Wpisy 12 003 – 12 102
29 stycznia 2008 19:08 → 29 stycznia 2008 23:26, 100 wpisów
jestem b. tolerancyjny i nie ważne kto z kim śpi byleby się wyspał chociarz geje naciągający młodych chłopców mnie odrzucają a les no cóż zawsze marzyłem o takiej przygodzie !!!
...wszak od les można się także wiele nauczyć szcególnie z językoznastwa pozdrawiam wszystkie les nech żyje miłość :)))
Mercedes,mylisz pojęcia,miłość to coś więcej niż płatna przygoda,która Ci zaoferowała Ta pani,Syrenka.
nigdy nie płaciłem za miłość ani za sex a syrenka pewnie myślała o drogich upominkach od czasu do czasu
nie zatakało ale pomyliłas forum chyba.
nie zatkało tylko "przeraziło"
nie zatkało bo nie ma co zatykac.
nie zatkało tylko "przeraziło"
nie zatkało bo nie ma co zatykac.
Cieszę się że nie zatkało,chociaż przeraziło;Podaję swoje numerki;79,46.78
Moje typy na dzisml 5,12,23,27,38,48,65,68,37,73.A upominki -mercedes są miłe ,ale od ukochanej osoby.
bardziej przerażające jest brak tolerancji wobec odmiennej miłości niż to że są tacy kochający inaczej:-))
Spit, zauważ, że znów zrobił się chat rozrywkowo-erotyczno-towarzyski:) Brakuje mi OPY tylko, żeby napisał 80 liczb:) Chyba prawdę powiedział pewien rockman, że tak naprawdę są tylko 3 rzeczy, które interesują ludzi: sex, pieniądze i śmierć:) Jednak całkiem się z nim nie zgadzam, bo mnie ML bardzo interesuje, a o 21.55 bywam bardzo podniecony:)
Matycz a kremówki w tej wiliczance gdzie sa
Matycz,życie to nie tylko hazard.Bardzo dobrze że są ludzie,którzy podejmuja odważne dyskusje,jeśli by przekroczyli granice przyzwoitości,pewnie by ich nasz Pasko wykasował.Wobec tego sami nie bądźmy cenzorami.Cenzura już oficjalnie sie skończyła.
...tak zapomniałem o kremówkach, bo nawet na jedną ciężko mi wygrać ostatnio my Alice in Chains:) Zgadzam się z Tobą Rico, pozdrawiam
http://unka.wrzuta.pl/audio/418JpoaGmW/smokie
_-_living_next_door_to_alice
Lubię ten kawałek o Alicji:) -patrz Alicjo -już dawno pisali o Tobie teksty piosenek:)
_-_living_next_door_to_alice
Lubię ten kawałek o Alicji:) -patrz Alicjo -już dawno pisali o Tobie teksty piosenek:)
Hej, czy mógłby ktoś napisać jakie są prawdopodobieństwa na wygrane poszczególnych stopni w ML? Ew. jakiś link bym prosił do odpowiedniej strony .Dzięki ;)
Matycz mam propozycje ,przyjedz i zaspiewaj pod mym oknem ,bo w pisaniu kazdy jest mocny a w spiewaniu?????
Moje typy ML na losowanko 29.01.08 (DL już wcześniej podawałem) - 5-ka (z powtórzeń): 23,26,28,65,72; inna 5-ka: 24,30,54,66,71; 10-ka: 4,31,37,45,47,49,62,68,76,77; 2-e 3-ki: 12,42,52 lub 28,70,78; 2-e parki: 41,60 lub 3,46; 6 pewniaków z +em: 2+ lub 10+ lub 26+ lub 33+ lub 50+ lub 65+ ;)
...Powodzenia Arek:) Alicjo , nie wiem czy Twój mąż dobrze trafia, raz mu się udało -ale teraz mógłby mnie trafić cegłówką pod oknem:) Dlatego wolę pisać niż śpiewać:)
Matycz to przyjedziesz jak on pojedzie na szkolenie ,Posłucham jak spiewasz
Matycz ..............
