Wpisy 98 675 – 98 774
28 lutego 2010 20:35 → 1 marca 2010 18:34, 100 wpisów
W Avencast,ale trzeba ciągle w tej grze,wykonywać zadania i bez poradnika się nie da przejść dalej.Np.trzeba wybrać odpowiednie znaki,aby wejść do jednej krypty.
HIPOPOTAM jestem jeszcze w plecy,i to tylko dlatego że na początku miesiąca sobie zacząłem experymentować, i zarzuciłem konsekwencje gry,oraz uwierzyłem w to że łatwo jest wygrać.Teraz odrabiam straty,i sie ciesze ,że jakoś to pomalutku idzie.Hipopotam moje rozliczenia są dostępne na forum,wiec jak będziesz ciekawy to zapraszam.Tam poczytaj i już będziesz zorientowany.Jak tylko odrobię wszystko będę pamiętać by Cie powiadomić.Pozdrawiam
Spojrzałem w mapy i widzę,ze 30 przestała wypadać w multi,ciekawe,czy dojdzie do 30 niewylosowań,bo to byłby pierwszy taki przypadek od dawna.
nie znam tej gry ale jak wpiszesz w google "poradnik do aventcast" to może coś znajdziesz.
grałem kiedyś w coś podobnego polskiej produkcji pod tytułem "wiedźmin" ale że tam dużo darmowej gorzałki dawali to też niewiele przeszedłem :))
grałem kiedyś w coś podobnego polskiej produkcji pod tytułem "wiedźmin" ale że tam dużo darmowej gorzałki dawali to też niewiele przeszedłem :))
Ja też,przez moment uwierzyłem,że wygram w multi i zrobiłem sobie minusa.Ale teraz już gram spokojnie,o 1400 losowania sobie odpuszczam.
Dzikus w tej grze jest tyle informacji i dialogów,że nie da się tego zapamiętać.Tym bardziej,że informacje są z dziedziny fantastyki.A ten poradnik w internecie,nie jest zbyt dokładny.
hipopotan,informacje z dziedziny fantastyki,
to ciekawe.
ja z fantastyki dowiedziałem się wczoraj,
że w 2012 będzie koniec świata i nie wiem
co o tym myśleć-czy się cieszyć,czy się smucić ??
to ciekawe.
ja z fantastyki dowiedziałem się wczoraj,
że w 2012 będzie koniec świata i nie wiem
co o tym myśleć-czy się cieszyć,czy się smucić ??
Teoretycznie koniec świata ,może być bliski,bo są wojny ,trzęsienia ziemi,kataklizmy.Tylko,że dla Boga 1000lat jest jak jeden dzień,czas jest względny.
Niestety drugi kupon do poprawki.Przykro mi.Chyba wyczerpałem szczęście przeznaczone dla mnie.Wynik Lille - Auxerre 1:2.Mój typ to 10.Pozdrawiam
hipopotan, z pierwszą częścią Twojego wpisu się zgadzam,ale z drugą nie za bardzo bo przecież Chińczycy mają dwóch Bogów,Niemcy teraz też dwóch,Indianie mają dziesięciu Bogów,Ruscy nie mają żadnego także te 1000 lat to nie jest tak hop siup.
cześć czarna71, dzisiaj się nie odzywam,żeby nie zapeszyć.
Trzymam kciuki na serio,
dlatego nie napiszę nic do losowania.
Pozdrawiam :)
Trzymam kciuki na serio,
dlatego nie napiszę nic do losowania.
Pozdrawiam :)
Witaj dzikus...mysle ze nie mamy na to wplywu ale dzieki za kciuki:)
Pozdrawiam Cie serdecznie.
