak to sie odbywa ,ale w stanach tak czasami bywa to jedz tam i zobacz jak to wygląda na sali rozpraw.
Opa- żona złożyła skargę/słabo sprawujesz się nocą/
Chi va sana- va -lantano.
Przetłumacz to alicjo wszystkim na tym czacie
Przetłumacz to alicjo wszystkim na tym czacie
Prezesie Sądu zawsze OPA może z taką dolegliwością iść do lekarza a nie do sądu
skarga wpłynęła i sprawa odbyć się musi.
a niech sie odbywa,zapytam może jakieś numery dadzą na dziś w dużego lotka
Pani poprowadzi tą sprawę --więc proszę potraktować sprawę łagodnie,a zdośćuczynienie niech tam będą jakieś kremówki w sobotę na Mazurach.
Prezesie Sądu zazdrosci pan kremówek,moze będą tylko nie wiem czy ma Mazurach dostaniemy bo Wadowicach zapewne tak.OPA powodzenia mogłes napisac cos wczesniej .Odpoczynek zawsze sie przyda i towarzystwo miłe prawda OPA
Chi va sana-va-lantano.
Jeszcze raz proszę alicjo o przetłumaczenie tej sentencji dla wszystkich na tym czacie.
Jeszcze raz proszę alicjo o przetłumaczenie tej sentencji dla wszystkich na tym czacie.
Dociekliwy a ty co głupią znalazłeś ,żeby Tobie na wszystkie pytania odpowiadała.Masz problem to zasięgnij porady prawnej za ktorą zapłacisz.A imię kobiety pisze się z duzej litery OK.
Dociekliwy a ty przetłumacz sobie to
ASINUS ASINORUM
MIŁEGO DNIA
ASINUS ASINORUM
MIŁEGO DNIA
A teraz alicjo spórz w lustro i napewno nie zobaczysz tam Anny Marii Wesołowskiej, tylko alicję-kłamczuszkę , która naogladała się filmów i udaje kogoś kim nie jest.
W twoim nicku alicja jest z małej litery , a wiec ja też piszę z małej.
Tego tłumaczenia w internecie nie znajdziesz, a więc mi nie odpowiesz i nie przetłumaczysz. A twoje pokretne odpowiedzi na moje pierwsze pytanie, to już majstersztyk indolencji.Przypominam , ze łacina na prawie jest obowiazkowa.
W twoim nicku alicja jest z małej litery , a wiec ja też piszę z małej.
Tego tłumaczenia w internecie nie znajdziesz, a więc mi nie odpowiesz i nie przetłumaczysz. A twoje pokretne odpowiedzi na moje pierwsze pytanie, to już majstersztyk indolencji.Przypominam , ze łacina na prawie jest obowiazkowa.
Dociekliwy mój błąd ,ze zaczełam z Tobą pisać ,a obrazanie ludzi to chyba twój zawód .Filmów nie oglądam bo nie mam na to czasu ,jeszcze jedno zanim kogoś ocenisz oceń siebie samego i nie podszywaj sie pod inny nick.
OK Na tym kończe rozmowę z Toba bo uwazam ,że jestes bardzo pusty.
OK Na tym kończe rozmowę z Toba bo uwazam ,że jestes bardzo pusty.
Ależ ja wcale nie obrażam ludzi tylko dochodzę prawdy.Jeżeli byłabyś tym za kogo się podajesz, to odpowiedzi na moje pytania nie sprawiły by ci zadnej trudności. A jezeli sama o czymś nie masz pojecia, to nie doradzaj innym, bo to im nie pomoże, a tylko zaszkodzi.
"Kto jedzie zdrowy, zajedzie daleko"- tak dociekliwy? "Kto się czubi ten się lubi" -nie kłócić się proszę, bo to nie sąd:) Sąd,sądem-a sprawiedliwość musi być po mojej stronie:) Alicjo, różne są sposoby podrywu przez facetów, to np. to tzw. "na łacinę":) hahah. OPA np. podrywa "na germaninynę" a wot ja, "na matyczenie" po prostu:)hahah Pozdrawiam:)
Witam,coś czytałam na czacie o numerkach z fantazjami.Bardzo mię to kręci.Czyżby znalazła się wreszcie odważna na jakieś pozamultilotkowe numerki.Pa,pa
Dociekliwy obraziłea mnie mówiąc ,że nie mam pojecia o prawie a jak w lustro patrze to widze siebie i nikogo innego nie mam zamiaru widziec.A sprawdzać możesz samogo siebie lub tych ,którzy na to pozwola Tobie .Opa nie okreslił swoje sytuacji to jak komus można podac paradrafy ,pamietaj jest świadek i swiadek .
Widzisz matycz nie skończył prawa, a przetłumaczył i nic mu nie ubyło. A alicja "w krainie czarów"...buja dalej.
dociekliwy bujam ,bujam niech i tak bedzie .Matycz nie musiałes tego tłumaczyć .A Ty dociekliwy obrazaj dalej mnie moze Tobie to ulzy
Dociekliwy jak jesteś zdrowy,siadaj na mercedesa i przyjeżdżaj do mnie.Czekam cała rozpalona.
