Wpisy 2 217 – 2 316
14 września 2007 11:16 → 14 września 2007 23:12, 100 wpisów
czyli kod wyjsciowy to tajemnica mili ok.jakos przerzyje .czemu jestes taka niedostepna
milu pochwal sie ile wczoraj wygralas a czy mozesz powiedziec ile puszczasz zakladow i na ile liczb
Dzięki mila za wczorajsze wskazowki.
Już jest trochę jaśniej.
Nie calkiem jasno,ale początek już jest.
Pozdrawiam Cię.
Już jest trochę jaśniej.
Nie calkiem jasno,ale początek już jest.
Pozdrawiam Cię.
Tak mowią.Ja na treningach malo ducha nie wyziąnęlem,wracalem zciuchany na maxa i poobijany a,kurde mistrzem nie zostalem.
Bo oprcz treningu potrzebna jest jeszcze tzw."iskra Boża". I to w każdej dziedzinie.
Milu,wiem,że tego to chyba już nie "zlamię" ,mianowicie dlaczego we wczorajszym Twoim zestawie ,akurat te dwie linie zostaly oznaczone kreską.Już zeza dostalem od wpatrywania się w te cyfry i ni chu,chu.
Bo oprcz treningu potrzebna jest jeszcze tzw."iskra Boża". I to w każdej dziedzinie.
Milu,wiem,że tego to chyba już nie "zlamię" ,mianowicie dlaczego we wczorajszym Twoim zestawie ,akurat te dwie linie zostaly oznaczone kreską.Już zeza dostalem od wpatrywania się w te cyfry i ni chu,chu.
nie zezuj ale ja cały ,to tylko wypisałm raz, dla przykładu a wczorajszy wy sami muliście wypisać ,kto napisał ten na początek już zobaczył,
jedo mnie martwi czy liczby wybiera człowiek czy maszyna,jak wy myślicie?
Zgadzam się ze spitem,ale nie do końca. Jednak jakieś reguły rządzą wszystkim we Wszechświecie,choćby np.to,że żyjemy w określonym cyklu itd.Podobnie jest z liczbami w grach losowych,ale rzeczywiście "w tym cały jest ambaras,żeby wszystkie wypadły naraz". Pozdrawiam i szczęścia życzę.
Mila,te liczby wybiera maszyna ktorą zaprojektowal i wykonal czlowiek.
Ja jestm zwolennikiem teori,że nie ma bezposredniej ingerencji w losowania.Przy takiej ilości możliwych kombinacji jest to niepotrzebne.
Ja jestm zwolennikiem teori,że nie ma bezposredniej ingerencji w losowania.Przy takiej ilości możliwych kombinacji jest to niepotrzebne.
jak zwykle świetnie,a ja mam takieczarne myśli ze kolektury są zamykane o określonej godz.więc jest czas wpuścić na symulator i wybrać te co naj mniej szkodzą na uszczupleniach,w lotto i wybiera człowiek bo każdy system da się rozszyfrować,
Na stacjach BP możesz jeszcze wysylac kupony o 21.45.
Niewiele czasu zostaje.
na obliczenia,zakladając nawet ,że ich komputery mają potężną moc obiczeniową. A jeszcze potrzeba czasu nieco na przygotowanie odpowiednich kaset.
Niewiele czasu zostaje.
na obliczenia,zakladając nawet ,że ich komputery mają potężną moc obiczeniową. A jeszcze potrzeba czasu nieco na przygotowanie odpowiednich kaset.
Zgadzam się Human całkowicie. To wszystko wynika tylko z rachunku prawdopodobieństwa. Pozdro
jestem sklonna uwierzyc ci human tylko wytlumacz mi dlaczego nigdy nie odbywaja sie teraz losowania przed publicznoscia mogli by przynajmniej wtedy robic przed publicznoscia jak jest kumulacja
Przecież zgodnie z rachunkiem prawdopodobieństwa,to,że wypadnie pierwsza dziesiątka jest tak samo prawdobodobne, że zostanie wylosowany jakikolwiek inny uklad liczb.
Alu11 onegdaj publicznośc uczestniczyla w losowaniach.Myślisz,że wygrywano wtedy częściej?
Ponadto,gdyby faktycznie chcieli robic jakiś "szwindel",to gwarantuję Ci ,że publika "live" żadną przeszkodą by nie jest.