Pozdrawiam Cie serdecznie.
cze dzikus>>
a Ty nie możesz napisać, aby zbanowali kogoś kto Ci nie pasuje ? I nie dziękuj za pomył i nie depiluj się w podzięce i tak Cię lubię
a Ty nie możesz napisać, aby zbanowali kogoś kto Ci nie pasuje ? I nie dziękuj za pomył i nie depiluj się w podzięce i tak Cię lubię
Zapraszam do rozkręcenia bardziej merytorycznej dyskusji. Do dyskusji zapraszam szczególnie tych, którzy tylko czytają. Będę miał baczne oko na chat przez najbliższą godzinę. Pozdrawiam
Co do wielokrotności nicków kilka słów. Jest to sprawa marginalna na stronie. Mam dokładne analizy na podstawie adresów IP i tak np. w dzisiejszym typowaniu wzięło udział około 220 unikalnych komputerów, a typów podano około 330. W przypadku widocznych nadużyć są kierowane upomnienia, prośby o wyjaśnienie i ewentualne blokady. Strona multipasko jest odwiedzana przez około 15000 unikalnych osób każdego dnia. Zdecydowana większość po prostu sprawdza wyniki i nie angażuje się bliżej w działalność portalu. Pozdrawiam
Hej Lila:)Fajne liczby...tez na nie licze.Dodalabym jeszcze 52.Pzdr:)
Oooooo witam
Panie Januszu - jeśli znajdzie Pan momencik proszę się króciutko odnieść do wpisów 98471 i 98531
będę zobowiązany
pzdr
Panie Januszu - jeśli znajdzie Pan momencik proszę się króciutko odnieść do wpisów 98471 i 98531
będę zobowiązany
pzdr
a chciałam właśnie napisać , że czuję 8/10 w powietrzu -brawo bronko
Robal_36-dzięki za pomył,wydaję mi się,że ty jesteś jednym z tych dziewięcionikowców-a co byś chciał,żebym wydepilował?? bo jajka straciłem w wietnamie,
a nogi odgryzł mi mój zgłodniały pies,
też Cię lubię.
a nogi odgryzł mi mój zgłodniały pies,
też Cię lubię.
Dobrej nocy;))
…………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥
………………….♥♥__♥♥_____♥
…………………♥♥♥_♥__♥_____♥
………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥
………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥
………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
…♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥
..♥♥♥♥♥♥♥.................♥
….♥♥♥♥♥♥................♥♥
……♥♥♥.....♥.............♥♥
…………………♥........♥...♥
…………..♥♥♥♥..♥.....♥
……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥
……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥
……...♥♥♥♥♥...........♥
……..♥♥♥..............♥
…….♥...................♥
………………………♥..♥
……………………….♥♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
…………………♥♥♥__♥_♥♥♥♥
………………….♥♥__♥♥_____♥
…………………♥♥♥_♥__♥_____♥
………………..♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥
………………♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥_______♥_______♥
…………….♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
………………♥♥♥♥♥♥____♥______♥
………………..♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
…♥♥♥.................♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
♥♥♥♥♥♥♥.................♥♥♥
..♥♥♥♥♥♥♥.................♥
….♥♥♥♥♥♥................♥♥
……♥♥♥.....♥.............♥♥
…………………♥........♥...♥
…………..♥♥♥♥..♥.....♥
……….♥♥♥♥♥♥....♥..♥♥
……..♥♥♥♥♥♥♥......♥♥
……...♥♥♥♥♥...........♥
……..♥♥♥..............♥
…….♥...................♥
………………………♥..♥
……………………….♥♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
……………………….♥
:)
u mnie 4/5 - zortha i 6/10 -hosia. Dobrze czasami zrobić sobie przerwę w typowaniu ;)
Do robal: jestem podobnego zdania co Ty i dlatego usuwanie wpisów, to ostateczność na tej stronie. Pozdrawiam
Gratulacje dla bronko1 za dzisiejsze 8/10. Może bronko1 mógłby zaszczycić nas swoim wpisem na chacie? :) Pozdrowienia
Pasko,czyli robal to nie jest dziewięcionickowiec ??
Bo tak mi wyjechał z tą depilacją.
Bo tak mi wyjechał z tą depilacją.
dobranoc
Mój kupon, MM na dzisiaj10/10:
6,12,15,19,27,31,33,35,47,64.
1,4,5,8,9,10,13,19,54,56.
6,8,14,18,38,41,49,56,64,78.
