Wpisy 982 216 – 982 315
14 czerwca 2012 13:26 → 14 czerwca 2012 13:58, 100 wpisów
Policja zamiast lać palami to kurestwo stali jak te pizdy
Powinni ich wszystkich na Sybir wywieźć w pizdu na rok ,może by się otrząsnęli
shadow..powinni dostać konkretny w***ol to by im się odechciało szumieć
Ku**** ja bym Ku*** lał palą aż by gnaty pękały
Moim zdaniem powinni ubrać ich w gustowne pomarańczowe ubranka, skuć by było widać, że to osoby odbywające karę i wysłać do zbierania psich kup i sprzątania po meczach i innych zadymach. Najlepiej w takie miejsca by wszyscy ich sąsiedzi mogli ich zobaczyć.
Po 20.000 kary i niech zapamięta swinia pie****
medea....albo karę nałożyć na nich pieniężną taką że,odechciałoby im się żyć
Lila..a z 20.000 kary niech pamięta
Profesorze
To nic nie da. U mnie w małym mieście sąd karny co chwila karze chuliganów grzywnami i skutek żaden, bo większość z nich to bezrobotni utrzymywani oficjalnie przez mamusię, żonę, babcię, narzeczoną itd. Jak grzywny nie zapłacą to im zamieniają na pozbawienie wolności a oni wtedy nagle okazują się albo ciężko chorzy albo jedyni żywiciele rodziny no i sąd penitencjarny odracza wykonanie o 6-mcy, później kolejne 6 a potem prawo pozwala umorzyć i sądy to robią bo ***le przepełnione. I te gnoje doskonale o tym wiedzą
To nic nie da. U mnie w małym mieście sąd karny co chwila karze chuliganów grzywnami i skutek żaden, bo większość z nich to bezrobotni utrzymywani oficjalnie przez mamusię, żonę, babcię, narzeczoną itd. Jak grzywny nie zapłacą to im zamieniają na pozbawienie wolności a oni wtedy nagle okazują się albo ciężko chorzy albo jedyni żywiciele rodziny no i sąd penitencjarny odracza wykonanie o 6-mcy, później kolejne 6 a potem prawo pozwala umorzyć i sądy to robią bo ***le przepełnione. I te gnoje doskonale o tym wiedzą
Lila...oczywiscie wypłata 1.000zł i zabierać przy wyplacie wszystko niech 2 lata zapi**** za darmo
szkoda slów co się w tym kraju dzieje
profersorze
Nie da rady, nawet alimenciarz siedzący w ***lu musi dostać 1500 brutto, więc jaki interes by go zatrudniać jak "normalnych" pracowników nie brakuje. Siedzi więc i dokształca na kursach II stopnia jak wy...ć system
No jak nawet go zatrudnią to w warunkach szkodliwych czyli tam gdzie nikt za 1500 brutto nie pójdzie. A potem uczciwy obywatel musi tyrać do emerytury i dostaje grosze a taki były skazanieć idzie na wcześniejszą i dostaje więcej
Nie da rady, nawet alimenciarz siedzący w ***lu musi dostać 1500 brutto, więc jaki interes by go zatrudniać jak "normalnych" pracowników nie brakuje. Siedzi więc i dokształca na kursach II stopnia jak wy...ć system
No jak nawet go zatrudnią to w warunkach szkodliwych czyli tam gdzie nikt za 1500 brutto nie pójdzie. A potem uczciwy obywatel musi tyrać do emerytury i dostaje grosze a taki były skazanieć idzie na wcześniejszą i dostaje więcej
a wiecie ,ze nawet wiezien moze odmowic pracy w warunkach szkodliwych i nic mu nie zrobia
Przez takich sku**** cała europa nas wysmiewa
Lila...spokolosowanko zaraz
Lila...zleci zobaczysz jak z pyty strzelił
torsan...
Lila...dobra juz nic nie mówię
ja 40 albowiec 45 albo sam szukajcie inne liczby 81.. napwrade uciekam...
medea76...tak,tak buju,buju
krzysio..
proof ..przestaj postawić wóóóda dla kobitoo..pewnie ma ciąza .. nie pije
deki...
profesorze
Nie ma sprawy mogę pobujać, ale jak typowanie będzie trafne to 50 % dla bujających
Nie ma sprawy mogę pobujać, ale jak typowanie będzie trafne to 50 % dla bujających
medea76
torsan
Jak widzisz po cyferkach niczego nie straciłeś. Dzisiaj p. Magda więc może komuś z nas dopisze szczęście
Jak widzisz po cyferkach niczego nie straciłeś. Dzisiaj p. Magda więc może komuś z nas dopisze szczęście
proof ..ty i z dekuusem chcecie pić ..lepiej tam na trawa nie w domu
Witam wszystkich 

(od rana u mnie prądu nie było dopiero teraz włączyli

(od rana u mnie prądu nie było dopiero teraz włączyliKrzysio...dziś ja nic nie pije chyba ze w sobotę
lila..
lila
medea76
deki72

medea76

deki72

multi multi
Lila
Może krzyś dostał etat w komisji antyalkoholowej i płacą im od łebka wysłanego na leczenie
Może krzyś dostał etat w komisji antyalkoholowej i płacą im od łebka wysłanego na leczenie
profesor1980
torsan
krzysio744

torsan

krzysio744

nicolla15