Wpisy 987 742 – 987 841
18 czerwca 2012 14:25 → 18 czerwca 2012 15:32, 100 wpisów
lila
hipopotan
miał fart - ostatnio 'kręciły się', a wczoraj o 22.15 - nie było ani jednej i...
bonus zagrożony
hipopotan
miał fart - ostatnio 'kręciły się', a wczoraj o 22.15 - nie było ani jednej i...
bonus zagrożony
scolls-gram dlatego żeby skontrować bo na kuponie została mi tylko Anglia lepsza od Ukrainy w gupie a remis badz wygrana Anglików spełnia to ale jak Ukraina wygra to mi nie wejdzie
jak też uciekam będę około 15:30 cześć
Rooney jaki jest cwaniak taki jest ale bedzie świerzy i ze dwie bramy strzeli
nicolla-bo jak nie zagram na Ukraine a wygrają to bede na - a tak na + bede napewno
Dopisano wygrane multi multi
Byłem w sklepie po kotlety w płynie na mecze wieczorem potem chciałem wypłacić swoje 2 zł wygranej i 22 min po losowaniu nie mogła jeszcze bo "czekaja na wyniki"
------------------
31,7 C chwała temu co wsadził klime do auta
------------------
31,7 C chwała temu co wsadził klime do auta
trisetum no kompiutery dzialaja szybko tylko w jedna stronejak analizuja jakie cyferki maja nie wypasc
w UK pole do popisu jest jeszcze wieksze bo wyslac mozna pukony do 19:30 losowanko jest cos kolo 22 a odebrac kase mozna na drugi dzien od rana
W naszym kraju też możesz na drugi dzień jechać nawet po grubszą kase od 9-do 14 ponoć wypłacają wygrane tylko nie wiadomo czy ci je dadzą
trisetum no wlasnie podalem taki temacik na forum pt."Jak to jest po wielkim szczesciu" ale cos slaby odzew byl
podobno kazdy kto wygrywa jakas wieksza sume dostaje do dyspozycji swojego doradce finansowego ciekawe czy to prawda
a tak swoja droga to pojechalibyscie odebrac np.milon pln sami czy z obstawa
siemka , scolls , za granicą to prawda , w polsce pani z totka pomaga załatwić ci kilka kont w bankach
by rozbić kwote , w polsce zdarza się że konto oczyszczą i nie ma winnych
na 100% prawda jest że jak bank zobaczy że przyszedł przelew do kogoś np 500 tys+ to już masz range VIP to zależy od banku w niektórych to pół mln a czasem od 1 mln wtedy możesz nawet negocjować stope % a jak ci nie pasi to idziesz do innego
ja mysle ze pierwsze to bym udal sie do bankow porozmawiac o warunkach ulokowania mojej gotowki a nie liczyl na jakas skorumpowana pania
stary numer to zgłaszasz niby ty ale ktoś podszywający się zmiane dowodu i idzie z podrobionym dowodem , następnie od razu lib po 2 tygodniach zgłasza zmianę adresu zameldowania i już przestaje korespondencja do ciebie przychodzić . ty nie świadomy a konto już puste . To polska właśnie .
ale pierwsze to chyba trzeba by bylo ochlonac aby zaczac myskec logicznie no i wazna sprawa prawnik bo mysle ze wbrew pozora problemy moga sie dopiero zaczac np.z BYŁĄ żoną żartuje
była to może skoczyć sobie z żalu na główkę ale rodzina to żyć może nie dać
jackwar w Uk miedzynarodowe grupy przestepcze robia jeszcze lepsze numery jesli chodzi np.o czyszczenie kont czy wymuszenia zasilkow
dlatego napisalem ze zartuje ale kto wie jaka palma ludzia odbije po wygraniu np. 500 mln.pln
scolls , wiem że są spece ale i polacy też potrafią , co prawda policja twierdzi że zawsze musi być też tzw. dobra wola pracownika banku ale co się nie robi dla kasy .