..a skąd wiesz Alicjo, właśnie, że skończyłem prawo, lewo i filozofię na Sorbonie, a teraz badam jak antycypacja apercepcji inspiracyjnej koeficencji determinuje eipso sensetynny
interracjonalizm superracjonalny entelechi. Przetłumacz mi dociekliwy prego :) Żartowałem -nie kłóćmy się proszę:) Zajmijmy się TS-em i jego "niesprawiedliwością"
interracjonalizm superracjonalny entelechi. Przetłumacz mi dociekliwy prego :) Żartowałem -nie kłóćmy się proszę:) Zajmijmy się TS-em i jego "niesprawiedliwością"
Dociekliwy,ja ci przetłumaczę to znaczy;Figo fago ona goła a on nago.Twoje wpisy mnie roz........ają Ech ci mężczyźni,gyby nie ta moja orientacja....
13183842475357687380
kod pokoju
przekształcajcie myślcie
kupony wypełniajcie
niech zapanuje wśród ziomali po kuponie :)))
kod pokoju
przekształcajcie myślcie
kupony wypełniajcie
niech zapanuje wśród ziomali po kuponie :)))
Matycz ja nie pisałam ,ze skończyłes prawo.
Panie Matycz,szkoda że ma Pan tylko ćwierć mózgu.Siedzi Pan pewnie w jakiejś bibliotece i kombinuje;Jak tu komu do....lić.Pozdrawiam PaPa.P.S.Nie używaj pan na przyszłość wyrazów których Pan do końca nie rozumie,Lepiej używać polskich wulgaryzmów,niż międzynarodowej kaszki.Zyczliwa,kochająca inaczej.
moja piękna syreneczko utonęłaś w morzu telefonów do fiordów wpływałem ciebie tam szukałem lecz niestety pewnie tkwisz nie na tym morzu wskaż kierunek a dotrę na miłości fali niech twe oblicze drżące serce me ukoi skruć tę mękę .....
Syrenka a moze i ja zmienię orientację seksualna to bede spokojniej zyc tylko ,ze wtedy będę miec problem z pracą ,którą dopiero zaczełam .Wiesz nasz kraj i tolerancja nie idą w parze pozdrawiam
syrenko postaw na twe wymiary może szcęście cię dziś nie minie ja postawiłem i lczę na wygraną
Mercedesie,widzę,że przyjechałeś,chociaż dociekliwy się z tobą nie zabrał.Cieszy mnie że tak miekko się prowadzisz.Jak się dobrze postarasz,to napewno dopłyniesz do mnie i sie spotkamy.Alicjo,wiesz,że Lusi rozkochała sie we mnie,nie widze powodu,abyśmy sie spotkały we trzy.A co do pracy,olej to .Trzeba zmieniać stereotypy w tym kraju.PaPa
Syrenka=dociekliwy? Nie obrażę się syrenko na twój wpis12255, bo nikogo nie miałem zamiaru obrazić. Zresztą prawdziwa cnota krytyk się nie boi:) Pozdrawiam
mercedes-ty zboku jeden walnij se gruchę lepiej to ci sperma na mózg tak napierać nie będzie i swoje
frustracje nie przelewaj na tą zacną stronę! Bo tacy jak ty baranie jeden psują dobre przesłanie tejże strony, a więc spieprzaj dziadu z stąd w podskokach. Mam nadzieję że zrozumiałeś a jak nie to przemyśl to sobie.
frustracje nie przelewaj na tą zacną stronę! Bo tacy jak ty baranie jeden psują dobre przesłanie tejże strony, a więc spieprzaj dziadu z stąd w podskokach. Mam nadzieję że zrozumiałeś a jak nie to przemyśl to sobie.
obok typy moje i innych masz tak więc patrz tam a tu Spiewać każdy morze a wpisy moje omijaj a do dziada jeszcze mi daleko chociarz jestem już młodziutkim dziadkiem
Ja licze dziś na ten zakład(44,60,62,63,68,69,75,76)
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
ja to chyba nie na temat hehe;) na dzis proponuje 2,13,38,64,68,73.Pozdrawiam.
w....ny jesteś bo pewnie jeszcze baby nie zazanałeś i tylko ta grucha jak napisales ci została ...
Panie Matycz syrenka to syrenka lesbi,jestem młodą tolerancyjną dziewczyną,żyjącą w tym kraju majacym szansę na stanie sie bogatym i tolerancyjnym,przerażają mnie wpisy gościa jak w...ny,On pewnie niema w ogóle mózgu ,a w tym miejscu ma zbiornik wypełniony nietolerancją i faszyzmem.PaPa
o eeeeelllllaaaaa
4/7 widzę jak przez mgłę rozważ do tego 12 34 47 samych wygranych tobie sobie i wszystkim sfrustrowanym sexo i multimaniakom
4/7 widzę jak przez mgłę rozważ do tego 12 34 47 samych wygranych tobie sobie i wszystkim sfrustrowanym sexo i multimaniakom
patrząc na wpisy co niektórych gdybyśmy zastosowali się do ich zarzutów nasza stronka wyglądała by tak
101010101010101010101010
101010101010101010101011
prawda że obrzydliwie dlatego piszmy typy podawajmy i po prostu się bawmy
101010101010101010101010
101010101010101010101011
prawda że obrzydliwie dlatego piszmy typy podawajmy i po prostu się bawmy
Słuchajcie sfrustrowani sexo- multimaniacy kiedy w małżeństie jest NAJLEPIEJ :
Kiedy
-mąż ma długi (i gra w multi)
-a żona jest goła (i nie gra w multi)
Numerki na dziś 8,21,59,58,23.