Pozdrawiam.
6,12,15,19,27,31,33,35,47,64.
1,4,5,8,9,10,13,19,54,56.
6,8,14,18,38,41,49,56,64,78.
Pozdrawiam.
witam
bass-i nowe łudzenie sie ???
no ale żeby wygrać trzeba grać
ps. uwaga na wiatryyyyyy
bass-i nowe łudzenie sie ???
no ale żeby wygrać trzeba grać
ps. uwaga na wiatryyyyyy
Dzień Dobry,cześć i czołem
Jestem zdecydowanie jednonickowy.
Ponieważ wygrana jest gwarantowana/więc nie należy obawiać się konkurencji/ to może usłyszymy dziś przepis na 8/10 ?
pzdr
Jestem zdecydowanie jednonickowy.
Ponieważ wygrana jest gwarantowana/więc nie należy obawiać się konkurencji/ to może usłyszymy dziś przepis na 8/10 ?
pzdr
xelom - łudzenie się też no ale coż zrobić warto probować chociaż, nie dać sobie szansy? musi coś w koncu paść.
U mnie bez wiatru za to słonecznie błękitne niebo poprostu wiosna :)
U mnie bez wiatru za to słonecznie błękitne niebo poprostu wiosna :)
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Polska-naruszyla-prawo-chcac-
zmienic-ustawe-hazardowa,wid,12027014,wiadomosc_prasa.html
zmienic-ustawe-hazardowa,wid,12027014,wiadomosc_prasa.html
Nasz kraj to dziwny kraj.Jak przepisy mają uderzyć w obywatela to wtedy są dobre i mówi sie wtedy ,że tak unia kazała.Jak chodzi o zarobki to mówi sie wtedy że unia nic do zarobków nie ma i że nie będziemy sie unią kierować,dlatego mogą być takie niskie.Za to jak coś drożeje to znów uzasadnia sie że unia ma takie wymagania.Nasz kraj to okrągły cyrk klaunów których wybraliśmy żeby sie świetnie bawić.A że jest to czasem zabawa przez łzy to trudno.Ja popieram wszystkie bardzo mądre przepisy Unii takie jak np:Kura w klatce musi stać pazurkami do przodu.Czy to nie jest wspaniały przepis dla kury.A właściciele już nie będą przekręcać nóżek biednych kurek.Serdecznie pozdrawiam z kaczolandu.
a rencista dalej sie nudzi i szuka znajomych , no coz niedlugo na poczte trzeba sie wybrac odebrac rentke i pogadac o problemach ze "swoimi"
brazil
czy ciebie pobili jacyś niepełnosprawni ludzie??????
czy wiesz że twój deficyt intelektualny wskazuje na to że ty
możesz w przyszłości być na rencie????????? .... GŁUPOLU!!!!!!!
czy ciebie pobili jacyś niepełnosprawni ludzie??????
czy wiesz że twój deficyt intelektualny wskazuje na to że ty
możesz w przyszłości być na rencie????????? .... GŁUPOLU!!!!!!!
03,13,63 20,31,73 35,54,71
Witam wszystkich!!
Wiosnę czuć w powietrzu może by coś wygrać na majówkę :)
Wiosnę czuć w powietrzu może by coś wygrać na majówkę :)
Witam serdecznie.Na dziś takie kupony wyśle(mogą jeszcze być zmiany).Kupon nr 3 wyśle wcześniej bo o 12,45.Żeby zdążyć przed rozpoczęciem pierwszego meczu.Reszta koło 17.00.Pozdrawiam i jak zwykle oczekuje uwag od fachowców.
KUPON 1
1888 Nacional-Belenenses 1 1.55
2151 Cambuur - Fortuna Sittard 1 1.30
AKO 2.02
stawka 765
EWK 1390.80
6 próg niestety.