Robal nie za wiele jak bys wygral duza kase to bys musial caly market skarpet wykupic
scolls , mówisz jak by była spora kasa to od razu nowa chata , nowa bryka , no i nowa kobita
problem polega na tym ze w zasadzie nikt nie wie jak by zareagowal na wygranie np.0,5 mld pln wszystko wedlug mnie jest mozliwe i zalezy od psychiki delikwenta
e,tam co to za kwota 1 mln na koncie,a co maja powiedziec ci co posiadaja 1mld + ich jak by ogołocili to już co innego
--------------
jackwar/spora kasa nowa chata tak,auto tez ujdzie ale nowa kobita to jestes bankrut do pół roku one juz to wiedza jak to zrobic
--------------
jackwar/spora kasa nowa chata tak,auto tez ujdzie ale nowa kobita to jestes bankrut do pół roku one juz to wiedza jak to zrobic
sa znane przypadki gdzie ludzie wygrywaja miliony a po kilku latach maja ale miliony dlugow
scolls
ale carwa skąd Ty tyle zer tam wsadzasz w te przyszłe wygrane i po co ? niejeden nie ogarnia bańki, rzadko sie słyszy : "dwie ? to nie gram..."
dowciapny nie policzy
12x 2000= 24 tysia do równego 25 - zgoda ?
x czterdzieści lat = bańka
ale carwa skąd Ty tyle zer tam wsadzasz w te przyszłe wygrane i po co ? niejeden nie ogarnia bańki, rzadko sie słyszy : "dwie ? to nie gram..."
dowciapny nie policzy
12x 2000= 24 tysia do równego 25 - zgoda ?
x czterdzieści lat = bańka
scolls , nie wiem jak bardzo ci za skóre zaszła , ale moje zdanie jest takie , co swój stary wróg to swój , przynajmniej wiesz na co go stać a nowy zanim poznasz to cichaczem może nieźle narozrabiać
Robal zgadzam sie ale dla kontrastu to zobacz sobie np. liste 100 najbogatszych polakow i porownaj z wygranymi z totka zaden szal taka banka czy nawet 50
i co z ekstra przepłaconymi stadionami zarobią na siebie -wątpliwe,wartało to wszystko? dla tak fatalnej gry naszych kopaczy,a zwykły zjadacz chleba klepie biede
chce przez to powiedziec ze taka kasa o jakiej niektorzy (w tym takze My) marza to dla wielu ludzi nie sa duze pieniadze
ale numer..jezcze nie wygrali a już im kase z konta kradną
i idę tam
bo
aaaa
p.s. do internetowych pracownicy nie mają podglądu
i idę tam
bo
aaaa
p.s. do internetowych pracownicy nie mają podglądu
zarobi zarobi ! za 2 n- lata będzie tam największy bazar w Europie
to wpuścic tam z powrotem do handlu wietnamców czy innych brudłejów
Za sama wode co spłyneła w kiblu na tym stadionie przez jeden mecz to maja rachunek 1 mln zł a gdzie reszta
kathytrzeba byc przygotowanym na kazda ewentualnosc nawet najbardziej nieprawdopodobna
gdzies czytalem ze aby stadion narodowy zarobil na siebie to w ciagu roku musi sie na nimodbyc 35 imprez klasy :koncert madonnyżycze powodzenia
scolls/gdzie tam 35 zrobia 5 sex-party rekord i juz będa na zero
na Euro ponoc nawet burdele nie zarobily i musieli wprowadzic specjalne promocje np. half price dla panow po 50 powod za duze pijanstwo i brak sil po dopingu
W Wrocławiu przy wydaniu 100 pln+ w biedronce dostawało sie karte rabatową 20% na spotkania z paniami tak biedulki ledwo co obstały
liczac ze panienka kosztuje ze 100 to za zakupy na 500pln godzinke masz free
Tatus do synka:idz do biedronki po worek kapusty i nie zapomnij wziasc od pani kuponu rabatowegoi tak ze 20 razy