Mogę śmiało podziękować, bo i tak nie gram, a tak dla zabawy sobie typuję... :) No..., może z okazji jakiś świąt puszczę sobie coś...
widzę Alicjo ryk wołania ale masz rację bo jeżeli tak śpiewa jak gra będzie czego posłuchać oczywiście jak podasz mu pierwszą nutę :))))
...oj cieniuśko śpiewam ostatnio Panie Samochodziku:) Życzę powodzenia we wszelkich grach:)Pozdrawiam
Mercedes podam mu dla jaj ostatnią.
tak matycz racja.
dobrze ze les sie opamietała i podała swoje pewnianki to co przewaznie robi sie na tej stronie.
dobrze ze les sie opamietała i podała swoje pewnianki to co przewaznie robi sie na tej stronie.
Spit,to nie są pewniaki,to są moje numery (rozmiary)dla innych co kochają inaczej.
droga syrenko musisz mieć wspaniałe BIODRA gdy talia taka wąska istne cudo już cię kocham
Do Lusi-napisz coś więcej o sobie.Do Mercedesa-ja naprawdę nie jestem tania,ale jak Cię stać i jeszcze możesz to...........
to nie jesteś dla mnie nie płacę za miłość ani za sex to wypływa samo z siebie z danej chwili emocji itp.pozdrawiam i będę śnić PA
to forum zmienia tematyke,inaczej mowiac schodzi na psy -niektore wypowiedzi zenujaca
Znajdziesz mnie na stronach telegazety pod znanym Ci pseudo.Stacji nie mogę podać bo reklama jest prawnie zabroniona.Z resztą dla chcącego nic trudnego.Powodzenia PaPa.
mimo innych tematów jednak typy są na swoim miejscu nie chcesz nie czytaj zaglądaj dział typowań a nic co ludzkie nie jest nam obce
dzięki syrenko znajdę ale sex po drutach ? nie ma czucia zapachu doznań - opowieści to tylko słowa - czuć ciało słuchać jak krew się burzy wsłuchać się w przyspieszone oddechy to jest to Pa
Lepsze mamy BMW po prostu Bardzo Meski Woz bujam sie od lat i nie zawodza jedynie w zimie tylny naped a ogolnie ma polot
Jeśli chodzi o zapach miłości przypomniała mi się pewna scena z filmu "Milczenie owiec" :) i syrenka Jodie Foster:) Witam Depesz:) Powodzenia
Witam Cię jeszcze raz Syrenko,może zanim napiszę coś o sobie,powiem,że podziwiam ciebie za odwagę z jaką występujesz na tym forum.Na pewno nie będziesz miała łatwo,bo kołtuństwo i moherowe berety będą ci wypominać twoją inność.Ja jestem skromną dziewczyną o podobnych numerach i upodobaniach do Ciebie,mieszkam w dużym mieście i już na samą myśl,że spotkam taką odważną dominującą robię się mokra,ale może na razie tyle,bo pewnie już niektórzy będą urażeni,a chciałabym z tobą jak najdłużej rozmawiać.Kocham,PaPa
OPA gdzie Ty jestes ????Jaki to zapach miłości Matycz bez obrazy
lusi to może jakiś trójkącik rany dwie takie syrenki o takich wymiarach ŚMIERĆ Z ROZKOSZY:)))))
jeszcze wam miejsca mało -wszędzie się wpychacie?--parki są b.duże i krzaków dostatek
Mwecedes,szukaj mnie,po nitce do kłębka.Mam nadzieję że zrozumiałeś aluzję.Lusi też chciała bym.........
Prosimy zbastowac o 21 55 mamy final mozemy pochwalic sie jak kuleczki manipuluja nami.Kulki maja moc hehe szczegolnie te meskie heheheh
Panie depesz,nie bądź Pan wulgarny,bez wulgaryzmów,bo nam Pasko zamknie możliwość swobodnej wymiany myśli...
