Wpisy 987 798 – 987 897
18 czerwca 2012 15:02 → 18 czerwca 2012 15:57, 100 wpisów
scolls , nie wiem jak bardzo ci za skóre zaszła , ale moje zdanie jest takie , co swój stary wróg to swój , przynajmniej wiesz na co go stać a nowy zanim poznasz to cichaczem może nieźle narozrabiać
Robal zgadzam sie ale dla kontrastu to zobacz sobie np. liste 100 najbogatszych polakow i porownaj z wygranymi z totka zaden szal taka banka czy nawet 50
i co z ekstra przepłaconymi stadionami zarobią na siebie -wątpliwe,wartało to wszystko? dla tak fatalnej gry naszych kopaczy,a zwykły zjadacz chleba klepie biede
chce przez to powiedziec ze taka kasa o jakiej niektorzy (w tym takze My) marza to dla wielu ludzi nie sa duze pieniadze
ale numer..jezcze nie wygrali a już im kase z konta kradną
i idę tam
bo
aaaa
p.s. do internetowych pracownicy nie mają podglądu
i idę tam
bo
aaaa
p.s. do internetowych pracownicy nie mają podglądu
zarobi zarobi ! za 2 n- lata będzie tam największy bazar w Europie
to wpuścic tam z powrotem do handlu wietnamców czy innych brudłejów
Za sama wode co spłyneła w kiblu na tym stadionie przez jeden mecz to maja rachunek 1 mln zł a gdzie reszta
kathytrzeba byc przygotowanym na kazda ewentualnosc nawet najbardziej nieprawdopodobna
gdzies czytalem ze aby stadion narodowy zarobil na siebie to w ciagu roku musi sie na nimodbyc 35 imprez klasy :koncert madonnyżycze powodzenia
scolls/gdzie tam 35 zrobia 5 sex-party rekord i juz będa na zero
na Euro ponoc nawet burdele nie zarobily i musieli wprowadzic specjalne promocje np. half price dla panow po 50 powod za duze pijanstwo i brak sil po dopingu
W Wrocławiu przy wydaniu 100 pln+ w biedronce dostawało sie karte rabatową 20% na spotkania z paniami tak biedulki ledwo co obstały
liczac ze panienka kosztuje ze 100 to za zakupy na 500pln godzinke masz free
Tatus do synka:idz do biedronki po worek kapusty i nie zapomnij wziasc od pani kuponu rabatowegoi tak ze 20 razy
scolls
z powodu, że tak powiem - lokalizacji - może nawet ciut większe
z powodu, że tak powiem - lokalizacji - może nawet ciut większe
Robal no ryzyko jest ze tak powiem duze ale jak to sie mowi:jest ryzko jest zabawa
hipcio nie wiem czy to sie nazywa ts ale za to puknac podobno mozna i to 20% taniej
scolls
ryzyko tak ? i może jeszcze : żeby życie miało smaczek ?
Oj, ten Londyn
ryzyko tak ? i może jeszcze : żeby życie miało smaczek ?
Oj, ten Londyn
hipcio dla Twojej wiadomosci zebys nie zyl w niewiedzy
987827. trisetum 2012-06-18 (15:17)
W Wrocławiu przy wydaniu 100 pln+ w biedronce dostawało sie karte rabatową 20% na spotkania z paniami tak biedulki ledwo co obstały
987827. trisetum 2012-06-18 (15:17)
Robal Londyn to nie Amsterdam tu wszystko jest na w miare zdrowych zasadach
Te kuponiki rabatowe drukują z tych maszynek co karty doładowania do telefonów,,,to wyglada jak paragon tylko pisze "20% rabat,miłego .... "
hipcio rozumiem ze nie skorzystalbys Ciebie tylko interesuja pukony ts
trisetum
nie bądź taki - nie ubędzie, jak nabędziesz - daj wskan
nie bądź taki - nie ubędzie, jak nabędziesz - daj wskan
trisetum a jest adres tej placowki gdzie mozna skorzystac z rabatu
juz to widze:dzień dobry ja z biedronki mam paragon na 500pln poprosze o brunetke z piwnymi oczami
R 36
nie mam z czego zrobić skanu bo wszystkie pukoniki już wymieniłem
nie mam z czego zrobić skanu bo wszystkie pukoniki już wymieniłem
A Wrocław ? - a to wiele dziwnych rzeczy wyczytałem - bez urazy - jakiś program, fazy, działka, klątwa - dobra, nie wskaniaj
za worek kapusty toster i miecho na grilla mozesz milo spedzic czas
a jak sie zgubia w gorach to zawsze mozesz udzielic pomocy nieraz nawet pierwszej
Witam ponownie
scolls a nie bo na obiedzie