Na oczach publiki iluzjonista wyciąga żywego krolika z pustego przed chwilą cylindra.
Czary,magia,oszustwo?
Nie ,to tylko dopracowana do perfekcji technika.
Pewnie i tak Cię nie przekonalem.
Ale,się staralem!
Ponadto,gdyby faktycznie chcieli robic jakiś "szwindel",to gwarantuję Ci ,że publika "live" żadną przeszkodą by nie jest.
Na oczach publiki iluzjonista wyciąga żywego krolika z pustego przed chwilą cylindra.
Czary,magia,oszustwo?
Nie ,to tylko dopracowana do perfekcji technika.
Pewnie i tak Cię nie przekonalem.
Ale,się staralem!
...ale ponieważ te liczby, to nie są przecież "tylko liczby" ale fizycznie materialne kule,które podlegają tak jak wszystko określonym prawom fizyki,dlatego nawet jeśli to komuś może wydać się b. dziwne,to pan Rychfer miał racje,(pozdrawiam),że nawet Księżyc może przyczyniać się do WYNIKÓW LOSOWAŃ.
doceniam twoje starania przyznam ze juz sama nie wiem co myslec pewnie masz racje ..........to po jakiego grzyba te cale kody kombinowania czy nie lepiej w takim razie wysylac na chybil trafil
Zgadza się matycz wg. rachunku prawdopodobieństwa jest tak jak piszesz.
Jednak ze statystycznego prawdopodobieństwa wystąpienie takiego zdarzenia pozwala domniemywać ,iż rachunek prawdopodobieństwa jest zbyt laskawy dla zaprezentowanego przez Ciebie zestawu.
Jednak ze statystycznego prawdopodobieństwa wystąpienie takiego zdarzenia pozwala domniemywać ,iż rachunek prawdopodobieństwa jest zbyt laskawy dla zaprezentowanego przez Ciebie zestawu.
Kody? Jakie kody? Są tylko pewne reguły, np.jeśli chodzi o ML: 1)codzienne zmienianie liczb -błąd! 2)granie swoimi ulubionymi liczbami -błąd! NALEŻY GRAĆ LICZBAMI, KTÓRE SĄ NAJCZĘŚCIEJ LOSOWANE.
spróbujcie zobaczyć w astrologi i zobaczcie jakie gwiazdy na ten rok, widać to po cyfrch w dużym one doninują,jak napiszemy w pionie
No,dobra.
Wpisywalem po przedostatni wpisie matycza.Posoieszył się i sam sobie odpowiedział.
;-)
Wpisywalem po przedostatni wpisie matycza.Posoieszył się i sam sobie odpowiedział.
;-)
droga Alu nikt tu się nie chali,i nikt mnie nie pytał,spiuje długo gram krótko,i z mojch opracowań miałam
. kilka 7,8,w mul a w dużym same4,gram tylko po jednym kuponie jeszcze boję się głębokiej wody.
. kilka 7,8,w mul a w dużym same4,gram tylko po jednym kuponie jeszcze boję się głębokiej wody.
Czaszka mnie rozbolała od tego mojego wymądrzania się.
Krotka drzemka powinna pomoc.
Krotka drzemka powinna pomoc.
no to masz super osiagniecia mysle ze niejeden by tak chcial ja w ciagu 4 lat mialam 2razy5/5 i raz 6/7 i takie tam drobne po 2 zl
Nikt tu Human się nie wymądrza. Miłej drzemki, pamiętaj, że bywają również prorocze sny!
Alu11 - tylko jedno jest pewne, jeśli w ogóle nie będziemy grali, wtedy na 100% nie wygramy. Proponuję grać rozsądnie, trzeba być wytrwałym i cierpliwym, wierzyć,że się wygra, a przy okazji dobrze sie bawić (w typowania).WIARA GÓRY PRZENOSI.
cierpliwosc to cnota bardziej warta od zlota.... ale na jak dlugo jej starczy moze tylko ten z gory wie/bog/
...ja znam niejedną,co straciła "cnotę" mając zaledwie roczek -niostrożnie siadając na smoczek...:)
matycz musze przyznac ze wspaniale cytaty naprawde warto poczytac i sie posmiac a ile w nich prawdy - dziekuje
Cześć Ala 11. Widzę ,że aktywnie uczestniczysz w grach LOTTO .Jakie masz osiągnięcia? Myślę ,że niebawem pomogę Ci spełnić marzenia. Jeśli je masz.
