Wpisy 2 355 – 2 454
15 września 2007 17:50 → 16 września 2007 18:03, 100 wpisów
Dzięki Sowa.Ale to nie ma większego znaczenia. Chciałem Kaczorowi udowodnić,że to, że wypadnie 1-wsza dziesiątka jest tak samo PRAWDOPODOBNE, że wypadnie jakakolwiek inna. A my tylko ze swoich statystyk,obliczeń, reguł możemy domniemywać, że jest mniejsza szansa na taki układ.
...przecież to są zwykłe zestawy kul,z namalowanymi na nich liczbami co jakiś czas zmieniane, a losowania nie odbywaja się w próżni...
TYLKO TRZEBA CZASU ABY TAKA DYCHA SIĘ ZESZŁA DLATEGO GRAM NA 9 MAX TRAFIENIE Z INNEJ TAKIEJ 10 KTÓRĄ GRAŁEM TO BYŁO 8/10
Jeszcze raz sprawdzałem.
I znowu mi wychodzi 56.
Więc chyba,ja mam błąd w CADie.
I znowu mi wychodzi 56.
Więc chyba,ja mam błąd w CADie.
Human, dzięki -to nie jest ważne, Totalizator podaje,że "15" padło 1001 razy, "48" też, mnie w Excelu troszkę inaczej.Najważniejsze to ROZSĄDNIE GRAĆ, bo będziemy mieć próżnię, ale w kieszeniach:)
Matycz 15 wypadła 1001 razy. Ale ważne jest to gdy ją typujesz kiedy wchodzi :) Pozdrawiam
witam wszystkich dopiero mogłam do Was dołaczyc (obowiazki) jak ida typowania .Paczusiu jak woje postepy bo wiesz ja dzisiaj duzo kasy wydałam i jestem prawie na dnie .Licze na Twoja madra głowe i na szczera pomoc
Napewno mam babola!
U mnie 15 ma 1002 wypadnięć.Oszust jeden.
To terz trzeba to dokładniej sprawdzić.
A ja mu tak wierzyłem.
Buuuu,,,(płacz).
U mnie 15 ma 1002 wypadnięć.Oszust jeden.
To terz trzeba to dokładniej sprawdzić.
A ja mu tak wierzyłem.
Buuuu,,,(płacz).
CHCECIE KASY TO ODKŁADAJCIE NA MULTIPLUSA TAM BĘDZIE MOŻNA OGRAĆ LOTTO 10 KROTNA STAWKA 10/10 PLUS 25 000 000
Pierwsza dziesiątka liczb dała
2x 7/10,
42x 6/10,
180x 5/10,
557x 4/10,
bardzo, słaby wynik,w temacie poniżej "Dziesiatki MULTI LOTKA" wkleję takie kombinacje które dały 11~12x więcej czyli od 22~25x7/10
2x 7/10,
42x 6/10,
180x 5/10,
557x 4/10,
bardzo, słaby wynik,w temacie poniżej "Dziesiatki MULTI LOTKA" wkleję takie kombinacje które dały 11~12x więcej czyli od 22~25x7/10
Dzięki LEO, ja osobiście "śledzę" od pewnego czasu to 2,13,17,29,31,40,51,62,64,73. A to ciekawe. Pozdrawiam i życzę szczęścia.
Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp i gdzie podasz te lepsze dziesiątki? POZdrawiam.
witam,czy wiecie jak była wczoraj ostatnia losowana liczba w multilotku ???
obserwuję,coś mi w multi cienko ostatnio idzie,wiesz jaka była ostatnia wczoraj ?
NIE SPISUJĘ TYLKO CHODZĘ DO KOLEKTURY DAJE KUPONY I CZEKAM NA NIESPODZIANKI SYSTEM BEZSTRESOWY A ,MOGŁEM TAK SKREŚLIĆ
a gram różnie,za kilka dych,ale nie gram liczbami tymi samymi,raczej zmieniam na drugi dzień,jak zostawiałem jakiś zakład to i tak nic nie wchodziło nawet za kilka dni...
TO SPRAWDZ Z KAZDEGO LOSOWANIA WYBIERZ 3-6 CYFR Z ROZNYCH DZIESIĄTEK DOPISZ INTUICYJNIE PUŚĆ NA 2-3LOSOWANIA I DOPIERO SPRAWDZ JA TAK ROBIE BO LUBIE NIESPODZIANKI
ja też lubię niespodzianki,ale nie sposób mi codziennie nie sprawdzać,bo to moja robota
A PO ZA TYM MAM SWOJE LICZBY KTORE ROZPISUJE ALE NA MAX 30 ZETA CHYBA ŻE SPODZIEWAM SIE SWOJEJ KOMBINACJI D0 50 ZETA
może i tak,ja tam robię kombinacje z jakiś 50 losowań i przestało coś wchodzić...
