Wpisy 987 842 – 987 941
18 czerwca 2012 15:32 → 18 czerwca 2012 17:19, 100 wpisów
scolls
z powodu, że tak powiem - lokalizacji - może nawet ciut większe
z powodu, że tak powiem - lokalizacji - może nawet ciut większe
Robal no ryzyko jest ze tak powiem duze ale jak to sie mowi:jest ryzko jest zabawa
hipcio nie wiem czy to sie nazywa ts ale za to puknac podobno mozna i to 20% taniej
scolls
ryzyko tak ? i może jeszcze : żeby życie miało smaczek ?
Oj, ten Londyn
ryzyko tak ? i może jeszcze : żeby życie miało smaczek ?
Oj, ten Londyn
hipcio dla Twojej wiadomosci zebys nie zyl w niewiedzy
987827. trisetum 2012-06-18 (15:17)
W Wrocławiu przy wydaniu 100 pln+ w biedronce dostawało sie karte rabatową 20% na spotkania z paniami tak biedulki ledwo co obstały
W Wrocławiu przy wydaniu 100 pln+ w biedronce dostawało sie karte rabatową 20% na spotkania z paniami tak biedulki ledwo co obstały
Robal Londyn to nie Amsterdam tu wszystko jest na w miare zdrowych zasadach
Te kuponiki rabatowe drukują z tych maszynek co karty doładowania do telefonów,,,to wyglada jak paragon tylko pisze "20% rabat,miłego .... "
hipcio rozumiem ze nie skorzystalbys Ciebie tylko interesuja pukony ts
trisetum
nie bądź taki - nie ubędzie, jak nabędziesz - daj wskan
nie bądź taki - nie ubędzie, jak nabędziesz - daj wskan
trisetum a jest adres tej placowki gdzie mozna skorzystac z rabatu
juz to widze:dzień dobry ja z biedronki mam paragon na 500pln poprosze o brunetke z piwnymi oczami
R 36
nie mam z czego zrobić skanu bo wszystkie pukoniki już wymieniłem
nie mam z czego zrobić skanu bo wszystkie pukoniki już wymieniłem
A Wrocław ? - a to wiele dziwnych rzeczy wyczytałem - bez urazy - jakiś program, fazy, działka, klątwa - dobra, nie wskaniaj
za worek kapusty toster i miecho na grilla mozesz milo spedzic czas
a jak sie zgubia w gorach to zawsze mozesz udzielic pomocy nieraz nawet pierwszej
Witam ponownie
scolls a nie bo na obiedzie
a tam u ciebie jak w pukonami z biedronki tez daja moze jakis wiekszy rabacik
torsan z racji ze jestem zapalonym wedkarzem to zawsze marzylem aby pojechac na ryby na Soline podobno mozna niezle sztuki polapac
Bonus Multi Multi: 490 000 złotych
scolls
16 mln mieszkańców, połowa z tej połowy, no naprawdę na ostrych kryteriach tak z bańka naprawdę i Ty przy kompie zamiast łowić ?
16 mln mieszkańców, połowa z tej połowy, no naprawdę na ostrych kryteriach tak z bańka naprawdę i Ty przy kompie zamiast łowić ?
Robal....tak bogaczy mają wiece cztery kompy
w UK dopiero sezon sie zaczął bo tu mozna łowic dopiero od 15 czerwca i jak dobrze pojdzie to w srode jade na polowy
scolls a nie rozumiem czemu miałem być w biedronce
krzysio744 mi starczy jeden ale porządny aby się nie psuł
multi multi plus...
scolls chyba rabatowe na pozostałości po reprezentacji
scolls kto pierwszy ten lepszy
Robal na ta chwile z racji ze nie mam czasu poswiecic sie zasiadka na karpia moja ulubiona rybe to jezdze na drapieznika tzn.szczupak no i okoń
multi dla Twojej wiadomosci
scolls
...16 milionów mieszkańców... - to tam teraz już nie ma ładnych kobiet ? ostatnio były
naprawdę
...16 milionów mieszkańców... - to tam teraz już nie ma ładnych kobiet ? ostatnio były
naprawdę
scolls "biedroneczki są w kropeczki"
dobra ja uciekamwszystkim i mam nadzieje ze Lila nie bedzie cztala tych postow bo znowu dostanie nam sie po tylkubede wieczorkiem pewnie po meczu
scolls
Krysieńka.
A Antoś??
A Antoś??
Krysieńka.
To jesteś szczęśliwa,mimo pracy,która Cię czeka.
To jesteś szczęśliwa,mimo pracy,która Cię czeka.
a Antoś urodził się
13 czerwca 2012
o g.21.10
czyli tydzień po terminie w 41 tygodniu
ważył 4180g
i mierzył 57cm
13 czerwca 2012
o g.21.10
czyli tydzień po terminie w 41 tygodniu
ważył 4180g
i mierzył 57cm
To duży chłopak.