o milo ze sie odzywasz moje osiagniecia sa slabe ale dointeresu nie dokladam nie licze tez na cud a marzenia mam jak kazdy ale takie przyziemne ...widze ze nad czyms pracujesz oby tylko nie byly to znow jakies kody ja juz nie mam pomyslu na cyferki
W NAJBLIŻSZYCH LOSOWANIACH WYSTĄPI OD 11-14 LICZB PARZYSTYCH OBSERWUJCIE I OBSTAWIAJCIE JA OSZCZEDZAM NA MULTI PLUS
dzis wyslalam sto kuponow na chybil trafil, zobaczymy ile sie zwroci:) bo jak nic to ich palne..:)
Kaczor ! Oprócz swoich liczb obstawiłem twoje.I co ? Jestem już na polskich wyspach kanaryjskich.Blef i tyle.PS.Ala spełnię twe marzenia i innych.Liczy się intuicja , a nie kody pa.
a ja mysle ze jedyne na co mozemy liczyc to odrobina szczescia:) ja np jestem w czepku urodzona:) podobno
Ślicznie logiczna trochę cierpliwości.Już nie długo podam zestaw liczb , które spełnią i twe marzenia.Nie trać kasy .Nie ilość lecz jakość się liczy.
PĄCZUŚ GRAMY NA WŁASNE RYZYKO MOJE TYPY JAK PISAŁEM OBSTAWIAM OD 3-10 LOSOWAŃ PO KTÓRYCH CZĘŚĆ ZOSTAWIAM A RESZTĘ PUSZCZAM NA NOWO A JEŻELI ZNASZ SEKRET NA WY GRYWANIE TO GO NAM ZDRADŻ I ROZBIJMY TO LOTTO
Dziękuję za ciepłe słowa.Nie można się łamać.Więcej wiary w siebie.Gra w LOTTO nie może być narkotykiem ,lecz szansą na spełnienie marzeń.Tego życzę wszystkim.
ZA PRZEPROSZENIEM SLCZNA LOGICZNA TYLKO NIELOGICZNA PUSZCZA 100 ZAKLADOW NA TRAFIŁ
Kaczor ,nie bawię się w kody. Koncentruję się na piątkach w ML.Intuicyjnie dobieram liczby.Reszta typów 1,2,3 to liczby przypadkowe.Obiecuję ,że podam 10 liczb ML ,które się na pewno trafią.Reszta będzie zależeć od was jaką stawkę określicie.Trochę cierpliwości.
PODAJ SZBKO BO KASA MI SIĘ KOŃCZY JA OSOBIŚCIE GRAM TAKŻE INTUICYJNIE I OSTATNIO MIAŁEM 8/10 A NA FORUM 7 Z 13
JEŻELI TRAFIASZ CODZIENNIE OD 4 - 6 LICZB TO GRAJ NA 8 - 9 TAK JAK JA TO ROBIĘ ---WIĘCEJ KASY
Kaczor marne masz osiągnięcia w porównaniu do mnie.Nie dawno trafiłem jedną z głównych wygranych wTSN oraz w ZS.Tylko dlatego , że koledze pożyczyłem 5 zł na automat.To się nazywa szczęście.Ostatnio koncentruję się na ML.Dlatego jestem na tej stronie.Szczęściem trzeba się dzielić.
Mój cel jest jeden .doprowadzić do bankructwa LOTTO.Ps. w ZS to nie była 3.4 .Więcej nie powiem.Po prostu mam szczęście.
Kaczor podoba MI się twój tok myślenia. Milion może nie .Wystarczy tysiąc i stawka x 10.Więcej ludzi na tej stronie nie ma.
stawka stawka.... a gdzie wlasciwe liczby?
SLICZNA LOGICZNA JAK TWOJE 100 ZAKŁADOW U MNIE STYKA 3-5,2-6,1-7 WSZYSTKO W DZIEWIĄTKACH
Jeśli jesteście niecierpliwi to obstawiajcie moje piątki.Wyrażam zgodę.
38 WYSTĄPIŁA 4 LOSOWANIA WSTECZ MOŻLIWY POWRÓT ACZKOLWIEK NIE KONIECZNIE MOŻLIWY POWRÓT WPARZE Z 8 LUB 35
stawka stawka.... a gdzie wlasciwe liczby?