KUPON 2
959 Aachen-Dusseldorf 10 1.30
1250 Metz-Le Havre 10 1.20
1589 Perugia-Cremonese 10 1.28
2152 Emmen - TOP Oss 10 1.19
AKO 2,38
stawka 30
EWK 64,30
2 prog
KUPON 3
4198 Cherno More Varna-Chernomorets 10 1.21
3388 Plzen-Ostrava 10 1.27
4166 AEL Limassol-Nea Salamina 1 1.40
AKO 2,15
stawka 30
EWK 58,10
2 próg
Wszystkim życze sukcesów i do boju na buka. Pozdrawiam
KUPON 1
1888 Nacional-Belenenses 1 1.55
2151 Cambuur - Fortuna Sittard 1 1.30
AKO 2.02
stawka 765
EWK 1390.80
6 próg niestety.
KUPON 2
959 Aachen-Dusseldorf 10 1.30
1250 Metz-Le Havre 10 1.20
1589 Perugia-Cremonese 10 1.28
2152 Emmen - TOP Oss 10 1.19
AKO 2,38
stawka 30
EWK 64,30
2 prog
KUPON 3
4198 Cherno More Varna-Chernomorets 10 1.21
3388 Plzen-Ostrava 10 1.27
4166 AEL Limassol-Nea Salamina 1 1.40
AKO 2,15
stawka 30
EWK 58,10
2 próg
Wszystkim życze sukcesów i do boju na buka. Pozdrawiam
na 14 mm
pewniak 4
czworka 4-5-28-29
pewniak 4
czworka 4-5-28-29
Hello!
Wszedłem,rozejrzałem się i postanowiłem wpaść czasami.
Uprzedzając ewentualne ptyania i wątpliwości-Tak,jestem piękny i mądry.Bogaty (mocno) bedę niebawem.
Moja osoba nie przepada grać na godzinę cztarnastą, tymniemniej na dzsiaj przemawiają do mnie takie cyfry:
11,12,13. 17,30,20. 36,42,70.
Pozdrawiam.
Wszedłem,rozejrzałem się i postanowiłem wpaść czasami.
Uprzedzając ewentualne ptyania i wątpliwości-Tak,jestem piękny i mądry.Bogaty (mocno) bedę niebawem.
Moja osoba nie przepada grać na godzinę cztarnastą, tymniemniej na dzsiaj przemawiają do mnie takie cyfry:
11,12,13. 17,30,20. 36,42,70.
Pozdrawiam.
Witam.
Co do zaskarżenia naszego kraju to norma, na szybkiego to i dobrze dziecka się nie zrobi, a co dopiero "kompatybilnej" ustawy.
Czytając zaległości widzę wyraźnie, ze na 15000 tylko 200 się udziela, z czego kilka osób ma wielokrotne nicki.
Co za bzdury piszę - Admin napisał o RÓŻNYCH IP, więc sprawa nie warta nawet wspomnienia.
Jeśli zaś chodzi o przepisy, to tworzone są, bo tak inni każą oraz dla dobra obywateli, nie ludzi.
Kolejni oszuści osiągają szczyty głupoty i nic za to nie można im zrobić - są bezkarni.
Może jednak trzeba było pozostać przy komuszych czerwonych legitymacjach i wieść spokojne życie u boku Wielkiego Brata nr 1, albo zmienić całe nasze państwo w "wyznaniowe" i paść się przy Kościele?
.........................
Ps. kogucik19 - widzę, działasz. OK.
Co do zaskarżenia naszego kraju to norma, na szybkiego to i dobrze dziecka się nie zrobi, a co dopiero "kompatybilnej" ustawy.
Czytając zaległości widzę wyraźnie, ze na 15000 tylko 200 się udziela, z czego kilka osób ma wielokrotne nicki.
Co za bzdury piszę - Admin napisał o RÓŻNYCH IP, więc sprawa nie warta nawet wspomnienia.
Jeśli zaś chodzi o przepisy, to tworzone są, bo tak inni każą oraz dla dobra obywateli, nie ludzi.
Kolejni oszuści osiągają szczyty głupoty i nic za to nie można im zrobić - są bezkarni.
Może jednak trzeba było pozostać przy komuszych czerwonych legitymacjach i wieść spokojne życie u boku Wielkiego Brata nr 1, albo zmienić całe nasze państwo w "wyznaniowe" i paść się przy Kościele?