Kiedy
-mąż ma długi (i gra w multi)
-a żona jest goła (i nie gra w multi)
Numerki na dziś 8,21,59,58,23.
8 59 ma szansę do tego może 21 31 60 miałem kontakt ze siatem równoległym i tam tak było
Mercedesie,moje wymiary padły wczoraj 78-45-77,(odchudzam się)Zgadnij jakie będą jutro? PaPa.Buziaczki.
pierdoły w tych sądach i tyle,zawracają tylko d...uszę,a człowiek czas tylko traci.
POWODZENIA dzisiaj w KUMULACJI
POWODZENIA dzisiaj w KUMULACJI
MATyCZ jesteś???
może pogramy na kolejne liczby w ML ? od 14 sty.chodziły najczęściej :
34,35 76,77 19,20 35,36 65,66 70,71 71,72
może pogramy na kolejne liczby w ML ? od 14 sty.chodziły najczęściej :
34,35 76,77 19,20 35,36 65,66 70,71 71,72
witam
a ja dzisiaj dwie trujeczki sobie puszcze
o takie oooo
2,47,60//////13,73,68
POADRAWIAM
a ja dzisiaj dwie trujeczki sobie puszcze
o takie oooo
2,47,60//////13,73,68
POADRAWIAM
Witam Cię kochana syrenko,jak również wszystkich pozytywnie nastawionych na Multitolerancje,Widzę że jest trochę supergości i wiem,że nielicznych adwersarzy uda nam się przekonać,że kochać można na wiele sposobów.Pozdrawiam Alicję.Syrenko napisz coś.kocham Cię.
a teraz od 1- stycz w DUŻYM LOTKU najczęściej padające włosy z siwego łba :
31,20,7,10,19,27,37,42,45,46
31,20,7,10,19,27,37,42,45,46
dalszy ciąg NP(nieparzyste) w DL:
3,7,19,27,31,37,45, i P(parzyste)
4,10,20,22,30,42,46
3,7,19,27,31,37,45, i P(parzyste)
4,10,20,22,30,42,46
OSTATNIO PADAJA PRZEDZIAŁY 20-70-50 LOTTO SIE BAWI NAMI ZABAWMY SIE MY NIMI DZIS OBSTAWCIE 5/{70,71,72,76,78}
kobiety i totolotek to to samo zmieniaja sie codziennie sex itotek to to samo tu numerek tam numerek nara
7/{20,22,24,70,71,72,76}
hhahha OPA to mi sie podobalo!!! wiem ze sa dobre tylko ciekawe co ten siwy leb dzis wykabinuje tego nikt nie wie . ale mam kilka innych jeszcze trujeczek w zanadrzu . POZDRAWIAM
10/{20,21,29,33,48,70,71,72,76,78} posłuchajcie GURU MARIO
aby jak najmniej włosów łonowych siwego łba przyklejało się do piłeczek i losowało sprawiedliwie,bez żadnych mahlojek
cze wszystkim pisalam wcoraj ale juz sobie drzemaliscie...dzis puscilam sobie tylko jeden zakladzik z plusikiem.zawsze na koniec miesiaca cos wygrywam:-)
Widze że znowu pojawiło sie paru oszołomów na mini chacie ale przynajmniej można pośmiać się z wpisów he he he
a ja miałem sen
2 8 11 43 47 50 60 75 79 80 61 64 68 42 31 73 i obudziłem się
2 8 11 43 47 50 60 75 79 80 61 64 68 42 31 73 i obudziłem się
to sie smiej mario taki ponury dzien moze cos mi powiesz smiesznego to sie posmieje razem z tobą!
Hej,Lusi,wybacz za zwłokę,ale miałam klientkę.Teraz mam przerwę i mogę Ci,napisać,że ten miesiąc był dla mnie b. szczęśliwy.Myślę że niedługo sie spotkamy.Pomyśl jak nawiązać bliższe kontakty.Może przez g.g.P.S Pozdrawiam sympatycznego Pana Mercedesa,Alicję oraz p.Matycza.Jestescie O.K.
GOSIU-TAK MOŻNA SIE POŚMIAĆ ALE GENERALNIE MINI CHAT SPADA NA PSY ALE CO ZROBIĆ! NIE SMUĆ SIĘ DZIEŃ PONURY WIEM UMNIE TEŻ NIE MAM POJĘCIA CO BY CIĘ ROZBAWIŁO GUPOT NIE BEDE WYPISYWAĆ ?PEWNIE SIĘ DOMYSLAM CO ? ALE ZACHOWAM TO DLA SOBIE !