DOBRA RADA jaki wulgaryzm powyzej wpisy byly mocniejsze poprostu ciag slow .Nie samymi kulkami hazardzista zyje heheh
Plum, przepraszam -ale Pasko chyba nie musi interweniować -nikt tu nikogo nie obraża, słownictwo nie zawiera wulgaryzmów. To chyba dobrze, że ludzie poznają się. Z tego większa korzyść może wyniknąć niż nawet trafienie 6/6 w DL.Pozdrawiam
Depesz12056 -hahahahahahah:)
Depesz12056 -hahahahahahah:)
Punk MATYCZ spotyka kumpla i pyta:
- Co powiedzieli skini, gdy wczoraj od ciebie usłyszeli, że są debilami?
- Nic. A te dwa przednie zęby i tak miałem do usunięcia.
- Co powiedzieli skini, gdy wczoraj od ciebie usłyszeli, że są debilami?
- Nic. A te dwa przednie zęby i tak miałem do usunięcia.
jest fajnie trzeba cos w zyciu zmieniac bo Donek niedaje rady i irlandi nie bedzie zobatrzta ludziska ile obietnic bylo az ma chop placzki.wiadomo obiecac nima grzech
ach moje bledy to niestawiam kropek przecinkow jade na skroty.o dalem kropke hej ale rozumiemy sie moze po omacku hehe ale dajemy rade
zastanawia mnie ilu z was
rzeczywiscie gra w ml czy dl.-marzyciele nie macie pojecia o tych grach,to co
czytamy to smiechu warte,to forum mija sie z celem,brak jakiejkolwiek wymiany doswiadczen,pozostawiam narazie bez dalszego komentarza
rzeczywiscie gra w ml czy dl.-marzyciele nie macie pojecia o tych grach,to co
czytamy to smiechu warte,to forum mija sie z celem,brak jakiejkolwiek wymiany doswiadczen,pozostawiam narazie bez dalszego komentarza
OPA gdzies ty był,już myslałam ,że mazury zasypało i Ciebie też.Widzię ,że ostatnio Matycza nie lubisz .
RYS ale tu jest wymiana doświadczeń w kazdej dziedzinie i o to chodzi ....
Już za minutkę już za momencik bęben z kulkami się zacznie kręcić.Kręcić się będzie Pan Matycz z samem,czy wszystkie Ale już roześnmiane
no dobrze moi drodzy, dzis wygrywam:)a jak nie to tez dobrze:) mam flaszke:P
Gol o mnie piszesz,nie znasz mnie więc nie wiesz czy chodzę rozesmiana
RYS witam ty dopiero kapnales sie ze tylko praca poplaca a moze lepszy gram handlu jak kilogram roboty heh.Kazdy z nas przezyl chwile zniesienia przez ML ale konkretnej definicji niemamy i nie bedzie bawimy sie zalimy troche wyzywamy jak ja heheh i tak do tego wracam bo lubie gonic los heh
..no jakiego mam pecha :)-notorycznie prawie 3/10:)Czuję sie jakbym tylko trójki w dziesiątkach typował:) a siedem liczb obok, skosem szczęście mnie mija:)
OPA takiej jeszcze nie miałem, ale wszystko przede mną myślę:)
OPA takiej jeszcze nie miałem, ale wszystko przede mną myślę:)
Jeszcze pół roku do EURO 2008, a już mamy jednego gola:)12073 Brawo! Zawsze wierzyłem w reprezentację:)
ale te liczby w DL teraz dziwne padają cały czas ;/ wg mnie kumulacja będzie
Lekarz z hukiem wyrzuca za drzwi pacjenta.
-Co się stało panie doktorze? pyta pielęgniarka.
- To ja go dwa lata leczę na żółtaczkę, a on mi dopiero teraz mówi, że jest Chińczykiem.
-Co się stało panie doktorze? pyta pielęgniarka.