.........................
Ps. kogucik19 - widzę, działasz. OK.
Czując wstęt do kłamstwa i blagi odpowiem nieco pokrętnie.
Jestem silnie młody ;-)
Jestem silnie młody ;-)
piękny lolo : będę Ci się pilnie przyglądać,bo to co młode,mądre i piękne to mieści się w ramach moich zainteresowań
"http://zalukaj.pl/polecony,155659/
różne IP hmmm..
wyobrażam sobie możliwość: st. komp z kablem tv, neostrada na laptopie,coś na komórkę i jakiś komp w pracy - i jestem "czterojajeczny", ha ?
pzdr
wyobrażam sobie możliwość: st. komp z kablem tv, neostrada na laptopie,coś na komórkę i jakiś komp w pracy - i jestem "czterojajeczny", ha ?
pzdr
Jakby co,to jesteście już dziewczyny w mim notesie.
Tylko z tym bogactwem to poczekać trzeba,głowa moja mocno zajęta.Teraz to CV komponuję.Na prezydenta papiery składał bedę.Cytując klasyka "nie chcem,ale muszę".
Tylko z tym bogactwem to poczekać trzeba,głowa moja mocno zajęta.Teraz to CV komponuję.Na prezydenta papiery składał bedę.Cytując klasyka "nie chcem,ale muszę".
Chyba cytując największą porażkę Polski...
A po co tyle zachodu z różnym IP, sprawdź - można się logować jako kilka osób.
A po co tyle zachodu z różnym IP, sprawdź - można się logować jako kilka osób.
piękny lolo - nie chcę prezydenta.
Zresztą co tam prezydentura, jeżeli możesz mieć mnie.
Gwarantuję - jestem tego warta.
Zresztą co tam prezydentura, jeżeli możesz mieć mnie.
Gwarantuję - jestem tego warta.
Tak Sir.Masz rację.Porażką,która jeszcze długo będzie się czkawką narodową odbijać.
O!
i skromny, dopisz koniecznie - w zaletach, bądź wadach
Mi, różne IP nie są potrzebne ...
i skromny, dopisz koniecznie - w zaletach, bądź wadach
Mi, różne IP nie są potrzebne ...
http://img147.imageshack.us/img147/2483/93650451uz7.gif Dorocina125
Co to za adres?
Coś ciekawego?
Bo nie mogę otworzyć.
Coś ciekawego?
Bo nie mogę otworzyć.
wczoraj czytając pewien czat ubawiłem się do rozpuku pewien jegomość określając się jako pracownik pewnej firmy bukmacherskiej nie podając oczywiście jej nazwy proponował pewny typ z kursem 3ako za jedyne 100złotych jako że jestem dociekliwy wszedłem na jego stronę bloga gdzie zamieścił screeny kuponów które podobno zagrał patrze a tam kurs 9 ako zagrane za 20000zł wygrana 180000 ;) skoro tyle wygrywa to po co mu 100złotych za typ jeszcze ryzykując że wpadnie???
piękny lolo - kolejną do notesu?
Wierny coś mało jesteś
No, chyba,że chcesz mieć większy wybór
Wierny coś mało jesteś
No, chyba,że chcesz mieć większy wybór
Oto ramówka telewizyjna nowo otwartego kanału telewizyjnego
Dla alkoholików BOLSAT.
06:30 - Gdzie jestem, kim jestem - teleturniej z nagrodami
08:30 - Piwko czy winko - program poranny
09:00 - Wiadomości
09:30 - Alkobiznes - program integracji polsko-czeskiej
10:00 - Dębowe Przedszkole - program dla początkujących
11:00 - The Smirnoffs - telenowela rosyjska
12:00 - Haftowanie na ekranie - reality show
12:30 - Soplicowo 2002 - Relacja z festiwalu piosenki Polskiej
13:00 - Sport - MŚ : Sztafeta 4x100
15:00 - Kielonopolscy (odc. 0.75) - telenowela Polska
14:20 - Teatr Bolstatu : Shakesbeer : To drink or not to drink.