TO WAM WSZYSTIM PODPOWIEM JAK WYGRYWAĆ NA 100 PROCENT PO LOSOWANIU
PUŚCIŁEM SIĘ TYLKO NA DZISIAJ A JUTRO MAM ROZPIS NA TRZY LOSOWANIA
elwis napisał-
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
"Leo z kąd bierzesz te kombinacje i jak je rozpisujesz?? Skoro trafiasz tyle 7/10,6/10itp"
elwis,pomyśl trochę,wszystko co podałem to statystyka,
nie zaprzeczę że zdarza mi sie trafienie 7/10,bo bym skłamał, ale nie jest to częste zjawisko ,nawet dla mnie,a odrobinę w grze multilotek się orientuję.
Nowy"Pan lotto",też rymuje.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
Chyba bierze coś na uspokojenie ,ale nadpobudliwośc ruchowa (ADHD} jest jeszcze trudna do opanowania.
W TV Mango zrobiłby karierę.
WCZORAJ PISAŁEM ŻE WYSTĄPIĄ W NAJ BLIŻSZYCH LOSOWANIACH OD 11-14 LICZB PARZYSTYCH WCZORAJ 11 DZISIAJ 13 KTO POSŁUCHAŁ TO I COŚ TAM WYGRAŁ PZDR.
Co mnie podkusiło żeby na Wisłę postawić pewniaka.Przecież wiem,że jedyna drużuna ktora im nie leży to Odra Wodzislaw.Mozg mi odcięło?
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
Pazernośc i 1380 w plecy.
kurka wodna.:-(((
DZIĘKI A TERAZ PIERWSZY Z SEKRETÓW UWAGA NA LICZBY POCHODNE NIEKONIECZNIE JUTRO
46 60 61 21 77 78 DLACZEGO PRZPSZCIE DZISIEJSZE LOSOWANIE PODPIŚCIE MOJE TYPY I OCEŃCIE TYM SPOSOBEN WYGRYWAM
No cześć Ala11.Jestem już.Cały czas pracuję.W dzisiejszym losowaniu w 4 liczbach pomyłka o1. Muszę to dopracować.Niebawem podam 2 piątki,bo tak analizuję losowania.Cierpliwości.
KACZOR wcześniej robiłem w multi tak:
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
opcja ostatnie wystąpienia liczb...i nie zle mi wchodziło,dziennie miałem ok. 100zł zysku i coś sie urwało...
no witaj Paczus ciesze sie ze pracujesz i naprawde jestem cierpliwa wierze w ciebie
te liczby które są wylosowane zaraz większość znowu się powtarza-z tych 20-tu danego dnia,często wchodziło przy 8-9...4-5 trafień
DO WSZYSTKICH UWZGLĘDNIAJCIE W ROZPISACH LOSOWANIE Z 1 DNIA DANEGO MIESIĄCA UWZGLĘDNIJĄC TE LICZBY W ROZPISACH ILOŚĆ WYSTĄPIEŃ OD 2-9
JEŻELI ROZPISZESZ LOSOWANIE NP. Z 1 09 I SPRAWDZISZ TO ILOŚĆ WYSTĄPEŃ TYCH LICZB W KAŻDY L;OSOWANIU WYJDZIE OD 2 -9
KACZOR...nie przesadzasz,dziesięć 9z 10,sto 8 z 10,sporo dziś trafili
ja kiedyś robiłem rozpiski na te pochodne,może i lepiej brzmi niż na końcówki liczb
http://youtube.com/watch?v=IFrydh04QrM&mode=related&search=
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
To ja, jak ostatnio wracałem z oddziału Totalizatora z wygraną. Dziękuję Wam za kody i pochodne!
Witam wszystkich. Prosze o odpowiedzenie mi na pytanie .. jaka jest wygrana w multilotku za 3 trafienia? Chodzi mi stawiam na 3 liczby i 3 wchodza. Kiedys bylo jakos 26 zł, ale teraz stawki poszly do gory i wygrana na 3 liczby tez??
siemanko.gram już 25 lat we wszystko co się da i tylko na wyścigach konnych jestem do przodu TAM NIE TRZEBA żADNYCH SYSTEMóW
jak ktoś da jakies ciekawe numery na dziś w ML to podpowiem co grać w Wielkiej warszawaskiej w pażdzierniku można grać w toto mixie
to nie była tajemnica pokazywałam całe przykłady,
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
więc tak samo.ja wam tylko troszkę pomagam a sama jeszcze pracuje nad całością.proszę o wymiane poglądów.
Czyli ogólnie nic od Ciebie się nie do wiem bo jak widzisz wszystkie Twoje informacje usuneli Więc jeszcze raz prośba powtórz swoje spostrzeżenia