- To ja go dwa lata leczę na żółtaczkę, a on mi dopiero teraz mówi, że jest Chińczykiem.
Matycz, nie Ty pierwszy i nie ostatni masz pecha trafiając 3/10.Ta gra polega na tym,że potrzeba jest pilna wybudować stadiony na EURO 2012.A tacy ludzie jak Wy z poczuciem humoru,potrzebni są by ce się urealnił.Do Alicji,Fakt nie znam Ciebie osobiscie,ale znam Twoje wpisy i tej drugiej Alicji.Przyznaję jesteś od niej mądrzejsza,i mysle że się nie obraziłaś,że użyłem Twojego nicku do rymu.Pozdrawiam.
Słyszałem, że Wiesiek Kowalski kupił sobie nowy samochód?
- Przecież to nie jego!
- Skąd wiesz?
- Wczoraj mi powiedział, że to Toyota Karola.
- Przecież to nie jego!
- Skąd wiesz?
- Wczoraj mi powiedział, że to Toyota Karola.
Sznurek,tylko się nie powieś,nie ty jeden zasiliłeś
dziś pule na wygrane prezesa i jego dworu.
dziś pule na wygrane prezesa i jego dworu.
e tam ze slodyczy lubie sledzie a rybka lubi plywac w kaldunach polakow heh wygralem na pierwsza flaszke hej na jutro aspiryne niema nic lepszego go go
DOBRA RADA kulki bija ci do glowy lepiej w srodek tam lepsze sa szczytowania..A wieszaj sie i tez nie jedz bo zaraz wysrasz
Tak gol, ale muszę Ci powiedzieć, że bawię się grą bardzo rozsądnie -nie wiem czy za moje pieniądze TS kupiłby nawet jedno krzesełko na stadionie, no może chorągiewkę w kornerze:) Bywało jednak lepiej w tej mojej zabawie:), pozdrawiam. (niezłe OPA:)
Panie depesz,nie lubię się powtarzać,ale nie używaj Pan wulgaryzmów,bo dobry Pan Pasko,się zdenerwuje,zamknie to forum i nie będziemy mogli swobodnie wymieniać myśli ku chwale Totalizatora Sportowego
widze ze ktos przejal paleczke po mnie wyzywa na przegrana hehhe bawcie sie wML to taka super jazda no najlepiej u buka ale malymi sumami.Ja pisalem nieraz nie ponoscie sie fantazji bo ciezko odrobic straty tylko praca ja odrobisz wiec rozwaznie w ML do celu.DO SZCZYTOWANIA HEHEH
Zauważyliście,wystarczyło sreślić po kolei od 32 do 36 i było by 5+ gol,gol,gol,gol.gol.
DOBRA RADA jak piszesz ze wieszasz sie to nie pojdziesz do nieba i jak z wygrana zostawisz sepom na pozarcie jak kajs tam wygrasz ale zabawa dzisiaj na pasko wieszaja sie seksuja heheh z zycia wziete DZIEKUJE
jesli ktos wie niech mi odpowie do czego sluza druciki przyczepione do pileczek w DL
Bo wszyscy Mulciarze to jedna rodzina starszy czy mlodszy kazdy cos przegrywa hejj do gory czy tylko ML rzadzi w naszych glowach.Zobaczcie ile zametu a ciezko wygrac to tylko taka platna zabawa i marzenia heh
GOL dzieki .OPA jak tam moje Mazury ,
Na kompani capstrzyk do spania nie meczyc sie rano do roboty nowy plan moze ten z plusem
HEJ WY TAM
zobaczcie na moje typowania
typuje zawsze to samo tak dla JAJ , a wy się trudzicie i co????????
PRZEMYśLCIE TO !!!!!!!!!!!!
zobaczcie na moje typowania
typuje zawsze to samo tak dla JAJ , a wy się trudzicie i co????????
PRZEMYśLCIE TO !!!!!!!!!!!!