15:30 - Łowienie na żywca - program dla samotnych kobiet
16:00 - 1410 - Program historyczny
17:00 - Po kielonie - rozmowy polityczne
17:30 - Liga Angielska - Guiness vs. Kilkeny
18:45 - Zwierzyniec - Złoty Bażant - film słowacki
19:00 - Wieczorynka - Przygody Jasia Wędrowniczka (The Adventures ofJohny Walker) - film animowany
prod. angielskiej
19:30 - Zagrożenia XXIw. - Esperal
20:00 - SUPERKINO : Indiana Jones i poszukiwacze zaginionej Warki -film fab. USA
21:30 - Rozmowy w rynsztoku - talk show
22:00 - 40% - lista,lista,lista przebojów
22:30 - Z gwinta - Magazyn reporterów Bolsatu
23:30 - Decyzja należy do ciebie - odc. pt: 0,7 czy połówka
00:00 - Kino Mocne : Odwyk - Pogromca wyzwolonych - horror USA
02:00 - Gość Bolsatu : The Beertels
02:30 - Na planie : Absolwent
03:00 - Jak przerobić Pana Tadeusza - program edukacyjny
03:30 - Wycieczki Bolsatu : TATRA
04:15 - X-Flaszki - program nocny
Dla alkoholików BOLSAT.
06:30 - Gdzie jestem, kim jestem - teleturniej z nagrodami
08:30 - Piwko czy winko - program poranny
09:00 - Wiadomości
09:30 - Alkobiznes - program integracji polsko-czeskiej
10:00 - Dębowe Przedszkole - program dla początkujących
11:00 - The Smirnoffs - telenowela rosyjska
12:00 - Haftowanie na ekranie - reality show
12:30 - Soplicowo 2002 - Relacja z festiwalu piosenki Polskiej
13:00 - Sport - MŚ : Sztafeta 4x100
15:00 - Kielonopolscy (odc. 0.75) - telenowela Polska
14:20 - Teatr Bolstatu : Shakesbeer : To drink or not to drink.
15:30 - Łowienie na żywca - program dla samotnych kobiet
16:00 - 1410 - Program historyczny
17:00 - Po kielonie - rozmowy polityczne
17:30 - Liga Angielska - Guiness vs. Kilkeny
18:45 - Zwierzyniec - Złoty Bażant - film słowacki
19:00 - Wieczorynka - Przygody Jasia Wędrowniczka (The Adventures ofJohny Walker) - film animowany
prod. angielskiej
19:30 - Zagrożenia XXIw. - Esperal
20:00 - SUPERKINO : Indiana Jones i poszukiwacze zaginionej Warki -film fab. USA
21:30 - Rozmowy w rynsztoku - talk show
22:00 - 40% - lista,lista,lista przebojów
22:30 - Z gwinta - Magazyn reporterów Bolsatu
23:30 - Decyzja należy do ciebie - odc. pt: 0,7 czy połówka
00:00 - Kino Mocne : Odwyk - Pogromca wyzwolonych - horror USA
02:00 - Gość Bolsatu : The Beertels
02:30 - Na planie : Absolwent
03:00 - Jak przerobić Pana Tadeusza - program edukacyjny
03:30 - Wycieczki Bolsatu : TATRA
04:15 - X-Flaszki - program nocny
WESOŁY witaj.Dzięki za wsparcie.W 3 kuponie już jeden meczyk wyszedł.Ale najważniejszy kupon to kupon 1.Serdecznie pozdrawiam.
mdzia77 ten odwyk od netu jest naprawde wskazany bo widze ze juz swoim dzieciom kazesz tutaj odpisywac. trymam za ciebie kciuki - wytrzymasz do 19.00?
I ja koguciku życzę Ci szczęścia.
Zalecam jednak,nieśmiało daleko idącą ostrożność przy wybieraniu typów drugiej francuzkiej kopanej ligi.
Obok tureckiej i włoskiej jest to chyba najbardziej"kiksowa" liga.Zresztą,co można sobie sprawdzić.
