Wpisy 992 955 – 993 054
22 czerwca 2012 13:07 → 22 czerwca 2012 13:45, 100 wpisów
Lilka nie wiem ale zadatki ma,same nazwisko juz prawie o tym świadczy ***ski
Niemieccy kibice ogłosili, ze w ramach fair play podczas meczu bedą dopingować Polaków. -Podolskiego i Klose
torsan nie ale dzis w necie znowu przypadkiem na nia trafiłemskubana dobra jest
Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie, żeby byli dobrzy
muszą być przywiezieni z Polski
muszą być przywiezieni z Polski
Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec. Jego żona
mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy
tynk w całym
mieście , oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat
mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy
tynk w całym
mieście , oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat
Gała-http://babol.pl/gid,14668399,gpage,1,img,14668583,galeria.html
Lila
Najgorsze, że to samo jest w kablówkach w płatnych kanałach filmowych. Skusiłam się na Cinemax oraz Filbox a tam jeszcze fajniej niż na kanałach Discovery gdzie mają 4 programy i 8 seriali, które powtarzają miesiącami o różnych porach doby przerywając od czasu do czasu rodzynkiem, którego już nie powtarzają a puszczają albo w porze dla nietoperzy (okolice 1 nad ranem) albo równocześnie z podobnymi rarytasami u konkurencji. Nikt jakoś nie wpadł na to, by takiego rarytasa puszczać w tym samym czasie co Zabójcza broń na TVN
Najgorsze, że to samo jest w kablówkach w płatnych kanałach filmowych. Skusiłam się na Cinemax oraz Filbox a tam jeszcze fajniej niż na kanałach Discovery gdzie mają 4 programy i 8 seriali, które powtarzają miesiącami o różnych porach doby przerywając od czasu do czasu rodzynkiem, którego już nie powtarzają a puszczają albo w porze dla nietoperzy (okolice 1 nad ranem) albo równocześnie z podobnymi rarytasami u konkurencji. Nikt jakoś nie wpadł na to, by takiego rarytasa puszczać w tym samym czasie co Zabójcza broń na TVN
torsan....ja już sama nie wiem kto i po co.Gała zamotał jak zawsze zresztą
lila nie, nie puszczone tak lało ze sie nie dało sie iść wysłać
Lila
Niestety to prawda, dlatego jeden kuponik a cyferki wybrane poprzez metodę różdżkarską czyli zamykamy oczy i kręcimy długopisem nad kuponem i gdzie trafimy to zakreślamy. Może to jakaś metoda na losowania prowadzone przez tego pana
Niestety to prawda, dlatego jeden kuponik a cyferki wybrane poprzez metodę różdżkarską czyli zamykamy oczy i kręcimy długopisem nad kuponem i gdzie trafimy to zakreślamy. Może to jakaś metoda na losowania prowadzone przez tego pana
andruśka...patrz a u mnie nic nie leje.2 dnia padało i chyba się wypadało
gała...masz tam twoja zona ...ozesz druga andrucha ..bedzie twoje 2 dziewczyny po jedno domi poowwo
krzysio ja CI już mowiłam, ja sie do Cienie chce wprowadzić mogę?
lila...
Lila
Pożyjemy zobaczymy. Jeśli wpadnie 3/6 na moim kuponiku to metodę wprowadze na stałe. Myślę jeszcze o przetestowaniu chybików z programów komputerowych dostępnych w necie i na telefony. Ale ten pomysł musi poczekać do wypłaty
Pożyjemy zobaczymy. Jeśli wpadnie 3/6 na moim kuponiku to metodę wprowadze na stałe. Myślę jeszcze o przetestowaniu chybików z programów komputerowych dostępnych w necie i na telefony. Ale ten pomysł musi poczekać do wypłaty
andrucha ...ja wole prowadze malutka bobo samica ..nie tak duza kobita
medea..ja osobiście jednak wolę posiedzieć nad swoimi mapkami.na chybił nigdy nie gram,ale kto wie
Czy ktoś mógłby zrobić dla mnie tłumaczenie krzysia744 z krzysiowego na polski
medea...krzysio napisał że woli swoją małą bratanicę w domu niż dużą kobietę
Lila
Dziękuję za tłumaczenie
Ja też mam swoje metody, ale ostatnio od dłuższego czasu są jeszcze mniej skuteczne niż CH/T. Dlatego od czasu do czasu puszczam jakąś piąteczkę w MM no i tak co drugi trzeci raz 20 zł wpadnie
Dziękuję za tłumaczenie
Ja też mam swoje metody, ale ostatnio od dłuższego czasu są jeszcze mniej skuteczne niż CH/T. Dlatego od czasu do czasu puszczam jakąś piąteczkę w MM no i tak co drugi trzeci raz 20 zł wpadnie
wszystkim....
medea...warto przystanąć nad Krzysiowym pisaniem.
Sama mądrość.Bystrość. I ogromna inteligencja.
Z każdego słowa.
medea...warto przystanąć nad Krzysiowym pisaniem.
Sama mądrość.Bystrość. I ogromna inteligencja.
Z każdego słowa.