Wpisy 992 855 – 992 954
22 czerwca 2012 11:16 → 22 czerwca 2012 13:06, 100 wpisów
Kasia ja jad w sobotę na wieczór i niedzielę,mooże i do Ciebie kiedys przyjadę.....
monet co tam w grodzie gryfa jak dzisiaj obstawiasz mecz bo ja 1-1 ze wskazaniem na Grecję
K
ten drugi jeszcze nie wysłany, a pierwszy - dwa razy...
jeden z trafiła, a drugi raz, bo - pani Ela się pomyliła i zostawiłem
ten drugi jeszcze nie wysłany, a pierwszy - dwa razy...
jeden z trafiła, a drugi raz, bo - pani Ela się pomyliła i zostawiłem
Kasia wiesz dlaczego taniec bo slucham super nagrań i wiesz zapraszam do tańca.....
jano>> grekom przydałby się jakiś pozytywny kop ale z niemolami nie dadzą rady.
Chyba,że jak już dzisiaj pisałem trafią na swój dobry a Niemców słabszy dzień.
Jaki wynik? optuję za 2-0 lub 3-1 dla DE
Chyba,że jak już dzisiaj pisałem trafią na swój dobry a Niemców słabszy dzień.
Jaki wynik? optuję za 2-0 lub 3-1 dla DE
Kasia w całej gali Profesjonalistka odpowiadam wymijająco DOBRE ,myślę że damy radę
monet OK. Grekom kopa ,ale dzisiaj muszą dać rade , karne dla Grecji...
Grecy mają dodatkową motywację - nie przepadają za panią kanclerz
wczoraj /oprócz archiwum /czytałem jeszcze w necie jakiś kawałek od tych, żeby żyło się lepiej, i było popełnione, że super, że hiper, że światowy poziom itede, ale
reporter z tivi dopadł jakichś kibiców z Portugalii
mieli dość odmienne zdanie
, że to byli skrajnie nieodpowiedzialni kibole
reporter z tivi dopadł jakichś kibiców z Portugalii
mieli dość odmienne zdanie
, że to byli skrajnie nieodpowiedzialni kibole
lila
a żeby nie mieszać - są jakieś fajne kilko kolorowe tabletki ? nie muszą być smaczne
a żeby nie mieszać - są jakieś fajne kilko kolorowe tabletki ? nie muszą być smaczne
Lila, robal, monet, jano, torsan, kathy
No niestety czas luzu się skończył i roboty tyle, że czasami człowiek tak gania, że teczki nie jest w stanie załadować a co dopiero na chat wejść na dłużej niż chwilkę
No niestety czas luzu się skończył i roboty tyle, że czasami człowiek tak gania, że teczki nie jest w stanie załadować a co dopiero na chat wejść na dłużej niż chwilkę
W nocy autokar wracal kolo mnie z Czeską reprezentacja do domu...Tak płakali ze az mi sie ich żal zrobilo
slawek...no u mnie wczoraj ludziska w domu oglądali więc ja musiałam też a darli się jak nie wiem
slawek..ja też mam TV w każdym pokoju ale trochę głupio olać gości i iść do innego pokoju żeby sobie poklikać
a chyba ze sa goscie to wtedy trzeba zapytac kawa ,herbta czy płaszcze juz podac
slawek...a wiesz że wczoraj o tym samym pomyślałam.Kawa,herbata czy może płaszczyk ?
slawek...akurat nie pili ani kawy ani herbaty tylko piwo tak że,cukier w szafce nie naruszonytylko lodówka już pusta
Teraz nie dosc ,ze leca na zywo potem beda powtorki i zaczna sie skoki i tak wkolo Macieja
torsan...nic mi lepiej nie mówChyba gdzieś ucieknę na te dni w których będą się one odbywały
lila-teraz tylko jeden mecz dziennie do niedzieli potem 2 dni przerwy bedzie
gała, andromeda, pafty
Lila
Najgorsze, że jak się mecze skończą to zacznie się telewizji typowy letni sezon powtórek i puszczanych po raz 1200 megahitów. Teraz leci "Zabójcza broń" potem "Szklana pułapka" a następnie kolejne hity
Lila
Najgorsze, że jak się mecze skończą to zacznie się telewizji typowy letni sezon powtórek i puszczanych po raz 1200 megahitów. Teraz leci "Zabójcza broń" potem "Szklana pułapka" a następnie kolejne hity
medea.....koszmar.Dobrze że,nie będę oglądała żadnych badziewiarskich powtórek.Chyba wyrzucę swój telewizor i kupię inny bo w moim nic nie ma
madea siemanko i reszta bandy multipaskowej ,bo wszedłem jak do obory nawet sie nie przywitałem