Pięknaja ,to nie kwastia kolejnego wpisu do notesu,ja ciekawy jestm ,tak poprostu,lubię dowiadywać się tego czego jeszcze nie wiem.
Szanse na to ,że nasze ewentualne potomstwo będzie piękne jest bardzo duża.No,ale ja najpierw to w sprawie majątku znacznego zakręcić się muszę.Zgodnie z Twoją sugestią.
Zalecam jednak,nieśmiało daleko idącą ostrożność przy wybieraniu typów drugiej francuzkiej kopanej ligi.
Obok tureckiej i włoskiej jest to chyba najbardziej"kiksowa" liga.Zresztą,co można sobie sprawdzić.
Pięknaja ,to nie kwastia kolejnego wpisu do notesu,ja ciekawy jestm ,tak poprostu,lubię dowiadywać się tego czego jeszcze nie wiem.
Szanse na to ,że nasze ewentualne potomstwo będzie piękne jest bardzo duża.No,ale ja najpierw to w sprawie majątku znacznego zakręcić się muszę.Zgodnie z Twoją sugestią.
PIĘKNY LOLO (gratuluje nicka) dzięki za informacje,ale co do piłki nożnej to jestem bardziej zielony niż trawa na Wiosnę.Gram tylko na wyczucie i na nosa.Nie będę sie uczył sportu bo mnie on nie interesuje.Korzystam z uwag ludzi którzy to lubią znają sie na tym.I jak czasem widzisz dzielą sie z innymi swoją wiedzą.To tyle ,bo sam jak tu pobędziesz to sie przekonasz,że jest fajnie.Czasami jest gorąco,czasem Cie obrażą,ale pamiętaj kto obraża.Obrażają ludzie sfrustrowani,zagubieni samotni,i poniewierani przez los,czyli nieudacznicy.Ty jak zdążyłem zauważyć,już zyskałeś sympatie kobiet,a to już pełny sukces.One są wspaniałe i tego zawsze ja sie trzymam.Serdecznie Cie pozdrawiam i życze małych wygranych,a codziennie,a wtedy to...a zresztą sam zobaczysz.
Witam wszystkich.49s.zBB.
6,12,32,38,
12,32,38,
4,12,
4,32,
4,38,
6,12,
6,32,
6,38,
8,12,
8,32,
8,38,
12,38,
8,
38,
12,,,,
Pozdrawiam Powodzenia...
6,12,32,38,
12,32,38,
4,12,
4,32,
4,38,
6,12,
6,32,
6,38,
8,12,
8,32,
8,38,
12,38,
8,
38,
12,,,,
Pozdrawiam Powodzenia...
piękny lolo - tak trzymaj.
Masz rację. Najpierw majątek, a potem dam Ci cudowne dzieciaczki.
Jedno jak tatuś, drugie jak mamusia.
Już się cieszę.
Masz rację. Najpierw majątek, a potem dam Ci cudowne dzieciaczki.
Jedno jak tatuś, drugie jak mamusia.
Już się cieszę.
Witam wszystkich i życzę miłego i trafionego(to do graczy)wieczoru. Widzę, że po banach z weekendu atmosfera zrobiła się dużo spokojniejsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
lila- "zboczenie" zawodowe
jako ze jestesmy a stronie o hazardzie to ja stawiam dzisiaj 100zlotych ze wieczorem pojawi sie emeryt(vel)ibiza i bedzie opowiadal jak to dzisiaj pilotowal Justyne Kowalczyk. wiec wszystcy czekajmy - bo bedzie co czytac. neiraz juz nasz szybki bil tutaj dal popis jaki to z niego pędziwiatr! raz juz pokonal 1200km w 6 godzi.
wiec rano w Kanadzie o 9 w Warszawie o 20 na Multipasko. Nie moge sie doczekac tych opowidan. mistrzu czekamy
wiec rano w Kanadzie o 9 w Warszawie o 20 na Multipasko. Nie moge sie doczekac tych opowidan. mistrzu czekamy